|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() e tam byłaś podpita więc zasady są inne to że weszłaś do obcego do samochodu i dałaś się pocałować o niczym nie świadczy na pewno jeszcze go podsyciłaś tym
|
|||
|
|
|
#272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Ale dzisiaj nigdzie go nie przycięłam ![]() A tam zadzieram :d Na pewno by odmachał Wyśpij się, dobranoc Cytat:
Ehh tak szczerze mówiąc ,to o niczym innym nie marzę Ma szczególne predyspozycje......... ![]() Cytat:
No byłam, byłam W sumie to nie do końca taki obcy ,bo przecież patrzyliśmy się na siebie od paru tygodni Oj podsyciłam , podsyciłam Jak sobie to wszystko przypominam, to mam ciarki na plecach
|
|||
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale jestem tego pewna ze kiedyś na pewno je spełnisz!motyle w brzuchu,ciary na nozdżach,masakra
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest tak śmiertelnie pociągający , że jakbym miała takiego faceta w domu, to bym mu nie dała żyć !! ![]() Motyle w brzuchu obecne, ciarki na nozdrzach też mam ,gdy sobie przypominam , jak pachniał A Ty kiedy wybierasz się na kolejne balety w poszukiwaniu niewyżytych ogierów ? |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to trza szybko go dorwac,bo przeciez zapach kiedyś się ulotni ![]() na balety ide w paitek albo w sobotę,ale już nie na facetów miałam takie ambitne plany wyrwac kogoś i zostałam bezszczelnie olana więc teraz ja będe olewająca
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale kiedyś w końcu musi się udać Mam nadzieję, że moja cierpliwość zostanie mi po stokroć wynagrodzona ![]() No czyli oficjalnie nie idziesz na facetów, a jak będzie nieoficjalnie, to można tylko podejrzewać Plany planami , ale życie i tak je zweryfikuje moja droga Na pewno znowu pojawi się ktoś, na widok kogo zmiękną Ci kolanka i szybciutko zmienisz zdanie ![]() Tymczasem ja idę spać i śnić o moim seksownym D Jutro idziemy z koleżanką na siłkę już koło 10 , więc muszę wstać raniutko ![]() Niech Ci się przyśnią wszystko o czym marzysz w związku z Twoim wymarzonym Buziaki i do jutra |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie,idę się wybawić,ale bez facetów będzie cała moja paczka i na nich chcę się skupić,bo teraz coraz rzadziej będę ich widywać no chyba ze bedzie On ,ale tez nie do końca zresztą się zobaczy![]() ooo to rzeczywiście szybciutko to seksiastych snów![]() a ja tam nie chce marzyć o Nim,chcę już zapomnieć,tak będzie lepiej i dla mnie i dla niego ![]() dobranoc
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
nadziejka pewnie znajdzie sie ktos fajny i dostanie slinotoku na widok takiej laski jak ty!!
sunsett ahh.. zawrocil ci w glowie konkretnie snil ci sie? moze w week go spotkasz to zadzialajmnie wlasnie kumpel wyslal esa ze snilo mu sie ze sie kochalismy a mnie sie nic nie snilo![]() srednio sie wyspalam...ale co zrobic ![]() nie wiecie moze czy bieganie przyspiesza metablizm? ![]() a ja w weekend pracuje... i nici z mojej zabay...ale... w poniedzialek jade na wycieczke a w srode chyba od razu po niej pojade na lotnisko tylko nie wiem o ktorej wracamy i z kumplem sie ustawilam ze zotane do piatku, a w piatek musze wrocic na chate bo mamy gosci i trzeba bedzie cos ogarnac![]() milego dnia laseczki ![]()
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, się zobaczy, nie ma co z góry zakładać , bo z planów to i tak nic nie wychodzi zazwyczaj Skąd znowu takie czarne myśli w głowie ? Wiadomo , że nie ma się co jakoś bardzo angażować, bo przecież się nie znacie, ale marzeń nie wolno porzucać ! Cytat:
![]() W weekend na pewno się nie spotkamy, bo ja w sobotę i niedzielę bawię na weselu No ale może uda się przed weekendem ,a jak nie , to kiedy indziej , ale w końcu się uda ! NO ! ![]() Haha a to kumpel sobie użył w nocy Wydaje mi się, że przyspiesza, każda forma aktywności fizycznej przyspiesza, z tego co czytałam ![]() A co to masz za wycieczkę ? ![]() W ogóle to bry ! U mnie na śniadanko kaszka manna waniliowa i drewniana kajzerka z Carrefoura z wędlinką ![]() Pogoda całkiem całkiem ! Właśnie wstawiłam pranie i biegnę umyć sobie samochód, bo nie widać koloru lakieru, taki uwalony ![]() Więc do spisania później i miłego dnia |
||
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
wycieczka klasowa, 3-dniowa w gory stolowe
ale bedzie sie dzialo![]()
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie biszkopty i jogurt żurawinowy ![]() teraz piję kawkę i za jakieś pół godziny biorę się za robotę ale się pogoda u mnie zminiła, tak piździ wiatr że prawie głowę urywa normalnie masakra, takie lodowate wietrzysko...teraz trochę ogarnę mieszkanie ![]() w ogóle jest świetne mieszkanie na sprzedaż u mnie w mieście, 3-pokojowe, dwupoziomowe od razu z umeblowaniem ale 250 tys ku.wa skąd wziać takie pieniędze
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja niedawno wróciłam z siłki . Właśnie sprawdziłam sobie kurna !! I zdałam ten przeklęty egzamin , którego tak się bałam !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uffffffff ! Ale ulga ![]() Na siłowni byłyśmy delikatnie ponad godzinę. TRochę krótko, ale koleżanka szła do pracy i się musiałyśmy spieszyć. Poćwiczyłam na orbitreku , na bieżni ,a później robiłam rączki i brzuch Potem byłam w piekarni po chleb i taaak mnie korciły te wszystkie ciasteczka, ale oparłam się im Dzisiaj drugi dzień odwyku ![]() A teraz nie mam pojęcia, co będę robić Dzisiaj chyba nigdzie nie wychodzę, będę siedzieć i robić te nieszczęsne projekty, bo jutro pewnie się spiję i nic nie zrobię
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Witam laseczki
Byłam dzisiaj w lumpkach i wyłowiłam 3 rzeczy za 14 zł 1.jasnoniebieski sweterek z rękawkiem 3/4, 2.bluzkę taką szeroką, ale krótką, biała w granatowe grochy, rękaw 3/4 3.czarną, obcisłą z dużym dekoltem bluzkę, na ramiączkach z takimi... motylkami? Nie wiem jak to się nazywa ![]() Ogólnie jestem zadowolona I byłam na 8 minutek na solarium![]() Ale mnie katar złapał I męczy mnie strasznie. I zaczynam kaszleć. Sunset GRATULUJĘ To ładnie się pobawisz w week na weselichu Mógłby się ktoś u mnie w rodzinie chajtnąć![]() Ola Fajnie, że na wycieczkę jedziesz Moja klasa jedyna ze szkoły nie jedzie za to, że mamy tak niską średnią klasową
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ładnie poćwiczyłaś ![]() ja też zawsze w piekarni opieram się tym wszystkim wypiekom ![]() a jak tam z Twoją pracą?? szukasz czegoś?? Cytat:
![]() ja dopiero biorę się za sprzątanie..właśnie skończyłam pracę ![]() później znowu poczatuję napisałam ogłoszenie na portalu szczecińskim że poszukuję pracy, ciekawe czy będzie jakiś odzew już mam dość tego siedzenia na chacie, z czata nie zrezygnuję ale mogę przecież czatować tylko wieczorami
|
||
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z moją pracą na razie nijak . W tym sklepie z bielizną właściciel na razie zrezygnował z zatrudnienia, bo przez tą pogodę w ogóle nie ma ruchu , a co za tym idzie ma słabe utargi. Jak coś ruszy, to ma dać znać A poza tym to nie rozglądam się jakoś szczególnie, bo prawdopodobnie pod koniec lipca pojadę za granicę coś sobie zarobić , bo chcę zmienić samochód A tak na kilka miesięcy to nie za bardzo chciałabym komuś zawracać tyłek... No chyba, że się coś trafi, to nie pogardzę Trzymam kciuki , żeby ktoś odpowiedział na Twoje ogłoszenie |
||
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam możliwość wyjechania do Danii do roboty, ale nie chcę zostawiać Tż a na miesiąc czy dwa nie opłaca mi się jechać ![]() w sumie na zarobki nie narzekam ale boli mnie to że nie mam umowy o pracę i nie mam co liczyć na żaden kredyt...a mi marzy się nowe mieszkanie.. |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset-gratulację
![]() ![]() ![]() jestem z Ciebie dumna![]() ![]() Anastazja-no to zyczę,żeby jakiś odzew był na Twoje ogłoszenie ![]() Ola-gory stołowe ![]() Aga-8 minut juz tak na drugi dzien?to jednak trochę za dużo,chyba nie? ![]() a no i gratuluję łowów![]() doberek ![]() obudziłam się o 13.30 ale to wsztsko przez sny jakie miałam normalnie takiej erortycznej nocy to ja dawno nie miałamna sniadanko 2 nalesniczki ![]() ogarnę się troszku i zabieram się za sprzatanie
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tam rodzinę, więc z pracą nie miałabym raczej problemu. Dawniej jeździłam o wiele częściej, no ale kupiłam sobie psa i nie mam co z nią zrobić. Wyrobienie paszportu dla psa ciągnie się miesiącami , ale zamierzam się za to wziąć w najbliższym czasie , żebym mogła zabrać ją ze sobą ![]() No ale nawet jeśli dostaniesz pracę , gdzie zarobki będziesz miała na poziomie najniższej czy średniej krajowej, to i tak będą problemy z zaciągnięciem większego kredytu, hm A to Wasze aktualne mieszkanie ile ma m2 Ja mieszkania nie chcę, muszę mieć domek Ale to dopiero wtedy, kiedy złowię kandydata na męża i razem będziemy się dorabiać fortuny ![]() Moim celem jest na razie samochód , do końca roku bardzo chciałabym mieć już mój wymarzony wozik ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() 13:30 Oł dżizas, jak można tyle spać !? O masz, sprawdziły się moje życzenia A kto był głównym bohaterem snu ?!
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-25 o 14:23 |
||
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widać,że można ![]() ![]() nie ,to ktoś nowy było ale nie był zły![]() ![]()
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chcę coś większego i najprawdopodobniej będzie to albo takie coś http://otomoto.pl/volkswagen-passat-...C13127225.html , o ile finanse pozwolą, a jeśli nie będę miała na tyle kasy, to myślę nad kilka latek starszym i automatycznie kilka tysięcy tańszym , a wygląda tak http://allegro.pl/show_item.php?item=1055518381 No i po głowie chodzi mi jeszcze http://otomoto.pl/bmw-320-okazja-C13338331.html o takie coś Chociaż bardziej jestem skłonna ku temu pierwszemu, bo jest większe, a ja kocham samochody takich gabarytów ![]() I jeszcze http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-150km...C12548181.html to mi się okrutnie podoba Ale cena trochę odstrasza , może trochę spadną w przeciągu pół roku ![]() Rysiek Buchaj Przynajmniej we śnie ! A ja dalej poszczę
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-25 o 16:53 |
|
|
|
|
#291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nasze mieszkanie ma tylko 35m2, w końcu to kawalerka, ale i tak jest duża jak na kawalerkę, moja koleżanka kisi się w kawalerce 26 m2 ![]() mi też się marzy domek ale na to potrzeba mnóstwa pieniędzy, może jak już się ustawię to kiedyś będzie mi dany dom ![]() co do problemów z zaciągnięciem większego kredytu się nie martwię, w końcu nie będziemy potrzebować nie wiadomo jakiej kwoty jak sprzedamy to mieszkanie w którym aktualnie mieszkamy ![]() ja już po obiedzie, dzisiaj zapiekanka ![]() teraz odpocznę chwilę a potem idę biegać
|
||
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Gała Ja mam ciemną karnacje, więc okej
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
byłam u znajomego wywapiliśmy fajkę wodna i mnie łeb boliidę teraz coś zjeść bo od siadania nic nie jadłam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby jeszcze się coś poprawiło między Wami, wtedy śmiało można myśleć o wspólnej przyszłości ,wyprowadzkach , kredytach itd ![]() Cytat:
Mój znajomy jeździł tym jakiś czas i straszliwie sobie chwalił , szczególnie zawieszenie jest mega solidne i wytrzymałe, jak na polskie warunki na drogach ![]() Z jeepowatych podoba mi się strasznie Audi Q7 (ale to sobie sprawię, jak już będę miała rodzinę ) ![]() Nadziejko, coś Ty się głodzisz ostatnio Ja właśnie jem kolację, kanapki z wędlinką i musztardą I jestem w trakcie robienia zje.anego projektu na współczesne media w Polsce, temat związany , a jakże ! Z moją ukochaną polityką !! Na szczęście robimy w dwuosobowych grupach, więc odwalę co swoje, a o resztę niech się martwi koleżanka Dzisiaj chyba zrobię jeszcze angielski i w ogóle wszystko, co mam do końca maja, żeby mieć już spokój z dziadostwem i wolny caaaały tydzień
|
||
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie strasznie podoba jeep grande cherokee a to dzisiaj tak wyjątkowow wyszło ![]() a duzo jeszcze tego masz?;> ja chyba jednak musze pospraztac bo jutro dzien mamy wiec trzeba ogarnąć chłupę
|
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
A mi się marzy jakiś sportowy wózek z niskim zawieszeniem
![]() Założyłam wątek z dietą proteinową Dr Pierre Dukana. Pewnie z***ke dostane, że już był taki wątek Czytałam o tej diecie i powiem Wam, że nawet do mnie przemawia. Tym bardziej, że moja koleżanka na niej schudła 3 kg w tydzień. To się niby szybko chudnie, ale później trzeba tą wagę utrzymać, a to jest trudne. Zobaczymy, co to będzie Jak na razie siedzę z 1,5 l wody i wciskam w siebie
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, pierwsze co zrobiłabym po wygranej w totka, to pobiegłabym do salonu Audi i kupiła sobie nowiuśkie a8 , albo do BMW i zakupiłabym BMW m6 cabrio Ale kiedyś się spełnią , nie ma bata ! ![]() No to oby się nie powtarzały częściej takie akcje, bo tylko sobie zaszkodzisz Nie wiem sama, bo nie mam jakichś ograniczeń co do ilości, ale trochę tego musi jednak być. W ogóle mam napisać o tym, jak media komentowały przyznanie Nobla Obamie , i mam odnieść się zarówno do doniesień z internetu, prasy, z radia i tv, tylko , że tego Nobla przyznali mu w październiku ubiegłego roku, to skąd ja mam teraz wziąć informacje radiowe lub telewizyjne na ten temat ![]() Oczywiście wspieram się internetem , a o resztę niech się martwi koleżanka ![]() Ja muszę łazienkę wysprzątać i już się zbieram od paru dni i nie mogę się zebrać Może wpadniesz do mnie ? ![]() Cytat:
![]() No i trochę drogo to wszystko wychodzi, chyba nawet Olka się na tym odchudzała i pisała nam, ile szło jej na jedzenie
|
||
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj wyjątkowo,bo wyszłam tak na szybko,bez wiekszego przygtowania a tam tez nic nie zjadłam i to dlatego ![]() no to ładnie ![]() to oblecimy pierw Twoja i wrócimy do mnie,he? ![]()
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No , to żeby mi to było ostatni raz ! No już sobie poradziłam ,wyszło mi tego 2 strony + strona tytułowa, jak na projekt to wystarczy. Niech koleżanka dorobi drugie tyle i będzie git, z resztą mi trójcyna wystarczy, byle było zaliczone Okej , moja jest maleńka więc poradzimy sobie raz-dwa
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z klasy miało być ich tam 3 ale wyszło ze było 2 i ja,bo reszta kolezanke nie mogła![]() no to slicznie to teraz wolne!:;jupi:no ja mam 2 ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

podbno pierwsze co zrobiłam to do cycka,jeden,drugi wyżłopałam wszytsko i nadal mordę darłam,że mało
moja telepatyczna ręka pomogła!

on ewidentnie szukal jakiegos komtaktu z toba
PATRZYL SIE

Ma szczególne predyspozycje.........
miałam takie ambitne plany wyrwac kogoś i zostałam bezszczelnie olana więc teraz ja będe olewająca

Wiadomo , że nie ma się co jakoś bardzo angażować, bo przecież się nie znacie, ale marzeń nie wolno porzucać !
normalnie masakra, takie lodowate wietrzysko...

I męczy mnie strasznie. I zaczynam kaszleć.

To się niby szybko chudnie, ale później trzeba tą wagę utrzymać, a to jest trudne. Zobaczymy, co to będzie