czarownice,wrózki łaczmy sie :D - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 20:04   #271
eternitymoment
Zadomowienie

Dot.: czarownice,wrózki łaczmy sie :D

Cytat:
Napisane przez lovellyhippo Pokaż wiadomość
hahaha za dobre dla niego jak sądzę..
muszę dać radę.
wierzymy w Ciebie wez zrob cos dla siebie walnij se fryza na inny kolor ,albo zatancz gogo dla sasiada oderwij sie od myslenia dasz rade

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ritabathory Pokaż wiadomość
Oj oj,ja dopiero teraz pisze bo z pracy wrocilam i wyrypana jak kon po westernie ;/

wiem to nie jest smieszne,ale jak to fajnie ujelas
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-31, 21:47   #272
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]

wiem to nie jest smieszne,ale jak to fajnie ujelas
Luz,rozumiem u mnie sie tak mowi,tylko zamaist wyrypana to jest gorsze słowo.

Przed chwila stwierdziłam że wszystkim facet ch...w dupe kuzwa.
jestem zmeczona i obolała a oni nas olewaja kiedy ich potrzeba

An it harm none do what ye will
ritabathory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-01, 21:34   #273
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Luz,rozumiem u mnie sie tak mowi,tylko zamaist wyrypana to jest gorsze słowo.

Przed chwila stwierdziłam że wszystkim facet ch...w dupe kuzwa.
jestem zmeczona i obolała a oni nas olewaja kiedy ich potrzeba
Kolejna wróżka zgłasza się , mam nadzieję że mnie przyjmiecie wróżę z tarota.

Też mam z facetem nie za ciekawą historię byliśmy 3 miesiące razem zdążyłam się zakochać też mówił że kocha... I po prostu przestał dzwonić, ja czekałam, ale ile można czekać? Myślałam że może coś mu się stało, martwiłam się... Pisałam , dzwoniłam nie odbierał i nie odpisywał
Dodzwoniłam się nawet przez przypadek do jego kumpla który mi powiedział że on odpoczywa sobie właśnie na działce i że mu przekaże że dzwoniłam . Dwa miesiące minęły a ja o nim zapomnieć nie mogę od tamtej pory wywaliłam jego numer... W tarocie jako powód mi inna kobieta wychodzi. Nie wiem czy to nie można po ludzku z klasą się rozstać tylko przepadać jak kamień w wodę a ma już prawie 30 lat jeszcze bezczelnie włazi co jakiś czas na mój profil na naszej klasie. Zamęczyłam swoje karty. Chyba za bardzo się zaangażowałam i nie mogę go sobie z głowy wybić

Edytowane przez 201606201122
Czas edycji: 2010-09-01 o 21:37
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-02, 13:51   #274
Chaigata
Zakorzenienie

zgłaszam się...
Na razie się wkręcam, zaczynałam coś z tarotem ale to dopiero początki początków.
Zaczynam interesować się Wicca
Stary 2010-09-02, 16:37   #275
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
Kolejna wróżka zgłasza się , mam nadzieję że mnie przyjmiecie wróżę z tarota.

Też mam z facetem nie za ciekawą historię byliśmy 3 miesiące razem zdążyłam się zakochać też mówił że kocha... I po prostu przestał dzwonić, ja czekałam, ale ile można czekać? Myślałam że może coś mu się stało, martwiłam się... Pisałam , dzwoniłam nie odbierał i nie odpisywał
Dodzwoniłam się nawet przez przypadek do jego kumpla który mi powiedział że on odpoczywa sobie właśnie na działce i że mu przekaże że dzwoniłam . Dwa miesiące minęły a ja o nim zapomnieć nie mogę od tamtej pory wywaliłam jego numer... W tarocie jako powód mi inna kobieta wychodzi. Nie wiem czy to nie można po ludzku z klasą się rozstać tylko przepadać jak kamień w wodę a ma już prawie 30 lat jeszcze bezczelnie włazi co jakiś czas na mój profil na naszej klasie. Zamęczyłam swoje karty. Chyba za bardzo się zaangażowałam i nie mogę go sobie z głowy wybić
Witaj w naszych skromnych program Tutaj nie wszyscy wróżą np.Ja dopiero bede sie uczyc

Facet tchórz ;/ niema jaj by się z Tobą skonfrontować.

Jesli jakas chętna to mam ebooki ciekawe jak zrozumiec facetów,ich myślenie itp.Jesli któras by chciała to moge posłac na maila
Troche czytania jest niestety,pliki sa w formacie pdf ale mysle ze warto sie z tym zaznajomic by ich troche zrozumiec

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
zgłaszam się...
Na razie się wkręcam, zaczynałam coś z tarotem ale to dopiero początki początków.
Zaczynam interesować się Wicca

Witamy
No to i tak zaszłas dalej niz ja z tarotem hehe
Powodzenia z nauce

Stary 2010-09-02, 17:54   #276
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Witam, bardzo ciekawy temat, od dziecka interesuję się magią, ale nie znam się na tym, natomiast z chęcią będę Was podczytywać
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-02, 19:00   #277
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Hej Wam Kochane
u mnie jakoś lepiej osobiście.. bez żadnych przełomów, ale cieplejsza atmosfera... Mam nadzieję, że pójdziemy niebawem naprzód... choć niby..z jednym silnikiem to żaden samolot nie uleci, ale spróbuję dać z siebie wszystko...

Co do magii i tarota.... Ostatnio moje sny łączą się mocno z kartami... W snach widuję rozkłady, które potem w rzeczywistości wychodzą.. Nie wiem czy to dobrze, bo lubiłam mieć dwa źródła "informacji"... teraz one się łączą, ale może to po coś jest.. Mam nadzieję taką przynajmniej...
a co u Was?
lovellyhippo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-02, 19:17   #278
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Hej Wam Kochane
u mnie jakoś lepiej osobiście.. bez żadnych przełomów, ale cieplejsza atmosfera... Mam nadzieję, że pójdziemy niebawem naprzód... choć niby..z jednym silnikiem to żaden samolot nie uleci, ale spróbuję dać z siebie wszystko...

Co do magii i tarota.... Ostatnio moje sny łączą się mocno z kartami... W snach widuję rozkłady, które potem w rzeczywistości wychodzą.. Nie wiem czy to dobrze, bo lubiłam mieć dwa źródła "informacji"... teraz one się łączą, ale może to po coś jest.. Mam nadzieję taką przynajmniej...
a co u Was?
Kochana Ty nie dawaj z siebie wszystkiego bo nie po to jest zwiazek itp by jedna osoba wyprowala z siebie wnetrznosci,nie podchodz w ten sposob do tego bo przejedziesz sie jeszcze gorzej :/ to jest własnie błąd,jak kobieta zaczyna nadskakiwac to facet widzi że może z nią zrobić wszystko co chce a ona i tak mu się nie postawi.Podstawowy błąd.
Wiem że Ci ciężko i nie chcesz dac za wygraną ale jak sie facetowi podkłada wszystko pod nos to przestaje o to dbac

U mnie ok,dzis wolne od pracy haha taa po 2 dniach juz:/ no ale coz,kontuzje miałam i niemoge sobie pozwolic na szalenstwa bo mam pewne progi bólu mimo wszystko.Siedzie i przysypiam

Stary 2010-09-02, 19:23   #279
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
Kochana Ty nie dawaj z siebie wszystkiego bo nie po to jest zwiazek itp by jedna osoba wyprowala z siebie wnetrznosci,nie podchodz w ten sposob do tego bo przejedziesz sie jeszcze gorzej :/ to jest własnie błąd,jak kobieta zaczyna nadskakiwac to facet widzi że może z nią zrobić wszystko co chce a ona i tak mu się nie postawi.Podstawowy błąd.
Wiem że Ci ciężko i nie chcesz dac za wygraną ale jak sie facetowi podkłada wszystko pod nos to przestaje o to dbac
ale wiesz..u mnie tak jest, że jak nie dam z siebie wystarczająco dużo, to mam kaca psychicznego, a jak nic z tego nie wyjdzie to przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia... nie chodzi o nadskakiwanie, tylko o zwrócenie na siebie uwagi i pokazania, że warto odnowić, kiedyś nieustanny, kontakt... lepiej zrobić coś i żałować, że nie wyszło, nic nie robić nic i żałować, że można było spróbować...
Stary 2010-09-02, 19:30   #280
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
ale wiesz..u mnie tak jest, że jak nie dam z siebie wystarczająco dużo, to mam kaca psychicznego, a jak nic z tego nie wyjdzie to przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia... nie chodzi o nadskakiwanie, tylko o zwrócenie na siebie uwagi i pokazania, że warto odnowić, kiedyś nieustanny, kontakt... lepiej zrobić coś i żałować, że nie wyszło, nic nie robić nic i żałować, że można było spróbować...
oby Kamilko wyszło Ci to na dobre najważniejsze,że jest lepiej

u mnie praca-dom,praca-dom i tak w kółko...zastanawiamy sie z Tż nad spontanicznym wyjazdem nad morze na parę dni...zobaczymy

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-02, 19:39   #281
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Cóż jak wolisz,Ty znasz sytuacje najlepiej i jego też
Ja należe do ludzi którzy mają zbyt duża dumę i jeśli czuję że ktoś mnie niechce w swoim życiu to wymazuje go ze swojego,dlatego czesto nie rozumiem innych naokoło siebie ale sie staram :roll eyes:

A tak w ogóle to,weszłam sobie na wikipedia poczytac o Wicca bo tak kraze kolo tego tematu ale sama niewiem czego chce ;|
No i co sie okazało?
Pamiętacie jak mówiłam że to co robimy to wracac do nas po trzykroc?
TO jest własnie etyka Wicca
Na wikipedii jest tak:
Prawa Trójpowrotu (ang. Threefold Law): "Cokolwiek uczynisz, dobrego czy złego, powróci do ciebie po trzykroć"

No i dowiedziałam się tez że w Kornwalii jest Museum od Witchcraft
Ja z Anglii do Kornwalii mam niedaleko,trza się kiedys wybrac
Mają stronkę,może kogos zainteresuje
http://www.museumofwitchcraft.com/

No i tak ciągle mysle o Wicca w sensie że jak ktos chce byc Wiccanem no to trzeba dołączyc do zgromadzenia,pobierac nauki,w wielkiej brytani rok i jeden dzien,i potem przechodzi sie przez ceremonie i poznaje dalsze tajniki.Ale czy to naprawde o to chodzi?
Chyba można samemu praktykowac magie,nie przyznając się do żadnej działalnosci religijnej prawda?Tylko skąd brac rózne rytuały i zaklęcia-uroki?które są czegos warte a nie wyssane z palca.
Ma ktos jakies linki?

Stary 2010-09-02, 20:11   #282
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

[/COLOR]

Witamy
Powodzenia z nauce
No czasem rozkładam sobie ale po swojemu zupełnie.

W ogóle coś się u mnie mooocno psuje i już 4 ty dzień popłakuję i nie wiem co z tym zrobić

Ja czytam o Wicca- myślę, że magię można samemu praktykować, tak intuicyjnie, jak się samemu czuje.
Stary 2010-09-02, 20:15   #283
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:

W ogóle coś się u mnie mooocno psuje i już 4 ty dzień popłakuję i nie wiem co z tym zrobić
Błogosławieni smutni albowiem oni będą pocieszeni -jakoś zawsze mi to pomaga, choćby na chwilę powraca uśmiech na twarz... no i cierpliwość i wiara w zmianę na lepsze.. nieustanna nadzieja, która coraz częściej odmawia posłuszeństwa__
Łoj pojechałam religijnie, ale taka prawda
Stary 2010-09-02, 20:19   #284
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Błogosławieni smutni albowiem oni będą pocieszeni -jakoś zawsze mi to pomaga, choćby na chwilę powraca uśmiech na twarz... no i cierpliwość i wiara w zmianę na lepsze.. nieustanna nadzieja, która coraz częściej odmawia posłuszeństwa__
Łoj pojechałam religijnie, ale taka prawda
Ja nie umiem sobie poradzić z tym dołem- ani zakopać, ani przeskoczyć.
Stawiałam "swojego" tarota, ale nie mam wiedzy i tylko zadałam sobie pytania i wyciągałam kartę.
Stary 2010-09-02, 20:23   #285
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
Ja nie umiem sobie poradzić z tym dołem- ani zakopać, ani przeskoczyć.
Stawiałam "swojego" tarota, ale nie mam wiedzy i tylko zadałam sobie pytania i wyciągałam kartę.
Ja umiem tylko pogłębiać dół to mi idzie najlepiej ale ja mam tak, że jak jest źle, to jest długo źle a potem z dnia na dzień robi się niebiańsko.. chyba tak musi być, bo inaczej nie docenilibyśmy szczęścia... tak sobie tłumaczę, bo inaczej bym zwariowała na tym świecie. Nie dla mnie on w takiej postaci.
Jak chcesz, to wyciągnij na siebie karty, wklej co wyszło a spróbuję pomóc zinterpretować jak chcesz
Stary 2010-09-02, 20:27   #286
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Ja umiem tylko pogłębiać dół to mi idzie najlepiej ale ja mam tak, że jak jest źle, to jest długo źle a potem z dnia na dzień robi się niebiańsko.. chyba tak musi być, bo inaczej nie docenilibyśmy szczęścia... tak sobie tłumaczę, bo inaczej bym zwariowała na tym świecie. Nie dla mnie on w takiej postaci.
Jak chcesz, to wyciągnij na siebie karty, wklej co wyszło a spróbuję pomóc zinterpretować jak chcesz
ale mój dotyczy najważniejszych rzeczy w życiu wg. mnie, dlatego tak boli...
wiesz? poszukam zaraz co mi wyszło, bo wzrokowo pamiętam.
Stary 2010-09-02, 20:32   #287
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
ale mój dotyczy najważniejszych rzeczy w życiu wg. mnie, dlatego tak boli...
wiesz? poszukam zaraz co mi wyszło, bo wzrokowo pamiętam.
Choć każdy ma inne priorytety, to doskonale wiem, jak cholernie boli, jak wali się to na czym nam najmocniej zależy i w co wkładamy całe serce i wysiłek... Kurewski ból ściska serce... I nic się nie da zrobić a na pewno nie przyspieszyć zmiany na lepsze..
Stary 2010-09-02, 20:33   #288
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Witaj w naszych skromnych program Tutaj nie wszyscy wróżą np.Ja dopiero bede sie uczyc

Facet tchórz ;/ niema jaj by się z Tobą skonfrontować.

Jesli jakas chętna to mam ebooki ciekawe jak zrozumiec facetów,ich myślenie itp.Jesli któras by chciała to moge posłac na maila
Troche czytania jest niestety,pliki sa w formacie pdf ale mysle ze warto sie z tym zaznajomic by ich troche zrozumiec

Witamy
Powodzenia z nauce
nie wiem czy tchórz może po prostu ma mnie gdzieś i tyle a mówił że zawsze będzie ze mną jeżeli tylko dam mu szansę i że chce być ze mną poważnie uwierzyłam w te bajki . Od czasu tej rozmowy z tym jego kumplem wywaliłam wszystkie kontakty do niego nawet wyczyściłam połączenia w telefonie i sms-y pokasowałam żeby już nie daj boże nie dzwonić. Wszędzie go pousuwałam i ze znajomych w internecie. Mój błąd był że się otworzyłam i wiedział że tylko on się liczy. Teraz to w ogóle jakoś odechciało mi się tych miłości
Śniło mi się wczoraj że mam nowe buty sportowe nike ( chociaż nie chodzę w sportowych) w jednych sennikach piszą że nowe buty znaczą daleką podróż a w innym senniku że nowy facet. Sama nie wiem czy te senniki się sprawdzają
Stary 2010-09-02, 20:35   #289
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Choć każdy ma inne priorytety, to doskonale wiem, jak cholernie boli, jak wali się to na czym nam najmocniej zależy i w co wkładamy całe serce i wysiłek... Kurewski ból ściska serce... I nic się nie da zrobić a na pewno nie przyspieszyć zmiany na lepsze..
mogę na pw z kartami?
Stary 2010-09-02, 20:37   #290
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
nie wiem czy tchórz może po prostu ma mnie gdzieś i tyle a mówił że zawsze będzie ze mną jeżeli tylko dam mu szansę i że chce być ze mną poważnie uwierzyłam w te bajki . Od czasu tej rozmowy z tym jego kumplem wywaliłam wszystkie kontakty do niego nawet wyczyściłam połączenia w telefonie i sms-y pokasowałam żeby już nie daj boże nie dzwonić. Wszędzie go pousuwałam i ze znajomych w internecie. Mój błąd był że się otworzyłam i wiedział że tylko on się liczy. Teraz to w ogóle jakoś odechciało mi się tych miłości
Śniło mi się wczoraj że mam nowe buty sportowe nike ( chociaż nie chodzę w sportowych) w jednych sennikach piszą że nowe buty znaczą daleką podróż a w innym senniku że nowy facet. Sama nie wiem czy te senniki się sprawdzają
Ze swojego cholernego doświadczenia wiem, że się nie sprawdzają....

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
mogę na pw z kartami?
jasne!
Stary 2010-09-02, 20:40   #291
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Ze swojego cholernego doświadczenia wiem, że się nie sprawdzają....

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

jasne!
właśnie sama za bardzo nie wierzę w senniki. Wróżysz z tarota w internecie? Ja wróżę znajomej na odległość jest w Izraelu teraz, patrzę na jej zdjęcie i rozkładam karty. Mówi że się sprawdza.

Czas edycji: 2010-09-02 o 20:41
Stary 2010-09-02, 20:44   #292
Chaigata
Zakorzenienie

Szkoda, że nie ma dobrej polskiej książki o Wicca- czytam aktualnie po ang., ale to dosyć trudne i męczące a w dodatku jak czytam po ang., to o ile zrozumiem w trakcie, to jak odkładam to zapominam...
Stary 2010-09-02, 20:47   #293
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
właśnie sama za bardzo nie wierzę w senniki. Wróżysz z tarota w internecie? Ja wróżę znajomej na odległość jest w Izraelu teraz, patrzę na jej zdjęcie i rozkładam karty. Mówi że się sprawdza.
Głównie na żywo... Przez Internet mam sporo Klientek, ale w większości wybierają spotkania osobiste, choć obie formy dają identyczne efekty
Stary 2010-09-02, 20:54   #294
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Głównie na żywo... Przez Internet mam sporo Klientek, ale w większości wybierają spotkania osobiste, choć obie formy dają identyczne efekty
Ja zauważyłam że najlepsze efekty są jeżeli maksymalnie skupiasz się na wróżbie i problemie i nie migają w głowie myśli nie związane z wróżbą. Jak wróże innej osobie to potrafię się zdystansować i na chłodno wróżyć tak żeby wyszła prawda a jak sobie wróżę to nie mogę tej prawdy przyjąć i na chłodno sobie wróżyć
A mogę też się zwrócić o wróżbę ?

Czas edycji: 2010-09-02 o 20:56
Stary 2010-09-02, 21:02   #295
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
Ja zauważyłam że najlepsze efekty są jeżeli maksymalnie skupiasz się na wróżbie i problemie i nie migają w głowie myśli nie związane z wróżbą. Jak wróże innej osobie to potrafię się zdystansować i na chłodno wróżyć tak żeby wyszła prawda a jak sobie wróżę to nie mogę tej prawdy przyjąć i na chłodno sobie wróżyć
A mogę też się zwrócić o wróżbę ?
Jasne, na PW się odezwij
Stary 2010-09-02, 21:16   #296
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie zrobiłabym tak samo wymazac wszystko co ma jakikolwiek związek z nim.chocby bolało bardzo.

Nieee,w senniki juz tez nie wierze.nawet pisałam w jakims poscie że gdyby sie to wszystko spełniało to bym kilka spadków już dostała,na około wszyscy by mi poumierali,a ja byłabym nieszczęsliwo-szczęsliwa.

A ten sen to pewnie przez reklame butów może.widziałam że reklamują jakies adidasy ze niby tyłek kształtuja tak same od siebie,nic tylko chodzic

Ja tam uwierzyłam raz w lustro,wiecie stłukłam już kilka luster i nigdy nie wierzyłam w pecha itp,a ostatnio będąc w polsce rozwalilam takie duze lazienkowe,podobno niemożna się w popękanym lustrze przeglądac choc jak sie odbijemy to może to oznaczac zmiany,zmiany na lepsze w życiu.czy jakos tak.No nie powiem,poprzegladalam sie w tych kawałkach porządnie wierząc że w końcu coś się zmieni i..... zaczeło się zmieniac na lepsze pomału bo pomału ale jednak.

Stary 2010-09-02, 21:40   #297
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Jasne, na PW się odezwij
napisałam na pw

Cytat:
Pewnie zrobiłabym tak samo wymazac wszystko co ma jakikolwiek związek z nim.chocby bolało bardzo.

Nieee,w senniki juz tez nie wierze.nawet pisałam w jakims poscie że gdyby sie to wszystko spełniało to bym kilka spadków już dostała,na około wszyscy by mi poumierali,a ja byłabym nieszczęsliwo-szczęsliwa.

A ten sen to pewnie przez reklame butów może.widziałam że reklamują jakies adidasy ze niby tyłek kształtuja tak same od siebie,nic tylko chodzic

Ja tam uwierzyłam raz w lustro,wiecie stłukłam już kilka luster i nigdy nie wierzyłam w pecha itp,a ostatnio będąc w polsce rozwalilam takie duze lazienkowe,podobno niemożna się w popękanym lustrze przeglądac choc jak sie odbijemy to może to oznaczac zmiany,zmiany na lepsze w życiu.czy jakos tak.No nie powiem,poprzegladalam sie w tych kawałkach porządnie wierząc że w końcu coś się zmieni i..... zaczeło się zmieniac na lepsze pomału bo pomału ale jednak.
Ja nie kojarzę tej reklamy o adidasach bo w tv tylko wiadomości oglądam . A o lustrze słyszałam że jak się zbije to 7 lat nieszczęścia. Może też się w zbitym kawałku lustra przejrzę to się zmieni na lepsze ?
Stary 2010-09-02, 21:48   #298
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
napisałam na pw

Ja nie kojarzę tej reklamy o adidasach bo w tv tylko wiadomości oglądam . A o lustrze słyszałam że jak się zbije to 7 lat nieszczęścia. Może też się w zbitym kawałku lustra przejrzę to się zmieni na lepsze ?
Aha hehe,no jest taka reklama może kiedys trafisz
no ja nigdy w to 7 lat nie wierzyłam bo troche tych luster obtłukłam,piatek 13 to dla mnie dobry dzien a czarnych kotow sie tez nie boje
A sprobuj sie przeglądnąc,jesli i u Ciebie podziała to bedziemy to reklamować

Stary 2010-09-02, 21:49   #299
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

co do zabobonów to absolutnie nie patrzy się na tył lustra, szczególnie w wiszących, bo podobno wtedy podgląda się co planuje los dla nas i zsyłamy tym samym na siebie nieszczęście za chęć wyprzedzenia losu.. oraz nie można kłaść kapelusza na łóżku - 14 lat niepowodzeń.
Stary 2010-09-02, 22:01   #300
ritabathory
Raczkowanie

Cytat:
co do zabobonów to absolutnie nie patrzy się na tył lustra, szczególnie w wiszących, bo podobno wtedy podgląda się co planuje los dla nas i zsyłamy tym samym na siebie nieszczęście za chęć wyprzedzenia losu.. oraz nie można kłaść kapelusza na łóżku - 14 lat niepowodzeń.
O tego nie wiedziałam,niestety czasem trza na tyl popatrzec jak sie lustro wiesza ;/ kapelusza nie nosze
za to wszelaki torebki plecaki klade na podlodze haha

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości