![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
http://www.youtube.com/watch?v=LFZdB6icuoE
polecam wszystkim mamuśkom ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19527757]ale fajniste fotki.
![]() Wczoraj (mam nadzieję po raz ostatni) wyprałam moje spodnie ciążowe ![]() ![]() I tak na zachętę dla Tymusia TŻ poskładał łóżeczko, przygotowalismy wózek, wanienkę, leżaczek... ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() Kochana,a gdzie Twoje foteczki ? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaki i uściski ode mnie i Grzesia ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
proszę bardzo, troszkę nas.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kochanie ja czekam na męża już ponad 1,5 miesiąca ![]() Cytat:
![]() ![]() też chcę mieć taką pamiątkę, tylko gdzie tu do morza ho ho ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też chce się zabaw ale chłopa nie ma już ho ho ![]() Cytat:
![]() Szaju, Bydgosiu, Kropko, Yolando śliczne te wasze słodziaki małe ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj byłam nad zalewem ![]() taka pogoda, że szkoda było siedzieć w domu w 4 ścianach.. Dziewczyny chciałam jutro zakupić termometr dla małej, widziałam że będą w promocji takie do uszka za 50zł.. aaa i jeszcze chyba czas się wybrać do apteki na zakupy, bo nic nie mamy ![]()
![]() ![]() Daj każdemu dniu szanse stania się najpięknieszym w całym twoim życiu ![]() Z zawodu kosmetyczka, masażystka. Doradca Forever Living Products, Bandi. Edytowane przez Gringoo Czas edycji: 2010-05-24 o 07:27 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Lea - gdzie się podziała Twoja grzywka??
foteczki super, fajna z Was rodzinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
lea
![]() ![]() ![]() a ten różowiutki kolor bardzo Ci pasuje kochana ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- hihi, ja lubię różowy- dlatego cały strój do szpitala mam różowy- skarpetki, piżamka, szlafroczek, papcie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19529003]zebrałam ją opaską do góry- już była taka długa. Pomyślałam, że teraz będe miała mało czasu i siły na układanie grzywki więc nie podcinam... podetnę potem -jak już wrócę do formy.
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- hihi, ja lubię różowy- dlatego cały strój do szpitala mam różowy- skarpetki, piżamka, szlafroczek, papcie. ![]() Bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() to może ja się pochwalę i sobą z 2 ostatnich dni.. niestety nie mam tak ładnych zdjęć jak wy bo nie ma kto mi zrobić sesji w plenerze ![]()
![]() |
#280 | ||
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19528736]proszę bardzo, troszkę nas.
![]() Piękna rodzinka! Śliczne fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19525415] Co do pazurków - u mnie nie trzeba było zmywać. Jesteśmy po 1 kąpieli, wszyscy troje żyjemy ![]() ooo, to spoko, u nas trzeba. Piekna malutka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() siala - ta twoja żabka w avavtarku to nie zmęczona jest? ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19528736]proszę bardzo, troszkę nas. ![]() cudna rodzinka ![]() Cytat:
![]() mi tez sie chce zabaw, ale mój małż tarktuje mnie jak inkubatorek i ma blokadkę...nie to nie, jeszcze pożałuje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#282 |
BAN stały
|
i ja sie wtrace.....
Macie super zdjecia brzuszkow dziewczyny i dzieciaczkow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
Cudne dzieciaczki
![]() ![]() ja ciagle w dwupaku ale jakoś chyba długo nie pociagne, juz w piatek wieczorem miałam jakieś dziwne bóle jak na okres, brzuch mi sie obnizył i się objadam wszystkim a cukier mam niski ![]() ![]() ![]()
![]() |
#284 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() będę odzwierciedleniem Claudii Schiffer w polskim wcieleniu ![]() Cytat:
![]() a mój małż wyjechał do pracy za granicę, no i tak sobie już czekam na niego i czekam tyle czasu ![]() a jeszcze głupol kupił sobie bilet prawie na termin porodu, ciekawe czy zdąży ![]() a Twój chłop jeszcze pożałuje że nie korzystał na całego póki miał okazję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() w sumie to jeszcze 3 tygodnie, ale ja już bym chciała mieć przy sobie naszą kruszynkę ![]()
![]() |
![]() |
#285 | |||
Zadomowienie
|
![]() Słoneczko u mnie jeszcze ponoć jutro tylko... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie mam żadnych objawów... ![]() Cytat:
![]() U mnie też nie ma żadnych objawów... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
nooo ja mam może takie, że brzucha mi nie starczy na to rozciąganie się mojej pannicy
![]() a tak poważnie to coś tam mnie czasem ciągnie w brzuchu i takie bóle jak na @ ale chwilowe.. no i czasem mnie biodra bolą i ciągnie aż do krzyża ![]() ja zmykam spać bo jutro badania z samego rana ![]() dobranoc mamusie ![]()
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny w bardzo pochmurny poranek
![]() Lecę za godzinę na badania.. aaaaale źle mi się dzisiaj spało.. ![]() bolał mnie brzuch w nocy jak na @ i w ogóle tak mnie ciągnęło we wszystkie strony, że wierciłam się z boku na bok ![]() ja coś czuję, że jak przyjdzie moja godzina "0" to dam położnym ładnie popalić na porodówce ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
witam.
u nas nocka minęła spokojnie. zero wstawania ![]() miała dziś przyjść mama, umyć okno w pokoju Ewci i pomóc mi posprzątać, ale u nas znów deszcz... czekam sobie na małża, krótko go dziś będę miała, bo potem śmiga do Wrocka na 2 dni... na szczęście ich dzielnicy nie zalało, zagrożenie mija, więc mogę być spokojniejsza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Witam w dwupaku (11 dni do terminu) ![]() U mnie piękne słoneczko od rana,niestety ostatni gorący dzień...Od jutra już chłodniej ![]() Przy sprzątaniu uderzyłam się w brzuch (tak naprawdę nawet nie wiem kiedy) i mam siniaka. Teraz jak mały coś wystawia w tym miejscu,to mnie boli... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewcia właśnie przekręca się z lewej na prawą i odwrotnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na szczęście już niedługo ![]() Mój synuś też się przekręca z prawej na lewą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co? mam jakieś przeczucie, że Marchalczar się posypała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
całkiem możliwe
![]() czekamy więc na wieści ![]() Ja już po badaniach ![]() Zasuwam ostro coś zjeść bo od rana mam ochotę na jakieś pyszne śniadanko ![]()
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Możliwe...
Kochana a masz jakieś przeczucie wobec mnie? Ja chcę wiedzieć kiedy... ![]() W ogóle to powiedzcie komu podesłać nr telefonu,bo nie wiem.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mi przyszło do głowy, że zawsze rano była tu bratkab - na nią też już czas rodzić, więc może... ![]() Jolu - Ty jeszcze czekaj w kolejce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo możliwe,że bartkab też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
oj tak, czerwiec już blisko.
ja mam ciągle poczucie, że nie zdążę ze wszystkim, choć nie zanosi się u mnie na szybszy poród. wszystko przez ten ciągnący się remont, który uniemożliwia mi wicie gniazda. ciągle pada.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja musiałam wszystko wcześniej przygotować na wszelki wypadek,bo jak pójdziemy rodzić,to jeśli wszystko będzie w porządku po paru godzinach wygonią nas do domu ![]() No i do pomocy będzie tylko małż...Rodzice daleko... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie rzeczywiście ma kto pomóc i wierzę, że gdybym trafiła do szpitala wcześniej, zdołaliby ogarnąć sytuację i wszystko przygotować na moje wyjście, ale chciałabym jednak mieć na to jakiś wpływ i po swojemu zrobić, poukładać, posortować itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A pewnie,że ogarnąć samemu jest lepiej...Ja to jestem taka "Zosia samosia" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.