|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Też się cieszę. Ale naprawdę aż płakałam z bólu, boję się co to będzie przy porodzie. biedny tż nie wiedział co ma robić
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cześć Dziewczyny
moja niunia była dziś w nocy grzeczniutka za to jakieś łosie urządzili sobie imprezke i w stanie upojenia alkoholowego postanowili sobie pośpiewać ale im się tylko tak zdawało że śpiewają bo bardziej przypominało to zawodzenie i wycie watachy wilków![]() ![]() agraveczko kochana mam nadzieję że się nie pogniewasz ale śmiesznie to wyszło... Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-07-09 o 09:18 |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mam zamiar gruntownie posprzątać w pokoju. Kusi mnie baaardzo, żeby założyć pościel do łóżeczka, ale chyba za wcześnie, bo do tp jeszcze 3 tygodnie i może się zakurzyć...
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
basienka co tam dziś na obiad wymyśliłaś? ja chcę jakąś zupke i nie wiem jaką...
|
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
o kurczaczek zapomniałam napisać że śniło mi się dziś że nasza papeteria urodziła
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Co dzisiaj na obiad? Ja dziś łatwizna, zostało mi mielonych z wczoraj i kapucha... do tego zrobię ziemniaczki albo jakiś ryż i po problemie
więc ja odpadam dzisiaj w gotowaniu... poza tym możliwe, że po Damiana pracy od razu pojedziemy sobie na popołudnie całe na ośrodek żeglarski i wrócimy wieczorem...
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Od 8:30 do teraz latałam ze ścierą po domu i sprzątałam , teraz mogę iśc rodzić ale dziecku się nie spieszy.
Jestem dzis totalnie zaskoczona bo do wypłaty dostałam dodatek urlopowy tzw"wczasy pod gruszą" (700zł ) .Myslałam ze jak jestem w ciązy to mi nie przysługuje ale z drugiej strony kiedys ten urlop wykorzystam.... Zaraz idę pod prysznic ... ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
oby był proroczy |
|
|
|
|
#282 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze mieć takie zdolności, zawsze można coś samemu zrobić i nie trzeba do krawcowej łazić ![]() Cytat:
![]() Czekamy na wiadomości od Ciebie!!!Cytat:
Ciekawe czy z KTG wrócisz??? Dziś na mnie nie czekaj bo jadę do Zielonej Góry więc na porodówkę nie mam czasu a po drugie mój brat ma dziś urodziny to nie chcę dziś rodzić Trzymam kciuki w razie gdybyś....
|
|||
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Jakaś taka dziś jestem... dziwna... Udało mi się pospać do 9tej, a to ostatnio sukces. Mam dziś w planach posprzątać w pokoju. Może jak brat wstanie to go namówię żebyśmy razem spróbowali skręcić łóżeczko...
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
U mnie zapowiada się kolejny gorący dzień, zaraz zabieram się za prasowanie ( oczywiście na siedząco bo plecy dalej bolą), później odbieram męża z pracy i jedziemy do Zielonej Góry połazić sobie -tzn ja będę się toczyć
Nocke miałam dziś fajną, tylko raz o 3:00 na siusiu wstawałam no i spałam sobie do 8:00.Teraz piję sobie kawkę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek!!!!
Ja dzisiaj po okropnej nocy ,dopiero przed 4 zasnęłam. Tak mnie kręgosłup bolał a potem jeszcze łydka i niewiedziałam jak leżeć.Na lewym boku mi było niewygodnie, na prawym robiło mi się niedobrze a na plecach to wogóle i tak prawie całą noc. Wczoraj wieczorem to tak mnie stopy bolały że niewiedziałam gdzie je wsadzić a do tego Malutka molestowała mi pęcherz i biegałam jak szalona. No ale dzisiaj jak na razie jest dobrze. Synuś szczęśliwy bo na urodziny od nas deskorolkę dostał, koledzy też poprzynosili prezenty. Było fajnie. No a tak wogóle to Gratuluję kolejnym rozpakowanym!!!!!!!!!! Jak zobaczyłam że już nas aż 12.....i jeszcze kciuki za ŻABKE I LINKE mam nadzieję że szybko i bezboleśnie im pójdzie ,no i że to nie fałszywy alarm ![]()
|
#289 | ||
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy czytalyscie wczorajsza wiadomosc bo nie zauwazylam ze nowy wątek juz.. MUMINEK dostał kroplówkę, leki i zatrzymali bóle z krzyza, na ktg ma bóle ale ledwo czuje, rozwarcie 2 palce. Dziś zostaje, bo chcą obejrzeć czy wieczorem wrócą bóle. Hmm nawet nie wiem czy Muminek nie wrocil i juz czegos tu nie napisal.. moze uda mi sie przejrzec szybko.. W kazdym razie smsa zadnego nowego nie bylo. Ja za chwile sie wybieram na ktg.. Oczywiscie nic sie nie dzieje :/. Jakby cos to napisze smsa, a jak nic to moze wieczorem uda mi sie odezwac na dluzej.. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Cytat:
Zazdroszcze i trzymam kciuki za porody! |
||
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
SMS OD ŻABKA19:
"Odesłali mnie ze szpitala za pierwszym razem bo skurcze zmniejszyły się i były co 10 minut, a rozwarcie na pół palca. Wróciliśmy do domu i były co 5 minut. Znów jesteśmy w szpitalu i skurcze mam co 2 minuty, ale naprawdę słabe. Rozwarcie na 6 cm. Napiszę po. Skurcze mam od 2:15.- żabka19"
|
#291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o następną.....to może Ty ?
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa jaka dziwna
mysl pozytywnie anuszka kochana dzięki za miłe słowa ![]() a ciebie może faktycznie już co zbiera co ? Biorąc pod uwagę że dzidziolek duży a ty się nie oszczędzasz chyba nam się wkrótce rozpakujesz ![]() marta ten syndrom wicia to juz mam od kilku miesiecy hehe , ale zakurzyło się nieco ![]() agamarcio to poprasuj za mnie bo ja nie lubie ale tak naprawde to nie mam nic do prasowania ![]() madziorek wspolczuje nocki, fajnie ze synek zadowolony Kurde pomyłam podłoge na kolanach a teraz mam meeeeega zgage !!! ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
No to trzymamy kciuki za żabkę... do Linki pisałam,ale narazie cisza... więc może rodzi, kto wie... ja wybywam z Łucją na spacerek trochę, by choć trochę czasu spędziła na dworze... bo tak ładnie.
Nie spamujcie za wiele... |
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle, że ona dziś urodzi. Może Linka też
Powodzenia kochane!A mi zostało 6 dni!!! Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-07-09 o 10:19 |
|
|
|
#295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() żeby miała lekki poród
|
|
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
A taka dziwna... ręce mi się trzęsą i w ogóle jakaś taka rozbita jestem.
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czemu Wy się tak nakręcacie tymi 7cm... głupota dziewczyny. Ja pierwsze czytam o kryzysie 7cm właśnie tutaj, na forum, to co Wy piszecie... mnie nie dopadł taki kryzys i tak jak mówię, gdyby nie Wy, to nawet bym o nim nie wiedziała...
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lazurowa moze to cukier ???? |
|
|
|
|
#300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisałam ci wiadomość na priv. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

moja niunia była dziś w nocy grzeczniutka za to jakieś łosie urządzili sobie imprezke i w stanie upojenia alkoholowego postanowili sobie pośpiewać ale im się tylko tak zdawało że śpiewają bo bardziej przypominało to zawodzenie i wycie watachy wilków

oby był proroczy 

Dobrze mieć takie zdolności, zawsze można coś samemu zrobić i nie trzeba do krawcowej łazić 

....