Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 05:26   #271
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Melduje się w nowej części Dzisiaj tak wcześnie, bo idę do internisty na konsultacje skierował mnie mój gin. Podobno polega to na tym, że przed wizytą robią EKG i potem wyniki do internisty i on tam wydaję opinię. Także pół dnia mnie nie będzie, bo nie wiem na którą mnie zarejestrują, a jadę tak wcześnie, bo strasznie duże kolejki są i potem nie ma już miejsc do żadnego lekarza.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 05:40   #272
pilotka f16
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Czesc Dziewczyny
a ja juz od 4 nie śpię i nie wiem co ze sobą mam zrobić...
wczoraj byłam w SR i mieliśmy zajęcia o porodzie.. i jestem tym wszystkim cholernie przerażona
do tej pory miałam raczej rozsądne podejście do tego - wahalam się pomiędzy cesarką a naturalnym ale w głębi serca myślałam, że może jednak jeśli dziecko nie będzie jakieś wielkie to dam radę sama urodzić...
ale teraz spanikowałam i nie chcę ani cesarki ani naturalnego
byliśmy oglądać porodówkę... powiem Wam, że jeśli macie rozsądne podejście do porodu to nie idzce tam wczesiej jesli nawet będziecie mieć taką możliwość... lepiej iść na żywioł i nie myśleć o tym za wczasu
u mnie w szpitalu to wszytko wygląda jak średniowieczna sala tortur..
mają kilka nowych rzeczy, które niby mają kobiecie życie ułatwić... ale na dzień dobry położna nas uświadomiła że to nie działa niestety
mowila np, że wczoraj mialy na porodowce 6 porodów a są tylko dwie położne i jeden lekarz na dyżurze i że lekarz jest wzywany tylko do ostatniej, trzeciej fazy porodu a tak to w ogole go nie ma na sali..
że niby przepisy są takie że powinna być jedna położna na jedną rodzącą ale żeby się nie łudzić że tak będzie bo jest teraz baby boom..
kobieta była bardzo sympatyczna i starała się nam wszystko jak najdelikatniej pokazać ale jednocześnie powiedziec jak będzie realnie żebyśmy potem szoku nie doznały...

a co do cesarki to mowila, że nie robi się juz takich cesarek 'na zimno' (chyba że ratujące życie dziecka) a tak to trzeba przejść dwie pierwsze fazy porodu i tak...

nie wiem co robić, bo jak do tej pory byłam spokojna tak teraz siebie nie poznaję
i przykro mi też, że nie mam wsparcia męża w tym wszystkim...
ogólnie to na prawdę złoty chłopak ale jego podejścia do porodu w ogóle nie rozumiem
źle mi bo czuje się taka zostawiona sama sobie i nie wiem co mam zrobić...
jedyne co przemawia za tym szpitalem, to to że mają najnowocześniejszą w Polsce "R"kę noworodkową i często sie zdrza że ciężkie przypadki im dowożą helikopterem... w ogole w tym szpitalu to takie skrajności - niektore oddziały mają naprawdę na europejskim standardzie a niektore, tak jak porodowka i położnictwo są jak za króla ćwieczka zastanawiam się też czy jest sens zmieniać szpital – tu pracuje mój lekarz prowadzący i tu już wiem co mnie może czekać echh mam mętlik w głowie

z tego wszystkiego nadrobilam caly tabun postów jakie wyprodukowałyście w ciągu jednego dnia
widzialam fuullll brzuszków
najbardziej zapadł mi w pamięć Pszczczółkowy brzuszek bo ona ciągle mowi, że jak pączek w maśle a serio bardzo ładnie wygląda no i Ania też – kobietko ja po sobie wiem, że te ciążowe kilogramy inaczej się rozkładają (ja już ponad 11+ i fakt że czuje się cięższa i bardziej się męczę ale wiem, że źle nie wyglądam )
nie mowię już o tych naszych chudzinach wątkowych - sexi mamuśkach ze zgrabnymi brzuszkami

Edytowane przez pilotka f16
Czas edycji: 2010-05-19 o 09:56
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 05:55   #273
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;19408348]Dziewczyny,ja byłam dzisiaj na glukozie. 50g. I wynik 144 po 1h. To źle? Niby norma do 140,ale czy te 4 punkty robią taką różnicę?[/QUOTE]
Ja po godzinie miałam 155 i pani w laboratorium mi powiedziała, że nie jest źle za to gin kazał powtórzyć badanie, ale tego nie zrobiłam, bo konsultowałam się z innymi i mówili mi, że to nie jest zły wynik, a ja ponownie musiałabym dla jego widzidzimisie płacić za badania, a teraz wiadomo każdy grosz się liczy.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 06:23   #274
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
wrzucam Wam obiecane fotki. mojego pokoiku i moje ja dziś trochę zmasakrowana... włosy nie umyte itp, ale stwierdziłam że jak dzis tych zdjęć nie zrobię to nie wiem kiedy mi się zachce zwłaszcza że taki porządek w pokoju u nas bardzo rzadko się zdarza słabo widać mój kolorek włosów, ale za to moją tuszę owszem!! zwłaszcza na twarzy pączuś się zrobiłam acha i na zdjęciu jedna z tuniczek z h&m mama od siostrzyczki
Śliczna rogówka a brzuszke slodki, i nie wiem gdzie ty widzisz pączka

Ja to juz jestem pączek 8,5kg na plusie wg mojej wagi czyli 0,5kg w połtora tygodnia ale pewnie moja mala znow rosnie

Tz pojechal do pracy, a ja oczywiscie spac nie moge, i siedze jak ten mul...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 07:21   #275
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja po godzinie miałam 155 i pani w laboratorium mi powiedziała, że nie jest źle za to gin kazał powtórzyć badanie, ale tego nie zrobiłam, bo konsultowałam się z innymi i mówili mi, że to nie jest zły wynik, a ja ponownie musiałabym dla jego widzidzimisie płacić za badania, a teraz wiadomo każdy grosz się liczy.

Jak ja już pisałam wcześniej, ja miłam wynik 152 - i w poniedziałek muszę iść do szpitala (na ok.3 dni) aby to sprawdzili. Mój GIN tak zadecydował.

kwiatuszek88 jeśli masz fajnego lekarza rodzinnego to zawsze możesz iść i "ładnie" poprosić o przepisanie skierowania żeby badania były za darmo. Ja tak robię
Stary 2010-05-19, 07:31   #276
entertete
Rozeznanie

pilotka to może rozważ kogoś innego do wsparacia przy porodzie, mamę , siostrę, koleżankę. Tak naprawdę to te osoby niby niewiele pomogą, ale dają poczucie bezpieczeństwa i odmedykalizowana porodu, w takim sensie, że masz kogoś kogo dobrze znasz i czujesz sie pewniej. Jak nie masz swojej położnej (ja nie mam; co więcej mój gin nie pracuje w szpitalu, więc idę na hardkora) to warto mieć po to, żeby ktoś Ci chociaż pot z czoła wytarł czy usta zwilżył (bo te, co są na dyżurze mogą być zajęte albo niekoniecznie takie empatyczne). Czytałam o tym, że kobiety, które maja kogoś przy porodzie lepiej potem go wspominają.

Ja też sie boję porodu, ale jednocześnie myślę "jakie mam wyjście, no żadnego, więc muszę dać radę". My nie chodzimy do szkoły rodzenia, ale sporo czytam i czytam tż, nawet ostatnio pokazywałam tż filmik z porodu, żeby zobaczył jak głowka wygląda przy porodzie, a co za tym idzie, żeby miał wyobrażenie, co ja mogę czuć przy przechodzeniu dziecka przez kanał rodny, a co
I chyba on to czai, bo sam stwierdził "no to przygotuj się, że to może kur...sko boleć" i nie było to lekceważące.

a i ja w zapasie też muszę i chcę mieć koleżankę, bo mój tż podobnie jak Marty pracuje pod ziemią i to nie jest takie łatwe, żeby się skontaktować (choć możliwe), no i wydostać sie stamtąd też nie da się tak na zawołanie, więc się "modlę" o to, żeby się zaczęło jak będzie w domu.

Edytowane przez entertete
Czas edycji: 2010-05-19 o 07:37
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 07:47   #277
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Misiulka1, entertete, qberka, karolcia228, papeteria, alisa32 witajcie
Zmykam na śniadanko Coś słodkiego mi się chce (znowu)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 07:53   #278
bassienkaw
Zakorzenienie

Witajcie kochane, ja tylko na chwilę... moja córcia śpi dzisiaj, tzn wczoraj spała u babci blok obok, bo wpadła ją odwiedzić i wkońcu wyszły razem... w sumie trochę mi to na rękę było, bo mój brat nas odwiedził, powalczyli z mężem i odwoziłam Andrzeja... tam miałam do wzięcia kilka rzeczy, brat miał obciąć męża i TŻ miał przymierzyć garnitur od bracika... bo ma nowy, a nie chodzi, bo za duży... ale na Damiana niestety za mały
W każdym bądź razie teraz Damian spi, do pracy nie poszedł ;/ leń śmierdzący hahaha pewnie będzie zdychał, już wczoraj wiedziałam, że tak będzie każdego szkoda
W każdym bądź razie ja dzisiaj będe musiała wziąć się za wystawianie aukcji, bo od brata dostałam trochę rzeczy na sprzedaż. Długopisy z parkera, komplety, pióra z watermana, piersiówkę z wittchena i taki mini portfelik na karty i dokumenty, z rotringa super komplet i jeszcze coś tam... on miał z poprzedniej firmy w której pracował, 'łapówki' dla klientów... i leżało to jakiś czas u niego, sporo z tego się rozeszło, a tak to mówi, że zamiast się rozejść do końca przynajmniej będzie z tego jakiś zysk dla mnie i dodatkowa kasa, czy to by odłożyć na wesele, czy na garnitur dla Damiana... kochany brat super są te rzeczy i wcale nie tanie
No nic, uciekam na śniadanie...

aaaa odnośnie naleśników, to ja robię z farszem o takim: pieczarki podsmażam, do tego cebulka w kosteczkę. Osobno przesmażam kiełbaskę, parówki, resztówki (w zależności c0 mam)... na naleśnik kłade kawałek sera, na to farsz, zawijam, układam na blasze i polewam sosem... sosy różne, w zależności na co mam ochotę: boloński, słodko-kwaśny, jakiś pikantny itd... a na górę ser żółty

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 07:55   #279
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
Mój mały nie śpi, jeszcze chwilke posiedze i szykuje sie do lekarza.
marta
mam nadzieje, że mezus bez przeszkod dotarł do domku, u nas też jeden most zamknięty od wczoraj
siala czekamy na fote...ja tez sie nie mieszcze w stare ciuchy i te z przed kilku miesiecy juz dawno sprzedane
kwiatuszek
pilotka ja mam wrecz odwrotne odczucia po SR jestem spokojniejsza bo uswiadomiona troszke i przynajmniej choc troche wiem czego sie spodziewac.
Szkoda ze TŻ z tobą nie chodzi (mój nie miał wyjścia ) i ciesze się , że był ze mną bo słuchał.
Położna daje przyszłym ojcom wiele cennych wskazówek...co robić gdy się zacznie poród ...o przygotowaniu w domu etc....
Wogóle to na pierwszych zajęciach położna kazała napisać z czym nam się kojarzy poród jako anonimy to co nam od razu przychodzi do głowy ...odpowiedzi były rózne ja napisałam radość/strach....było m.in. obawa o żonę i dziecko, strach ,a mój TZ napisal krzyk/ból ładnie jest nastawiony
Wybralam tylko 3 zajęcia (jedne po 25 zł) mamy za sobą poród w dwóch częściach (na film się nie zdecydowałąm) , przed nami kąpiel noworodka i chyba na połóg się jeszcze zdecyduję.
Damy rade
Co do szpitala , kochana sprzet maja dobry to juz dużo
ja ide z nastawieniem ze to mam nadzieje tylko kilka dni , u mnie niestety tez nie ma luksusów , jest 5 wózków dla dzieci na cały oddzial i ponoc walka o nie nieziemska , dwa prysznice na korytarzu do których tez lubi byc kolejka etc... mój lekarz tez pracuje w tym szpitalu .
entertete obrze pisze ...polozna nam jeszcze mowila ze przetarcie chlodnym recznikiem buzi czy posmarowanie pomadka ust przez bliska osobe ..bezcenne.

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 07:59   #280
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

papeteria miętka pomogła to pewnie dlatego , że trzymałaś kciuki
pszczolka87 śliczny, zgrabniutki brzusio
pilotka f16 no kochana teraz to już za pźno nikt za ciebie nie urodzi, musisz to zrobić sama ale nie wkręcaj sobi, ze będzie aż tak źle musisz podejść do tego, że wszystko będzie dobrze, poród przebiegnie szybciutko a potem sama sobie się będziesz dziwiła, ża tak sprawnie poszło, dobre nastawienie to klucz do połowy sukcesu więc proszę mi się tu na zapas nie zamartwiać
roztrzepaniec989 ja najbardziej ze słodyczy przed ciążą to lubiłam śledzie, ale w ciąży to mi się zmieniło i mam czasami na nie bardzo parcie

A tak wogóle to dzień dobry mamusie, wczoraj późno poszłam spać ale wcale dzisiaj późno przez to nie wstałam to przez te problemy ze snem chociaż dzisiaj mi sie bardzo fajnie spało. A pogoda dlaej do du......

papeteria trzymam kciuki za wizytę i czekam z niecierpliwością na relację!!!

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-05-19 o 08:03
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:00   #281
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Misiulka1, entertete, qberka, karolcia228, papeteria, alisa32 witajcie
Zmykam na śniadanko Coś słodkiego mi się chce (znowu)
ja już zjadłam kisiel malinowy

basienka miły gest ze strony brata
Te rzeczy napewno pójdą za nie małe sumki.

misiulka super że przeszło

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-19 o 08:01
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:00   #282
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry
na powitanie miły akcent

Załącznik 3119658

i zabieram się za czytanie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:05   #283
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
dziewczyny powtórze pytanie bo chyba nikt mi nie odpowiedział ...
kiedy wyparzacie te wszystkie smoczki, butelki etc.....

macie kołderki do wózków czy kocyk ?
czekam do narodzin
a kołderki nie kupowałam. Mam dwa rożki, dwa śpiworki i kocyk nie wspominając o ciepłych flanelowych pieluszkach.
Jak będzie chłodniej to śpiworek lub rożek świetnie się sprawdzi

Stary 2010-05-19, 08:05   #284
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ja już zjadłam kisiel malinowy
Ja tak "zmykłam", że A. przyniósł mi musli do łóżka
Stary 2010-05-19, 08:16   #285
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
A to mój brzuszek.Zaczynamy 35 tydzień
ale fajny

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:

W ogóle zaczyna się u mnie wszystko układać... nie pisałam Wam chyba, ale mój mąż jakiś czas temu stracił pracę, teraz dostał fajną fuchę w której się spełnia... jest dumny w końcu że będzie w stanie utrzymać rodzinkę a będziemy jeszcze w stanie sporo sobie odłożyć W ogóle jest super, układa nam się świetnie, w ogóle się nie kłócimy, mam w moim mężu wielkie wsparcie... no i on oszalał na punkcie naszego dziecka... a mi się to bardzo podoba... czuję że będzie naprawdę angażującym się tatą

Wczoraj mój mężuś miał urodzinki i dostał ode mnie perfumy i koszulkę z napisem "najlepszy mąż na świecie" no to koszulka mu się najbardziej podobała i od razu ją dumny założył kurcze wiecie co? Ja w ciąży się ponownie zakochałam w moim mężu naprawdę!!! tak sie stara i pokazuje się z najlepszej strony i w ogóle jest taki kochany... normalnie serducho mi szybciej bije jak go widzę jak na pierwszych randkach hehe
super Maluch na pewno czuje jak jesteś szczęśliwa
Ach...jak ta ciąża (czasem) uskrzydla

Stary 2010-05-19, 08:22   #286
bassienkaw
Zakorzenienie

a ja zjadłam śniadnako, piję cappucino i zjem zaraz kawałek ciacha czekoladowego

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:29   #287
hd2005
Zakorzenienie

świetne kolory

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość
w poniedziałek będzie kierunek - szpital :/ ehh..

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

hd tylko nie licz tak dosłownie raczej chodzi o to, że jeżeli są bardzo często to wtedy źle a jezeli jest pare rozłożonych w czasie to jest ok
tak właśnie robiłam - nie liczyłam
ale ostatnio mam wrażenie, ze ciągle mam skurcze
Postanowiłam dzisiaj liczyć

Stary 2010-05-19, 08:32   #288
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
za te rozstępy to normalnie
smarować brzuch 2 razy dziennie !!! Kupić 2 różne kremy, jeden rano, jeden wieczorem, któryś na pewno pomoże!
Tylko zastanawiam się gdzie dzidzia, bo w takim małym brzuchu, to nie możliwe ....

Haha smaruję codziennie od samego początku ciąży, choć przyznam, że nie inwestowałam w drogie kremy tylko oliwka z rossmana. Wątpię, aby cos pomogło

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
wrzucam Wam obiecane fotki. mojego pokoiku i moje ja dziś trochę zmasakrowana... włosy nie umyte itp, ale stwierdziłam że jak dzis tych zdjęć nie zrobię to nie wiem kiedy mi się zachce zwłaszcza że taki porządek w pokoju u nas bardzo rzadko się zdarza słabo widać mój kolorek włosów, ale za to moją tuszę owszem!! zwłaszcza na twarzy pączuś się zrobiłam acha i na zdjęciu jedna z tuniczek z h&m mama od siostrzyczki
ładnie wyglądasz Pokoik super, zwłaszcza ten ogrom poduch
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:36   #289
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Pszczółka - znowu muszę to napisać ! Jesteś piękną kobietą i ten brzuszek dodaje Ci takiego uroku... Przepięknie ... Słodko...
Mmmm SUPER

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 08:38   #290
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

hd uwielbiam konwalie

U mnie pogoda w miarę, słoneczko się przebija więc wstawiłam pranie maluszka
Stary 2010-05-19, 08:42   #291
żabka19
Raczkowanie

Czesc mamuski Witam sie z wami teraz bo pewnie przez caly dzien mnie nie bedzie. M. dotrze gdzies na 12

pilotka daj spokoj wszystkie sobie poradzimy i bedziemy miec szybkie i bezproblemowe porodu Nie ma co sie stresowac juz teraz. A szpital wydaje mi sie lepszy o gorszym standardzie ,ale z dobra kadra i sprzetem.
hd moje ukochane kwiatki,zreszta jedyne ciete ,ktore lubie! Dzieki za to zdjecie z rana Moj M. powiedzial ,ze mi przywiezie ,ale watpie czy przetrwaly 3 dniowa podroz samochodem.
pszczolka slicznie wygladasz !
papeteria nie ,nie M. to jeszcze nie maz ,ale pracuje nad tym
marta mam nadzieje ,ze maz dotarl o 3 szczesliwie do domku i ty juz jestes spokojna

Dobra zmykam bo musze troche posprzatac Milego dnia i poprawy pogody!

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:44   #292
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
.. i jestem tym wszystkim cholernie przerażona

kochana... dasz radę
Mój gin śmieje się, że "teraz to tragedia. Wszystkie kobiety oczytane, wszystko wiedzą o wszystko pytają.Kiedyś było łatwiej bo nic nie wiedziały i w pełni ufały lekarzom"
Coś w tym jest

Stary 2010-05-19, 08:47   #293
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Zrobiłam zdjęcia wiekszej partii ciała, teraz już widac gdzie te 80 kilo, bo po prostu jestem szeroka i pulchna
Tylko nie wiem czemu takie niewyraźne...
Stary 2010-05-19, 08:48   #294
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
hd uwielbiam konwalie

U mnie pogoda w miarę, słoneczko się przebija więc wstawiłam pranie maluszka
M wczoraj przyniósł

Stary 2010-05-19, 08:48   #295
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
kochana... dasz radę
Mój gin śmieje się, że "teraz to tragedia. Wszystkie kobiety oczytane, wszystko wiedzą o wszystko pytają.Kiedyś było łatwiej bo nic nie wiedziały i w pełni ufały lekarzom"
Coś w tym jest
Stajemy się mądrzejsze od lekarzy
Za dużo chcemy wiedzieć, ale z drugiej strony jak same sie nie dowiemy, to nikt nam nie powie, niestety
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:50   #296
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcia wiekszej partii ciała, teraz już widac gdzie te 80 kilo, bo po prostu jestem szeroka i pulchna
Tylko nie wiem czemu takie niewyraźne...
co ty opowiadasz?
Chyba poszukam w necie "pulchnych" zdjęć abyś porównała
Pięknie wyglądasz, brzuszek nie jest duży. Ile przytyłaś?

Stary 2010-05-19, 08:52   #297
hd2005
Zakorzenienie

A to mój dzisiejszy deser po śniadanku
Załącznik 3119696

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 08:52   #298
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
co ty opowiadasz?
Chyba poszukam w necie "pulchnych" zdjęć abyś porównała
Pięknie wyglądasz, brzuszek nie jest duży. Ile przytyłaś?
Zawsze niestety byłam gruba, przytyłam 8 kilosów

Aha no i to są ciuchy sprzed ciąży ahahahaah

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-05-19 o 08:54
Stary 2010-05-19, 08:52   #299
hd2005
Zakorzenienie

Idę sobie zrobić kawkę

Stary 2010-05-19, 08:53   #300
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
A to mój dzisiejszy deser po śniadanku
Załącznik 3119696
Mniam, ja też mam ciacho, ale staram się go nie jeść bo ostatnio mam doła w związku z moją grubością
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości