|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
Ja w tym tygodniu nie czuję żebym jakoś specjalnie zrzuciła. Tym bardziej, że okres mi się zaczyna i czuję się taka wielka
Nie spodziewam się więc rewelacji na wadze w sobotę. Najważniejsze żeby nie przybrać za dużo.
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
Cytat:
ja tez sie ciesze ze nie przytylam wczoraj wieczoram zjadlam kawalek pizzy z sosem no ale reszta dnia bez zarzutu
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
a ja muszę sobię kupić wagę xd
wczoraj przeszłam się z kaludiaa 7,5 km to spaliłam 418 kcal . dziś sama czy nie. słońce czy deszcz idę biegać kolacja powinna być białkowa, a więc co wy jecie ? |
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
wracam na watek tyle ile bd mogla.
a co do odchudzania, caly czas sie trzymam ![]() odnosnie kolacji to ile godzin przed snem?
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
biały ser, makrele w galarecie wczoraj pizze
|
|
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
2-3 godziny przed snem, ja czasem nie jem juz nic po obiedzie a czasem jabłko albo jajko na kolacje zalezy czy mi sie chce, Stysik tez wczoraj jadłam pizze, nawet sama zrobiłam, pyszna była
no ale koniec z grzechami, w sumie wiadomo ze czasem mozna cos dobrego grzesznego zjeść ale nie codziennie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1945167 9]2-3 godziny przed snem, ja czasem nie jem juz nic po obiedzie a czasem jabłko albo jajko na kolacje zalezy czy mi sie chce, Stysik tez wczoraj jadłam pizze, nawet sama zrobiłam, pyszna była
no ale koniec z grzechami, w sumie wiadomo ze czasem mozna cos dobrego grzesznego zjeść ale nie codziennie [/QUOTE]tylko ze ja sie dzisiaj zważyłam chyba w sobote sie nie bede wazyc zeby sie przed Wami nie wstydzic![]() wszystko przez mojego tz
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
A ja się nie obawiam,bo nie mam wagi
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Czuję się strasznie ociężała przez ten okres, boję się ważyć jutro hehe. U nas upał 26 stopni, zaraz biorę wózek i lecę na spacer ale taki długi, z 5 km gdzieś będzie. Więc może się lepiej się poczuję. Stysik spróbuj jednak się zważyć z nami w sobotę. Ja też się boję tej wagi
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. Czytam tak sobie wasz wątek i przyszedł mi do głowy pomysł, żeby się przyłączyć.. Mogę?
![]() Chce zrzucić 5 kg do wymarzonych wakacji, a tak na prawdę to spełnieniem marzeń byłoby zrzucenie 8 kg ![]() Sama mam zapał może przez 2 dni, a potem klapa;( Mam nadzieje, że jak mnie przyjmiecie to z wami mi się uda
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
pewnie ze mozesz sie przyłączyć, i mysle ze 8kg tez jest realistycznym celem
napewno ci sie uda, to moze powiedz nam ile obecnie wazysz ile masz wzrostu, co jesz, i co ćwiczysz.a ja sie obawiam jutrzejszego wazenia, ale w miare sie trzymałam w tym tygodniu, i tak z dnia na dzien jest lepiej, także nie poddaje sie |
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
SweetLittleM pewnie , że możesz
![]() witamy ;p moim zdaniem 8 kg to realny cel. ale przy twojej wadze 58 ? hmm chyba dużo, a ile masz wzrostu ? ja nie mówię, że nie możesz schudnąć tyle, ale wiesz kg to nie tylko tłuszcza. możesz mieć grube kości albo coś i dlatego tyle ważyć. ale to jeśli chodzi ci o to , że za duzo ważysz, a nie o to, że przeszkadza Ci zbędne np. sadełko. ![]() spróbować zawsze warto . mi nie chodzi o schudniecie, aż tak bardzo tylko o kontrole tego co jem i wiłę woli. ciągle za mało ćwiczę, był wczoraj rower 45 min . dziś spacer. więc pewnie nic nie schudłam, ale trudno z czasem mi się uda . powoli do celu ..
|
|
|
|
|
#283 |
|
Konto usunięte
|
ja juz po wazeniu i po sniadaniu, i waga stoi w miejscu
no ale to wina grzechow, dobrze ze nie wzrosła, ale mam motywacje aby nie grzeszyc, mam jeszcze 5 tygodni. dlaczego nic nie piszecie?
|
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
witajcie, u mnie 1,5 kg mniej. Jestem w szoku bo myślałam, że przez ten okres nic nie ubędzie. Wydaje mi się, że do tych 65 kg jakoś łatwiej zejdzie waga bo to moja waga sprzed ciąży. Pewnie potem zaczną się schody, ale tym się będę martwić jak dojdę do tych 65.
Powodzenia dziewczyny w ważeniu.
|
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam 162-3 cm wzrostu i 20 lat:P Mam strasznie masywne uda i opone jak z tira na brzuchu W liceum ważyłam 50-51 i tak czułam się najlepiej, nie byłam jakoś specjalnie chuda, bo zawsze miałam masywne uda, ale przynajmniej nie miałam boczków i moja sylwetka wyglądała w miarę proporcjonalnie, nie to co teraz![]() Mój największy problem to brak systematyczności.. Poza tym imprezowanie w każdy weekend na pewno nie pomaga w schudnięciu, alkohol i jedzenie na mieście, ehh ale muszę coś ze sobą zrobić, bo w lipcu jadę na wymarzone wakacje z moim TŻ'em i chcę super wyglądać ![]() Od dziś zaczynam się na prawdę brać za siebie, ograniczyć jedzonko typu fast-food i chipsy, bo z tym będzie największy problem, ale z wami dam radę
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1949223 5]ja juz po wazeniu i po sniadaniu, i waga stoi w miejscu
no ale to wina grzechow, dobrze ze nie wzrosła, ale mam motywacje aby nie grzeszyc, mam jeszcze 5 tygodni. dlaczego nic nie piszecie? [/QUOTE]a ja na lekkim plusie ale sie nie poddaje ![]() Cytat:
wlasnie chcialam Ci wczoraj powiedziec ze ja zawsze w 3 dniu @ waze mniej
|
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A u nas upał, nawet jeść się nie chce tylko pić. W sumie to dobrze ale dziś idę na grilla małego i chyba jakieś jedno piwko sobie wypiję bo mam chęć. Puste kalorie co prawda ale mogę uczcić zwycięstwo nad zrzuconymi kilogramami
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jako, że dzisiaj jest dzień ważenie pomyślałam, że odkopie pomysł z tabelką
Mogę ją zrobić jeżeli nie macie nic przeciwko![]() Co sobotę będziemy podawać swoje osiągnięcia wagowe i będę zmieniać dane w tabelce ![]() Proponuję, żeby umieścić dane takie jak: 1. Waga początkowa 2. Wzrost 3. Ile ubyło (w sumie) 4. Ile ubyło od ostatniego ważenia 5. Do osiągnięcia celu zostało 6. Cel Dla przykładu podaję moje dane(i jeżeli zaakceptujecie pomysł prosiłabym, żebyście tak samo uzupełniły swoje dane )1. 58 kg 2. 163 cm 3. 1 kg 4. 1 kg 5. 7 kg 6. 50 kg
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale reszta dziewczyn moze podawac swoja wage, ja wolalabym raczej pisac ile stracilam i ile jeszcze chce ![]() więc: 1.- 2. 170 3. 2,7 4. - 5. 3,1 do pierwszego ![]() 6. -
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam tabelkę na razie na nas 2;-)
Dziewczyny podawajcie wymiarki to was dodam do tabelki(jakbyście miały jakieś uwagi to piszcie A oto tabelka: Wyniki z 22.05.2010
54 53 52 51 50 49............BYŁO......... .........JEST..................DO WAKACJI ..............CEL;D Edytowane przez SweetLittleM Czas edycji: 2010-05-22 o 15:34 |
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#292 |
|
Konto usunięte
|
super tabekla
to podaje moje info:1.60 2.170 3.3 4.tutaj proponuje aby zmienic na obecną wage 5.5 6.53/54 Stysik dlaczego nie chcesz nam zdradzic ile wazysz? przecierz nikt nie bedzie sie smiał, naszym wspolnym celem jest pozbycie sie kg i nie ma sie czego wstydzić i nie wiesz jaki jest twoj cel?
Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-22 o 14:44 |
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
moje dane:
1. 72 kg 2. 160 cm 3. 3.5 kg 4. 1.5 kg 5. 8.5 kg 6. 60 kg tabelka super
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1949868 8]super tabekla
to podaje moje info:1.60 2.170 3.3 4.tutaj proponuje aby zmienic na obecną wage 5.5 6.53/54 Stysik dlaczego nie chcesz nam zdradzic ile wazysz? przecierz nikt nie bedzie sie smiał, naszym wspolnym celem jest pozbycie sie kg i nie ma sie czego wstydzić i nie wiesz jaki jest twoj cel?[/QUOTE]To jak wy dziewczyny wolicie? Obecną wagę? Jak tak to zaraz to zmienie ![]() Zabieram się do dodanie was do tabelki ![]() Dodane
54 53 52 51 50 49............BYŁO......... .........JEST..................DO WAKACJI ..............CEL;D Edytowane przez SweetLittleM Czas edycji: 2010-05-22 o 15:33 |
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
SweetLittleM Witaj
![]() 1. 67 kg 2. 163 cm 3. 2 kg 4. 1 kg 5. 14 kg 6. 51 kg ![]() Pomysł bardzo fajny, ale dla mnie najprostszym sposobem było ważenie się To oczywiście tylko moja opinia
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
jestem za tabelką
![]() 1. 63 2. 167 3. 0.5kg 4. nie wiem, bo u mnie nie mogę dokładnie odczytać. 5. 7,g kg 6. 55kg szkoda się przyznawać. ![]() ale co dam dam radę . choć zapewne nie do wakacji ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- zaniechałyśmy tego pisania co dziś zjadłyśmy może zaczniemy znów co ? zawsze któraś bd miała jakąś radę xd co Wy na to ? |
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Tabelka zaktualizowana
![]() Zmieniłam jednak z "Ile ubyło od ost. ważenia" na "Obecna waga" ![]() Tabelkę będę aktualizować po każdym sobotnim ważeniu, wystarczy, że podacie wtedy tylko ile kg ważycie po ważeniu, a ja z tabelki wcześniejszej wywnioskuje pozostałe dane i je też zmienię ![]() Aktualna tabelka ![]() Sprawdźcie Kochane czy wszystkie dane się zgadzają, czy nic nie poknociłam;-)
54 53 52 51 50 49............BYŁO......... .........JEST..................DO WAKACJI ..............CEL;D Edytowane przez SweetLittleM Czas edycji: 2010-05-22 o 17:01 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
super
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie laski
![]() Zostało mi jeszcze 2,5kg (jutro się zważę, może mniej - wtedy podam wagę) i tak sobie myślę, że do Was dołączę na te ostatki Przyjmiecie mnie ?1. 66 2. 164 3. Jutro napiszę ![]() 4. j.w. 5. j.w. 6. 55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Nie spodziewam się więc rewelacji na wadze w sobotę. Najważniejsze żeby nie przybrać za dużo.

ja tez sie ciesze ze nie przytylam

biały ser, makrele w galarecie
chyba w sobote sie nie bede wazyc zeby sie przed Wami nie wstydzic

W liceum ważyłam 50-51 i tak czułam się najlepiej, nie byłam jakoś specjalnie chuda, bo zawsze miałam masywne uda, ale przynajmniej nie miałam boczków i moja sylwetka wyglądała w miarę proporcjonalnie, nie to co teraz
wlasnie chcialam Ci wczoraj powiedziec ze ja zawsze w 3 dniu @ waze mniej