|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Wiesz Behind,kiedys juz tak wlasnie liczylam na Was,ze duzo nie napiszecie, bo to bylo... a nie pamietam co to bylo. Weszlam i umarlam
takze watpie zeby ilosc postow zmalala Nie nie, tutaj bede z Rodzina od strony mamy,za ktora notebene nie przepadam,a tam z Rodzina od strony tatki,ktora uwielbiam... ![]() K nadal milczy?
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-01 o 21:29 |
|
|
|
#272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to już decyzja nalezy do Ciebie..w sumie masz okazję odwiedzić familię w Lbn..![]() Cytat:
No dziś już napisał,więc pewnie limit wyczerpany
|
|
#273 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie ja tak samo powiedziałam mamie, że kolega, że się zobaczy… I że jestem ostrożna, to jej obiecałam. Cytat:
By poczuli to ukłucie zazdrości Cytat:
Powiedziałam mamie, że jest starszy, to chyba nie powinna być zaskoczona już Zawsze myślałam, że moi rodzice są bardzo tolerancyjni. Ale i tak się boję. I wydaje mi się, że gdybym powiedziała wszystko o M (żona, dziecko), to próbowaliby mnie od tego odwieść. Na razie sama muszę wiedzieć, czy tego chcę. Pozatym mama powiedziała mi, że mój brat chyba rozstał się z dziewczyną. Mieszkają ze sobą ponad 1,5 roku. Gdy mama zapytała w które święto przyjadą do nas, odpowiedział, że w oba będzie. Sam. Jestem w szoku. A jego dziewczyna starsza od niego, ale nikt nie wie ile, nie było tego tematu nigdy. Na oko jakieś 4-5 lat… Więc myślę, że jeśli i ja nie powiem, nic się nie stanie Nutka zazdrości… Ha! Niech wie, że mam ten „dystans” Cytat:
![]() Haha Lepiej, żeby oni takich limitów nie mieli...
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Ide zaraz sie wrypie do Rodzicow do lozka i porozmawiam o tym z Nimi
nie ma cholera limitow jak co dopiero sie zaczeliscie poznawac... ![]() Serpentine, czyli grunt juz przygotowalas,ok Ja bym na Twoim miejscu nie mowila o dziecku,zonie, poki sama wszystkiego pewna nie jestes. Mama sie tylko bedzie denerwowac i stresowac,a po co, skoro nie jestes pewna czy to ten i czy po grob. Sama pewnie sie jeszcze nie otrzasnelas i dopiero adoptujesz sie w nowej sytuacji.Dzis M mi powiedzial,ze jak skonczymy, to kontaktu nie bedziemy miec, dopiero jak sobie z glowy wylecimy, to jak najbardziej... ale ja wiem,ze On nie wytrzyma bez kontaktu. Taki kontakt jest w pewnym stopniu pewna deska ratunku.. i musze Go o tym uswiadomic.
|
#275 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami wobec rodziców trzeba trzymać się zasady 'mniej wiesz-lepiej śpisz' ![]() Cytat:
Niech widzą co stracili,a co!![]() Co do M..ach co to za facet, no mówię Wam ! Nie no proszę mnie szybciutko sprowadzić na ziemię![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Behind, zabraniam Ci myslec o M!
Ty masz miec K teraz w glowie!
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
chyba napiszę do moderatorki jakiejś żeby limit postów wprowadziła
Ja dziś pichciłam troszkę , sprzątałam i takie pierdołki . Jutro spotkanie z Misiowatym , chciałabym spędzić cały dzień z nim , ale chyba nie da rady . foremka aa cóż to za kłótnia ? ominęło mnie coś buzi ślicznotko Besio Kochanaa mam identycznie , coś albo nic . Czasami jak pomyślę ile znajomości posypało się przez ten mój charakterek paskudny . ale walczę z tym nataluska jestem , czytam co się złościsz aa mag_a ma klapsa na gołą pupę nasza sportsmenka (nie wiem czy dobrze napisałam) pewnie gdzieś zdziera kółka Aivilo ciekawe jak to ze mną bedzie Tż mnie zachęca na te prawo jazdy tak samo jak Fredzio (tata) , mówiąc , że kupi mi jakaś furę , tylko , że mnie nawet to nie motywuje , jedyne auto jakie znam z nazwy to chyba fiat 126 Tż się nabija że powinnam się bardzej znać na autach skoro to jego praca , ale chyba nic z tego ![]() koorwa w ogóle byłam w naszym zielonogórskim h&m i nie ma tych sukienek czerwonych z kolekcji garden . szit chyba namówię Tż żebyśmy się wybrali do Poznania na zakupki . Wesele 1 maja , to trzeba już myśleć o jakiejś szmatce ![]() behind a TY chyba wkrótce na urlop się wybierasz ? jak dobrze pamiętam . oj jak zazdroszczę spakuj mnie do walizy
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
ałććć..to bolało
![]() Ach no tak, myslę o K. Ale wiesz..M.. To spojrzenie, uśmiech, boski głos i cała reszta aaaaa ![]() Dobra już siedzę cicho W niedzielę sobie poszczerzę do niego zęby, hihi![]() Cytat:
![]() Ale tydzień nieobecności tu grozi..już nawet nie będę kończyć ![]() W H&M mają boskie te sukienki, zapraszam do Pzn ![]() Jak będziesz miała okazję to zrób prawko, zawsze sie przyda
|
|
#279 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i zapisz sie na prawko. My bedziemy Cie tutaj wspierac i kibicowac ![]() Klotnia o bzdure, ale chyba mielismy jakis gorszy dzien i wyszla z tego wielka awantura niepotrzebnie. Odpoczniemy i chyba bedzie dobrze, ponoc po burzy zawsze wychodzi slonce ![]() Ja tez na wesele w maju i nie wiem czego szukac. Jak dopadniesz jakas kiecke to koniecznie mi pokaz ja ogranicze sie chyba do Mango i tam cos wybiore.
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
buuu znów tak dużo napisałyście! A ja nawet nie moge przeczytac swobodnie i odpisać, bo oczy mi się kleją, jutro ok 6 muszę wstać bo o 8 rano musze być w NFZ głupie zaświadczenie zdobyć, a potem wyjeżdżam
![]() ![]() Na wies na świeta.Kocham tam jeździć, ale pobyt tam ma dwie wady - NIE MA INTERNETU i NIE MA MISIA! ![]() 3 dni bez niego,nawet 4, bo nie wiem, czy sie w pon zobaczymy, a to najdłuzej od... hm, od wakacji? Kiedy miał konferencję 4dniową. Umre a potem sie zabije. No i 4 dni bez was to stanowczo za dużo, kochane moje, i na pewno nie wygrzebię się z postów, jak wrócę ![]() wcale mnie nie cieszą te święta... nie cieszy mnie wyjazd tam, ogólnie ja tam kocham jeździć, ale jeszcze bardziej kocham Misia. A święta Wielkanocy u nas w rodzinie nigdy nie były jakoś szczególnie mocno obchodzone... cała nadzieja w tym, ze pójde do kuzynki i sie ładnie uchlejemy ;D
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#281 |
|
MUSEarka
|
Ja nie jestem związana ze starszym facetem, ale tacy mi się bardzo podobają. Sama mam 18 lat, ale imponują mi faceci koło 30 - tacy dojrzali emocjonalnie, po studiach, fajnie wyglądający - tak męsko, bo już nie są tymi chuderlawymi studencikami
Hihi, marzy mi się związek ze starszym mężczyzną. Chyba mam to w genach, bo pradziadek był od prababci starszy o 16 lat, a mój tato jest starszy od mamy o lat 12, więc.. ah.. mam usprawiedliwienie
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa właśnie, kochane, moge sie już nie pojawić (bo nie wiem, czy rano jeszcze wejdę na kompa) więc jeśli już się nie pojawię, to życzę wam wszystkim radosnych świąt, dużo dobrego jedzonka, miłej, rodzinnej atmosfery, duuuuużo jajek, kurczaków i zajaczków, pogodnych nastrojów i duuuuuuużo wody w any Poniedzialek!
![]() Jesteście wspaniałe, wszystkie razem i każda z osobna
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, przyjmuję klapsy
![]() Przejechałam dzisiaj 7km na rolkach (która zgadła? ), byłam na Wyspie Tajemnic (świetny, polecam), a gdy wróciłam z kina, okazało się, że jestem zawalona robotą po uszy - dwa razy już przymierzałam się, żeby odnieść się do Waszych wypowiedzi, ale nie gniewajcie się - jestem już tak nietomna, że nie dam rady, jedyne o czym marzę, to żeby ułożyć się w pozycji horyzontalnej i zamknąć oczy![]() morire, nataluska ![]() Dobranoc Dziewczynki, obiecuję, że jutro się odezwę
|
#284 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Że na razie nie ma co mówić więcej. Grunt przygotowany Boje się tylko takiej sytuacji, że np. mamy gdzieś wyjechać (weekend majowy się zbliża) i ja musiałabym zabrać coś z domu, więc siłą rzeczy przyjeżdżam z nim (on mnie przywozi). I kuku…Cytat:
Cytat:
Po co niepotrzebnie mają się martwić.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I Tobie również wesołych, spokojnych...
|
|
|
#285 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kazda szuka czegos extra jak cos znajde to pokaze i oczywiscie licze na fotorelacje juz po wszystkich weselniczek
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku dziewczyny ale Wy dużo piszecie
![]() Wesołych Świąt i kolorowych jajeczek
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
aaa ja coś spać nie mogę i
foremka jasne kochana , dam dam znać , a powiem Ci , że też myślalam o mango Aivilo Wesołych Świąt Słońce czekamy na Twój powrót .mag_a JA ja ja zgadłam ![]() wiece , że piszemy już trochę i chyba bym na dłuższą metę nie mogła Was opuścić . dziwnie bym się czuła . Wizaż wizażem , ale bez tego wątku , żyć się nie da dobraa już koniec słodzenia ;p Również babeczki kochane Wesołych Świąt Wielkanocnych 02.00 aa ja oczy jak złotówki hehe
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
ja się dzisiaj witam i znikam szał przedświąteczny dopadł mnie, ale jestem na bieżąco z postami o tyle dobrze ![]() Idę kucharzyć moje Dukanowe przepisy Miłego dnia
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Nataluska- u rodziców na lubelszczyźnie
To taka mała miejscowość, ale cisza i spokój. Behind- pochodzę z miejscowości jakieś 200 km od Wawy. A ja padnięta jestem, a na święta zjeżdżają się osoby których nie lubię i myślę jak najmniej z nimi siedzieć w domu....
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha, kochane, właśnie jade samochodem (jako pasażer ;D) i mam laptopa z bezprzewodowym Playem i uwaga - śmiga bezproblemowo, mimo że samoch,od sie porusza (ale w centrum miasta)
Mój dom to chyba czarna dziura, Play nie chce mi łapac, Plus tez ma slby zasięg, koszmar ![]() Więc pozdrawiam was, kochane, z trasy I jade sobie w góry ;*
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Aivilo- też bym tak chciała. Ale pewnie skończy się na wycieczce rowerem jak najdalej, byle tylko w domu nie siedzieć.
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Serpentine- jak tam przed świętami?
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym sie cieszya, gdyby nie noga, ani w góry nie pójde, ani na koniu kuzynki nie pojeżdżę, będę tylko siedziec i pić wódkę z rodziną, uchleję sie jak świnia pierwszy raz od wielu miesięcy i będę tęsknić jak debil za Misiem, który zostaje w mieście.
I za Internetem i za wami Stoimy w korku i jesteśmy z bratem tak głodni, że wygrzebalismy z paczek kiełbasę, a inni ludzie w innych samochodach patrzą na nas z naganą (bo Wielki Piatek) i równocześnie z zazdrością
|
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
hehehe Aivilo jesteś niemożliwa
Oddałabym wszystko żeby zobaczyć ich minę ja pałaszujesz kiełbaskę heheh No widzisz internet masz i nas masz , tylko Ukochanego do pełni szczęscia brakuje
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem urodzony mięsożerca, nie potrafie dnia bez mięsa przeżyć, źle sie wtedy czuje.
Heh, zaraz mi net pewnie zniknie, bo juz za Krakowem jestesmy, a patrzykam na zasieg, to tylko jeszcz dwa miasteczka mają zasięg. U mnie na wsi niestety Play nie łapie i w sumie to sie nie dziwie, bo tam taka rasowa wies, ze nawet telefony czasem nie łapią zasięgu. ech... bede chodzić na długie, kulawe spacery. Albo i nawet sie uczyc, bo wzielam ksiażkę ![]() Playstation też wzięłam :brzydal; ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- a w ogóle to pisze jak analfabeta, ale jest mi troche niewygodnie wiec wybaczcie mi liter,ówki
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh te kulawe spacery mnie rozwaliły
Od razu mam lepszu humor![]() Ja to za mięsem nie przepadam: czerwonego w ogóle nie jadam tylko kurczaka. Ale za to strasznie dużo makaronów i innych tuczących rzeczy.
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie cierpie makaronów, ale mięsiwa jak najbardizej.
Juz ogolnie nie mam nerta, ale teraz jeszcze na wioche trafiłam, co zasieg ,lapie ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- wiec całuje mocno i do napisania!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Aivilo nawet nie wiesz jak Ci teraz zazdroszcze tych gor. Ode mnie Zakopane oddalone jest o jakies 800km
a Ty juz jestes tam w poblizu. Na pocieszenie pozostaje mi znudzone morze.Niedlugo musze zabrac sie za sprzatanie, a mam takiego lenia, ze od rana nie moge zaczac
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Foremka- to chyba zaraźliwe bo ja też tak mam.
Aivilo- miłego pobytu i wesołych świąt
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
A ja się obijam
Od czasu do czasu Tu zaglądam czy jest co poczytać Za chwilę do fryzjerki idę grzywę ujarzmić ![]() I chyba będzie trzeba się za sprzątanie zabrać... Ja też tylko bym mięsko jadła, uwielbiam Jak wczoraj poczytałam, że przy mojej chorobie powinnam na wegetarianizm przejść, ewentualnie tylko rybki wcinać, to się załamałam.... Wogóle dziewczynki widzę że dużo nas pochodzi z "małych miejscowości" Ja też teraz na wsi u rodziców jestem Ale bardzo lubię to miejsce. Z zasięgiem na szczęście problemów nie ma Ja na codzień korzystam z netu z Cyfrowego Polsatu, świetnie odbiera i u mnie i w mieście. I w miarę tani... Ale wczoraj zczaiłam że jeszcze mi nie odłączyli radiówki, z której korzystałam do lutego w domu To nie omieszkałam skorzystać
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-04-02 o 14:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

takze watpie zeby ilosc postow zmalala

to już decyzja nalezy do Ciebie..w sumie masz okazję odwiedzić familię w Lbn..

buzi ślicznotko 

To spojrzenie, uśmiech, boski głos i cała reszta aaaaa 
ja ogranicze sie chyba do Mango i tam cos wybiore.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a Ty juz jestes tam w poblizu. Na pocieszenie pozostaje mi znudzone morze.