|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzamy sie po ciąży/-ach
Agnessja mi też się nie chce smarować i normalnie staram się jakoś wcisnąć ten rytuał w mój grafik, ale za cholerę nie mogę
Nie to, żebym nie znalazła czasu, ale zwyczajnie o tym zapominam, może dlatego, że nie mam w ogóle do tego chęci.No ale będę próbować, udało mi się z ćwiczeniami, to może i uda się z kremami
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Musze Was o coś zapytac, Jeszcze kilogram i zobacze wymarzoną "5" na przedzie Ale jakos mi się z wiekiem cos chyba musiało pozmieniac w figurze, bo mam 165cm wzrostu, wagę 61kg na dzien dzisiejszy, a juz wygladam dosyc szczuplo. Moim celem niby jest 55kg, ale cos mi sie wydaje, ze za chudo bede wygladac wtedy, biorac pod uwage jak jest teraz Przeciez do celu jeszcze 6 kilo, a juz jestem w rozmiarze 36... mialyscie kiedys cos takiego? Nie wiem.. po ciąży jakaś cięższa się zrobiłam czy co..? Też tak macie?
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
).Ale myślę, że powinnaś zaufac sobie i nie wychudzać się za bardzo, bo zamiast podziwiać Twoją zgrabną sylwetkę ludzie będą się zastanawiać czy jesteś chora, bo tak mizernie wyglądasz Wiadomo jak to jest.
|
|
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Monte po ciąży pozostają bardziej kobiece kształy, może to one więcej ważą
|
|
|
|
#275 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczyny, dawno nie zagladałam do Was, dwa tygodnie urlopu no i 1 kg wiecej, ah...od dzisiaj zaczynam z poworotem te moje odchudzanie, no i cwiczonka, pozdrowionka i zycze milego dzionka!
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
U mnie był tydzień zastoju na 67,4, potem 68,3 znó tydzień zastoju (grunt że nie leci dalej w górę) nie wiem ja jakoś ciężka jestem, ale kształt mi się zmienił na lepszy, nie jestem już taką spongwoman.
Nie chudnę już a te 18 kg samo się chyba nie zgubi agnessja, zimnaga mam to samo z kremami, choć nie powiem mam czasem natchnieniea pielęgnacyjne, zwykle zbyt zmęczona jestem na to. dżastin_usia gratki szybko spadło
|
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jutro rano wejdę na wagę i obym się nie przewróciła...
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, naprawde wystarczy sie wdrożyć w to wklepywanie
![]() Ja wsmarowuje codziennie rano i wieczorem 4 różne balsamym, w różne partie ciała: balsam do biustu ten 3d eveline, balsam ujędrniający L'Oreal Nutri Lift na dekolt, ręce i łydki, na uda antycellulitowy Eveline, a na brzuszek wyszczuplająco- ujędniający przeciw rozstępom Eveline chłodzący i naprawdę zajmuje to 5 minutek, a efekty... rewelacja! Gwarantuje, ze przy regularnym stosowaniu zobaczycie na wlasne oczy cuda
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to do biustu to potwierdzam REWELACJA jestem zakochana w tym kremie i ten zapach
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze że jest nas więcej
|
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- jak sie odważe to zdam relacje. marze o ciuchach 36 korci aby chociaż sprawdzić ile brakuje
Edytowane przez Zelka_07 Czas edycji: 2010-05-25 o 19:42 |
|
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Wreszcie znalazłam wątek, który do mnie pasuje lub ja do niego(jak kto woli) Byłabym szczęśliwa gdybyście pozwoliły mi czasem tu coś napisac.
może napiszę coś o sobie. Mam 32 lata, mieszkam obecnie w małopolsce. Mam 2 cudownych dzieciaków. Przed ciążami ważyłam przy wzroście 160 - 60 i było mi z tym dobrze. po urodzeniu drugiego dzieciątka po jakimś pół roku zobaczyłam na wadze 96, byłam załamana. Córcia chorowała a ja stresy zażerałam i ot cały problem. w tamtym roku wziełam się za siebie ale jest różnie. obecnie waga się wacha 87/88. Poza tym podejrzewam u siebie nerwice a przy moich nawykach ciężko mi panować nad sobą.. Tz. nie codziennie jest źle. Staram się mniej jeść, chodzę na siłownię co drugi dzień( jak mam z kim zostawić dzieci) Będę tu wpadać czasem i pisać jak mi idzie co jem i mam nadzieję że będę czuła od was wsparcie i zrozumienie. Więc do jutra.
|
|
|
#283 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Tak na marginesie ja tez podejrzewam, ze mam niezłą nerwicę. Ale ciągle zwlekam z pójściem do lekarza, boję się, ze da mi jakies tabletki, po których będę chodziła nieprzytomna.
|
|
|
|
#284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja pisać nie pozwalam, ja się tego wręcz domagam, bo wiele zaczyna i milczą potem jak grobowce. zapraszamy ponownie i dużo zdrowia dla Ciebie i dzieci -------- zbliża się pora smarowania, ale najpierw trzeba przecież wymasować ciało przed aplikacją i to po 5 min na każdą partię jak mówiły ostatnio panie w sos uroda hmm... i przy tym mi ręce opadają, ale co tam, może się uda... heh...
Edytowane przez agnessja Czas edycji: 2010-05-25 o 21:53 |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie mamusie w dniu naszego święta
![]() U mnie dzisiaj piękne słoneczko, a do tego na wadze 57,6 więc jestem super szczęśliwa Poza tym dostałam piękny rysunek i naszyjnik zrobiony przez moją córcię (wczoraj miałam całkowity zakaz wchodzenia do jej pokoju ).W nagrodę zabiorę ją po obiedzie na lody, może i ja się skuszę na jakiegoś najmniejszego
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim!
U mnie - synek pierwszoklasista przyniósł laurkę i wycałował, a mała no cóż złapała jakąś wirusówkę ma gorączkę do 39 i dwa razy rano wymiotowała. Ja znowu mam lęki ale jakoś się trzymam. Co do diety- hm bardzo mało zjadłam, śniadania nie było przez te poranne przygody, na obiad kilka chrupek kukurydzianych, a co do kolacji kanapka z szynką. Jutro się poprawię z jedzeniem. Dzięki za miłe słowa, jakoś mi lżej.
|
|
|
#287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w ramach kolacji dziś zjadłam tuńczyka i popijałam wodą, troche dziwne, czyż nie? nie chciało mi się go jakoś urozmaicać więc tak mi wszedł, miałam nic nie jeść bo było ciasto u mamy (biszkopt z bitą śmietaną i galaretką z brzoskwiniami), no ale minęło trochę czasu, więc podjadłam na noc małe conieco ![]() wczoraj smarowałam się na sucho bo było już późno, za to dziś może się uda najpierw rozruszać tłuszczyk tu i ówdzie, a potem chłodzące serum i będę siedzieć pod kołdrą i się grzać
Edytowane przez agnessja Czas edycji: 2010-05-26 o 21:43 |
|
|
|
|
|
#288 |
|
Przyczajenie
|
A ja musze sie pochwalic
![]() Moje dzieci dały mi najwspanialszy prezent na DM. Prawie cała noc spalam i jeszce sie zdrzemnełam w ciagu dnia!! to cud hehe ale mimo to organizm mój jest zmeczony ciągłymi bezsennymi nockami Chce ciwiczyc a nie mam sił Jeszce sie wkurzylam bo kupilam hula hoop na allegro.Nie dosc ze czekalam 2 tyg, wysłali mi inne niz zamawialam to po kilku kręceniach te całe maseżery poodpadały ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- taaa przyjemnosc w kupowniu kosmetykow, mysle sobie i obiecuje ze bede to co dziennie wklepywac, jednak w zyciu jest zupelnie inaczej i jezeli raz dziennie uda mi sie co kolwiek wsmarowac to i tak dobrze ![]()
|
|
|
|
|
#289 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie mamusie
Muszę się pochwalić swoim prezentem od mojego 1,5 rocznego synka - otoz doztalam slicznego kwiatka w doniczce Mąż mu kupił, mały przytachal mi go i dal wielkiego buziaka ![]() Jak chodzi o odchudzanie to zrobilam sobie 2 dni malej przerwy , lecz nie obrzeralam sie tylko jadlam male porcje nie jadlam bialego pieczywa , jednym minusem jest ze skosztowlam wczoraj batonika a dzisiaj mala czekoladke;( Ale od jutra juz biorę się za siebie Jak chodzi o kremy to mi tez za bardzo sie nie chce ale jakos daje rady wklepywac je 2 razy dziennie . Ma zestaw kosmetykow evelayna ten chlodzacy i grzejacy i sebum POLECAM bo naprawde sa wspaniale . Jeszcze mam zamiar wybrac sie do sklepu i kupic ten do biustu na razie rano wklepuje tonik ujedrajacy do ciala avonu a wieczorem ten evelayna. Bedę juz konczyla papa i do zobaczenia jutro
|
|
|
|
|
#290 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do hula hoop, to u mnie niestety odpada, bo mam problemy z kregosłupem i biedny by się chyba wykręcił na lewą stronę, gdybym mu zaserwowała takie koliste ruchy ![]() Cytat:
Gorzej, jeśli ktoś nie panuje nad tym i za kawałkiem czekolady idzie zaraz cała tabliczka, wtedy rzeczywiście lepiej unikac słodyczy całkowicie.
|
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki
Ostatnio nie zaglądałam,bo remont kuchni w toku.Na szczeście jutro już ma być koniec W szafkach już poukładałm teraz syf z całej reszty trzaba usunąć. Witam nową koleżankę Waga mi skacze jak szalona,ale objętościowo jest mnie mniej.Kupiłam sobie krem Garnier Skin Naturals modelujący z algami w celu ujędrnienia skóry,bo w cuda o odchudzających jego właściwościach to ja nie wierzę.
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Przy tym to tez można ładnych parę kalorii spalić
![]() U mnie dzisjaj dół na maksa. Mąż wpadł godzinę temu po rzeczy, bo się okazało, ze jadą walczyć z powodzią. Nawet nie wie jeszcze gdzie, nie wie na ile, a ja siedzę i się zamartwiam
![]() Edytowane przez zimnaaga Czas edycji: 2010-05-27 o 11:28 |
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj mąż powiedział mi że coś mi się spodnie rozciągnęły (w sensie że luźne - przyp.red)
![]() no i zakupiłam ten push up w różowej tubce, ciekawe co to zdziała...
|
|
|
#294 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzis bylam na siłowni . Wszytsko za sprawą wczorajszej nauki na badziewnym HH. Jutro przyjdzie lepsze HH to zabawa sie zacznie na całego. Niezle daje popalic takie HH |
||
|
|
|
|
#295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo i siniaki, i sie spsuło... uwzględnią reklamację, czy olewasz temat?
|
|
|
|
#296 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Odpuszczam, nie lubie użerac sie z takimi sprzedawcami niewyobrazam sobie jak ja bym byla takim SS;/;/a koło dałam siostrze(niech sie pomeczy hehe). To fakt troche je meczylam bo sie uczylam tym czyms kręcic ale przeciez to ma sie uzywac a nie postawic na połce dla ozdoby
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!
Miłego dnia życzę! Córcia się już lepiej czuje tylko nic nie chce jeść. Poprawiłam się z jedzeniem i to mój plus, ale z ćwiczeniami kiepsko.Nie mam z kim zostawić dzieciaków żeby iść na siłownię, a w domu jakoś nie umiem ćwiczyć. Mój domowy ruch to codzienna krzątanina czyli pranie sprzątanie itp.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | |
|
Rozeznanie
|
Witchees dzięki za wsparcie
![]() No i musze się ogarnąć, żeby przypadkiem nie zajadać stresów słodyczami. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Ale to może być równiez fajna zabawa dla dzieciaków, jesli pobawisz się w trenera i będą cię naśladować
|
|
|
|
#299 |
|
Przyczajenie
|
hej, co dzisiaj tak cicho tutaj, dziewczyny zmobilizujcie mnie troche, jakos nic mi sie nie chce, moze ta pogoda, albo nie wiem co, jakos ta 7 przed mnie nie zadowala;-(, waga ciagle stoi w miejscu;-(, a do sierpnia coraz bliżej, ide na wesele i chcialabym, jakos wygladac...ah wygadalam sie;-)zycze milego dzionka i odchudzania (tzn. sobie tez zycze tego odchudzania;-), bo jakos zapal stracilam, a moze niewyspana jestem bo corci ida kolejne zeby i marudna jest...
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- ja tez wciagam moja corke do cwiczen, tzn. z nia cwicze albo ona jest moim odwaznikiem;-), corka nie lubi jak cwicze... |
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
moje dzieciątko też nie lubi jak ćwicze . próbowałam ją zachęcvić do wspólnej gimnastyki ale ją to nudzi. jedynie na orbim daje mi spokojnie pośmigać(sama też biega a ma 2,5 roku, śmiga jak stara
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

Nie to, żebym nie znalazła czasu, ale zwyczajnie o tym zapominam, może dlatego, że nie mam w ogóle do tego chęci.

).
a te 18 kg samo się chyba nie zgubi

Gwarantuje, ze przy regularnym stosowaniu zobaczycie na wlasne oczy cuda
korci aby chociaż sprawdzić ile brakuje

Chce ciwiczyc a nie mam sił