![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki na diecie
ok tylko nie powiedziałas mi najwazniejszego
![]() tą papryka jakos obgotowujesz, pieczesz jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wsadzam taką surowa do piekarnika, na max 175'C ale ile minut to Ci nie powiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() ![]() Jak tam dieta dzis? Dobrze idzie czy były jakieś grzeszki? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
no dobra pokażę wam dzisiejszy jadłospis
![]() śniadanie: owsianka z kupnym musli i mlekiem 2% -zalałam ją wieczorem i była zimna nawt z gorącym mlekiem (nie smakowała mi ![]() 2śniadanie: ciemna bułka z żółłtym serem i warzywami 3śniadanie: ciemna bułka z żółłtym serem i warzywami kolejny posiłek ![]() kolejny posiłek ![]() ![]() ![]() kolacja: wiejski lekki z fistaszkami (tylko nic nie mówice, ze cały czas jem to samo na kolacje ![]() no i trochę nadrobiłam, bo porobiłam brzuszki, hula hop i trochę rozciagania-30 min |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj chyba dobrze, pilnowałam się w miare, ale i tak wydaje mi sie, ze troche dużo zjadłam, dlatego, ze prawie cały dzien siedziałam w domu i myślałam o jedzeniu ![]() S: owsianka z 7 łyżek płatków, 2 łyżki otrębów [mleko 3,2%] z jabłkiem i połówką jogurtu naturalnego+łyżeczka kakao IIS:1,5 bułki z ziarnami z pasztetem sojowym, 3 plasterkami pomidora, czosnek konserwowy, owoc pomelo [takie coś jak grejfrut, tylko większe, ja zjadłam ilość odpowiadającą 1 grejfrutowi ![]() O: ryba w otrębach pieczona, pół woreczka kaszy, kapusta czerwona z ćwiartką jabłka P I: wiejski light z połową pomidora, pół bułki i 2 małe kromki chleba ![]() P II: serek homo z garstką orzechów, wiórki kokosowe [ok 2 łyżki], cynamon K: będzie tuńczyk z puszki z pomidorem 2 podwieczorki dlatego, ze obiad był po 13, drugi podwieczorek był przed 19 a to za wcześnie na kolacje.
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-04-22 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a serek homo jesz ten naturalny? ja próbowałam go przełknąc kiedys i nie dałam rady ![]() znacie jakis przepis na sałatke light bez miesa/ryb? bo ja znam tylko warzywa z fetą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam jakiś z bakaliami, ale powstrzymałam się, wypróbuj go jak już schudne ![]() ![]() Ja nie znam, albo robie zawsze jakieś zwykłe z sałatą, pomidorem itd albo daje tuńczyka czy łososia. A może coś z jajkiem, ogórkiem kiszonym itd? Chociaż ostatnio zrobiłam sobie sałatke z sałaty, ogórka świeżego, fasoli i kiełków z puszki i do tego jogurt naturalny i suszone zioła. Dobre było ![]()
![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a takie smakowe serki homo lubię ale one nie na R ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
muszę się wyspowiadac
![]() zjadłam 2 kromki (takie al'a waza) z pasztetem sojowym i 2 chipsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 4 rzeczy - 4 baty ![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
S: owsianka [7łyżek płatków, 3 otrębów, mleko 2%], pomarańcza
SII: kanapka z białego pieczywa [nie miałam możliwosci zjesc razowego ![]() S III: kanapka jw z pasztetem sojowym i plastrem pomidora O: 5 kotletów sojowych, pół woreczka ryżu brązowego, fasolka szparagowa [około tyle ile sie zmieści w garsci ![]() P: 2 kromki razowca z pasztetem sojowym, ogórkiem kiszonym, kostka sera białego chudego K: serek wiejski lekki, szczypiorek, pół ogórka kiszonego Nie było idealnie ale i tak dobrze ![]() A Wy jak tam? ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
wczoraj cwiczen nie było
a jadlospisu nie wkleje, bo przegięłam na całej linii i to w dodatku późnym wieczorem kiedy juz nic nie powinnam jesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam straszną ochote na coś słodkiego, już nic nie pomaga w zmotywowaniu ![]() ![]() ![]() A co do ćwiczeni to też nie ćwicze, juz mi sie odechciało :p jedynie co drugi dzien na brzuch i pupe ![]()
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jutro zgrzesze alkoholem i nie wiem jak będzie z regularnoscią posiłkow... dzisiaj narazie w miare ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj tak sobie...
trochę za duzo i podwieczorek mi nie wyszedł ![]() śniadanie: 2 bułki sojowe: jedna z pasztetem sojowym i zielonym ogórkiem, druga, pierwsza połówka z masłem orzechowym, druga połówka z twarożkiem domowym piątnicy i szczypiorkiem 2śniadanie: serek wiejski lekki z musli kupnym, trochę suszonej żurwawiny trochę później jabłko obiad: 2 papryki faszerowane ryżem brązowym, warzywami i żółtym serem podwieczorek: 2 kromki ciemnego chlebka, jedna z masłem orzechowym, druga z pasztetem sojowym i pomidorem, jogurt naturalny z fisztaszkami, kilkoma rodzynkami i migdałami kolacja: wiejski lekki z kilkoma fistaszkami i cynamonem w między czasie troszkę musli i 1 chipsa ![]() cwiczen brak, chyba, ze za cwiczenia uznamy jeżdzenie na odkurzaczu i miotle ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-24 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nadal zniechęcam do żółtego sera, jest tłusty i niezdrowy. Jest tyle innych fajnych rzeczy do położenia na kanapkę! Ryby wędzone lub z puszki, pieczone w domu chude mięso, pasta z białego sera i mnóstwa dodatków.
Z selerowych potraw polecam korzeniowego ugotowanego w całości - plaster może zastąpić ulubiony żółty ser. I jest świetny do sałatek. Też nie przepadam za garami. Ale obiad dla siebie i męża (czasem dwa różne obiady) gotuję max pół godziny. Aha i przestałam nadużywać soi - od czasu do czasu trochę tofu do sałatki i basta! Bo wiesz niby nic ten zestaw kotlety sojowe i fasolka to nie było zbyt udane. Do sojowych mogłaś dodać surówkę np z kapusty pekińskiej, orzeszków i rodzynek namoczonych w winie, trochę soku z cytryny i sól. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z soi jadam tylko pasztety, czasem cosik innego ale bardzo rzadko ![]() no i kocham bułki sojowe ![]() a dzisiaj tez nie wrzucę jadłospisu ![]() był alkohol, lody, czekolada, chipsy, sporo jedzenie ogolnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak się papryki udały? ![]() Cytat:
![]() No wiem, ze za dużo strączkowych, ale to był taki obiad na szybko ![]() Matko znowu mam dzien 'do ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
dobra pomyliłam wątki, ale juz kopiuje wpis na ten
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taką pół kilową chyba
![]() ![]() ![]() A mi wlasnie te papryki miękkie wyszły i jakieś słodkie ![]()
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Ale od czasu do czasu nie zaszkodzi
![]() ![]() Ja dzisiaj w miare ok: S: 2 bułki z ziarnem z serem białym, łyżeczka dżemu S II: bułka z masłem, serem żółtym, ogórkiem S III: bułka z pasztetem sojowym i ogórkiem O: ryba pieczona z otrębami, pół woreczka ryżu, kapusta czerwona z jabłkiem i rodzynkami ![]() P: jogurt naturalny z fistaszkami K: będzie wiejski z pomidorem albo rzodkiewką Wiem, ze troche monotonnie te 4 bułki i mało warzyw, ale ważne ze ilościowo nie przegłam ![]() I zważyłam sie dzisiaj i mimo ze wczoraj sie obżarłam to było 6o,4kg a w środe 61,1kg... zawsze pół kilo mniej ;D tzn ponad pół [matematyczka od siedmiu boleści ze mnie ;p]
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-04-26 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pół litra słodkiego wina i mega duzo pizzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.