|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: czarownice,wrózki łaczmy sie :D
wierzymy w Ciebie
wez zrob cos dla siebie walnij se fryza na inny kolor ,albo zatancz gogo dla sasiada oderwij sie od myslenia dasz rade![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() wiem to nie jest smieszne,ale jak to fajnie ujelas
|
|
|
#272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie sie tak mowi,tylko zamaist wyrypana to jest gorsze słowo.Przed chwila stwierdziłam że wszystkim facet ch...w dupe kuzwa. ![]() jestem zmeczona i obolała a oni nas olewaja kiedy ich potrzeba
|
|
|
#273 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też mam z facetem nie za ciekawą historię byliśmy 3 miesiące razem zdążyłam się zakochać ![]() Dodzwoniłam się nawet przez przypadek do jego kumpla który mi powiedział że on odpoczywa sobie właśnie na działce i że mu przekaże że dzwoniłam . Dwa miesiące minęły a ja o nim zapomnieć nie mogę od tamtej pory wywaliłam jego numer... W tarocie jako powód mi inna kobieta wychodzi. Nie wiem czy to nie można po ludzku z klasą się rozstać tylko przepadać jak kamień w wodę jeszcze bezczelnie włazi co jakiś czas na mój profil na naszej klasie. Zamęczyłam swoje karty. Chyba za bardzo się zaangażowałam Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2010-09-01 o 21:37 |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie się wkręcam, zaczynałam coś z tarotem ale to dopiero początki początków. Zaczynam interesować się Wicca
|
|
#275 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj nie wszyscy wróżą np.Ja dopiero bede sie uczyc Facet tchórz ;/ niema jaj by się z Tobą skonfrontować. Jesli jakas chętna to mam ebooki ciekawe jak zrozumiec facetów,ich myślenie itp.Jesli któras by chciała to moge posłac na maila ![]() Troche czytania jest niestety,pliki sa w formacie pdf ale mysle ze warto sie z tym zaznajomic by ich troche zrozumiec ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Witamy ![]() No to i tak zaszłas dalej niz ja z tarotem hehe ![]() Powodzenia z nauce
|
|
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
Witam, bardzo ciekawy temat, od dziecka interesuję się magią, ale nie znam się na tym, natomiast z chęcią będę Was podczytywać
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam Kochane
![]() u mnie jakoś lepiej osobiście.. bez żadnych przełomów, ale cieplejsza atmosfera... Mam nadzieję, że pójdziemy niebawem naprzód... choć niby..z jednym silnikiem to żaden samolot nie uleci, ale spróbuję dać z siebie wszystko... Co do magii i tarota.... Ostatnio moje sny łączą się mocno z kartami... W snach widuję rozkłady, które potem w rzeczywistości wychodzą.. Nie wiem czy to dobrze, bo lubiłam mieć dwa źródła "informacji"... teraz one się łączą, ale może to po coś jest.. Mam nadzieję taką przynajmniej... a co u Was?
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem że Ci ciężko i nie chcesz dac za wygraną ale jak sie facetowi podkłada wszystko pod nos to przestaje o to dbac ![]() U mnie ok,dzis wolne od pracy haha taa po 2 dniach juz:/ no ale coz,kontuzje miałam i niemoge sobie pozwolic na szalenstwa bo mam pewne progi bólu mimo wszystko.Siedzie i przysypiam
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najważniejsze,że jest lepiej ![]() u mnie praca-dom,praca-dom i tak w kółko...zastanawiamy sie z Tż nad spontanicznym wyjazdem nad morze na parę dni...zobaczymy
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja należe do ludzi którzy mają zbyt duża dumę i jeśli czuję że ktoś mnie niechce w swoim życiu to wymazuje go ze swojego,dlatego czesto nie rozumiem innych naokoło siebie ale sie staram ![]() :roll eyes:A tak w ogóle to,weszłam sobie na wikipedia poczytac o Wicca bo tak kraze kolo tego tematu ale sama niewiem czego chce ;| No i co sie okazało? Pamiętacie jak mówiłam że to co robimy to wracac do nas po trzykroc? TO jest własnie etyka Wicca ![]() Na wikipedii jest tak: Prawa Trójpowrotu (ang. Threefold Law): "Cokolwiek uczynisz, dobrego czy złego, powróci do ciebie po trzykroć" ![]() ![]() ![]() No i dowiedziałam się tez że w Kornwalii jest Museum od Witchcraft Ja z Anglii do Kornwalii mam niedaleko,trza się kiedys wybrac ![]() Mają stronkę,może kogos zainteresuje http://www.museumofwitchcraft.com/ No i tak ciągle mysle o Wicca w sensie że jak ktos chce byc Wiccanem no to trzeba dołączyc do zgromadzenia,pobierac nauki,w wielkiej brytani rok i jeden dzien,i potem przechodzi sie przez ceremonie i poznaje dalsze tajniki.Ale czy to naprawde o to chodzi? Chyba można samemu praktykowac magie,nie przyznając się do żadnej działalnosci religijnej prawda?Tylko skąd brac rózne rytuały i zaklęcia-uroki?które są czegos warte a nie wyssane z palca. Ma ktos jakies linki?
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle coś się u mnie mooocno psuje i już 4 ty dzień popłakuję i nie wiem co z tym zrobić ![]() Ja czytam o Wicca- myślę, że magię można samemu praktykować, tak intuicyjnie, jak się samemu czuje.
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoj pojechałam religijnie, ale taka prawda
|
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stawiałam "swojego" tarota, ale nie mam wiedzy i tylko zadałam sobie pytania i wyciągałam kartę.
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi idzie najlepiej ale ja mam tak, że jak jest źle, to jest długo źle a potem z dnia na dzień robi się niebiańsko.. chyba tak musi być, bo inaczej nie docenilibyśmy szczęścia... tak sobie tłumaczę, bo inaczej bym zwariowała na tym świecie. Nie dla mnie on w takiej postaci.Jak chcesz, to wyciągnij na siebie karty, wklej co wyszło a spróbuję pomóc zinterpretować jak chcesz
|
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz? poszukam zaraz co mi wyszło, bo wzrokowo pamiętam.
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Choć każdy ma inne priorytety, to doskonale wiem, jak cholernie boli, jak wali się to na czym nam najmocniej zależy i w co wkładamy całe serce i wysiłek... Kurewski ból ściska serce... I nic się nie da zrobić a na pewno nie przyspieszyć zmiany na lepsze..
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a mówił że zawsze będzie ze mną jeżeli tylko dam mu szansę i że chce być ze mną poważnie uwierzyłam w te bajki ![]() Śniło mi się wczoraj że mam nowe buty sportowe nike ( chociaż nie chodzę w sportowych) w jednych sennikach piszą że nowe buty znaczą daleką podróż a w innym senniku że nowy facet. Sama nie wiem czy te senniki się sprawdzają |
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
mogę na pw z kartami?
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- jasne! |
|
|
|
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
właśnie sama za bardzo nie wierzę w senniki. Wróżysz z tarota w internecie? Ja wróżę znajomej na odległość jest w Izraelu teraz, patrzę na jej zdjęcie i rozkładam karty. Mówi że się sprawdza.
Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2010-09-02 o 20:41 |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie ma dobrej polskiej książki o Wicca- czytam aktualnie po ang., ale to dosyć trudne i męczące a w dodatku jak czytam po ang., to o ile zrozumiem w trakcie, to jak odkładam to zapominam...
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Głównie na żywo... Przez Internet mam sporo Klientek, ale w większości wybierają spotkania osobiste, choć obie formy dają identyczne efekty
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A mogę też się zwrócić o wróżbę ? Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2010-09-02 o 20:56 |
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wymazac wszystko co ma jakikolwiek związek z nim. chocby bolało bardzo.Nieee,w senniki juz tez nie wierze.nawet pisałam w jakims poscie że gdyby sie to wszystko spełniało to bym kilka spadków już dostała,na około wszyscy by mi poumierali,a ja byłabym nieszczęsliwo-szczęsliwa. A ten sen to pewnie przez reklame butów może.widziałam że reklamują jakies adidasy ze niby tyłek kształtuja tak same od siebie,nic tylko chodzic Ja tam uwierzyłam raz w lustro,wiecie stłukłam już kilka luster i nigdy nie wierzyłam w pecha itp,a ostatnio będąc w polsce rozwalilam takie duze lazienkowe,podobno niemożna się w popękanym lustrze przeglądac choc jak sie odbijemy to może to oznaczac zmiany,zmiany na lepsze w życiu.czy jakos tak.No nie powiem,poprzegladalam sie w tych kawałkach porządnie wierząc że w końcu coś się zmieni i..... zaczeło się zmieniac na lepsze pomału bo pomału ale jednak.
|
|
|
#297 | |
|
Konto usunięte
|
napisałam na pw
![]() Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może kiedys trafisz ![]() no ja nigdy w to 7 lat nie wierzyłam bo troche tych luster obtłukłam,piatek 13 to dla mnie dobry dzien a czarnych kotow sie tez nie boje ![]() A sprobuj sie przeglądnąc,jesli i u Ciebie podziała to bedziemy to reklamować
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
co do zabobonów to absolutnie nie patrzy się na tył lustra, szczególnie w wiszących, bo podobno wtedy podgląda się co planuje los dla nas i zsyłamy tym samym na siebie nieszczęście za chęć wyprzedzenia losu.. oraz nie można kłaść kapelusza na łóżku - 14 lat niepowodzeń.
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() za to wszelaki torebki plecaki klade na podlodze haha
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

wez zrob cos dla siebie
walnij se fryza na inny kolor ,albo zatancz gogo dla sasiada
dasz rade

najważniejsze,że jest lepiej

może kiedys trafisz