![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odnaleźć Dziecko w sobie!
Ale piękne prezenty dostajecie, kurczę aż teraz żałuję że sama się nie zapisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Ale cudaaaa
![]() ![]() ![]() Przepraszam za brak maskotki i życzę smacznego ![]()
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Ja też mam
![]() Piękny komplecik i górę słodyczy, które już pochłonęłam (troszkę się podzieliłam z dziećmi bo patrzyły na mnie jak sępiątka ![]() Jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() Mój typ- nutka27... Nutka27-odezwij się!!! Dziękuję BARDZO, BARDZO, BARDZO ![]() ![]() ![]() Aha- no i melduję, że wysłałam i obgryzam paznokcie-czy się spodoba.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2010-05-25 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
yaaay, same piękności ;D mam nadzieję, że paczuszka ode mnie dotarła bez szwanku, powinna być na miejscu z 5 dni temu. a tu żadnego znaku, że wylosowanka odebrała. hmhmhm...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Ja też już mam
![]() ![]() Serdecznie dziękuję osobie, która zrobiła dla mnie te śliczności, dostalam dwie pary kolczyków i filcową maskotkę (niestety nie ma zdjęcia ![]() Ślicznie dziękuję, kimkolwiek jesteś, sprawilaś mi mnostwo radości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
poice - śliczna torba
![]() ![]() a kociak przecudny ![]() asieńczyku - cudne kolczyki a miś wymiata normalnie - ma już imię? whitecoffe - śliczny komplet ![]() vestis - kolczyki z kaliami - prześliczne ![]() ![]() ![]() dziewczęta spokojnie ![]() ![]() pomalutku będzie wysyp narastał ![]() na razie prześliczne prezenciki się pokazały ![]() już się kolejnych doczekać nie mogę ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2010-05-24 o 21:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Moja paczuszka została wysłana dziś rano, mam nadzieję, że szybko dojdzie
![]() I też przepraszam moją wylosowankę, że dodatek nie jest do końca taki, jaki być powinien. Mam ogromną nadzieje, że zostanie mi to wybaczone, bo ostatnio naprawdę nie mam na nic czasu ![]() Jakieś plany w sprawie następnej wymianki? Bo przyznam szczerze, że miałabym wielką ochotę zająć się organizacją ![]() Mój pomysł jest taki - wymainka mieszana, z okazji środka lata, temat: "Afryka dzika, słoneczna Ibiza", czyli wszystko, co kojarzy się z miejscami, gdzie zawsze jest lato, zawsze świeci słońce i jest gorąco. Na zgłoszenia byłby prawie cały czerwiec, a na realizację i wysyłkę kilka dni czerwca i cały lipiec. Fajnie by było, gdyby to była wymianka - tak jak ta - dwuelementowa, tzn. prezent właściwy + "coś", jakiś dodatek, niespodzianka. Co Wy na to? Byłyby jakieś chętne? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asieńczyk dla Ciebie prezent robiła karolinqa23?? Whitecoffe, jakie ładne! Vestis, jej, normalnie "do tyłu jestem" z rozpoznawaniem biżuterii, nie mogę zgadnąć... to pewnie dlatego, że od kilku miesięcy nie byłam na bieżąco we wszystkich wątkach, jak kiedyś... ![]() Edytowane przez naila Czas edycji: 2010-05-24 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
Whitecoffe, zgadza się, Twój prezent jest ode mnie. Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, bo miałam poważnego nerwa, że tak skromnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na nową wymiankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Poice kotek cudny
misio śliczny, wiadomo, kto robił, ![]() ![]() i kolczyki kalie śliczne....
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
A ja nie zameldowalam jeszcze, że moja paczuszka też zostala wysłana, niestety dodatek "misiaczkowy" nie jest taki, jaki być powinien, ale po prostu nie zdążyłam zrobić niczego innego:-(
Angellek89 - bardzo fajny pomysl na wymiankę, byłabym pierwszą osobą chętną na liście;-) Tylko jak dla mnie lepiej bez żadnych dodatkowych "cosiów", bo zupelnie mi to nie wychodzi;-) ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
ja bym raczej nie dała rady z nową wymianką tak szybko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko pamiętaj o założeniu jej w ogólnym zrób to sama ![]() ======================= ej no nic nowego?? żadnych nowych zdjęć?? niemożliwe.... a ja spać w nocy z niecierpliwości nie mogłam.
![]() |
![]() |
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
A ja mam nadzieję, że do mnie zapuka w piątek :P Bo akurat w domku będę
![]() I oczywiście jestem chętna na kolejną wymiankę, tylko błagam, bez szycia ![]() ![]() Aaa i melduję, że paczkę już wysłałam ![]()
![]() |
#287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() karolinqa23 - ujawnij się ![]() ![]() A moja Wylosowanka milczy ![]()
![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i melduję że mam mam mam mam prezent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baaardzo dziękuje za te cuda ![]() przeprowadziłam śledztwo i stawiam na frufelek z racji tego że są sswarki Ac no i wspominała o cukieraskach które mogą sie rozpłynąc ![]() Edytowane przez karolinqa23 Czas edycji: 2010-05-25 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
uaa! kolce przecuudne!
a widać, że ciacha smaczne ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znowu same słodkości aż nie wiadomo co podziwiać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#291 |
CraftMod
|
Wow! super słodkości! u mnie dziś listonosz był i nic, dalej czekam z niecierpliwością
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Ooo jakie prześliczne kolczyki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Oczu nie mogę oderwać, co jedna rzecz to piękniejsza
![]() Angellek89, organizuj, chętne się zawsze znajdą (ja to już standardowo do każdej wymianki się zgłaszam ![]()
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Mam mój prezent
![]() W sumie to awizo znalazłam w skrzynce już wczoraj, ale byłam w domu dosyć późno. No i dzisiaj, jak tylko wróciłam z zajęć (jakie szczęście, że miałam tylko 1) popędziłam na pocztę i właśnie wróciłam ![]() Dziękuję od razu asieńczykowi ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję pięknie, wszystko jest cudne ![]() A wymianka letnia będzie i to będzie pierwsza, którą będę organizować, już się cieszę ![]()
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Uwaga, będę się chwalić
![]() Dziękuję ślicznie, bardzo się cieszę z tak pięknego prezentu ![]() Nailu, to Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
CraftMod
|
Śliczne, kolczyki - przepiękne, kot też super, taki optymistyczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Poice-super kociak (nie oddałabym takiego) i torebeczka i druga...
Asieńczyk-misiak jest bezbłędny, ogólnie super prezent, Vestis-cudne kolczyki, szczególnie kalie, Karolinqua-widzę też dużo słodkości dostałaś i jakie misterne kolczyki, Nutka27-piękności dostałaś... i jeszcze raz dziękuję ![]() A ja włażę pod kołdrę i nie wychodzę dopóki wątek się nie skończy, bo mój prezencik -mam wrażenie skromny będzie na tle tego wszystkiego. Pewnie moja wylosowanka będzie się wstydziła go pokazać ![]()
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
o jaaa jakie wspaniale prezenciki. ja miałam podreptać na pocztę ale nie zdążyłam. mam nadzeję, że mi wylosowanka wybaczy. aż mi ślina pociekła na widok tych waszych slodkości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Karolinqa23 melduję się, że to ode mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Ciasteczka smakowite... mmm... karmel i orzeszki....
a ja tu ciągle kolczyki widzę... mam nadzieję, że nie dostanę kolczyków (zaznaczyłam w prefer), nie, że nie lubię, bo kocham i chciałabym nosić itp sama zresztą robię, ale moje uszy niestety cierpią, kiedy je mam założone.... nawet srebrne i złote nie dają różnicy...już nie mogę się doczekać prezentu... w sumie, nawet jak dostanę kolczyki to na pamiątkę zostawię sobie, albo podaruje komuś wyjątkowemu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.