Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-17, 11:59   #271
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Hej do was dzis zagladam ostatni raz Lece do Polski jednak tylko na pare dni. Trzymajcie kciuki za moja lekarska wizyte mam nadzieje ze moj guzek sie nie powiekszyl i ze wszystko jest ok. Zaraz ide sie pakowac ale nie mam pojecia jakie wziasc ciuchy . Ktoś sie orientuje jaka pogoda jest w okolicach Krakowa???
ogladalam dzis prognoze i lepiej chyba wziac cieple ciuchy brrrr wspoczluje u nas juz wiosna

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:07   #272
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Hej do was dzis zagladam ostatni raz Lece do Polski jednak tylko na pare dni. Trzymajcie kciuki za moja lekarska wizyte mam nadzieje ze moj guzek sie nie powiekszyl i ze wszystko jest ok. Zaraz ide sie pakowac ale nie mam pojecia jakie wziasc ciuchy . Ktoś sie orientuje jaka pogoda jest w okolicach Krakowa???
a w polsce lezy snieg... wprawdzie jest z 5 stopni na plusie ale do przyszlego tyg tam ma byc.. wiec... cieple ciuchy
i trzymam kciuki za wizyte

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki wszystko bedzie dobrze

moj tata jutro ma wizyte na onkologii po tomografii i chemii
boje sie jutra
najbardziej tego ze nei powie nam prawdy
no to trzymamy kciuki tez bedzie dobrze napewno..
Stary 2010-03-17, 12:11   #273
ania20m
Wtajemniczenie

Dostaliśmy w prezencie ślubnym taki kwiatek i ostatnio coś mu zaczynają usychać te czerwone listka ze środka, może wiecie jak sie ten kwiat nazywa?? musze poszukać w necie jak go pielęgnować, może czegoś mu brakuje a nie było przy nim żadnej karteczki z nazwą.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:12   #274
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
oj maja to nie to co w Polsce o dlugich weekendach to juz nie wspomne tutaj po zwyklym weekendzie ludzie czesto dzwonia w pn rano ze nie przyjda do pracy ...w Polsce od razu by Cie wylali a tutaj phi... beznadzieja...Ci ludzie nie maja innego celu w zyciu niz picie
taa... bo w Polsce "załatwaiają" sobie na poniedziałek zwolnienie lekarskie albo spóźniają się do pracy i jedzie od nich jak od gorzelni
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja też lubię takich nieogolonych...wrrrrr

jak facet ładny, to i z brodą czy bez ładnie wygląda (choćby Depp)
Cytat:
ania drugie bezapelacyjnie
do gładkiej sukienki nie wkładałabym ażurowego bolerka bedzie tak cieżko wyglądać

SSR po tylu latach to chce zrobic minimum poł roku przerwy o ile nei więcej

zreszta za niedługo składamy wniosek o kredyta i lepiej teraznie bo nam zdolność obniży a potem budowa i tez nie wiemjak bedzie

krna ale z drugiej strony stara juz jestem wiec juz swięty czas

ale z jednej strony chciałabym miec dziecko z drugiej nei chce bo sie boje nie mamy warunków na dziecko
eh chyba wymyślam
jak dla mnie, to nic na siłę, póki się nie mam 100% pewności, że się chce...
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hmm bo jak sie odklada to zawsze jest cos wazniejszego.. a tak.... wszytko sie pouklada i bedzie ok

aniaaaaa ja bym udezala w takie

http://allegro.pl/item948755870_bole...e_kate_44.html

albo jak cos to w takie
http://allegro.pl/item947395742_saty...s_xl_tu_m.html

i bralabym czarne ... do czarnych dodatkow
o, te fajne
Chociaz ja bym wybrała jakiś ciekawy żakiet, bo bolerka tak oklepane, że 3/4 panienek na ulicy nosi, na weselu pewnie będzie podobnie
chociaż nie jestem na czasie z modą weselną

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-17 o 12:34
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:12   #275
kolanka
Zadomowienie

Okulary do jazdy samochodem obowiazkow, nawet jeśli nie mozecie sie przyzwyczaić- bo jak nie, to . Naprawdę jeśli macie "minusy", to okulary dużo dają, znaznie lepszą ma się widoczność.

Ja na wczorajszą chandrę obkupiłam sie w ciuszki. Z promocji kupiłam 2 gółgolfiki z krótkim rękawkiem (niebieski i turkusowy) pod marynarke i piękną bluzkę Wallis z rękawkiem 3/4 w szmateksie. Mężulowi najbardziej podobała sie wlaśnie ta upolowana .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-17 o 12:14
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:17   #276
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
ania drugie bezapelacyjnie
do gładkiej sukienki nie wkładałabym ażurowego bolerka bedzie tak cieżko wyglądać
Anika drugie też mi się widzi, ale myślalam, że powiecie ze sbyt skromne i w sumie ta sukienka jest zdobiona, marszczona u góry, nie będzie się to odznaczać na tym bolerko-sweterku?
dzięki

Cytat:
wydaje mi sie ze 4 jest za ciezkie, 2 za zwyczajne jak bym miala brac z tych to 1 albo 3... ale ogolnie hmm poszukaj czekaj materialowego bardziej moze a nie sfeterkowego bo material sukienki jest taki stanowany troche i ze swetrowym bolekiem moze niepasowac... poszukam tez czegos to ci pokaze.
Myslałam o tym 4 pod katem pogody, że w sumie w kwetniu może być jeszcze zimnawo, a z kolei satynowe czarne bolerko rękaw 3/4 mam poszukam zdjęc i wkleje
dzięki

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
na pewno nie ostatnie, to grube - wygląda jak sweter Nie lubię bolerek (może jakiś fajny żakiecik?), ale pod przymusem wybrałabym te dwa ażurowe, bo reszta zbyt "swetrowa" i nijak mi nie pasuje ani do wieczorowej sukienki ani do okazji ewentualnie coś z bardziej wieczorowego materiału, bo sukienka wygląda na coś z połyskiem...
Maja z żakietami to ja od zawsze miałam problem żeby kupić coś w czym się sama sobie podobam
wkleje jeszcze to satynowe bolerko, ale w nim jak pudzian wyglądam chyba:/

Cytat:
aniaaaaa ja bym udezala w takie

http://allegro.pl/item948755870_bole...e_kate_44.html

albo jak cos to w takie
http://allegro.pl/item947395742_saty...s_xl_tu_m.html

i bralabym czarne ... do czarnych dodatkow
właśnie mam podobne krojem do tego pierwszego które wkleiłaś tyle że materiał błyszczący i na guzik zapinane

to drugie mi się podoba

Cytat:
mam takie odjechane

tylko bez rękawków znaczy sie krótki rekaw

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

aniaaaaaaaaaaaaaaaaa ty ze żabrza jestes dobrze pamietam?

napisz mi jaki rozmiar nosisz
Dobrze pamiętasz a rozmiar 38

Cytat:

boje sie jutra
To może ktoś z nim pojedzie?? i wtedy wiadomości będą pewne
będzie dobrze
Stary 2010-03-17, 12:17   #277
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znalazłam parę bolerek pod kątem kwietniowego wesela, jeśli pójdziemy to ja wykorzystam sukienkę z poprawin.Podoba mi się parę wzorów, wklejam linki:

http://moda.allegro.pl/item946127709...megan0606.html

http://moda.allegro.pl/item955556233...olory_s_m.html

http://moda.allegro.pl/item960901685...erka_2010.html

http://moda.allegro.pl/item960262786..._hit_2010.html

a sukienka dla przypomnienia na zdjęciu

i które według Was pasuje najbardziej?
Z tych to bym wzieła pierwsze

SSR mam nadzieje że po remoncie pochwalisz się i wkleisz nam kilka fotek
Co do kabiny, zgadzam sie z tym że niby wszystko jest a jak czegoś konkretnego potrzebujesz to albo nie produkuja albo kosztuje majątek. My też jeszcze drzwi prysznicowych nie mamy bo musimy mieć zrobione na wymiar, docięte do skosu, i jak znaleźliśmy kilka firm które to robią to sie okazało że mamy sobie sami wymierzyć i oni nie odpowiadają jak będzie coś źle docięte, a jak jedna firma zgodziła sie przyjechać wymierzyć to zacenili sobie 5500zł

Ja też jestem krótkowidzem, i to z dość poważną wadą. Przez kilka lat nosiłam grube okulary, potem zmieniłam na soczewki i są dużo wygodniejsze.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:19   #278
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za kciuki i za informacje pogodowe , myslałam ze w marcu to juz wiosna bedzie a tu piskasa nam pogoda zrobiła.
Atomufka u nas tez ciepło 13 stopni tak wiec przeraza mnie wizja sniegu pozatym jak znam zycie dostane zapalenie pecherza przez ta zmiane

ania20 ja tez mam takiego kwiatka tylko sporo mniejszego. On nie lubi jak sie go duzo podlewa .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:24   #279
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika drugie też mi się widzi, ale myślalam, że powiecie ze sbyt skromne i w sumie ta sukienka jest zdobiona, marszczona u góry, nie będzie się to odznaczać na tym bolerko-sweterku?
dzięki

Myslałam o tym 4 pod katem pogody, że w sumie w kwetniu może być jeszcze zimnawo, a z kolei satynowe czarne bolerko rękaw 3/4 mam poszukam zdjęc i wkleje
dzięki

Maja z żakietami to ja od zawsze miałam problem żeby kupić coś w czym się sama sobie podobam
wkleje jeszcze to satynowe bolerko, ale w nim jak pudzian wyglądam chyba:/

właśnie mam podobne krojem do tego pierwszego które wkleiłaś tyle że materiał błyszczący i na guzik zapinane

to drugie mi się podoba

Dobrze pamiętasz a rozmiar 38

To może ktoś z nim pojedzie?? i wtedy wiadomości będą pewne
będzie dobrze

czydziści osiem mowisz....
bo tak ja mam takei piekne czarne bolerko robione na szydelku koronkowe.... tylko trochę prześwitujące i ono jest takie bezwymiarowe....

i mam tez taki czarny żakiecik rekawki 3/4 i takpowyzej pasa no nei wiem jak ci wytłumaczyc szukalam w necie na h&m ale nie moge znalesc i on jest 34/36 to moze byc za małe

jak by co moge pozyczyc

zdjecia jak chce to popołedniu dopiero bo w pracy jestem...

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

co do taty to on własnie nei chce z nikim jechac

a kwiatek to chyba guzmania... jak sie nei myle

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:25   #280
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:

ania20 ja tez mam takiego kwiatka tylko sporo mniejszego. On nie lubi jak sie go duzo podlewa .
wlaśnie nie podlewam go dużo. a nie znasz jego nazwy?

Stary 2010-03-17, 12:28   #281
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Z tych to bym wzieła pierwsze

SSR mam nadzieje że po remoncie pochwalisz się i wkleisz nam kilka fotek
Co do kabiny, zgadzam sie z tym że niby wszystko jest a jak czegoś konkretnego potrzebujesz to albo nie produkuja albo kosztuje majątek. My też jeszcze drzwi prysznicowych nie mamy bo musimy mieć zrobione na wymiar, docięte do skosu, i jak znaleźliśmy kilka firm które to robią to sie okazało że mamy sobie sami wymierzyć i oni nie odpowiadają jak będzie coś źle docięte, a jak jedna firma zgodziła sie przyjechać wymierzyć to zacenili sobie 5500zł

Ja też jestem krótkowidzem, i to z dość poważną wadą. Przez kilka lat nosiłam grube okulary, potem zmieniłam na soczewki i są dużo wygodniejsze.
Mona_ja dzieki

Cytat:
czydziści osiem mowisz....
bo tak ja mam takei piekne czarne bolerko robione na szydelku koronkowe.... tylko trochę prześwitujące i ono jest takie bezwymiarowe....

i mam tez taki czarny żakiecik rekawki 3/4 i takpowyzej pasa no nei wiem jak ci wytłumaczyc szukalam w necie na h&m ale nie moge znalesc i on jest 34/36 to moze byc za małe

jak by co moge pozyczyc

zdjecia jak chce to popołedniu dopiero bo w pracy jestem...

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

co do taty to on własnie nei chce z nikim jechac

a kwiatek to chyba guzmania... jak sie nei myle
Anika będę wdzięczna za fotki maila na PW podam

a kawiatek tez tak myśle ze to guzmiania i nie lubi byc przelewana

a to fotka mojego bolerka

dziewzyny ja teraz do szpitala jade do babci, dzieki za wszystkie glosy co do bolerek
najchetniej bym nie poszla i problem z glowy

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-17 o 12:29
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:30   #282
klion78
Zadomowienie

Cytat:
wydaje mi sie ze 4 jest za ciezkie, 2 za zwyczajne jak bym miala brac z tych to 1 albo 3... ale ogolnie hmm poszukaj czekaj materialowego bardziej moze a nie sfeterkowego bo material sukienki jest taki stanowany troche i ze swetrowym bolekiem moze niepasowac... poszukam tez czegos to ci pokaze..
martucha z ust mi to wyjęła ... to 4 za grube, 2 zbyt normalne. I też uważam że najfajniejsze byłoby materiałowe.

Riana to ty w avatarku? Ślicznie.
Stary 2010-03-17, 12:33   #283
ania20m
Wtajemniczenie

Tak to guzmania dzięki dziewczyny za pomoc

Stary 2010-03-17, 12:42   #284
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej kobitki
zaniedbuję Was od nowego wątku, ale chyba ta nieszczęsna żołądkowa mnie wczoraj dopadła... 8 razy wymiotowałam, nawet po wodzie, nie spałam prawie cała noc
biedactwo na mdłosci i wymioty bardzo dobre są banany a dodatkowo są bogate w glukozę więc dodaja energi

Cytat:
Dziewczyny znalazłam parę bolerek pod kątem kwietniowego wesela, jeśli pójdziemy to ja wykorzystam sukienkę z poprawin.Podoba mi się parę wzorów, wklejam linki:

i które według Was pasuje najbardziej?
Aniu, zdecydowanie nie podobają mi się bolerka ażurowe to ostatnie jest fajne ale na zimę ewentualnie ten sweterek na guziczki (ostatnio baaardzo modny fason ), ale Twoja sukienka ma szerokie i chyba marszczone ramiączka więc będzie brzydko sie układał na ramionach. Moja rada- płaszczyk wiosenny + szal. Szal możesz wykorzystać pod szyję na codzień + na początku wesela Sweterki są mało eleganckie, więc jak nie szal to zdecydowanie marynarka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:44   #285
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
najchetniej bym nie poszla i problem z glowy
ja tak robię
Stary 2010-03-17, 12:49   #286
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
biedactwo na mdłosci i wymioty bardzo dobre są banany a dodatkowo są bogate w glukozę więc dodaja energi

Aniu, zdecydowanie nie podobają mi się bolerka ażurowe to ostatnie jest fajne ale na zimę ewentualnie ten sweterek na guziczki (ostatnio baaardzo modny fason ), ale Twoja sukienka ma szerokie i chyba marszczone ramiączka więc będzie brzydko sie układał na ramionach. Moja rada- płaszczyk wiosenny + szal. Szal możesz wykorzystać pod szyję na codzień + na początku wesela Sweterki są mało eleganckie, więc jak nie szal to zdecydowanie marynarka

goldi ale ania potrzebuje zakryć ręce znaczy okolice łokci wiec sam szal odpada

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:49   #287
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
niestety odkąd jestem w ciąży nie trawię bananów, a kiedyś mogłam jeść kilogramami

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:53   #288
kliwia
Zakorzenienie

ania bolerko pierwsze albo ostatnie
sysunia trzymam kciuki, daj znac jak juz cos bedziesz wiedziec
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:57   #289
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja tak robię
Chowasz głowę w piasek, jak struś

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:08   #290
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Chowasz głowę w piasek, jak struś
bunkruję się w domu, spuszczam psy i udaję, że mnie nie ma

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:10
Stary 2010-03-17, 13:11   #291
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
goldi ale ania potrzebuje zakryć ręce znaczy okolice łokci wiec sam szal odpada
nie zauważyłam tej informacji o łokciach ale szalem można się okryć (łokcie także ) ale tak jak pisałam- jeżeli nie szal to krótka marynarka (H&M sa teraz przeceny marynerek )

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:12   #292
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dostaliśmy w prezencie ślubnym taki kwiatek i ostatnio coś mu zaczynają usychać te czerwone listka ze środka, może wiecie jak sie ten kwiat nazywa?? musze poszukać w necie jak go pielęgnować, może czegoś mu brakuje a nie było przy nim żadnej karteczki z nazwą.
To jest guzmania. - spaliłam hihi, komp mi się zawiesił.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:19
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:12   #293
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Wieści z samego Krakowa, zimno, szaro i w ogóle do d... . Ponoć od czwartku ma być cieplej, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Zdecydowanie grube rzeczy

Cytat:

boje sie jutra
Trzymaj się! Szkoda, że nie chce iść z nikim, ale z spokojnie, mam nadzieje, że powie wszystko co mówił lekarz.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 13:13   #294
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
bunkruję się w domu, spuszczam psy i udaję, że mnie nie ma
Coś mi to do Ciebie nie pasuje
Nie wiem czemu, ale na podstawie swoich avków, co to miałaś kiedyś tam, to kojarzysz mi się wizualnie z Becca z serialu "Californication"

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-03-17, 13:26   #295
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa ju pamietam

wydaje mi sie ze 4 jest za ciezkie, 2 za zwyczajne jak bym miala brac z tych to 1 albo 3... ale ogolnie hmm poszukaj czekaj materialowego bardziej moze a nie sfeterkowego bo material sukienki jest taki stanowany troche i ze swetrowym bolekiem moze niepasowac... poszukam tez czegos to ci pokaze..

no takkkk 1 rocznica.... pamietam jak wszytkie czekalysmy na twoja relacje.. przecieralas szlaki a to moze jakis weekendowy wyjazd albo kolacja?
wyjazd nie bardzo bo nie mamy czasu zbytnio
a kolacja hmm....
co najmniej raz w tyogndiu jestesmy gdzies na kolacji na miescie, wiec to dla nas zbyt oczywiste;p
nie chce kupowac zadnych miskow
ani stojacych plastikowych *******ek z napisem I rocznica slubu
zadnych poduszek, recznikow, koszulek,
tak mysle wlasnie caly czas
chcialam mu kupic zegarek i pod spodem wygrawerowac okazje, ale ostatnio jemu sie podobaja inne niz mnie, a nie chce nietrafic z wyborem...
Stary 2010-03-17, 13:26   #296
Maggie1983
Zakorzenienie

Dobra, ja po malu spadam

chcialam sie tylko pochwalic, ze nic nie gotowalam od piatku bo weekend byl wyjezdny a od poniedzialku tesciowa czatuje w oknie, jak wracam i wola na obiad dzis juz dzwonila i mowila, ze robi ogorkowa to mnie sie podoba
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:32   #297
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Coś mi to do Ciebie nie pasuje
Nie wiem czemu, ale na podstawie swoich avków, co to miałaś kiedyś tam, to kojarzysz mi się wizualnie z Becca z serialu "Californication"
musze zacząć oglądac, bo nie kojarzę
Na imprezki i balangi ze znjamomymi, to ja zawsze pierwsza chętna byle nie na wesela

hehe - wygrzebałam laskę w google - tez kiedyś miałam taką grzywkę (ale mi się znudziła i zapuszczam ). Ale ona ewygląda tam na młodziutkie dziewczę?
Sama bym się z chęcia obok Duchovnego znalazła

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:34
Stary 2010-03-17, 13:36   #298
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wyjazd nie bardzo bo nie mamy czasu zbytnio
a kolacja hmm....
co najmniej raz w tyogndiu jestesmy gdzies na kolacji na miescie, wiec to dla nas zbyt oczywiste;p
nie chce kupowac zadnych miskow
ani stojacych plastikowych *******ek z napisem I rocznica slubu
zadnych poduszek, recznikow, koszulek,
tak mysle wlasnie caly czas
chcialam mu kupic zegarek i pod spodem wygrawerowac okazje, ale ostatnio jemu sie podobaja inne niz mnie, a nie chce nietrafic z wyborem...
hmmm to moze jakis obraz - wy namalowani razem a z tylu dedyklacja... albo zegarek ale taki jak sie jemu podoba niech ci pokaze albo wkrec w ten pomysl kogos i niecg go wypyta...
Stary 2010-03-17, 13:37   #299
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
musze zacząć oglądac, bo nie kojarzę
Na imprezki i balangi ze znjamomymi, to ja zawsze pierwsza chętna byle nie na wesela

hehe - wygrzebałam laskę w google - tez kiedyś miałam taką grzywkę (ale mi się znudziła i zapuszczam ). Ale ona ewygląda tam na młodziutkie dziewczę?
Sama bym się z chęcia obok Duchovnego znalazła
Że na imprezki to Ty pierwsza, to pamiętam jeszcze z wątku perfumowego i kojarzę z AoD

No laska wiekowo może pod Ciebie nie podchodzi, ale przez te Twoje avki -kojarzysz mi się z nią i nic na to poradzić nie mogę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-03-17, 13:38   #300
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
wlaśnie nie podlewam go dużo. a nie znasz jego nazwy?
No własnie wyleciała mi z głowy , ale widze ze dziewczyny juz cie poratowały nazwą.

Kliwia dzieki napewno dam znać co i jak

Gucia fhx kurcze lece na kilka dni to wezme ze 3 swetry , teraz by świetnie było gdyby nagle zrobiło sie ciepło bo ja w takim razie biore ciepłą kurtke I napewno w niej przy plusowej temp sie ugotuje

Dobra to ja uciekam buziaki trzymajcie sie ciepło

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości