My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 22:32   #271
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
no ładnie
moja mama powiedziała tylko że poród przy karmieniu mnie to pikuś podbno pierwsze co zrobiłam to do cycka,jeden,drugi wyżłopałam wszytsko i nadal mordę darłam,że mało

Sunset-no to super ze nie boało moja telepatyczna ręka pomogła!

Anastazja-straszna wizja...

właśnie wypiłam pół kubka kefiru z kropelka soku porzeczkowegpo
to ładny miałaś spust, biedne piersi Twojej mamy
Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
anastazja, szczerze wspolczuje

sunsett no nie ma teraz co plakac nad rozlanym mlekiem...ale jak bedzie nast taka okazja to zrob cos!! on ewidentnie szukal jakiegos komtaktu z toba

aaaleee dzisiaj widzialam policjanta PATRZYL SIE az sie odwrocil
no to jak się patrzył to już jest Twój teraz wypatruj go częściej
Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
No to Ty zrobiłaś mamie prezent w urodziny , a ja w Dzień Matki
Haha nie nie, byłabym grzeczna Trzeba zrobić dobre wrażenie na początek O ile już nie jest za późno... Może po tym ostatnim wziął mnie za łatwą ? Że tak o wsiadam do samochodu nieznajomemu facetowi i pozwalam się pocałować ?
No Tż to podejrzewałam, że jest świadom, ale chodziło mi o Jego Tatę ... wie, co się z nim dzieje, prawda?
O matko , jakby mi on wszystkie te kanały zrobił na jednej wizycie, to chyba bym tam umarła !! Nie dziwię, się, że tak fatalnie to wspominasz...

Hahah no proszę , to niezłe miałaś zapotrzebowanie

No tak ,czułam tą rękę i ona dodawała mi otuchy i dlatego nie bolało nic a nic

A żeś nawaliła tego soku , tylko się nie udław

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Oby była Ja zawsze myślę za późno ALe może następnym razem się uda :

Oo proszę, jak się patrzył , to już na pewno jest Twój !
tak, jego tata wie co się z nim dzieje, w piątek w szpitalu biedaczek aż się popłakał
e tam byłaś podpita więc zasady są inne to że weszłaś do obcego do samochodu i dałaś się pocałować o niczym nie świadczy na pewno jeszcze go podsyciłaś tym
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 23:11   #272
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
sunsett napewno sie uda!! w koncu nie mieszkacie na 2 roznych kontynentach zeby sie nie widywac

taaa...konieczkie moj juz mialam pomachac, ale mowie...a...policja:hahah a: nie zadzieram
No właśnie , przynajmniej tyle , że w miarę często go widuję Ale dzisiaj nigdzie go nie przycięłam
A tam zadzieram :d Na pewno by odmachał

Wyśpij się, dobranoc

Cytat:
no ledwo przez gardło mi przeszło;p

następnym raziem masz go bez zadnych ogródek zgwałcic!

trzeba było,wtyki bys miałą
No nie dziwne , taka ilość
Ehh tak szczerze mówiąc ,to o niczym innym nie marzę Z takim facetem Ma szczególne predyspozycje......... musiałoby być bosko !
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

tak, jego tata wie co się z nim dzieje, w piątek w szpitalu biedaczek aż się popłakał
e tam byłaś podpita więc zasady są inne to że weszłaś do obcego do samochodu i dałaś się pocałować o niczym nie świadczy na pewno jeszcze go podsyciłaś tym
Boże, masakra jednym słowem :/ Twojemu Tż współczuję okropnie , ja nie wyobrażam sobie momentu, w którym zabraknie mi któregoś z rodziców... A On biedny wie, że to tylko kwestia czasu :/

No byłam, byłam W sumie to nie do końca taki obcy ,bo przecież patrzyliśmy się na siebie od paru tygodni
Oj podsyciłam , podsyciłam Jak sobie to wszystko przypominam, to mam ciarki na plecach
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 23:25   #273
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

Boże...co taki człowiek musi czuć to się w głowie nie mieści...
Cytat:
No właśnie , przynajmniej tyle , że w miarę często go widuję Ale dzisiaj nigdzie go nie przycięłam
A tam zadzieram :d Na pewno by odmachał

Wyśpij się, dobranoc

No nie dziwne , taka ilość
Ehh tak szczerze mówiąc ,to o niczym innym nie marzę Z takim facetem Ma szczególne predyspozycje......... musiałoby być bosko !

Boże, masakra jednym słowem :/ Twojemu Tż współczuję okropnie , ja nie wyobrażam sobie momentu, w którym zabraknie mi któregoś z rodziców... A On biedny wie, że to tylko kwestia czasu :/

No byłam, byłam W sumie to nie do końca taki obcy ,bo przecież patrzyliśmy się na siebie od paru tygodni
Oj podsyciłam , podsyciłam Jak sobie to wszystko przypominam, to mam ciarki na plecach
fajnie byłoby tak spełnić swoje fantazję,nie? ale jestem tego pewna ze kiedyś na pewno je spełnisz!

motyle w brzuchu,ciary na nozdżach,masakra
Stary 2010-05-24, 23:32   #274
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Boże...co taki człowiek musi czuć to się w głowie nie mieści...

fajnie byłoby tak spełnić swoje fantazję,nie? ale jestem tego pewna ze kiedyś na pewno je spełnisz!

motyle w brzuchu,ciary na nozdżach,masakra
No i to jeszcze jak fajnie ... On jest tak śmiertelnie pociągający , że jakbym miała takiego faceta w domu, to bym mu nie dała żyć !! Ehh oby te Twoje proroctwa okazały się słuszne
Motyle w brzuchu obecne, ciarki na nozdrzach też mam ,gdy sobie przypominam , jak pachniał

A Ty kiedy wybierasz się na kolejne balety w poszukiwaniu niewyżytych ogierów ?
Stary 2010-05-24, 23:44   #275
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No i to jeszcze jak fajnie ... On jest tak śmiertelnie pociągający , że jakbym miała takiego faceta w domu, to bym mu nie dała żyć !! Ehh oby te Twoje proroctwa okazały się słuszne
Motyle w brzuchu obecne, ciarki na nozdrzach też mam ,gdy sobie przypominam , jak pachniał

A Ty kiedy wybierasz się na kolejne balety w poszukiwaniu niewyżytych ogierów ?
no tak zajechałabyś go na amen ale szczezre mówiąc to się nie dziwie
no to trza szybko go dorwac,bo przeciez zapach kiedyś się ulotni

na balety ide w paitek albo w sobotę,ale już nie na facetów miałam takie ambitne plany wyrwac kogoś i zostałam bezszczelnie olana więc teraz ja będe olewająca
Stary 2010-05-24, 23:52   #276
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no tak zajechałabyś go na amen ale szczezre mówiąc to się nie dziwie
no to trza szybko go dorwac,bo przeciez zapach kiedyś się ulotni

na balety ide w paitek albo w sobotę,ale już nie na facetów miałam takie ambitne plany wyrwac kogoś i zostałam bezszczelnie olana więc teraz ja będe olewająca
Od ostatniego miesiąca ja nie robię nic innego , tylko usiłuję go dorwać
No ale kiedyś w końcu musi się udać Mam nadzieję, że moja cierpliwość zostanie mi po stokroć wynagrodzona

No czyli oficjalnie nie idziesz na facetów, a jak będzie nieoficjalnie, to można tylko podejrzewać Plany planami , ale życie i tak je zweryfikuje moja droga Na pewno znowu pojawi się ktoś, na widok kogo zmiękną Ci kolanka i szybciutko zmienisz zdanie

Tymczasem ja idę spać i śnić o moim seksownym D Jutro idziemy z koleżanką na siłkę już koło 10 , więc muszę wstać raniutko

Niech Ci się przyśnią wszystko o czym marzysz w związku z Twoim wymarzonym
Buziaki i do jutra
Stary 2010-05-24, 23:59   #277
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Od ostatniego miesiąca ja nie robię nic innego , tylko usiłuję go dorwać
No ale kiedyś w końcu musi się udać Mam nadzieję, że moja cierpliwość zostanie mi po stokroć wynagrodzona

No czyli oficjalnie nie idziesz na facetów, a jak będzie nieoficjalnie, to można tylko podejrzewać Plany planami , ale życie i tak je zweryfikuje moja droga Na pewno znowu pojawi się ktoś, na widok kogo zmiękną Ci kolanka i szybciutko zmienisz zdanie

Tymczasem ja idę spać i śnić o moim seksownym D Jutro idziemy z koleżanką na siłkę już koło 10 , więc muszę wstać raniutko

Niech Ci się przyśnią wszystko o czym marzysz w związku z Twoim wymarzonym
Buziaki i do jutra
przez miesiac z łozka nie wyjdziecie i tego Ci życzę!!

nie,idę się wybawić,ale bez facetów będzie cała moja paczka i na nich chcę się skupić,bo teraz coraz rzadziej będę ich widywać no chyba ze bedzie On ,ale tez nie do końcazresztą się zobaczy

ooo to rzeczywiście szybciutko to seksiastych snów

a ja tam nie chce marzyć o Nim,chcę już zapomnieć,tak będzie lepiej i dla mnie i dla niego

dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 07:39   #278
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

nadziejka pewnie znajdzie sie ktos fajny i dostanie slinotoku na widok takiej laski jak ty!!

sunsett ahh.. zawrocil ci w glowie konkretnie snil ci sie? moze w week go spotkasz to zadzialaj

mnie wlasnie kumpel wyslal esa ze snilo mu sie ze sie kochalismy a mnie sie nic nie snilo
srednio sie wyspalam...ale co zrobic
nie wiecie moze czy bieganie przyspiesza metablizm?

a ja w weekend pracuje... i nici z mojej zabay...ale... w poniedzialek jade na wycieczke a w srode chyba od razu po niej pojade na lotnisko tylko nie wiem o ktorej wracamy i z kumplem sie ustawilam ze zotane do piatku, a w piatek musze wrocic na chate bo mamy gosci i trzeba bedzie cos ogarnac

milego dnia laseczki

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 07:53   #279
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
przez miesiac z łozka nie wyjdziecie i tego Ci życzę!!:

nie,idę się wybawić,ale bez facetów: będzie cała moja paczka i na nich chcę się skupić,bo teraz coraz rzadziej będę ich widywać:: no chyba ze bedzie On ,ale tez nie do końca:zresztą się zobaczy

ooo to rzeczywiście szybciutko: to seksiastych snów:

a ja tam nie chce marzyć o Nim,chcę już zapomnieć,tak będzie lepiej i dla mnie i dla niego:

dobranoc
Ahh dziękuję, na samą myśl zacieram ręce

No właśnie, się zobaczy, nie ma co z góry zakładać , bo z planów to i tak nic nie wychodzi zazwyczaj

Skąd znowu takie czarne myśli w głowie ? Wiadomo , że nie ma się co jakoś bardzo angażować, bo przecież się nie znacie, ale marzeń nie wolno porzucać !
Cytat:
nadziejka pewnie znajdzie sie ktos fajny i dostanie slinotoku na widok takiej laski jak ty!!

sunsett ahh.. zawrocil ci w glowie konkretnie snil ci sie? moze w week go spotkasz to zadzialaj

mnie wlasnie kumpel wyslal esa ze snilo mu sie ze sie kochalismy a mnie sie nic nie snilo
srednio sie wyspalam...ale co zrobic
nie wiecie moze czy bieganie przyspiesza metablizm?

a ja w weekend pracuje... i nici z mojej zabay...ale... w poniedzialek jade na wycieczke a w srode chyba od razu po niej pojade na lotnisko tylko nie wiem o ktorej wracamy i z kumplem sie ustawilam ze zotane do piatku, a w piatek musze wrocic na chate bo mamy gosci i trzeba bedzie cos ogarnac

milego dnia laseczki
Oj zawrócił, obsesja pogłębia się z każdym dniem Nie śnił mi się niestety
W weekend na pewno się nie spotkamy, bo ja w sobotę i niedzielę bawię na weselu No ale może uda się przed weekendem ,a jak nie , to kiedy indziej , ale w końcu się uda ! NO !

Haha a to kumpel sobie użył w nocy
Wydaje mi się, że przyspiesza, każda forma aktywności fizycznej przyspiesza, z tego co czytałam
A co to masz za wycieczkę ?

W ogóle to bry !

U mnie na śniadanko kaszka manna waniliowa i drewniana kajzerka z Carrefoura z wędlinką
Pogoda całkiem całkiem ! Właśnie wstawiłam pranie i biegnę umyć sobie samochód, bo nie widać koloru lakieru, taki uwalony Muszę jeszcze odkurzyć w środku , a mam mało czasu, bo umówiłam się z koleżanką na siłkę na 10:20
Więc do spisania później i miłego dnia
Stary 2010-05-25, 08:29   #280
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

wycieczka klasowa, 3-dniowa w gory stolowe ale bedzie sie dzialo

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:35   #281
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
u mnie na śniadanie biszkopty i jogurt żurawinowy
teraz piję kawkę i za jakieś pół godziny biorę się za robotę
ale się pogoda u mnie zminiła, tak piździ wiatr że prawie głowę urywa normalnie masakra, takie lodowate wietrzysko...
teraz trochę ogarnę mieszkanie
w ogóle jest świetne mieszkanie na sprzedaż u mnie w mieście, 3-pokojowe, dwupoziomowe od razu z umeblowaniem ale 250 tys ku.wa skąd wziać takie pieniędze
Stary 2010-05-25, 13:00   #282
Sunsett
Zakorzenienie

Hello
Ja niedawno wróciłam z siłki . Właśnie sprawdziłam sobie kurna !! I zdałam ten przeklęty egzamin , którego tak się bałam !!!!!!!!!!!!!!!!! : jupi: Co prawda tylko 3.5 , ale ZDANE i to w pierwszym terminie !! Ale się cieszę!!! Uffffffff ! Ale ulga

Na siłowni byłyśmy delikatnie ponad godzinę. TRochę krótko, ale koleżanka szła do pracy i się musiałyśmy spieszyć. Poćwiczyłam na orbitreku , na bieżni ,a później robiłam rączki i brzuch
Potem byłam w piekarni po chleb i taaak mnie korciły te wszystkie ciasteczka, ale oparłam się im Dzisiaj drugi dzień odwyku

A teraz nie mam pojęcia, co będę robić Dzisiaj chyba nigdzie nie wychodzę, będę siedzieć i robić te nieszczęsne projekty, bo jutro pewnie się spiję i nic nie zrobię
Stary 2010-05-25, 13:08   #283
agusia814
Zadomowienie

Witam laseczki
Byłam dzisiaj w lumpkach i wyłowiłam 3 rzeczy za 14 zł
1.jasnoniebieski sweterek z rękawkiem 3/4,
2.bluzkę taką szeroką, ale krótką, biała w granatowe grochy, rękaw 3/4
3.czarną, obcisłą z dużym dekoltem bluzkę, na ramiączkach z takimi... motylkami? Nie wiem jak to się nazywa
Ogólnie jestem zadowolona I byłam na 8 minutek na solarium

Ale mnie katar złapał I męczy mnie strasznie. I zaczynam kaszleć.
Sunset GRATULUJĘ To ładnie się pobawisz w week na weselichu Mógłby się ktoś u mnie w rodzinie chajtnąć
Ola Fajnie, że na wycieczkę jedziesz Moja klasa jedyna ze szkoły nie jedzie za to, że mamy tak niską średnią klasową

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:30   #284
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Hello
Ja niedawno wróciłam z siłki . Właśnie sprawdziłam sobie kurna !! I zdałam ten przeklęty egzamin , którego tak się bałam !!!!!!!!!!!!!!!!! Co prawda tylko 3.5 , ale ZDANE i to w pierwszym terminie !! Ale się cieszę!!! Uffffffff ! Ale ulga

Na siłowni byłyśmy delikatnie ponad godzinę. TRochę krótko, ale koleżanka szła do pracy i się musiałyśmy spieszyć. Poćwiczyłam na orbitreku , na bieżni ,a później robiłam rączki i brzuch
Potem byłam w piekarni po chleb i taaak mnie korciły te wszystkie ciasteczka, ale oparłam się im Dzisiaj drugi dzień odwyku

A teraz nie mam pojęcia, co będę robić Dzisiaj chyba nigdzie nie wychodzę, będę siedzieć i robić te nieszczęsne projekty, bo jutro pewnie się spiję i nic nie zrobię
gratuluję zdanego egzamu
no to ładnie poćwiczyłaś
ja też zawsze w piekarni opieram się tym wszystkim wypiekom
a jak tam z Twoją pracą?? szukasz czegoś??

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Witam laseczki
3.czarną, obcisłą z dużym dekoltem bluzkę, na ramiączkach z takimi... motylkami? Nie wiem jak to się nazywa

Sunset GRATULUJ To ładnie się pobawisz w week na weselichu Mógłby się ktoś u mnie w rodzinie chajtnąć
Ola Fajnie, że na wycieczkę jedziesz Moja klasa jedyna ze szkoły nie jedzie za to, że mamy tak niską średnią klasową
gratuluję udanych łowów

ja dopiero biorę się za sprzątanie..właśnie skończyłam pracę
później znowu poczatuję
napisałam ogłoszenie na portalu szczecińskim że poszukuję pracy, ciekawe czy będzie jakiś odzew już mam dość tego siedzenia na chacie, z czata nie zrezygnuję ale mogę przecież czatować tylko wieczorami
Stary 2010-05-25, 13:52   #285
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Witam laseczki

Sunset GRATULUJĘ To ładnie się pobawisz w week na weselichu Mógłby się ktoś u mnie w rodzinie chajtnąć
Gratuluję udanych łowów
Cytat:
gratuluję zdanego egzamu
no to ładnie poćwiczyłaś
ja też zawsze w piekarni opieram się tym wszystkim wypiekom
a jak tam z Twoją pracą?? szukasz czegoś??

gratuluję udanych łowów

ja dopiero biorę się za sprzątanie..właśnie skończyłam pracę
później znowu poczatuję
napisałam ogłoszenie na portalu szczecińskim że poszukuję pracy, ciekawe czy będzie jakiś odzew już mam dość tego siedzenia na chacie, z czata nie zrezygnuję ale mogę przecież czatować tylko wieczorami
Dziękuję za gratulacje !

Z moją pracą na razie nijak . W tym sklepie z bielizną właściciel na razie zrezygnował z zatrudnienia, bo przez tą pogodę w ogóle nie ma ruchu , a co za tym idzie ma słabe utargi. Jak coś ruszy, to ma dać znać A poza tym to nie rozglądam się jakoś szczególnie, bo prawdopodobnie pod koniec lipca pojadę za granicę coś sobie zarobić , bo chcę zmienić samochód A tak na kilka miesięcy to nie za bardzo chciałabym komuś zawracać tyłek... No chyba, że się coś trafi, to nie pogardzę

Trzymam kciuki , żeby ktoś odpowiedział na Twoje ogłoszenie
Stary 2010-05-25, 14:04   #286
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję udanych łowów

Dziękuję za gratulacje !

Z moją pracą na razie nijak . W tym sklepie z bielizną właściciel na razie zrezygnował z zatrudnienia, bo przez tą pogodę w ogóle nie ma ruchu , a co za tym idzie ma słabe utargi. Jak coś ruszy, to ma dać znać A poza tym to nie rozglądam się jakoś szczególnie, bo prawdopodobnie pod koniec lipca pojadę za granicę coś sobie zarobić , bo chcę zmienić samochód A tak na kilka miesięcy to nie za bardzo chciałabym komuś zawracać tyłek... No chyba, że się coś trafi, to nie pogardzę

Trzymam kciuki , żeby ktoś odpowiedział na Twoje ogłoszenie
a gdzie chcesz jechać za granicę do pracy??
ja mam możliwość wyjechania do Danii do roboty, ale nie chcę zostawiać Tż a na miesiąc czy dwa nie opłaca mi się jechać
w sumie na zarobki nie narzekam ale boli mnie to że nie mam umowy o pracę i nie mam co liczyć na żaden kredyt...a mi marzy się nowe mieszkanie..
Stary 2010-05-25, 14:13   #287
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunset-gratulację:ju pi: jestem z Ciebie dumna

Anastazja-no to zyczę,żeby jakiś odzew był na Twoje ogłoszenie

Ola-gory stołowe a Ci zazdroszcze

Aga-8 minut juz tak na drugi dzien?to jednak trochę za dużo,chyba nie? a no i gratuluję łowów

doberek

obudziłam się o 13.30 ale to wsztsko przez sny jakie miałam normalnie takiej erortycznej nocy to ja dawno nie miałam

na sniadanko 2 nalesniczki

ogarnę się troszku i zabieram się za sprzatanie
Stary 2010-05-25, 14:20   #288
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie chcesz jechać za granicę do pracy??
ja mam możliwość wyjechania do Danii do roboty, ale nie chcę zostawiać Tż a na miesiąc czy dwa nie opłaca mi się jechać
w sumie na zarobki nie narzekam ale boli mnie to że nie mam umowy o pracę i nie mam co liczyć na żaden kredyt...a mi marzy się nowe mieszkanie..
A ja do Norwegii jak zwykle Mam tam rodzinę, więc z pracą nie miałabym raczej problemu. Dawniej jeździłam o wiele częściej, no ale kupiłam sobie psa i nie mam co z nią zrobić. Wyrobienie paszportu dla psa ciągnie się miesiącami , ale zamierzam się za to wziąć w najbliższym czasie , żebym mogła zabrać ją ze sobą

No ale nawet jeśli dostaniesz pracę , gdzie zarobki będziesz miała na poziomie najniższej czy średniej krajowej, to i tak będą problemy z zaciągnięciem większego kredytu, hm
A to Wasze aktualne mieszkanie ile ma m2

Ja mieszkania nie chcę, muszę mieć domek Ale to dopiero wtedy, kiedy złowię kandydata na męża i razem będziemy się dorabiać fortuny

Moim celem jest na razie samochód , do końca roku bardzo chciałabym mieć już mój wymarzony wozik

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Sunset-gratulację:ju pi: jestem z Ciebie dumna

doberek

obudziłam się o 13.30 ale to wsztsko przez sny jakie miałam normalnie takiej erortycznej nocy to ja dawno nie miałam

A dziękuję, dziękuję Ja z siebie też jestem dumna

13:30 Oł dżizas, jak można tyle spać !?

O masz, sprawdziły się moje życzenia A kto był głównym bohaterem snu ?!

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-25 o 14:23
Stary 2010-05-25, 14:26   #289
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A ja do Norwegii jak zwykle Mam tam rodzinę, więc z pracą nie miałabym raczej problemu. Dawniej jeździłam o wiele częściej, no ale kupiłam sobie psa i nie mam co z nią zrobić. Wyrobienie paszportu dla psa ciągnie się miesiącami , ale zamierzam się za to wziąć w najbliższym czasie , żebym mogła zabrać ją ze sobą

No ale nawet jeśli dostaniesz pracę , gdzie zarobki będziesz miała na poziomie najniższej czy średniej krajowej, to i tak będą problemy z zaciągnięciem większego kredytu, hm

Ja mieszkania nie chcę, muszę mieć domek Ale to dopiero wtedy, kiedy złowię kandydata na męża i razem będziemy się dorabiać fortuny

Moim celem jest na razie samochód , do końca roku bardzo chciałabym mieć już mój wymarzony wozik

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

a jaki wozik chcesz sobie zakupić?

no widać,że można

nie ,to ktoś nowy było pierwszy raz go widziałam ale nie był zły niezły z niego Rysiek buchaj bo caaaaałą noc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 15:05   #290
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki wozik chcesz sobie zakupić?

no widać,że można

nie ,to ktoś nowy było pierwszy raz go widziałam ale nie był zły niezły z niego Rysiek buchaj bo caaaaałą noc
Cały czas myślę, ogólnie to dużo samochodów mi się podoba Ale chcę coś większego i najprawdopodobniej będzie to albo takie coś http://otomoto.pl/volkswagen-passat-...C13127225.html , o ile finanse pozwolą, a jeśli nie będę miała na tyle kasy, to myślę nad kilka latek starszym i automatycznie kilka tysięcy tańszym , a wygląda tak http://allegro.pl/show_item.php?item=1055518381 No i po głowie chodzi mi jeszcze http://otomoto.pl/bmw-320-okazja-C13338331.html o takie coś Chociaż bardziej jestem skłonna ku temu pierwszemu, bo jest większe, a ja kocham samochody takich gabarytów
I jeszcze http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-150km...C12548181.html to mi się okrutnie podoba Ale cena trochę odstrasza , może trochę spadną w przeciągu pół roku

Rysiek Buchaj No faktycznie , całą noc to niezły z niego oracz Ale sobie użyłaś Przynajmniej we śnie ! A ja dalej poszczę

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-25 o 16:53
Stary 2010-05-25, 15:37   #291
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Sunset-gratulac jestem z Ciebie dumna

Anastazja-no to zyczę,żeby jakiś odzew był na Twoje ogłoszenie

Ola-gory stołowea Ci zazdroszcze

Aga-8 minut juz tak na drugi dzien?to jednak trochę za dużo,chyba nie? a no i gratuluję łowów

doberek

no nie mogę z tego Twojego spaniano i kosmate sny były, pięknie
Cytat:

to fajnie jak masz rodzinę w Norwegii nie musisz martwić się o zakwaterowanie i mieszkać w jakiś slamsach
a nasze mieszkanie ma tylko 35m2, w końcu to kawalerka, ale i tak jest duża jak na kawalerkę, moja koleżanka kisi się w kawalerce 26 m2
mi też się marzy domek ale na to potrzeba mnóstwa pieniędzy, może jak już się ustawię to kiedyś będzie mi dany dom
co do problemów z zaciągnięciem większego kredytu się nie martwię, w końcu nie będziemy potrzebować nie wiadomo jakiej kwoty jak sprzedamy to mieszkanie w którym aktualnie mieszkamy

ja już po obiedzie, dzisiaj zapiekanka
teraz odpocznę chwilę a potem idę biegać
Stary 2010-05-25, 17:31   #292
agusia814
Zadomowienie

Gała Ja mam ciemną karnacje, więc okej

odchudzam się
Stary 2010-05-25, 19:00   #293
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Cały czas myślę, ogólnie to dużo samochodów mi się podoba Ale chcę coś większego i najprawdopodobniej będzie to albo takie coś http://otomoto.pl/volkswagen-passat-...C13127225.html , o ile finanse pozwolą, a jeśli nie będę miała na tyle kasy, to myślę nad kilka latek starszym i automatycznie kilka tysięcy tańszym , a wygląda tak http://allegro.pl/show_item.php?item=1055518381 No i po głowie chodzi mi jeszcze http://otomoto.pl/bmw-320-okazja-C13338331.html o takie coś Chociaż bardziej jestem skłonna ku temu pierwszemu, bo jest większe, a ja kocham samochody takich gabarytów
I jeszcze http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-150km...C12548181.html to mi się okrutnie podoba Ale cena trochę odstrasza , może trochę spadną w przeciągu pół roku

Rysiek Buchaj No faktycznie , całą noc to niezły z niego oracz Ale sobie użyłaś Przynajmniej we śnie ! A ja dalej poszczę
Slicdzne A4 ma moja siostra,w popielu i jest to najpiękniejsze auto z całej rodziny ja jak bede miała prawko to bede ciagneła ojca na jakiegoś jeepowatego bo lubię być widoczna

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:

to fajnie jak masz rodzinę w Norwegii nie musisz martwić się o zakwaterowanie i mieszkać w jakiś slamsach
a nasze mieszkanie ma tylko 35m2, w końcu to kawalerka, ale i tak jest duża jak na kawalerkę, moja koleżanka kisi się w kawalerce 26 m2
mi też się marzy domek ale na to potrzeba mnóstwa pieniędzy, może jak już się ustawię to kiedyś będzie mi dany dom
co do problemów z zaciągnięciem większego kredytu się nie martwię, w końcu nie będziemy potrzebować nie wiadomo jakiej kwoty jak sprzedamy to mieszkanie w którym aktualnie mieszkamy

czyli myślicie nad zmiana i sprzedaża?

byłam u znajomego wywapiliśmy fajkę wodna i mnie łeb boli

idę teraz coś zjeść bo od siadania nic nie jadłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 19:31   #294
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

No to faktycznie niewielkie, aczkolwiek tak jak mówisz, jak na kawalerkę to i tak dość spore. Widziałam kawalerki, które były tak ciasne, że nie miały nawet okna w kuchni
Oby jeszcze się coś poprawiło między Wami, wtedy śmiało można myśleć o wspólnej przyszłości ,wyprowadzkach , kredytach itd

Cytat:
Slicdzne A4 ma moja siostra,w popielu i jest to najpiękniejsze auto z całej rodziny ja jak bede miała prawko to bede ciagneła ojca na jakiegoś jeepowatego bo lubię być widoczna

czyli myślicie nad zmiana i sprzedaża?

byłam u znajomego wywapiliśmy fajkę wodna i mnie łeb boli

idę teraz coś zjeść bo od siadania nic nie jadłam
No ładne jest autko , ładne Mój znajomy jeździł tym jakiś czas i straszliwie sobie chwalił , szczególnie zawieszenie jest mega solidne i wytrzymałe, jak na polskie warunki na drogach
Z jeepowatych podoba mi się strasznie Audi Q7 (ale to sobie sprawię, jak już będę miała rodzinę )

Nadziejko, coś Ty się głodzisz ostatnio

Ja właśnie jem kolację, kanapki z wędlinką i musztardą I jestem w trakcie robienia zje.anego projektu na współczesne media w Polsce, temat związany , a jakże ! Z moją ukochaną polityką !!
Na szczęście robimy w dwuosobowych grupach, więc odwalę co swoje, a o resztę niech się martwi koleżanka
Dzisiaj chyba zrobię jeszcze angielski i w ogóle wszystko, co mam do końca maja, żeby mieć już spokój z dziadostwem i wolny caaaały tydzień
Stary 2010-05-25, 19:41   #295
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to faktycznie niewielkie, aczkolwiek tak jak mówisz, jak na kawalerkę to i tak dość spore. Widziałam kawalerki, które były tak ciasne, że nie miały nawet okna w kuchni
Oby jeszcze się coś poprawiło między Wami, wtedy śmiało można myśleć o wspólnej przyszłości ,wyprowadzkach , kredytach itd

No ładne jest autko , ładne Mój znajomy jeździł tym jakiś czas i straszliwie sobie chwalił , szczególnie zawieszenie jest mega solidne i wytrzymałe, jak na polskie warunki na drogach
Z jeepowatych podoba mi się strasznie Audi Q7 (ale to sobie sprawię, jak już będę miała rodzinę )

Nadziejko, coś Ty się głodzisz ostatnio

Ja właśnie jem kolację, kanapki z wędlinką i musztardą I jestem w trakcie robienia zje.anego projektu na współczesne media w Polsce, temat związany , a jakże ! Z moją ukochaną polityką !!
Na szczęście robimy w dwuosobowych grupach, więc odwalę co swoje, a o resztę niech się martwi koleżanka
Dzisiaj chyba zrobię jeszcze angielski i w ogóle wszystko, co mam do końca maja, żeby mieć już spokój z dziadostwem i wolny caaaały tydzień
no z tego co wiem,właśnie bardzo sobie go chwala,że jest bardzo solidny:Ehem: ostatnio chceli go sprzedawać,bo szwagrowi coś smierdziało,a on jest taki ze nie sprawdzi co tylko odrazu sprzedawac ale jak się okazało to w klimie w uszczelce woda sie zebrała i skisła

mi sie strasznie podoba jeep grande cherokee

a to dzisiaj tak wyjątkowow wyszło

a duzo jeszcze tego masz?;>

ja chyba jednak musze pospraztac bo jutro dzien mamy wiec trzeba ogarnąć chłupę
Stary 2010-05-25, 19:50   #296
agusia814
Zadomowienie

A mi się marzy jakiś sportowy wózek z niskim zawieszeniem Tylko na nasze polskie drogi takim wyjechać...

Założyłam wątek z dietą proteinową Dr Pierre Dukana. Pewnie z***ke dostane, że już był taki wątek Ale jakoś nie mogłam znaleźć fazy I Czytałam o tej diecie i powiem Wam, że nawet do mnie przemawia. Tym bardziej, że moja koleżanka na niej schudła 3 kg w tydzień. To się niby szybko chudnie, ale później trzeba tą wagę utrzymać, a to jest trudne. Zobaczymy, co to będzie Jak na razie siedzę z 1,5 l wody i wciskam w siebie

odchudzam się
Stary 2010-05-25, 20:12   #297
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no z tego co wiem,właśnie bardzo sobie go chwala,że jest bardzo solidny:Ehem: ostatnio chceli go sprzedawać,bo szwagrowi coś smierdziało,a on jest taki ze nie sprawdzi co tylko odrazu sprzedawac ale jak się okazało to w klimie w uszczelce woda sie zebrała i skisła

mi sie strasznie podoba jeep grande cherokee

a to dzisiaj tak wyjątkowow wyszło

a duzo jeszcze tego masz?;>

ja chyba jednak musze pospraztac bo jutro dzien mamy wiec trzeba ogarnąć chłupę
Haha to dobrze, że sprawdzili jednak ,bo szkoda byłoby z takiego błahego powodu pozbywać się porządnego samochodu
Kurde, pierwsze co zrobiłabym po wygranej w totka, to pobiegłabym do salonu Audi i kupiła sobie nowiuśkie a8 , albo do BMW i zakupiłabym BMW m6 cabrio , albo jedno i drugie I zapłaciła pakiet OC i AC na jedno i drugie , na najbliższe 10 lat Ahh marzenia Ale kiedyś się spełnią , nie ma bata !

No to oby się nie powtarzały częściej takie akcje, bo tylko sobie zaszkodzisz

Nie wiem sama, bo nie mam jakichś ograniczeń co do ilości, ale trochę tego musi jednak być. W ogóle mam napisać o tym, jak media komentowały przyznanie Nobla Obamie , i mam odnieść się zarówno do doniesień z internetu, prasy, z radia i tv, tylko , że tego Nobla przyznali mu w październiku ubiegłego roku, to skąd ja mam teraz wziąć informacje radiowe lub telewizyjne na ten temat
Oczywiście wspieram się internetem , a o resztę niech się martwi koleżanka

Ja muszę łazienkę wysprzątać i już się zbieram od paru dni i nie mogę się zebrać
Może wpadniesz do mnie ?

Cytat:
A mi się marzy jakiś sportowy wózek z niskim zawieszeniem Tylko na nasze polskie drogi takim wyjechać...

Założyłam wątek z dietą proteinową Dr Pierre Dukana. Pewnie z***ke dostane, że już był taki wątek Ale jakoś nie mogłam znaleźć fazy I Czytałam o tej diecie i powiem Wam, że nawet do mnie przemawia. Tym bardziej, że moja koleżanka na niej schudła 3 kg w tydzień. To się niby szybko chudnie, ale później trzeba tą wagę utrzymać, a to jest trudne. Zobaczymy, co to będzie Jak na razie siedzę z 1,5 l wody i wciskam w siebie
No dieta jest w porządku i faktycznie się na niej chudnie, ale te 3 kg Twojej koleżanki to na pewno nie tłuszcz, tylko woda
No i trochę drogo to wszystko wychodzi, chyba nawet Olka się na tym odchudzała i pisała nam, ile szło jej na jedzenie
Stary 2010-05-25, 20:23   #298
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Haha to dobrze, że sprawdzili jednak ,bo szkoda byłoby z takiego błahego powodu pozbywać się porządnego samochodu
Kurde, pierwsze co zrobiłabym po wygranej w totka, to pobiegłabym do salonu Audi i kupiła sobie nowiuśkie a8 , albo do BMW i zakupiłabym BMW m6 cabrio , albo jedno i drugie I zapłaciła pakiet OC i AC na jedno i drugie , na najbliższe 10 lat Ahh marzenia Ale kiedyś się spełnią , nie ma bata !

No to oby się nie powtarzały częściej takie akcje, bo tylko sobie zaszkodzisz

Nie wiem sama, bo nie mam jakichś ograniczeń co do ilości, ale trochę tego musi jednak być. W ogóle mam napisać o tym, jak media komentowały przyznanie Nobla Obamie , i mam odnieść się zarówno do doniesień z internetu, prasy, z radia i tv, tylko , że tego Nobla przyznali mu w październiku ubiegłego roku, to skąd ja mam teraz wziąć informacje radiowe lub telewizyjne na ten temat
Oczywiście wspieram się internetem , a o resztę niech się martwi koleżanka

Ja muszę łazienkę wysprzątać i już się zbieram od paru dni i nie mogę się zebrać
Może wpadniesz do mnie ?

No dieta jest w porządku i faktycznie się na niej chudnie, ale te 3 kg Twojej koleżanki to na pewno nie tłuszcz, tylko woda
No i trochę drogo to wszystko wychodzi, chyba nawet Olka się na tym odchudzała i pisała nam, ile szło jej na jedzenie
och tak pomarzyć można

dzisiaj wyjątkowo,bo wyszłam tak na szybko,bez wiekszego przygtowania a tam tez nic nie zjadłam i to dlatego

no to ładnie ale poradzisz sobie bez problemu

to oblecimy pierw Twoja i wrócimy do mnie,he?
Stary 2010-05-25, 20:32   #299
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
och tak pomarzyć można

dzisiaj wyjątkowo,bo wyszłam tak na szybko,bez wiekszego przygtowania a tam tez nic nie zjadłam i to dlatego

no to ładnie ale poradzisz sobie bez problemu

to oblecimy pierw Twoja i wrócimy do mnie,he?
Marzenia się spełniają maleńka

No , to żeby mi to było ostatni raz ! A w ogóle to co to za kolega

No już sobie poradziłam ,wyszło mi tego 2 strony + strona tytułowa, jak na projekt to wystarczy. Niech koleżanka dorobi drugie tyle i będzie git, z resztą mi trójcyna wystarczy, byle było zaliczone

Okej , moja jest maleńka więc poradzimy sobie raz-dwa
Stary 2010-05-25, 20:40   #300
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Marzenia się spełniają maleńka

No , to żeby mi to było ostatni raz ! A w ogóle to co to za kolega

No już sobie poradziłam ,wyszło mi tego 2 strony + strona tytułowa, jak na projekt to wystarczy. Niech koleżanka dorobi drugie tyle i będzie git, z resztą mi trójcyna wystarczy, byle było zaliczone

Okej , moja jest maleńka więc poradzimy sobie raz-dwa
możliwe ze tak

a z klasy miało być ich tam 3 ale wyszło ze było 2 i ja,bo reszta kolezanke nie mogła

no to slicznie to teraz wolne!:;jupi:

no ja mam 2 ale spoko damy radę

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości