![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?
Ona foty robi sobie z przodu, tyłka nie oglądałam.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię wszystko w mojej figurze poza piersiami, zrobiłam wszystko co mogłam ale ich nie zmienię.
200 zł za stanik panache ![]() Btw kobiety z małym biustem nawet nie wiedzą jakie mają szczęście, zwłaszcza gdy mogą nosić bieliznę dostępną w sieciówkach. Bo kappaahl wcale nie ma aż takiej beznadziejnej bielizny, trafia się przyzwoita do 70 zł. Moje 65FF to jest abstrakcja nawet w triumphie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Dla mnie Salma ma najbardziej boskie ciało na świecie, oddałabym wszystko za taką figurę i urodę
![]()
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Tak zauważyłam na zdjęciach i w życiu, że bardzo dużą rolę w postrzeganiu postury dziewczyny mają ramiona...
Jak dziewczyna jest masywniejsza, ale ramionka ma zgrabne i szczupłe, to jej odbiór jednak jest inny, wydaje się być smuklejsza, jeśli zaś te łapska są wielkie jak balerony, to nic nie pomoże... Sama borykam się od młodości z problemem tak zwanych barów Schwarzeneggera - i ni cholera nie da się tego zrzucic, żadna dieta nie pomaga, chudnę zewsząd, ale nie w łapach, a wszelkie ćwiczenia sprawiają, że biceps rośnie mi niemalże w oczach i dalej nie mam szczupłych ramion. Dlatego z całego serca zazdroszczę wszystkim posiadaczkom smukłych rączek - pozdrowienia i ukłony ![]() To taka moja luźna uwaga była, bo tu się w sumie toczy ogólna dyskusja, a mnie na przemyślenia wzięło, to sobie pomyślałam, że się podzielę, a co mi tam ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktos wyzej napisal, ze klepsydrą moze byc nawet 40kg kobieta, no chyba, ze ma mniej niz 1,5m wzrostu ![]() ![]() jak patrze na zdjecia kobiet z poprzednich dziesiecioleci, to ich sylwetki byly bardziej kobiece- wyraznie zaokraglone biodra, smukle ramiona, wąska talia. nawet jak mialy lekką nadwage, to proporcje sie nie zmienialy. teraz jak obserwuje dziewczyny, kobiety, to wiecej jest "jabluszek". wplyw zarcia, hormonow, stylu zycia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nadwaga "jabłuszko" jest dużo gorsza od nadwagi "gruszka"- tłuszcz na brzuchu jest bardziej niebezpieczny od tego na biodrach i udach. a szkoda, bo na brzuchu chyba tak łatwo cellulit sie nie robi ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ile to już widziałam tekstów, że mężczyźni: lubią kobiece kształty, lubią mieć za co złapać i na kości nie lecą. musimy się jakoś pocieszać ![]() Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2010-08-05 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
Załącznik 3309646
Przez tą pupę jestem na ,,nie". Chociaż faktycznie na niektorych zdjęciach - gdy ją odpowiednio ,,odfiokują" i photoshop odciśnie swe piętno jest sexowna. A np. na tym poniżej nic specjalnego się nie dzieje Załącznik 3309675 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Ona ten odwłok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Wtajemniczenie
|
Kim ma bardzo ładny łuk brwiowy.
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Co do dużego odwłoku, polecam przyjrzeć się pani Nicole Austin o wdzięcznym pseudonimie Coco. Implanty zarówno w pośladkach jak i w biuście - i jak jestem fanką dużych tyłków, bo i sama taki posiadam, tak u niej wygląda to niemalże karykaturalnie, nieładnie...
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
Ej, to jest wątek czy gruby może być sexy, a są rozmowy o Kim - ona nie jest gruba xD
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nicole Austin: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
Jak na nią patrzę, to zastanawiam się, czy to ona ma aż tak spaczony gust, czy to chirurg spartolił robotę...
No bo jak można sobie własnoręcznie wyrządzić taką krzywdę? ![]() ![]() W ogóle jak patrzę na jej zdjęcia, to zastanawiam się, czy ona celowo zakłada te przymałe majtki/biustonosze, czy na serio nic większego na te swoje "atuty" nie jest w stanie kupić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
No dokładnie. Ten cały photoshop jeszcze chyba potęguje "efekt sexy".
Ale np. tutaj http://www.zimbio.com/Coco/articles/...+Bikini+Candid wygląda ciężko, przysadziście, jakby grubo (choć brzuch ma przecież płaski). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#291 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
sieciówki zazwyczaj produkują obwody od 70 w góre, a że mały biust zazwyczaj idzie w parze ze szczupła sylwetką to ciężko sobie coś dobrać. Ja mam 60D więc w zwykłych sklepach nie znajdę. i też mam jakiś niemiłosiernie drogi panache i zbieram na następne Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-08-06 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
60 E też "nie produkują ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówię o kobietach z małymi piersiami D to miseczka doskonała. Małe czyli 60A, 65A, 70A, 75A, 65B, 70B, 75B, 80B, 70C, 75C, 80C, 85C... To są wymiary sieciówkowe i zazdroszczę posiadaczkom zgrabnego małego 70C ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- ... czy to jest mały rozmiar o jakim mówię? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ze tak.
![]() 60 E to mniej więcej taka miseczka jak 70 C. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
swoja drogą dla mnie 60E to takie ,,srednie mniejsze" a nie małe. zazdroszczę ![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-08-06 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Nie ma żadnego mniej więcej, gdyby 60E=70C to wszyscy nosiliby ten sam stanik.
To dwie zupełnie różne sprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
A co do pani Coco, to niestety, dziewczęta, mam w swoim otoczeniu jej fanów, którzy ślinią się do każdego zdjęcia tych wielkich pośladków...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszynianko napisałam, że miseczka jest mniej więcej taka jak w 70C a nie że te 60e i 70c to takie same staniki. EOT. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
a wracając do tematu : szczupłe, seksowne sylwetki wg mnie
![]() i coś z rodzimego podwórka ![]() (i niech mi ktoś powie, że szczupłe=brak biustu ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-06 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.