![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
A ja głupia nieświadoma jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
łoo a ja właśnie siedze na allu bo chcialam zamowić jakieś odsypki pigmentów mac... ale nie wiem czy one oryginalne?
![]()
#273 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A skąd możesz to wiedzieć jeśli nie masz nic z tej firmy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
haha wiejsko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię też sklep Beauty Bay, ale tam Naked na razie nie ma, a może była, ale wyprzedana? W każdym razie przesyłka jest dość tania do Polski. Edit: Właśnie, jaka jest poprawna forma? Wyprzedana, czy wysprzedana. Jakoś ta pierwsza ładniej mi brzmi ![]() Edit II: No tak, ale skoro jest wyprzedaż, to chyba wyprzedana ![]() ![]() Edit III: Tak to na bank będzie wyprzedana ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2010-09-12 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
emenemsik wydaje mi się że nie jest skoro sporo wizażystów używa :P makijaż kim kardashian to w sporej mierze mac. przereklamowana to jest kolorówka sephory - dużo kasy i szumu na nic. one to dopiero nie są warte swojej ceny, 40 zł za malutki beznadziejny cień który w większości składa się z brokatu :P :P
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- coldold baaardzo ci dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=2345420 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
|
muszynianko, nie powinnaś wypowiadać się na temat o którym nic nie wiesz. Opierasz swoją opinię na temat kosmetyków na tym że ktoś tam ich używa, a nie dlatego, że tobie one pasują?
http://www.youtube.com/user/Azjatyck.../4/jDfwwAJQVHI
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
_-_ a ty powinnaś częściej wstawać prawą nogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
|
Hehe, rozbrajające.
![]() ![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Labirynth , now łaśnie zastanawiam się jak jest z tym Mac-iem, z jednej strony jest np. taka Joy która non stop kupuje cos z tej firmy, z drugiej oglądałam filmik Shiply w którym był skrytykowany. Sama mam pigmenty z Maca - są całkiem ok, ale bez przesady ( odsypki) - jednak mam wrażenie że jest po prostu moda na Maca.
Z drugiej strony gdybym kupiła pełnowymiarowe opakowanie za ok 90 zł i nawet nie do końca by mi podszedł to chyba robiłabym dobrą minę do złej gry , na zasadzie coś co tyle mnie kosztowało MUSI być świetne. Podobnie nie rozumiem szału na paletki Diora itp. które na oczach wyglądają wszystkie jednakowo - wyblakłe cienie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Zrobił się tutaj jeden wielki OFF Topic o cieniach i paletkach... zamiast o filmikach YT :/
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
A co myslicie o tych dziewczynach? Nie wiem czy to są siostry, na początku robiły filmiki razem.... teraz kręcą osobno (na tym samym kanale)...
Coś a'la siostry RGP ? http://www.youtube.com/user/TheBreathOfFreshAir
#285 |
|
Ja właśnie oglądam filmiki konkursowe które wygrały konkurs QueenBeauty.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=cyg6X8pijvo&feature=sub
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Co do filmików to oglądam ten wklejony przez emenemsika Shilpa o Macu i...
"Przepraszamy, nie znaleziono filmów wideo!" i z boku filmów brak ![]() missy7 to może być interesujące, już włączam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Znaczy się tak ten filmik mogę odtworzyć ale w miejscu gdzie zazwyczaj są przesłane filmy wideo, wyświetla mi się "brak filmów" ale nie wiem dlaczego.
Btw nowy filmik Nieesi o makijażu (wczorajszy) jest szczególnie sympatyczny ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- A te siostry... 5 filmów na temat pędzli, lush mnie nie dotyczy, mac mnie nie dotyczy, ewentualnie film Płyny Micelarne - o co chodzi obejrzę bo tak to tematyka średnia, 50 minut gadania o pędzlach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
jak my tu już o Macu
to mam parę pigmentów - i chyba właśnie u tej wizażanki kupionych, w każdym bądź razie oryginalne. W każdym bądź razie takie sobie one są. Na pewno nie wydałabym 90zł czy ile one kosztują na pełnowymiarowe opakowanie (no może na Vanila bym kupiła ewentualnie). A tak w ogóle... to czeka mnie wydatków na kosmetyki że hej... Musze uzupełnić zasoby pędzelkowe (komplet do buzi mam, podkład mam mineralny więc musiałam kupić pędzle do pyszczka - ale do oczu... mam dosłownie jeden dobry pędzel a tak umalowac się nie da;/ potrzebuję kuleczek ), chce dorobić się jakiejś paletki korektorów/kamuflaży (ze 4 kolory potrzebuje min. czyli jasny pod oczy, zielony, różowy i jeden ciemny bo chce sobie cudować z wyszczuplaniem nosa a efekt po bronzerze średnio mi się podoba) no i cienie... plus jakaś paletka do brwi (tu albo essence za 10zł albo złoże coś w inglocie razem z woskiem do brwi)... jak tylko skończe finansować prawo jazdy to będę wydawać na to znowu;/
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tu jest ok. co nie? http://www.youtube.com/user/AzjatyckiCukier#g/u Albo tu: http://www.youtube.com/user/Azjatyck.../0/jDfwwAJQVHI Podejrzewam, że Emememensik wyszukiwała po frazie w filmikach i wkradło się to do linka ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2010-09-12 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
|
edit
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znalazlam 0,5ml za 5zl... ile to jest 0,5ml?:p bardzo malutkooo?
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
CZTERY RAZY TAK Z OKAZJI ICH FILMIKU O PŁYNACH...
http://www.youtube.com/user/TheBreat.../2/MZlHnaf3AM0 1 tak - pani po prawej ma sporą wiedzę i bardzo ładnie wyjaśniła działanie 2 tak - dziewczyny są sympatyczne, podoba mi się otoczenie i jakość filmiku 3 tak - za to że nie podniecają się ziają - której fenomenu nie rozumiem, no i w tym momencie udowadniają że płyn ziai raczej nie jest najlepszy, a wszyscy pieją z zachwytu nad nim ;p ja nie. brawo. 4 tak - za test. bardzo ciekawie to wygląda. jasno i klarownie Jeśli tematyka będzie ciekawa to będę je oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam do starszych filmików Młodej, czyli 82Inez. Te nowe oglądam na bieżąco, ale starszych w ogóle nie widziałam. Uwielbiam ją, nie ma absolutnie nic co by mnie do niej zniechęcało, a przyznam, że mam tendencję do wyszukiwania jakichś drażniących nawyków czy manier i potem skupiania się na nich
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Też kupowałam u Georginy odsypki, potwierdzam oryginały, do tego mega szybka przesyłka. Wzięłam tylko pięć kolorów, dwa dostałam w gratisie (jakaś promocja)
No dobrze, dałam się ponieść macomanii ![]() Są ok ale... "jak zachwyca skoro nie zachwyca? " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
MAC z serii HELLO KITTY jest
![]() Mnie nie przypadly do gustu ale RGP
http://www.youtube.com/watch?v=v7WON...eature=related ![]() ![]() 22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket) ![]() Edytowane przez enii Czas edycji: 2010-09-12 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
o wow, tych sióstr nie znam. Dodam do subskrypcji na próbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/user/LitlleSt.../0/snHhMYPOjI0
można by rzec yummy yummy... typu BAHAMA! rotfl... one się trochę gubią... ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- tak mnie wiatraki wiały i ładnie pachniały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A mnie bawią tej jej wygłupy, serio. Widać, że ma bardzo duży dystans do tego, co robi i mówi i ogólnie do siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.