|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Kaś, piękne te pazurki. I ten kolor - uwielbiam czerwienie!
![]() Nie lubię mieć krótkich paznokci, w długich dłoń zaraz inaczej wygląda, bardziej kobieco. Powiem wam tak w ramach rozrywki, jeśli kogoś to interesuje, jestem administratorem na pewnym forum motoryzacyjnym. Głównie siedzi tam sama dzieciarnia, poziom głupoty chwilami powala! Nie wiem czy się śmiać z tego czy płakać. |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Myyyysza to wez rzucaj tu co lepsze teksty na poziomie dezodorantu z watku jaki gdzies rzucałam
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- ps. gdyby nie to ze motoryzacyjne to bym myslala ze na wizazu bo ostatnio z okazji wakacji jest wysyp watkow tragicznych |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Teraz na szybko to sobie przypominam jak jeden koleś krótko przed wyborami rzucił tekstem:
"już od dawna chodzą ploty że jak Kaczyński wygra to pierwszą damą bedzie kot ale ja w to nie wierze" Jak na razie to jest chyba mój number one, zabiło mnie to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
o wow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Chwile to trwało, ale sie udało.
![]()
#276 |
Rozeznanie
|
No dokładnie
![]() ![]() A co do wizażu, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Czasami chociaż pośmiać się można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
No i kolejna piekna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e to super masz ![]() ![]() chyba dogięłam mojego TZ... zasugerowałam mu, że jest mamin cycek... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Mysza ja codziennie na intymny wchodze albo na szafy pewnej wizazanki i jak czytam to prawie tak wygladam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- ok lece szukac mamy na osiedle a jak ja znajde to ide gdzies sie zrelaksowac na jakims osiedlowym odludziu bo zwariuje. ps. ojciec wlasnie pochwalil moj spiew, szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Lenka, ładna jesteś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym to usłyszeć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Paa Kaś ![]() Uwielbiam tę piosenkę! Znaczy wolę jak to śpiewa Bogusław Mec, ale i tak uwielbiam! Ja w ogóle uwielbiam te starsze piosenki od Mieczysława Fogga, przez Hanne Banaszak po Edyte Geppert ![]() Justynko, ja pytałam ![]() ![]() Jak tam z Tż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Wtajemniczenie
|
Same lachony na wątku.
![]() Zazdroszczę paznokci, ja niedawno przestałam obgryzać i mam ambicję zapuuuszczać i zapuszczać. ![]() Pomalowałam dziś lakierem, żeby przykryć jak nierówno rosną... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
A ja się pochwalę, że nigdy nie obgryzałam paznokci. Chyba nie potrafiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Justynka ten Twoj TŻ rzeczywiscie troche mami synek
![]() ![]() usłyszalam w radiu ściągnęłam i teraz wyje głosno z nią ![]() http://wapno1.wrzuta.pl/audio/2pO322..._szklanka_wody kurde tęsknie za G. ![]() ![]() "nie obiecam Ci, że czas ukoi ból..." no tak ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-07-20 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Jestem, mama znaleziona a ja doszlam do wniosku ze gdzie mi bedzie lepiej jak nie pod koldra zakopana z wami na lapku
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Kropelka to wyjemy obie, ja do bonczyk a ty do bajmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
to poczekaj przeslucham Twoją może będę wyła na zmiane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Ooook
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
wiesz co czas zmienić repertuar, bo te piosenki są takie, że ja zaraz się zdoluje
![]() ale głos bonczyk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Ja kocham Bajm, Kozidrakowa ma niesamowity głos moim zdaniem
Posłuchajcie "Malcziki" Yugotonu, świetna piosenka. Ej, a propos Murzynów, ich dużych siusiaków itp.k U mojej kuzynki na wsi była laska, która miała męża. I zdradziła go z Murzynem. Niedługo potem okazało się, że jest w ciąży, ale nie wiedziała z którym i do rozwiązania nie wiedziała, czy dziecko będzie czarne, czy białe. ![]() ![]() Na jej szczęście urodziło się białe. |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Hmmm. Może Hakuna-Matata?
![]() http://w414.wrzuta.pl/audio/5Pf1RCsb...kuna_matata_pl Teraz spiewac bede to ![]() no i niesmierteln e, ukochane: http://mezzea.wrzuta.pl/audio/8uDBsX...-_kopcie_tunel ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malcziki uwielbiam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Hakuna Matata wymiata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
normalnie lato wakacje i jakies hawajskie plaże
![]() http://hudzior.wrzuta.pl/audio/0FtB5..._la_la_la_long |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Uuu kropelka rozkrecamy hawajska impreze? a macie kwieciste staniki i spodniczkki z trawy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
przy tej jednej piosence moze damy rade, stanik moze sie znajdzie gorzej z dolem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ja pojde zaraz trawy narwe pod blokiem, podziele sie
![]() Az mi sie przy tej nutce humor poprawil, usmiecham sie i wyszlam spod koldry zeby due glosniki wlaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
to mozesz sie tą trawa podzielic bo inaczej golym tylkiem bede swiecic
![]() no wlasnie ta piosenka taka wesola ze az sie chce potanczyc i odrazu lepiej jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Chrzanic problemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.