|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss
Dziękuję, kolorek bardzo ładny i bardzo naturalny.
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem gdzie z tym pytaniem: jak myslicie jaki to kolor wlosow ? mysle nad takim bardziej naturalnym kolorem.
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
Ja ostatnio zrobiłam sobie włoski Castingiem Creme Gloss - Lodowy Blond nr 910 - efekt w załączeniu. Nakładałam na włosy o ton ciemniejsze (farbowane majirel 9.22 z oksy 6%, który nierówno pokrył moje włosy, tzn, pod spodem i przy skroniach wyszedł mi dużo ciemniej niż na pozostałych włosach). Casting wszystko mi ujednolicił i mogę teraz bez problemu uczesać się w wysoki kucyk bez obaw, że pod spodem mam inny kolor niż na wierzchu, ALE przesuszył mi włosy, co mi się nie podoba, bo kolor jest naprawdę fajny i chłodny - mój ideał
Uwaga! Fotka nr 1 pokazuje kolorek w świetle sztucznym, zaś fotka nr 2 jest robiona przy oknie w świetle dziennym
Edytowane przez Vea Czas edycji: 2011-11-21 o 12:31 |
|
|
|
|
#274 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich na forum
wyobraźcie sobie, że chciałam zmienić swoj kolor do tej pory używałam wella blask księżyca niestety wycofali tą farbe ze sprzedaży nie wiedzieć czemu![]() zakupiłam i wróciłam szczęśliwa do domu i od razu ją zastosowałam ... jakie było zdziwienie gdy moje włosy stały się zielono siwe![]() !! ![]() 3majcie kciuki pozdrawiam![]() |
|
|
|
|
#275 |
|
Przyczajenie
|
Niestety to się zdarza. Miałam również taki problem. Na forum ktoś polecił mi aby myc włosy szamponem przeciwłupieżowym do skutku i faktycznie zadziałało...myłam głowę z 5 razy pod rząd i zielono szary kolor się wypłukał
także powodzenia
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Vea Czas edycji: 2012-04-01 o 20:19 |
|
|
|
|
|
#277 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za rade, będe wiedzieć jak postępować dgy następnym razem zdarzy mi siętaka historia
ja trzymałam 20 min bałam się dłużej Na szczęście już jest ok a moje włosy znów mają kolor blond![]() |
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.jestem tu nowa...kiedyś pofarbowałam sobie włosy szamponem z pallety...wyszły prawie czarne.tylko na zdjęciach było widać taki czekoladowy odcień.nie chciał się tak za bardzo zmyć.moja fryzjerka lajsnęła mi na to pasemka rozjaśniaczem.wyszło masakrycznie,a za 4 dni mój brat miał wesele.uryczana pojechałam do drogerii kupiłam szampon koloryzujący garniera ciemny bląd...o moje dziwo zakrył wszystko i równo,i wyszło też w miarę ciemno...po tym już używałam castinga jasny brąz...wychodziło też zawsze ciemno,ale po paru myciach uwidaczniał się fajny czekoladowy kolorek...ostatnio byłam znowu po farbę.nie było castinga
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny myslicie że na tak jasnych włosach wyjdzie jakiś miodowy odcien? nie rudy. ma któras z was dosiwadczenie z farbowaniem takich włosów???
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
up up
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

Uwaga! Fotka nr 1 pokazuje kolorek w świetle sztucznym, zaś fotka nr 2 jest robiona przy oknie w świetle dziennym
wyobraźcie sobie, że chciałam zmienić swoj kolor do tej pory używałam wella blask księżyca niestety wycofali tą farbe ze sprzedaży nie wiedzieć czemu