etorebka.pl - część IX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-16, 18:21   #271
Danula
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Dorosłe cocker spaniele są tak duże, jak "zwykły" spaniel. Wklej jakieś zdjęcie tamtego pieska to pomożemy
Kiedy nie mogę znaleźć Ale szukam bo mnie to męczy od jakiegoś czasu.
Zrobiłam screna Teraz widzę, że coś mi się pomieszało z kolorami, skleroza To jest cocker spaniel?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-05-16 o 18:27
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 18:28   #272
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Kiedy nie mogę znaleźć Ale szukam bo mnie to męczy od jakiegoś czasu.
Zrobiłam screna Teraz widzę, że coś mi się pomieszało z kolorami, skleroza To jest cocker spaniel?
Tak, to mi wygląda na cocker spaniela
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 18:51   #273
karton
Zakorzenienie

piesek Charlotte z "Seksu" to Cavalier king Charles spaniel.

cocker spaniel w załączniku
Stary 2010-05-16, 19:02   #274
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość

Racja A ten z Twojego załącznika jest piękny
Stary 2010-05-16, 19:02   #275
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję Faktycznie inaczej mi się kojarzył cocker spaniel.

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-16, 19:03   #276
Nataliakazia
Raczkowanie

GG do Nataliakazia

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Już odpisuję i wybaczcie długiego offtopa
Zanim kupiłam mopsa, myślałam że wiem dużo o tej rasie ... ale bardzo się myliłam
To pies bardzo przywiązany do właściciela, wręcz w nim zakochany. Jest mądry, szybko się uczy. Bardzo lubi się bawić, ma ogromny temperament, jest bardzo żywiołowy i radosny ... To taki dynamit uwięziony we własnym ciele - a dlaczego uwięziony ? Bo mops najchętniej by szalał i biegał cały dzień - ale tak jak napisałaś, krótki nos powoduje u niego szybko zadyszkę i trzeba go pilnować, bo on sam się nie kontroluje tzn. będzie tak długo biegał aż padnie Czyli nie nadaje się na ogródki, na podwórko i na długie piesze wyprawy
Ale spacery bardzo lubi - nie muszą to być długie spacerki wystarczy kilka minut i jest zadowolony Mops jest bardzo łagodny, ale ma charakterek ... Podobno rzadko szczeka - ale mój szczeka na wszystko i na wszystkich
Nadaje się do małego mieszkania, może też zostawać sam - nasz jest w domu sam 9 godzin codziennie i dobrze wykorzystuje ten czas (czyli śpi albo się opala ) jak byłam na zwolnieniu ostatnio w domu to go podejrzałam - siadał w oknie i opalał się przez szybę, potem nawet brzuch wystawiał na słońce
Co do chorób - naszemu nic nie dolega, je wszystko i ogólnie jest zdrowy ... Trzeba tylko uważać na ilości jedzenia - bo mopsy są strasznie łakome (ale to jak większość psów)
No i duży szok - mopsy okropnie linieją ale to ich jedyna wada ... Linieją ponad pół roku i są to duże ilości sierści - alergik nie dałby rady z mopsem
Poza tym to takie kochane stworzenie że wszystko można mu wybaczyć - zresztą wklejam zdjęcia - jakość średnia bo robione komórką Pierwsze zdjęcie - jak miał 3 miesiące, a dwa kolejne to mopsiak w wieku 3 lat (wcale się nie starzeje ;P)
Przepiękny, po prostu uroczy Dziękuje za szczegółowy opis, Utwierdził mnie w przekonaniu, że mops to najlepszy wybór dla nas. Nie wyobrażam sobie życia bez jakiegoś zwierzaka, a z drugiej strony nie chciałabym męczyć psiaka, jeśli warunki jakie mogę mu dać są niewystarczające (nieduże mieszkanie, 8 godzin w pracy). Na początku patrzyłam na tżta jak na wariata gdy mówił, że chce mopsa i na żadnego innego nawet nie spojrzy, ale coraz bardziej podobają mi się te małe ''brzydale'' Jak czytam o nich to od razu mi jakoś weselej, najbardziej spodobało się zdanie, które kiedyś przeczytałam na temat mopsów, chodziło w nim więcej o to, ze te psiaki są wprost stworzone do kochania i bycia kochanymi
Jak tylko będziemy na swoim to chyba naprawdę poszukamy mopsa. Sierść mnie nie przeraża, swojego czasu miałam z rodzicami w domu dwa koty i psa, więc nie będzie chyba gorzej

Edytowane przez Nataliakazia
Czas edycji: 2010-05-16 o 19:04
Nataliakazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 19:08   #277
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melba100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może mi doradzicie.... waham się przed zakupem torebki mizensa trish (ta ze skóry naturalnej) a torebką z nowej kolekcji z ćwiekami inspirowaną - alexander wang. ta druga jest czarna, a jeśli chodzi o tą ze skóry to marzy mi się jasna, ale z tego co widze teraz jej nie mają... ale mniejsza z tym... doradzcie mi która wybrać....chciałabym żeby była praktyczna i ładnie się układała bo wypchaniu jej moimi drobiazgami... coś podpowiecie?
Brałabym trisch, bo ta nowa to trochę dziwna...

Cytat:
Napisane przez ada_aa Pokaż wiadomość
witam gorąco...

w końcu i ja pokusiłam się o zakupy i przedstawiam fotosy.
Zależało mi na dużej torbie, z racji wyprzedaży jakoś się tak 'zrobiło" i...kupiłam dwie. Są faktycznie duże i chyba tylko trochę muszę się przekonać do tych wielkości, bo reszta jest ok.

Moje modele to Bianka (ta brązowa) i Skye (kolor jasny błękit, ale taki nienatarczywy, wpadający w mysi szary)

A ..no i teraz mam problem...jak je wyprostować? Ta szara jest taka sztywniejsza i już drugi dzień wisi wypchana i efektów brak

A gdyby ktoś chciał skorzystać z kodu to gorąco zapraszam i dziękuję...5d7323f1

A.
Piękna jest Bianka, skórka wyglada bardzo porządnie. Bedę z niecierpliwością czekała na swoją

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
ada_aa, Bianca jest obłędna (szkoda, że dla mnie za duża )
dla mnie tez może byc za duża, ale zobaczymy...Landi tez sie obawiałam, ze ogromniasta a jest super, nie za duża i uwielbiam ją

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Hej kochane torebeczki
wiem że dawno mnie nie było ale neistety trochę się dzieje w maju i średnio mam czas na wizaż niestety
Dlatego też mam ogromną prośbę, jeśli któraś z was wklejała w poprzedniej części wątku zdjęcia których jeszcze nie ma w katalogu, podeślijcie mi wiadomość prw z linkiem do postu ze zdjęciami byłabym niezmiernie wdzięczna
z obecnej części wątku już dodaję właśnie zdjęcia bebunio i ady
ide szukac zdjęć mojej-nie mojej juz Mabel

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
A ja sie tak zastanawiam czy nie dobic mojej Amber i jak sie juz calkiem rozleci to ja reklamowac i brac Safirke i Noel Bo widze, ze to nieuniknione... Nie wiem co tu robic...

Chce mi sie nowej torebki

Ostatnio nosze ciagle Elvi i jestem ogroooooooomnie zadowolona
reklamuj i wymieniaj

Cytat:
Bianka ona ma identyczny kolor jak ruda Landi i to jedyny powód dla którego jej nie kupię ... ale jest śliczna
włąsnie licze na to, ze to ta sama skórka co w rudej Landi. ja mam niebieską i ta skorka jest pierwszorzędna. Jak ja zamawiałam w zimie to wahałam sie jeżeli chodzi o kolor, bo wtedy nie miałam do czego nosić rudej torebki. Teraz mam i będę szaleć z Bianką. Myślę, ze będzie idealna na lato, no chyba, ze przytłoczy mnie rozmiarami...
anah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 19:12   #278
Nataliakazia
Raczkowanie

GG do Nataliakazia

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
O to ja bym się z Twoim TŻ dogadała bo też marzę o beaglu
O beaglu też marzyliśmy, bo wg mnie to jedne z najpiękniejszych psów, ale po poczytaniu o ich charakterku i obserwacji znajomych, którzy maja beagla stwierdziliśmy, że choć wspaniały, to nie jest to jednak pies dla nas.. Jest bardzo, ale to bardzo charakterny, a czasami po prostu wredny Koleżanka tżta miała beagla i nie potrafiła sobie z nim poradzić, psiak wymaga naprawdę twardej ręki i konsekwentnego wychowania. Podobno ten jej potrafił zjeść wszystko, jeśli wiedział, ze jej na danej rzeczy zależy, nic nie pomagało. Beagle uwielbiają też ruch, więc jeśli nie mają zapewnionej jego odpowiedniej dawki to znajdują inną rozrywkę
Choć nie powiem, wiem, że można dobrze wychować sobie beagla (albo beagle mogą wychować) i podobno wtedy to prawdziwy skarb.

A goldeny i labradory też uwielbiam, to takie psiaki co to nawet złodzieja zaliżą na śmierć Niestety, nie chce ich męczyć w mieszkaniu, bo myślę, że wolą trochę inny tryb życia Może kiedyś...

Edytowane przez Nataliakazia
Czas edycji: 2010-05-16 o 19:20
Nataliakazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 19:53   #279
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
A ja czekoladowego labradora.
Polecam również!
możesz napisać coś więcej o labradorku swym?
Stary 2010-05-16, 20:02   #280
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Zanim kupiłam mopsa, myślałam że wiem dużo o tej rasie ... ale bardzo się myliłam
To pies bardzo przywiązany do właściciela, wręcz w nim zakochany. Jest mądry, szybko się uczy. Bardzo lubi się bawić, ma ogromny temperament, jest bardzo żywiołowy i radosny ... To taki dynamit uwięziony we własnym ciele - a dlaczego uwięziony ? Bo mops najchętniej by szalał i biegał cały dzień - ale tak jak napisałaś, krótki nos powoduje u niego szybko zadyszkę i trzeba go pilnować, bo on sam się nie kontroluje tzn. będzie tak długo biegał aż padnie Czyli nie nadaje się na ogródki, na podwórko i na długie piesze wyprawy
Ale spacery bardzo lubi - nie muszą to być długie spacerki wystarczy kilka minut i jest zadowolony Mops jest bardzo łagodny, ale ma charakterek ... Podobno rzadko szczeka - ale mój szczeka na wszystko i na wszystkich
Nadaje się do małego mieszkania, może też zostawać sam - nasz jest w domu sam 9 godzin codziennie i dobrze wykorzystuje ten czas (czyli śpi albo się opala ) jak byłam na zwolnieniu ostatnio w domu to go podejrzałam - siadał w oknie i opalał się przez szybę, potem nawet brzuch wystawiał na słońce
Co do chorób - naszemu nic nie dolega, je wszystko i ogólnie jest zdrowy ... Trzeba tylko uważać na ilości jedzenia - bo mopsy są strasznie łakome (ale to jak większość psów)
No i duży szok - mopsy okropnie linieją ale to ich jedyna wada ... Linieją ponad pół roku i są to duże ilości sierści - alergik nie dałby rady z mopsem
Poza tym to takie kochane stworzenie że wszystko można mu wybaczyć - zresztą wklejam zdjęcia - jakość średnia bo robione komórką Pierwsze zdjęcie - jak miał 3 miesiące, a dwa kolejne to mopsiak w wieku 3 lat (wcale się nie starzeje ;P)
o, jezu jaki śliczny
marzy mi się taki piesek jest absolutnie przecudowny, ale zazwyczaj wszyscy mi wmawiają, że jest brzydki

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 20:14   #281
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez lemoniadowo Pokaż wiadomość
dawno mnie tu nie było, widzę że sporo się działo
mam pytanie: czy któraś z Was zamawiała może tę torebkę (Imogene)?
Ja ją dziś zamówiłam Jak przyjdzie to wkleje zdjecie
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 20:18   #282
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
możesz napisać coś więcej o labradorku swym?
Czekoladowe to bardzo rzadki okaz A duże masz mieszkanie?
Stary 2010-05-16, 20:21   #283
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
o, to super koniecznie wklej zdjęcia!

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-05-16, 20:22   #284
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nataliakazia Pokaż wiadomość
Przepiękny, po prostu uroczy Dziękuje za szczegółowy opis, Utwierdził mnie w przekonaniu, że mops to najlepszy wybór dla nas. Nie wyobrażam sobie życia bez jakiegoś zwierzaka, a z drugiej strony nie chciałabym męczyć psiaka, jeśli warunki jakie mogę mu dać są niewystarczające (nieduże mieszkanie, 8 godzin w pracy). Na początku patrzyłam na tżta jak na wariata gdy mówił, że chce mopsa i na żadnego innego nawet nie spojrzy, ale coraz bardziej podobają mi się te małe ''brzydale'' Jak czytam o nich to od razu mi jakoś weselej, najbardziej spodobało się zdanie, które kiedyś przeczytałam na temat mopsów, chodziło w nim więcej o to, ze te psiaki są wprost stworzone do kochania i bycia kochanymi
Jak tylko będziemy na swoim to chyba naprawdę poszukamy mopsa. Sierść mnie nie przeraża, swojego czasu miałam z rodzicami w domu dwa koty i psa, więc nie będzie chyba gorzej
o moim mopsiku mogłabym pisać godzinami Myślę że zakochasz się w nim jak tylko trafi do Was My zanim nie mieliśmy własnego mieszkania też nie mogliśmy pozwolić sobie na pieska, jak tylko stało się to możliwe od razu padło na mopsika - bo to moja miłość wśród psów odkąd sięgam pamięcią ... Tż nie był zachwycony na początku, bo on chciał psa radosnego i żywiołowego - czyli beagla - ale mopsika pokochał od razu - teraz mops to jego wierny towarzysz No i oczywiście nie warto wierzyć stereotypom - że mops cały dzień leży i jest leniwy - te pieski nie są leniwe - lubią jak coś się dzieje, a mój mops to wogóle zaprzeczenie stereotypu kanapowego pieska - na kanapie nie chce siedzieć ... Wybiera podłogę albo swoje posłanko - tam czuje się lepiej niż w łóżku czy na sofie
A co do sierści - to widzę że jesteś zahartowana przy takiej ilości zwierzątek, sierść mopsika Cię nie zaskoczy
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 20:24   #285
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie już się nie mogę doczekać

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-16, 20:30   #286
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
o, jezu jaki śliczny
marzy mi się taki piesek jest absolutnie przecudowny, ale zazwyczaj wszyscy mi wmawiają, że jest brzydki
mopsiki to najpiękniejsze pieski na świecie Nie słuchaj tych co mówią inaczej
Oczywiście lubię wszystkie psy i dużo ras mi się podoba, jednak żaden pies nie ma takiej "mimiki" jak mops Jego mordka wyraża wszystko
A na żywo jeszcze zyskuje, wciąż zdarza mi się że ktoś obcy zaczepia mnie na ulicy pytając o pieska Nie jest to może popularna rasa, ale mam nadzieję że kiedyś będzie - bo to naprawdę fajne psiaczki są

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
super - odważna dziewczyna Widzę że nie boisz się nowości
a my czekamy na fotki na Wizażu albo na blogu (bo zaglądam tam z przyjemnością )
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 20:36   #287
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
mopsiki to najpiękniejsze pieski na świecie Nie słuchaj tych co mówią inaczej
Oczywiście lubię wszystkie psy i dużo ras mi się podoba, jednak żaden pies nie ma takiej "mimiki" jak mops Jego mordka wyraża wszystko
A na żywo jeszcze zyskuje, wciąż zdarza mi się że ktoś obcy zaczepia mnie na ulicy pytając o pieska Nie jest to może popularna rasa, ale mam nadzieję że kiedyś będzie - bo to naprawdę fajne psiaczki są
ja mam do nich niesamowitą słabośc, w ogóle uwielbiam wszystkie pieski z lekko pomarszczoną mordką
uwielbiam ich oczy i ten malutki ogonek.... i za każdym razem jak widzę takiego pieska wariuję i zaraz chcę go głaskac, tulic sprawię sobie takiego kiedyś, po prostu nie ma innej możliwości. I to świetnie, że nie sprawia problemów kiedy jest sam w domu, bo u mnie nie raz nie ma nikogo po nawet 9 godzin
teraz mam jamnika i mimo wszystko, nie wymieniłabym go na żadnego innego psiaka, bo kocham go i jest najwspanialszym psem pod słońcem, mimo tego, że ma swoje humory, jest leniwy i żarłoczny sama rasa mi się nie podoba, ale ten pies jest mój i jest najwspanialszy

Stary 2010-05-16, 20:37   #288
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaa! Brawo! czekamy na zdjęcia !
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 20:44   #289
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
super
czekamy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Czekoladowe to bardzo rzadki okaz A duże masz mieszkanie?
no za duże to ono nie jest
one potrzebują dużo przestrzeni?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 20:53   #290
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna psinka a te 3 zdjęcie jest rozbrajające

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 20:55   #291
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
no za duże to ono nie jest
one potrzebują dużo przestrzeni?

Z tego co wiem to labradory kochają długie spacery... muszą się wybiegać

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 21:11   #292
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Korzystałaś z mojego kodu?

Jakaś dobra duszyczka po 18 użyła mojego kodu
Dzięki

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 21:19   #293
Czechomax
Raczkowanie

Skoro rozmowa zeszła na zwierzęta to ja napiszę, że mam kota Zwykłego dachowca, buraska Usposobienie jak na kota ma trochę niezwykłe bo pozwala ze sobą wszystko robić, a w nocy przychodzi pod kołdrę

Jeżeli kiedyś będę miała dom z ogrodem to w planach mam: w dalszym ciągu mojego kotka (mam nadzieję, że przyjdzie mu dożyć), sfinksa i/lub devon rexa oraz psy: berneńczyka i buldoga francuskiego.

No i fajnie, że karo się zdecydowała na nowość, co prawda mnie w ogóle nie pasuje ale ciekawa jestem czy realnie zyskuje

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 21:22   #294
askaa02
Rozeznanie

W końcu zdecydowałam sie i zamówiłam swoje pierwsza etorebkę - ANĘ i co zrobilam ? zle wkleiłam kod rabatowy... tzn nie naliczylo mi zadnego rabatu. a zamowienie juz potwierdzilam linkiem z meila. moge to jakos odkręcic ?
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 21:24   #295
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość
W końcu zdecydowałam sie i zamówiłam swoje pierwsza etorebkę - ANĘ i co zrobilam ? zle wkleiłam kod rabatowy... tzn nie naliczylo mi zadnego rabatu. a zamowienie juz potwierdzilam linkiem z meila. moge to jakos odkręcic ?
możesz do nich napisac mail, podac imię i nazwisko i napisac, że się pomyliłaś i chciałabyś uniewaznic zamówienie nie powinno byc problemów
potem poczekac na odpowiedź i ponownie złożyc nowe zamówienie bez nerwów

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-16 o 21:27
Stary 2010-05-16, 21:24   #296
niikozja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ada_aa Pokaż wiadomość
witam gorąco...

w końcu i ja pokusiłam się o zakupy i przedstawiam fotosy.
Zależało mi na dużej torbie, z racji wyprzedaży jakoś się tak 'zrobiło" i...kupiłam dwie. Są faktycznie duże i chyba tylko trochę muszę się przekonać do tych wielkości, bo reszta jest ok.

Moje modele to Bianka (ta brązowa) i Skye (kolor jasny błękit, ale taki nienatarczywy, wpadający w mysi szary)

A ..no i teraz mam problem...jak je wyprostować? Ta szara jest taka sztywniejsza i już drugi dzień wisi wypchana i efektów brak

A gdyby ktoś chciał skorzystać z kodu to gorąco zapraszam i dziękuję...5d7323f1

A.
mogłabyś wkleić fotki troszkę wypełnionej Skye, bo chciałabym zobaczyć prezentuje się na ramieniu lub przegubie?
Stary 2010-05-16, 21:27   #297
askaa02
Rozeznanie

Chyba tak spróbuje tak wogóle to chcialam Twoj kod CharLizZie użyć bo w poprzedniej cześci wątku od razu mi pomogłaś chyba napisze tego meila i juz... mam nadzieje,ze rano w miarę szybko odpowiedzą.. niby to 3,95 tylko ale skoro mozna

Juz sie nie moge doczekac na tą szarą ANĘ
Stary 2010-05-16, 21:28   #298
Czechomax
Raczkowanie

Cytat:

Dokładnie, złóż drugie zamówienie i napisz do etorebki, że w tym pierwszym się pomiliłaś. I skopiuj kod, to nie pomylisz się przy przepisywaniu. Poza tym, przed wysłaniem sprawdź czy Ci naliczyli

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 21:28   #299
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak spróbuje tak wogóle to chcialam Twoj kod CharLizZie użyć bo w poprzedniej cześci wątku od razu mi pomogłaś chyba napisze tego meila i juz... mam nadzieje,ze rano w miarę szybko odpowiedzą.. niby to 3,95 tylko ale skoro mozna

Juz sie nie moge doczekac na tą szarą ANĘ
o, super dzięki tobie przybliżę się do pheby i lizzy dzięki!
i nie sądzę, żeby robili jakieś problemy, już kilka razy dziewczyny pisały o odwoływaniu zamówień.
a z ANY będziesz zadowolona, sama ją mam i nie wiem jak bez niej kiedyś żyłam

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-16 o 21:35
Stary 2010-05-16, 21:34   #300
askaa02
Rozeznanie

Nabazgrałam, że proszę o anulowanie i jak juz to zrobią to zamówie drugi raz robiąc to na pewno dokładniej

Dzieki za pomoc

Mam tylko nadzieje, ze jutro do godz 10tej mi odpiszą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości