![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
to nic!! my tego linku nikomu nie damy a nie znajdzie nas bo nie ma loginu etc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
No i wkleilam. Za miesiac nastepne fotki beda i oczywiscie mnie nie poznacie. Moje uda beda w pieknej lini. A Wy tylko dacie rade wydobyc z siebie och i ach... Hihihi zartuje Kochane. Do roboty!! Zadnych cukierkow i batonow, cukru (w kawie itd. ). Po 2 tygodniach kubki smakowe sie odzwyczja od cukru i nie bedzie takiej chcicy na slodycze. 2 litry wody i zielona herbata,ale przyzznam sie szczerze, ze z kawy nie zrezygnuje! U mnie strasznie pada,wiec nie bylam na rowerze ani nie biegalam. Zrobie 100 przysiadow i potancze w rytmie dobrego disco
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- A i wiecie ze piekne jestesmy?! dzisiaj widzialam ogromna OGROMNA kobiete, bardzo powoli pelzla przez przejscie... Smutny widok... |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny przecież jesteście piękne i zgrabne
![]() akiness masz rację, po pewnym czasie chciaca na słodycze mija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#274 |
Raczkowanie
|
Łosz dziewczyny, ale się namęczyłam z tym zdjęciami i z tą kamerką. Najpierw musiałam poprzestawiać wszystkie lamy, żeby było cokolwiek widać, potem ustawienia, choć i tak nie wiem czy pozmieniałam je w najlepszy sposób A na końcu, żeby zrobić zdjęcie z daleszej odległości musiałam starać się ze sporej odległości klikać muszkę za pomocą żółtego parasola, ale na tych zdjęciach byłam dziwnie wygięta, więc dodam tylko jedno takie, dla śmiechu. Potem odkryłam, że przecież mam bezprzewodową muszkę i klikałam mając ja w ręce i opierając na nodze, więc niech was nie zdziwi to coś czarnego w dłoni, na wysokości ud. Ale dałam rade, choć jakoś jest średnia, niestety. Namęczyłam się z tym i zaraz wrzucam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Efrene żółty parasol mnie rozwalił
![]() przynajmniej trochę kalorii spaliłaś robiąc zdjęcia ![]()
#276 |
Rozeznanie
|
Efrene Jesteś piękna!! Naprawdę strasznie mi się podobasz
![]() A z parasola nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
No właśnie wiem, czasem mam głupie pomysły
![]() ![]() Tosa dziękuję <wstydniś> Edytowane przez Efrene Czas edycji: 2010-08-23 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Jutro na was popatrze bo dziś już bez dostępu do komputera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() A na kolację zjadłam 2 kromki wasy z twarożkiem właśnie i kawałkiem chudej wedlinki. nie smakowało zbyt dobrze, bo nie posoliłam... a ja uwielbiam solić ![]() Aaa! grejpfruty jeszcze zmniejszają uczucie głodu. Chyba. tak mi się wydaje. bo rano zjadłam pół i po kolacji jeszcze pół. i czuję się w miarę najedzona. a zazwyczaj mogłam zjeść mnóóóstwo! Zaraz biorę się za ćwiczenia. Niedawno robiłam brzuszki regularnie, ale później były wyjazdy itd więc się odzwyczaiłam. i raz udało mi się ich zrobić nawet 400 ![]() ![]() Tosa--->nie kibicuję żadnej drużynie, Stal tylko ze względu na odległość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a mogłabym prosić ten link i hasło? ![]()
![]() |
#280 | |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór!
![]() Efrene- przeuroczy parasol, taki pozytywny, podejrzewam, że nie straszna przy nim żadna ulewa ![]() Tosa- nie przejmuj się, jutro będzie lepiej ![]() Cytat:
A w ogóle nie bijcie ![]()
"let's take the time to mend these smiles" "Y que pienses en mi, quiero que seas feliz " Edytowane przez szmaciana_lalka Czas edycji: 2010-08-23 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Ja już po pierwszej partii ćwiczeń na uda. Jeszcze mi brzuszki zostały, ale to później, muszę odsapnąć
![]() ![]() ___________ przepraszam, jestem nie w temacie... gdzie dodajecie te fotki? :P
Edytowane przez madziowamadzia Czas edycji: 2010-08-23 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
A ja ledwo patrzę na oczy.. Jestem piekielnie zmęczona (pierwszy raz od dłuuugiego czasu). Zrobiłam następne 8 min na nogi. I chyba zostanę z tymi trzema, bo na ramiona i takie ogólne ćwiczenia to mi mało potrzebne. Czasami może..
Nieźle daje to w kość, czuję wszystkie mięśnie, obym się nie nabawiła zakwasów! Jeszcze tylko się zmuszę do tych piekielnych 30 brzuszków i 200 rowerków (10 minut maszyny już zaliczyłam). Uf. Co do steppera - fajne to? Warto sobie kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
Hm... czy warto... swego czasu dość dużo na nim ćwiczyłam. Dużo daje na te tylne mięśnie ud, podnosi i ujędrnia pośladki, pomaga trochę na łydki. Ale trzeba ćwiczyć regularnie, no i momentami może znudzić ta monotonia "dreptania"
![]() ![]()
#284 |
Zakorzenienie
|
a jednak dostałam się i objerzałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- ech dziewczynki dziś zrobiłam tylko pół abs i spacerek 4 godziny... xle oj źle... |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
A ja przez chwile pomyslalam ze jak 'szafiarka' z parasolem sie lansujesz, hihi. Breszka! Pozdrowionka. BTW ladny parasol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Ja dziewczyny idę się położyć bo trzęsę się strasznie cała od dłuższego czasu i jest mi słabo.. Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Kurcze ja też bym chciała sobie te zdjęcia powstawiać, ale nie mam chwilowo aparatu, a w tel jest niska rozdzielczość więc nie będzie nic widać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez margrit Czas edycji: 2010-08-23 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
hej wszystkim
![]() dopiero teraz znalazłam wątek. Bardzo chciałabym się do Was przyłączyć, wśród koleżanek (też sie odchudzających) nie ma wielkiego wsparcia. A już jest bardzo źle, w ciągu 1.5 przytylam prawie 20 kg ![]() Teraz ważę 74 kg przy 168. Mam nadzieję zrzucić chociaż 15, ale w zdrowy sposób, ogólnie zmienić troche styl życia. Narazie staram się ograniczać no i chodze co drugi dzień na siłownię od 2 tyg. Mnóstwo diet stosowałam, nawet tych głupich w stylu głodówki. Alke chce wreszcie schudnac na dobre i zdrowo ![]() Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie ![]()
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W grupie będzie nam raźniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim, melduję się. Co prawda późno ale jestem. Kolejny dzień dietki za mną, jest całkiem nieźle. Jutro znowu ćwiczenia(robię co 2gi dzień) więc spali się co nieco.
Mogłabym też prosić o namiary do tego katalogu ze zdjęciami? ![]() sSsojeczek witamy ![]() Edytowane przez Mgiełka91 Czas edycji: 2010-08-23 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Ja też już poćwiczyłam
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Ja juz po ćwiczeniach i po wstawieniu zdjęć. Jeszcze tylko peeling, masaż i do łóżeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Hej sSsojaczkek. Oczywiscie im nas wiecej tym lepiej! Nie chodz tak czesto na silownie! Uwazam ,ze za miesiac bedziesz plakac,bo miesnie Ci sie rozrosna i waga nie spadnie. Oczywiscie tluszczyku sie pozbedziesz, ale wydaje mi sie,ze 2 razy w tygodniu na silke wystarczy. Co drugi dzien, to przesada. Jesli chcesz zdrowo schudnac, to musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Jestem blizniakiem zodiakalnym i spontaniczna osoba. Ciezko mi jest wytrwac w postanowieniu wiecej niz 2 tygodnie. ALE WIERZE,ZE DZIEKI LUDKOM NA TYM FORUM UDA MI SIE!! W grupie moze okazac sie latwiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już po 8 miunt legs. teraz zjem śniadanko a po południu zrobię abs ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- moje śniadanko: 2 kromki chleba słonecznikowego+ 2 łyżeczki margaryny+plaster szynki+ plaster pomidorka. swoja droga nie wiecie ile taki chleb ma kcal?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Malenka321 czyli te fotki w ubraniu sa stare? Bo widac ogromna roznice! Twoje nogi sa sexy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to było przed ćwiczeniami z legs czyli tydzien temu ![]() ![]() Damy rade. Ważne, żeby zdrowo i jesli was stac to nie ma sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Czesc szczuplaki!
![]() Ja już po śniadanku, kawce i herbatce. Zjadłam 2 kromeczki chlebka Dukana z twarozkiem z rzodkiewkami, ogórkami i połową pomidora, mniam ![]() A teraz zabieram się do roboty, jeszcze mnie pranie i sprzątanie czeka ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim! ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2010-08-24 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto to lubi słonko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Przed chwilą wstałam więc idę sobie coś przygotować na śniadanko ![]() Od dzisiaj zaczynam Dukana, ciekawa jestem czy to rzeczywiście się tak chudnie szybciutko. ![]() Malenka321- a Ty na jakiej diecie byłaś przez te pół roku, ćwiczyłaś dużo? Tak z ciekawości pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ćwiczyłąm nic. jadłam tylko mniej. czyli dieta MŻ. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Ale nieważne. Wczoraj się tak tragicznie poczułam, że ledwo chodziłam ![]() Zaraz jakieś śniadanko, ćwiczenia i o 12 bieg do auchan ![]() Wie ktoś czy można na dukanie w 1 fazie jeść szprota w pomidorach? Oczywiście te pomidorki bym zostawiła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.