|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Cytat:
![]() zapoznaj się z:http://spreadsheets.google.com/ccc?k...MVlhYX0E&hl=pl Co to za praca? ![]() Cytat:
![]() Co do ćwiczeń: na oponkę podobno dobre są skłony z wyprostowaną ręką w bok ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Cytat:
Na pewno się uda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny znacie jakieś fajne ćwiczenia modelujące brzuch, które w miarę dobrze działają
![]()
![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-05-27 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny!
desireu2 ja na Twoim miejscu coś bym przegryzła, żeby mózg pobudzić przed wysiłkiem. Z doświadczenia wiem, że czasem trudno coś skombinować. Trzymam kciuki za wyniki ![]() moncia412 nie ma ćwiczeń, po których odrazu zniknie Ci oponka. To ciężka sprawa jest. Ja proponuję aerobiczną 6 Weidera. Jest w necie. No i dietę oczywiście. Będzie dobrze! A teraz moje dzisiejsze jedzonko: 1) 2Xkanapka z razowcem, serkiem, pomidorkiem. 2) kanapka z pastą z tuńczyka, 5 rzodkiewek, 2 jabłuszka 2 kawy i 2 herbaty zielone ![]() a na obiad mam zupę jarzynową. buziaki ![]()
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'Co do ćwiczeń: na oponkę podobno dobre są skłony z wyprostowaną ręką w bok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki, dolegliwości powoli, powoli przechodzą ![]() ![]() Wiesz, też uwielbiam słodycze i ogólnie jedzenie ![]() ![]() Do tabelki chciałam dodać obrazki ![]() ![]() ![]() No i chciałam pochwalić Twój angielski ![]() ![]() Cytat:
![]() co do a6w -> jeśli ktoś nie ćwiczył w ogóle brzuszków, itp. to polecam zacząć od czegoś prostszego, bo zaczynanie i nie przejście przez cały plan nie ma większego sensu, owszem, po np. 2tyg. zaczną rysować Ci się mięśnie (jeśli nie masz zbyt dużego tłuszczyku) albo po prostu będzie widać efekty (jeśli będziesz dokładna), ale u mnie sama świadomość, że zabrałam się za coś i tego nie dokończyłam mnie irytuje i wiadomo, że efekty lepsze po wszystkich 42 [?] dniach ![]() ale jeśli ktoś jest w stanie przejść przez cały plan, to polecam ![]() Ostatnio miałam ochotę na tę paste - chyba wkrótce ją skonsumuję ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- taką pastę można zrobić samemu, ale są 'gotowe' do kupienia ![]() ![]() ![]()
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2010-05-27 o 12:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Hej. Czuję się lżej
![]() ![]() Dzisiaj do tej pory zjadłam pół puszki tuńczyka wsw, kromkę chleba i 1/3 puszki czerwonej fasoli, kawa z mlekiem 3.2%, obiad zjem poza domem raczej, więc jeszcze nie wiem co to będzie, zamelduję później. Co do oponki na brzuch, to chyba można taki pas kupić i w nim ćwiczyć, ponoć przyspiesza efekty. Innego pomysłu nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde, kolejna je tuńczyka ![]() ja właśnie pożywiam się moim skromnym miksem, ale od 3 zjedzonej łyżki ledwo go mieszczę ![]()
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2010-05-27 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tymi słodyczami to jest tak, że jak się złamię, to wiem, że zdarzy sie to po raz kolejny, a dopóki się trzymam to mam dużą satysfakcję ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że doceniłaś mój perfekt inglisz ![]() a co do pasty - kupować bym się bała, że to nie dość, że pływa w majonezie, to jeszcze góra konserwantów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Z ciekawości stanęłam na wagę...i wyszło 58.8, czyli tyle ile ostatnio. Tylko że wtedy ważyłam się na czczo i w normalny dzień, a dziś przed @ i po śniadaniu, 2 szklankach wody i kawie !!!
![]() ![]() ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
trutututu
byłabym wdzięczna, bo w internecie tyle tego jest, ale chciałabym bezpośrednio od kogoś;D ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Wiecie.. Chyba znalazłam niezły sposób na spadek wagi.
Na śniadanie jem płatki kukurydziane z mlekiem, jakiś owoc i po pół godziny czerwoną herbatę. Chodzę jeszcze do szkoły więc na każej przerwie jem 1-2 płatki ryżowe (ok. 25 kcal), przez cały pobyt w szkole (ok. 8 lekcji) popijam te płatki jogurtem owocowym ok. pół litrowym. Czasem biorę też parę rzodkiewiek, które nie mają w ogóle kalorii, a są pyszne lub parę pomidorków koktajlowych. Na obiad jem co przygotują rodzice, ale ogólnie tłusto nie gotują. Jakiś czas po obiedzie przegryzam kanapkę lub jajecznicę z 1-2 jajek. Na kolację znów płatki kukurydziane. Powiem wam, że waga spadła mi przez 3 dni o 1,5 kg, bez żadnych ćwiczeń. Jem co lubię, wcale nie jestem głodna, bo żołądek jest wciąż pełny, myślę, że to niezłe rozwiązanie. ![]()
![]() |
![]() |
#286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale specjalistką nie jestem, Dziewczyny sie lepiej znają i napewno zaraz przeprowadzą analizę Twojej diety ![]() Poza tym nie chodzi o to, żeby jak najszybciej schudnąć, tylko zrobić to w taki sposób, aby uniknąć efektu jojo i było zdrowo. i z pewnościa ruch jest wskazany - przemyśl to ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-05-27 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | ||
Raczkowanie
|
hejka obawiałam się czy ja kupić bo nie wiedziałam czy będzie dobra ale teraz na pewno spróbuję jak ją tak zachwalacie ![]() Jutro sobie kupię właśnie zjadłam jabłko i piję wodę z cytryną:0 Muszę się zmobilizować bardziej do tych brzuszków. Ja diety raczej żadnej nie trzymam tak dokładnie, ale staram się nie jeść tych słodyczy ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
masz rację trutututu ruch jest wskazany nawet jego mała ilość. ![]() Ja kiedyś próbowałam takie diety cud szybko chudłam parę kilo a zaraz potem wracało jeszcze więcej masakra ![]() Lepsze zdrowe i dłuższe odchudzanie ale bez efektu jo-jo niż szybkie i zaraz będziesz jeszcze grubsza ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#289 |
BAN stały
|
hej dziewczęta!!
ja już w domku, zaraz biorę się za naukę. Oto co dzisiaj zjadłam: I- activia II- 2 jabłka III- sałatka z tuńczyka+jabłko i tutaj należą mi się baty, proszę o wymierzenia kary(za radą Achnes mam nadzieję jakoś mnie to zmobilizuję) zjadłam 3 naleśniki (takie małe)z dżemem porzeczkowym nisko słodzonym ![]() ![]() ![]() na kolację przygotowałam sobie pyszny mix (jabłka, marchew, cytryna)zrobiłam więcej będzie też na jutro ![]() ![]() ![]() Dzięki Achnes trochę przebudziłaś mnie, bo zaczynałam coraz bardziej iść w kierunku słodkości (mam na myśli te lody). Za wczoraj- dałam sobie karę, nie będzie słodkiej soboty!!! ![]() Ok idę się uczyć, zajrzę wieczorem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 2 serie po 25 brzuszków skrętnych ![]()
![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
polecam sie na przyszłośc
![]()
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za mile przyjęcie. Alez wy się tu rozpisujecie.
![]() co dzisiaj zjadłam : Dzis : 2 x serek homogenizowany danio 320 kcal razem 1 x jogurt 120 kcal troche kalafioru z zasmazka na obiad (nie wiem ile to jest ) i zaraz na kolacyjke soczek z owocow i warzyw no i to raczej bedzie na tyle, zaraz zabieram się do nauki... trzeba zaliczyc kilka rzeczy :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
BAN stały
|
Cytat:
Soczek mam rozumieć wyciskasz sama?? Trochę mało jak na cały dzień, staraj się w ciągu dnia przegryzać więcej owoców, dodaj coś bardziej odżywczego niż serek danio. ![]() ![]() Dziewczyny nie wiem co jest, zjadłam kilka łyżeczek tego mixu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Nie wiem, chyba po tych brzuszkach nie skorzystam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czarnusia, mam nadzieję, że jogurt naturalny? ![]() ![]() i znowu będę postulowała o ruch.. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Piszę często z imionami, ale to nie znaczy, że reszta ma nie czytać! Bywa tak, że odnosi się to tylko do wypowiedzi danej osoby, ale często ma też 'przesłanie' do reszty więc kobitki szanować się nawzajem i czytać all
![]() ![]() Podoba mi się pomysł z karami! ![]() ![]() lauhau, ![]() moniska, Ajjj, wiele nie potrzeba ![]() http://www.exsite.pl/2008/01/10/tami...tness__pl.html http://rapid.org/board/showthread.php?t=391344 http://www.freshwap.net/forums/pl/tv...buns-legs.html http://peb.pl/inne-dziedziny-sportu/...r-pilates.html http://peb.pl/dvdrip-hq-5/510492-rap...-wszystko.html coccinelle, Nie dobrze ![]() ![]() moncia, Proszę bardzo ![]() ![]() ![]() A pasta mnie również smakuje ![]() ![]() MaZa, Nie bez powodu mówiłam, iż zapycha niesamowicie ![]() ![]() A co chcesz od naleśników?... Bo powiem szczerze, że sama dziś zjadłam 4 ![]() ![]() czarnusia, Kobieto! Jak nic masz ode mnie baty! ![]() ![]() ![]() no, to byłoby na tyle ![]() Teraz wytłumaczę dlaczego: niezdrowe, zbyteczne kalorie, mało, bez urozmaiceń, nie dostarczyłaś wszystkich produktów odżywczych, przeważają węglowodany ![]() ach, kobieto! ![]() ![]() MaZa, ![]() ![]() Tak ma być moja droga ![]() ![]() ![]() Tru, Popieram jak zawsze w 100%! Tru, Ty to chyba czytujesz w mych myślach, przyznaj się, masz zadatki na Bladego Edwarda? ![]() Próbuj - smaczne i zdrowe! ![]() maartusiaa, w sumie to co zmiksujesz ![]() ![]() Tak poza tym to chciałabym powiedzieć, że ta gruszka daje fajny posmak ![]() I cieszę się, że Wam smakuje ![]() Oprócz tego, co wcześniej pisałam, to zjadłam jeszcze 2jajka i jedno żółtko (tak aby nie zostało, bo osobiście nie lubię ![]() 4 orzechy włoskie płynów tyle, ile trzeba mieszankę, ale to mówiłam no i tyle ![]() w sumie to już jadam niemal normalnie ![]() No i to byłoby na tyle z mojego kazania ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.