![]() |
#271 |
BAN stały
|
Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss
Dziękuję, kolorek bardzo ładny i bardzo naturalny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
nie wiem gdzie z tym pytaniem: jak myslicie jaki to kolor wlosow ? mysle nad takim bardziej naturalnym kolorem.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Ja ostatnio zrobiłam sobie włoski Castingiem Creme Gloss - Lodowy Blond nr 910 - efekt w załączeniu. Nakładałam na włosy o ton ciemniejsze (farbowane majirel 9.22 z oksy 6%, który nierówno pokrył moje włosy, tzn, pod spodem i przy skroniach wyszedł mi dużo ciemniej niż na pozostałych włosach). Casting wszystko mi ujednolicił i mogę teraz bez problemu uczesać się w wysoki kucyk bez obaw, że pod spodem mam inny kolor niż na wierzchu, ALE przesuszył mi włosy, co mi się nie podoba, bo kolor jest naprawdę fajny i chłodny - mój ideał
![]() ![]() Edytowane przez Vea Czas edycji: 2011-11-21 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich na forum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Niestety to się zdarza. Miałam również taki problem. Na forum ktoś polecił mi aby myc włosy szamponem przeciwłupieżowym do skutku i faktycznie zadziałało...myłam głowę z 5 razy pod rząd i zielono szary kolor się wypłukał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Vea Czas edycji: 2012-04-01 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki za rade, będe wiedzieć jak postępować dgy następnym razem zdarzy mi siętaka historia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.jestem tu nowa...kiedyś pofarbowałam sobie włosy szamponem z pallety...wyszły prawie czarne.tylko na zdjęciach było widać taki czekoladowy odcień.nie chciał się tak za bardzo zmyć.moja fryzjerka lajsnęła mi na to pasemka rozjaśniaczem.wyszło masakrycznie,a za 4 dni mój brat miał wesele.uryczana pojechałam do drogerii kupiłam szampon koloryzujący garniera ciemny bląd...o moje dziwo zakrył wszystko i równo,i wyszło też w miarę ciemno...po tym już używałam castinga jasny brąz...wychodziło też zawsze ciemno,ale po paru myciach uwidaczniał się fajny czekoladowy kolorek...ostatnio byłam znowu po farbę.nie było castinga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
dziewczyny myslicie że na tak jasnych włosach wyjdzie jakiś miodowy odcien? nie rudy. ma któras z was dosiwadczenie z farbowaniem takich włosów???
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
up up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.