Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 10:04   #271
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Trzymam za Myszke i Sambe

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:17   #272
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

czesc dziewczyny
u mnie zimno i lejeee
wczoraj komunia, az mnie tylek od siedzenia boli hehe
a dzisiaj bylam na badaniach krwi, zrobilam morfologie, ob, tarczyce i grupe krwi
zobacze czy faktycznie cos mi jest, ze tak mi wlosy wypadaja
Stary 2010-05-17, 10:21   #273
Gucia0987
Zakorzenienie

Ewurka, wielkie gratulacje!

Celi witaj!

Samba, trzymam kciuki i myślę, że spokojnie możesz iść w zimowym płaszczu, ja dzisiaj w kożuszku śmigam

Monarika mam nadzieje, że w końcu się uda z tym stażem!

Mona może jakieś ładne 2 filiżanki, albo kubeczki?

Kasiaher dobrze, że humorek dzisiaj już lepszy i fajnie z tymi prezentami sobie robicie Słodko

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:40   #274
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
samba a jak tam rozmowa TZ o pracę ??

a no w sumie ok... poza tym ze wstawal o 4 zeby zajechac do wawy na 11, bo tamci nie mogli pozniej sie spotkac, a potem ponad godzine na nich czekal bo byli zajeci (mieli jakas konferencje).. Mowi, ze sama rozmowa ok, no ale wiadomo ze po tym nie mozna wnioskowac czy cos z tego bedzie... wyniki ma miec do 2 tygodni... poki co poszedl sie podpisac na bezrobociu

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ewurka, wielkie gratulacje!

Celi witaj!

Samba, trzymam kciuki i myślę, że spokojnie możesz iść w zimowym płaszczu, ja dzisiaj w kożuszku śmigam

Monarika mam nadzieje, że w końcu się uda z tym stażem!

Kasiaher dobrze, że humorek dzisiaj już lepszy i fajnie z tymi prezentami sobie robicie Słodko
nooo chyba na prawde ten zimowy plaszcz wydobede bo kurde na sam zakiecik to za zimno ehh

Martucha jak sie mezulo czuje? kurde ja to sie boje wychodzic gdziekolwiek sama po zmierzchu bo normalnie teraz to menelstwo wszedzie i strach sie bac... ja nosze przy sobie gaz i jak ide na przystanek lub chociaz do samochodu to z gazem w rece... o tz tez sie boje jak gdzies sam wychodzi ehh

A co do prezentu na dzien matki to my wymyslilismy ze zrobimy jej prezent-niespodzianke i zawitamy w bielsku mamcia sie niczego nie bedzie domyslala... ja mam akurat wolne wtedy wiec kupimy kwiatki, pizze gdzies po drodze (bo mama nie bedzie miala obiadu i bedzie przezywac ) i przyjedziemy... dzisiaj jeszcze jedziemy po mojej rozmowie do silesii i zajrzymy chyba do duka... bo mamy jeszcze bony na 150 zl chyba i moze jej tam cos wybierzemy... bo mielismy 300 ze starego zakladu tzta ale kupilismy sobie juz 2 zestawy sztuccow i wazon, no i poki co nie spozytkowalismy reszty bo tam wszystko jest takie drogie ze mi zal nawet tych bonow ale moze jakis fajny wazon mamie kupimy bo ona lubi wazony a tam sa ladne
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:43   #275
Sysunia_d
Zakorzenienie

Hey

Madzia ja na dzien matki i na dzien ojca kupie rodzica perfumy mamie Amor bo je uwielbia a tacie lacoste bo mu sie ostatnio podobała jak był u mnie

Za tydzien mamy nasza rocznice zareczynowa tak wiec pewnie pojdziemy sobie w trójeczke na romantyczna kolacje . Uwielbiam z moim mezem wychodzic na takie kolacje .

U nas dzisiaj piekna pogoda !!
Wczoraj jadłam kiłbaske z grilla i znalażłam słodzony popcorn mniammm .
Dziaij robie sobie szpinak do mieska bo mam straszna chcice .

Myszka trzymam kciuki

Wczoraj wynalazłam tyle pieknych pierdół dla dzidzi ze nie wiem jak sie powstrzymam do wakacji z ich zakupem.

Domi pokazywałam męzowi to łózeczko bardzo mu sie podoba tak wiec jedna rzecz juz wiem ze zamówie z PL.
Wczoraj ogldalismy wózki w jednym sklepie i szczerze mówiac nic sie nam nie podoba .

ewurka jeszcze raz gratulacje dla ciebie i tatusia

Dziewczyny to w Polsce jest az tak niebezpiecznie ?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-05-17 o 10:44
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:48   #276
ewurka
Wtajemniczenie

Sysunia a co to za łóżeczko? pokaż jeszcze raz dziękuje

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:52   #277
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny to w Polsce jest az tak niebezpiecznie ?
A pewno, wszędzie teraz można gratis zarobic w pysk
Wystarczy krzywo na kogoś spojrzec, zwrócić uwagę, być z innego regionu/dzielnicy, etc i gotowy gratis...

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-05-17 o 10:53
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:56   #278
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Sysunia a co to za łóżeczko? pokaż jeszcze raz dziękuje

to łóżeczko ma domi i mówi ze jest solidnie wykonane , cena bardzo przystepna i spełnia funkcje .

http://allegro.pl/item1027674676_klu...flada_mat.html

a ja jeszcze znalazłam takie

http://allegro.pl/item1026693007_loz...dek_klups.html

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A pewno, wszędzie teraz można gratis zarobic w pysk
Wystarczy krzywo na kogoś spojrzec, zwrócić uwagę, być z innego regionu/dzielnicy, etc i gotowy gratis...
No to pieknie

Stary 2010-05-17, 11:03   #279
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ufffff nadrobiłam

połowy nie pamiętam

ale Ewurka gratulacje

Celi witaj ponownie

india szukałaś sukienki, mam nadzieje ze nei zdecydowałas sie na te zieloną lub fioletową

kupilam ją w zeszłym roku kupiłam XS i przyszedł WOREK bez kształtu, bez rozmiaru (jak na moj gust to był co najmniej M, bez niczego zawiozłam do trzech krawcowych zeby przerobic zadna sie nei podjęła bo " co mi pani za worek tu przywiozla z tego kawałaka matteriału zszytego tylko PO JEDNYM BOKU nic nei uda sie zrobić"

zwróciłam z ogromnymi problemami , babka kasy mi nei chciała zwrócić

prośba do ciebie Żabciu wpisz mnie na liste staraczek, na miejsce 2
bo sie nei doprosiłam Scio kilkakrotnie..

aniu ja w piatek poszlam spać tylko wizaz zostawiłam włączony dlatego byłam widoczna

z nowości podrózowych:

wyjechalismy o 1 nocy na miejscu byliśmy o 7 rano jadą po drodze przed radzyniem podlaskim, jedziemy jedziemy patrze na tablice bo robiłam za pilota i mijamy miejscowość Annówka pare kilometrów Borki a następna......... Adamki

nei trudno zgadąć jak z mężem sie nazywamy

uhahani jechalismy potem tacy maż powiedział szukaj zona tam gdzies na mapie miejscowości Dominiki
ale nei znalazlam

potem wracajac zajechalismy do babci na wieś przy okazji odwiedzielismy grób dziadka pomodlilismy sie
i tak stoimi nad grobem i mowie do meza patrz to juz 5 lat jak dziadek nei zyje ale ten czas leci

a maż objął mnie i mowi wlaśnieleci czas leci dlatego nei mamy na co czekac trzeba sie starac o dziecko

az sie popłakałam....

pote,m u babci tez kuzyn jakies teksty o dziciaczku maz sie tylko usmiechał
babcia powiedziała no musicie sie starac bo ja bym jeszcze chciala prawnuka zobaczyc

maz sie przespał u babci wiec miałam czas zeby z nia szczerze porozmawiac o ojcu o zyciu o planach....

potem wyruszylismyw trasę do............Krakowa bo maz tam miał pomiary

i chwalę się nowym nabytkiem

http://www.allegro.pl/item1042758518...a_zielony.html

z głupia frant zadzwoniłam do tej laski czy mogę kupić i okazało sie ze ma i mozemy sie spotkac w krakowie

tylko sie z nia nie dogadałam bo jak patrzałam na aukcje w domu to widziałam 29 zł ........... tylko nei zauważyłm ze to licytacja

i w koncu powiedziala mi ze on to 60 zł kosztuje a ja na to ze to ja nei chce bo za drogo a maz na to chyba sie wygłupiasz i wyjął kase z portfela na co ta dziewczyna mowi ze w sumie ona tez ceny nei podala i moze go sprzedac nie za 60 tylko za 50 zł

no i mam korale

do domu sciagnelismy o 24

a wczoraj było komunijne siedzenie w sali w ktorej zalało dach i kapało w pewnym momencie na stoły

chrzesniak przeszczesliwy z prezentów jakie dostał całą komunie biegał z aparatem na sziu i ciagle kazala sobie robić zdjęcia i wszystkim robił

dostał mnóstwo prezentów ale powiedziała ze najbardziej jest zadowolony z aparatu bo bedzie miał swój i od ciotek naszych dostał x-boxa i cos tam jeszcze

w sumie to górował 1x x-box, 1x aparat 1x zegarek,1x komuter, 1x rower 1 x miniwieża

prezenty sie nei powtórzyły

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:05   #280
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:

niezły pomysł, dzięki tylko nie wiem czy ja cos ładnego w tej małej mieścinie znajde.

Samba ja wczoraj widziałam wiele osób w zimowych płaszczach i kurtkach, co zrobić jak tak zimno, więc nie krępuj sie tylko ubieraj się ciepło, przecież na rozmowe będziesz wchodziła bez płaszcza tzn zostawisz go gdzieś za drzwiami, czy sie myle?

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-05-17, 11:07   #281
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziewczyny, jak któraś chce zmian na liście, to sugeruje, zeby pisać do Żabci na pw, właśnie Anika napisała, ze nie mogła się mnie doprosić, a ja sobie wcale nie przypominam, zeby kiedyś ktokolwiek chciał wskoczyć na listę staraczek, a w gąszczu tylu postów dziennie, nie trudno jest przegapić.

Ewurka jeszcze raz gratuluje

Dziewczyny ja rezerwuje sobie jutrzejsze wizażankowe kciuki, TZ idzie na badanie armi
Denerwuje się...

Martuś pozdrów Wojtka, niech mu się ta limo szybko zagoi.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:16   #282
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja nie czytam na te tematy nie ma co się za wczasu stresowac hehe

czyli tez masz zamiar odstawic tabsy i od razu się starac??
Pytałam się mojego gina i powiedział że wystarczy odczekać 1 cykl i można się starać

Cytat:
W sumie tak Madzia, za pierwszym razem, szok!!!! Długo nie mogliśmy uwierzyć TŻ szczęśliwy a nawet prze szczęśliwy Termin wgł mnie na około 16 stycznia ale dowiem się 1 czerwca u położnej Teraz pracuje w hotelu od 1.5 roku praca stała, pełen etat więc nie jest żle Dziękuje Podczytuje Was zawsze, jednak czasami ciężko się "wbić" w dyskusje
Celi ja myślę, że nie warto czytać jakichkolwiek doświadczeń innych, bo każda kobieta jest inna i ma inny organizm. Ja miałam dzisiaj straszny sen śniło mi się jakieś paskudztwo które mi wylazło wiadomo skąd ale to pewnie dlatego, że się martwie o kruszynke....
Wiem i dlatego staram się już nie czytać, bo ja jestem straszną panikarą. Tłumaczę sobie, że przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia...

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:19   #283
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak któraś chce zmian na liście, to sugeruje, zeby pisać do Żabci na pw, właśnie Anika napisała, ze nie mogła się mnie doprosić, a ja sobie wcale nie przypominam, zeby kiedyś ktokolwiek chciał wskoczyć na listę staraczek, a w gąszczu tylu postów dziennie, nie trudno jest przegapić.

Dziewczyny ja rezerwuje sobie jutrzejsze wizażankowe kciuki, TZ idzie na badanie armi
Denerwuje się...

nie bede przeszukiwać wątku bo 5000 postów to sporo ale kilkakrotnie prosiłam potem odpuściłam.... bo skoro nei zareagowalas..

ups znalazłam jestem z wielu... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post18593577

post 19
nawet mi odpisałas ... i nie wpisałas...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-05-17 o 11:23
Stary 2010-05-17, 11:20   #284
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nie bede przeszukiwać wątku bo 5000 postów to sporo ale kilkakrotnie prosiłam potem odpuściłam.... bo skoro nei zareagowalas..
Być może dlatego, ze jest 5000 postów, nie zauważyłam. I dlatego mówię, ze zawsze można wysłać pw.
Nie rozumiem czemu się tak unosisz.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-05-17, 11:21   #285
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
niezły pomysł, dzięki tylko nie wiem czy ja cos ładnego w tej małej mieścinie znajde.

Samba ja wczoraj widziałam wiele osób w zimowych płaszczach i kurtkach, co zrobić jak tak zimno, więc nie krępuj sie tylko ubieraj się ciepło, przecież na rozmowe będziesz wchodziła bez płaszcza tzn zostawisz go gdzieś za drzwiami, czy sie myle?
no chyba raczej z plaszczem ;/ tzn na bank sie rozbiore ale bede go musiala tachac pod pacha bo nie bardzo jest go gdzie tam zostawic

A w ogole ta laske z ktora mam rozmowe to znam - nie jakos super, ale duzo razy z nia rozmawialam w sprawach sluzbowych... i normalnie jestesmy na ty to chyba na rozmowie nie musze sie zwracac na Pani co nie?

Cytat:

Denerwuje się...

trzymam kciuki za armie

Ide sie myckac i musze sie zbierac powoli na ta rozmowe bo sie nie wyrobie ehhh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:21   #286
Gucia0987
Zakorzenienie

Anika fajny dzień wczoraj mieliście! I wiesz co, wygląda na to, że Twój TŻ na prawdę chce już dzidziusia, więc kochana chyba rzeczywiście nie ma na co czekać!

Mona to gdzie ta Twoja mieścinka się znajduje?

Scio, trzymam mocno wszystkie 4 kciuki! Nie stresuj się, trzeba być dobrej myśli

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:23   #287
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny chciałam się przywitać i poprosić o dopisanie mnie na liście mamusiek pod kliwią 12 maja pojawiły się u nas dwie kreseczki
Buziaczki, miłego dnia
Gratuluje
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:24   #288
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Sambuś, Gucia dziękuje. Strasznie się denerwuje tymi badaniami (chba jeszcze bardziej niż swoimi), a potem 3 dni na wyniki. Osiwieje

Samba mały kopek w dupek na szczęście

Agatka jest już z nami
Stary 2010-05-17, 11:24   #289
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Wiem i dlatego staram się już nie czytać, bo ja jestem straszną panikarą. Tłumaczę sobie, że przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia...
no mnie akurat takie tłumaczenia nie przekonują
Stary 2010-05-17, 11:25   #290
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Być może dlatego, ze jest 5000 postów, nie zauważyłam. I dlatego mówię, ze zawsze można wysłać pw.
Nie rozumiem czemu się tak unosisz.

nie unoszę się tylko jak widzisz nawet mi odpisałas na moją prośbę wiec musiałaś zauważyć ze cię o to poprosiłam...

Stary 2010-05-17, 11:27   #291
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Anika w takim razie przepraszam. Za dużo chyba miałam, mam na głowie, ale teraz Żabcia zajmuje się listą, więc pewnie wszytsko będzie super.
No nie złość się już na mnie

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Co do porodu to właśnie od tego są hormony - osytocyna i adrenalina.
Nawet wyczytałam, ze osytocyna pwooduje pewien rodzaj amnezji, ze się tak bardzo nie pamięta
Oczywiście chodzi o naturalną oksytocyne, sztuczna chyba nie ma takich właściwości

Agatka jest już z nami
Stary 2010-05-17, 11:29   #292
Sysunia_d
Zakorzenienie

Scio trzymam kciuki i jestem z wami całym sercem .

Stary 2010-05-17, 11:30   #293
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika w takim razie przepraszam. Za dużo chyba miałam, mam na głowie, ale teraz Żabcia zajmuje się listą, więc pewnie wszytsko będzie super.
No nie złość się już na mnie

przecież sie nei złoszczę

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 17:57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-17, 11:37   #294
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
śliczne młode damy widze że masz nową fryzurke?

Gratulacje!!!

Wogóle to cześć
dziś mam troche czasu więc dłużej z wami posiedze.
Pojutrze idziemy na wesele do siostry tża i mam mały problem z prezentem, dajemy kase no ale łyso tak iść z samą kopertą, chciałam jakąś drobnostke do tego kupić i ładnie zapakować, ale nie wiem co. Kwiaty odpadają. Może coś poradzicie?

Proponuję kupic jakaś ładną łyżkę do sałatek, czy nóż i łopatkę do ciasta. Może byc z GERLACHA.
http://www.allegro.pl/item1031951945...go_poznan.html
http://www.allegro.pl/item1026237275...z_lopatka.html
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:43   #295
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Gucia chce i to bardzo
ale ja staram sie myslec racjonalnie..... mamy bardzo mało miejsca, mamy arka ( też nei wiem co z nim zrobię jakoś dziecko + arek do mnei nei przemawia bo Arutek lubi sobie głsno pokrzyczec, mnie to nie przeszkadza, ale jak zacznie wyc przy spiącym dziecku to po spaniu)
nie mamy łazienki kuchni u siebie anie wyobrazam sobie latac pomiedzy budynkami z dzieckiem na reku

nie wiem poprostu nei wiem

maz mi mowi ze mam sie nei martwic ze jak juz bedzie to damy radę

ale....
My z mężem mieliśmy zacząć się starać dopiero w tym roku, ale on nic mi nie mówiąc stwierdził, że chce już no i za pierwszym razem się udało. My mamy kuchnie w mieszkaniu, ale ubikacje mamy na klatce także warunki też nie są za ciekawe, ale my tak jak Twój mąż wierzymy, że jak już dziecko przyjdzie to wszystko się ułoży. Moim zdaniem jeżeli ktoś chce to nie warto tego odkładać, bo nigdy nie będzie dobrego momentu.
Stary 2010-05-17, 11:46   #296
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Anika fajny dzień wczoraj mieliście! I wiesz co, wygląda na to, że Twój TŻ na prawdę chce już dzidziusia, więc kochana chyba rzeczywiście nie ma na co czekać!

Mona to gdzie ta Twoja mieścinka się znajduje?

Scio, trzymam mocno wszystkie 4 kciuki! Nie stresuj się, trzeba być dobrej myśli
Na południu Polski, w sumie to ja na wsi mieszkam a do tej mieściny mam 18 km. Mieszkam w takim miejscu że wszędzie mam daleko, do Opola np 40 km, do Nysy 30, a do Prudnika 18

Jeszcze wymyśliłam miske taką kryształową i wypełnić ją cukierkami, albo misia ładnie w celofan zapakować, hmm...sama nie wiem

Scio trzymam za żołnierzyki

Właśnie zrobiłam herbatke na rozgrzanie, qcze tak zimno, siedze w dwóch swetrach i myślę czy sie kocem jeszcze nie okryć, ja to straszny zmarzluch jestem, taka pogoda to nie dla mnie, ja chce słońce i upał

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-05-17, 11:46   #297
ania20m
Wtajemniczenie

Dziewczyny w poście 17 i 18 promocja 6 par kolczyków za 25 zl

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:51   #298
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie zrobiłam herbatke na rozgrzanie, qcze tak zimno, siedze w dwóch swetrach i myślę czy sie kocem jeszcze nie okryć, ja to straszny zmarzluch jestem, taka pogoda to nie dla mnie, ja chce słońce i upał
Ja też jestem zmarzluch i do południa przeleżałam w łóżku, bo tak zimno mi było, ale wzięłam się przed chwilą za małe sprzątanie i od razu mi się cieplej zrobiło, ale też chyba zrobie sobie jeszcze herbatkę gorącą, żeby ciepło nie uciekło
Stary 2010-05-17, 12:00   #299
domi7ks
Zakorzenienie

hej

mam 38,5 st. goraczki i zastoj w piersi, okropnie sie czuje, tylko spie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:06   #300
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja też jestem zmarzluch i do południa przeleżałam w łóżku, bo tak zimno mi było, ale wzięłam się przed chwilą za małe sprzątanie i od razu mi się cieplej zrobiło, ale też chyba zrobie sobie jeszcze herbatkę gorącą, żeby ciepło nie uciekło
zrób, mnie troche rozgrzała

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

mam 38,5 st. goraczki i zastoj w piersi, okropnie sie czuje, tylko spie
bidulka, kuruj się

Nasz Ślub 30.05.2009
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości