|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Mlode Kielce - część VI
Cytat:
tak, ja idę
|
|
#272 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy możecie mi pomóc?! potrzebuje znaleźć zespół na 14 sierpnia 2010. pilna sprawa
wesele w Kielcach. czy mogę prosić o namiary...Z góry wielkie dzięki
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
super
to pewnie sie spotkamy i może poznamy face to face znajac zycie pewnie razem z TŻ wpadniemy spóźnieni :
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
a ja się wczoraj strasznie wkurzyłam, byłam odebrać obrączki, wszystko ładnie pięknie, grawerek zrobiony... przyjeżdżam do domu, przymierzamy i co się okazało to obrączka tż-ta jest za duża na niego gdzieś o dwa rozmiary... i teraz mi wmawia, że to moja wina bo nie sprawdziłam przy zamawianiu
no masakra, jak dziecko trzeba pilnować |
|
|
|
#275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wiesz w ogóle jak tam wejść? od której strony? bo zapomniałam zapytać
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj zakupiłam sobie termometr elektryczny i od dzisiaj zaczęłam robić pomiary. Dalej szukamy auta - Tż jakichś tam znajomych prosł, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Jak nic nie wyjdzie to bierzemy jaguara ( któraś z dziewczyn go ma ) bo nasz termin jest wolny i cena rozsądna. Rozmawiałam też dzisiaj z dziewcyną która ma ślub tego samego dnia co My i mamy się umówić na spoitkanie żeby obgadać co i jak z dekoracjami. Nam w Szarlotce powiedzieli, żeby przyjść ze dwa tygodnie przed ślubem i wszystko spokojnie będzemy mogl zamówić bo teraz maj i oni pieką na komunie
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
ja znalazłam srebrne Audi A4 za 250zł. jak chcesz to mogę Ci dać namiary
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobija mnie ta tępa klawiatura w pracy strasznie dużo literek mi nie wybija
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
syrwia81;19447467]dokładnie miałam to samo napisać, nie potrzeba nowego wątku, my ci tu wszystko doradzimy, żeby grało i buczało
![]() dzięki za info. i miłe przywitanie.![]() widzaiłam ,ze polecacie magde żońcę. musze się do niej wybrac. a mozecie dać mi namiary jeszcze raz, gdzieś zgubiłam. a ciężko znależc jeszcze raz, strasznie szybko piszecie a wiecie może czy będą jakieś targi ślubne? w zeszłym roku były super. |
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja Ci polece super laski od dekoracji, podobne troche do grrepointu, takie nowoczesne rzeczy, ale duzo taniej. No i jest tez Pani Ania z bazar to Ci dziewczyny podadza i sobie wybierzesz. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- napisze na prova co by nie bylo jatki
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
numer do Marty Żońcy (robi też paznokcie, nie tylko make-up) to 600 094 221
efekt jej pracy możesz zobaczyć na moich zdjęciach stronę wcześniej
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za namiary.
ciężko to wszystko zgrać chyba. czytam , ze wy już dopinacie wszystko na ostatni guziczek. zazdroszczę wam strasznie. ja dopiero na poxczątku długiej drogi będę prosić o dalsze namiary jak już salę znajde![]() Syrwia dzieki wielkie za salę.pojadę sobie może jutro. jak njuż sala będzie to trochę z górki mam nadzieję.
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze dodam ujęcia makijażu z bliska
pierwsze zdjęcie to makijaż sylwestrowy reszta to zdjęcia mojego makijażu ślubnego |
|
|
|
#285 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie właśnie odnośnie make-upu, znacie kogoś kto wykonuje go odpowiednio do urody panny młodej ??
doli24 Edytowane przez ArekXXX Czas edycji: 2010-05-27 o 17:56 |
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam i będę nadal polecać właśnie wyżej wspomnianą Martę Żońcę - nie robi wszystkim to samo, bo już kilka razy się u niej malowałam (nie tylko na swój ślub) i zawsze mialam co innego zrobione. Poza tym w dniu ślubu widzialam jak wyglądała umalowana panna młoda, która robiła make up przede mną i miała na twarzy zdecydowanie co innego niż ja
|
|
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ładnie.znalazłam też twoje wczesniejsze fotki. super wygładałaś na ślubie.ja bym własnie tak chciała delikatnie, subtelnie, romantycznie.te sylwestrowe oczy też super. to do niej zadryndam jak już będę mieć termin sali.dzieki |
|
|
|
|
#288 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Klex, a mam prośbę wyślesz mi na prv. numer telefonu do niej, bo rozumiem że ona przyjmuje w domu, tak?
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci, że to póki co był jedyny dzień, w którym czułam się i wyglądałam naprawdę bosko ![]() ![]() skromność dar dziewczęcia ![]() nie, przyjmuje w salonie urody Vita - Jagiellońska 69 (budynek zaraz koło stacji BP) numer jest podany wyżej, ale moge go jeszcze raz napisać 600 094 221 |
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Margaret82 poszło na priv
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie chwalę się fotkami
|
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki! Tak obserwuję Wasze wpisy, że aż samej mi się zachciało coś napisać
![]() Mój Wielki Dzień nadchodzi- 12.06.2010r., większość spraw mam już załatwionych więc służę pomocą jeśli chodzi o wizażystke to ja polecam Justynę Pastuszkę. Jest naprawde super, makijaż dobiera do klientki, pyta sie o dodatki do sukni więc wszystko jest zgrane. Byłam już na próbnym i głównie co mnie przekonało to trwałość makijażu. Cena makijażu 80zł.
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie masz wesele? |
|
|
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pieknie AAA ja też maluję się u p.Marty, ide na spontan bez próbnego nawet ![]() byłam na przymiarce dzisiaj no ślicznie wszystko wygląda i w końcu namówiły mnie na taki stroik z kryształków żeby kwiat opleść i w razie czego żebym miała coś we włosach jak kwiat nie wytrzyma.I mam pytanko do mężatek, które miały kwiatuszka we włosach, do której godziny on gdzieś wytrzymuje i co jak np. odpadnie.Nie wiem już - tak mi namieszały w głowie
Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-05-20 o 15:12 |
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#298 |
|
Przyczajenie
|
ślicznie
właśnie, prosimy o więcej. Jaką miałaś sukienkę? Bardzo ładna. A Ty na którą idziesz godzinę? W jakich godzinach pani Maria przyjmuje? Castia a nie możesz sobie 2 zamówić kwiatków we włosy? Jak jeden Ci zdechnie to go zamienisz na drugi. Edytowane przez vodia Czas edycji: 2010-05-20 o 15:15 |
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Przepięknie wyglądałaś
No i dołączam się do prośby. Prosimy o więcej fotek
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Castia- specjalnie wkleiłam fotkę ze zdjęciem z moim kwiatem, trzymał się całą noc a fryzurę miałam robioną o 11 rano, z tym że to zależy w dużej mierze od tego jaki chcesz mieć ten kwiatek- bo nie każde są tak trwałe.
żądne fotek
Edytowane przez lammpeczka Czas edycji: 2010-05-20 o 15:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

:
wesele w Kielcach. czy mogę prosić o namiary...

no masakra, jak dziecko trzeba pilnować

i w końcu namówiły mnie na taki stroik z kryształków żeby kwiat opleść i w razie czego żebym miała coś we włosach jak kwiat nie wytrzyma.