Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-31, 10:44   #271
Titonia
BAN stały

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cześć Na początku melduje się jaki pełnoprawna żonka Ślub,wesele bardzo udane i było cudownie Dziękuje bardzo za życzenia sylviu,certi,,dziewczynko ,metko,sjoanno

Edytowane przez Titonia
Czas edycji: 2010-10-31 o 17:04
Titonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 13:32   #272
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22963860]poftfel, pamięć przenośna, śmieszne bokserki, jakiegoś zwierzaka jak chcecie mieć oczywiście

a wogóle to byśmy mogły zapodać temat świątecznych prezentów jak już ktoś coś wymyśli bo ja co roku się bardzo głowię, a nie lubie na ostatni moment zostawiać bo wtedy nic nie ma tego co chcę a na allegro drożej i mało czasu na wysyłkę więc jak? pomagamy sobie?

-[/QUOTE]
dobry pomysł ja kupiłam takie rzeczy tztowi: szczoteczka elektryczna, parasol takie elegancki, kosmetyki, krawat, kapcie , bokserki hmmm i dalej nie pamietam

Wczoraj na weselu bylo nawet nawet, Zmarzlam bardzo ;/;/ Bylo baaaardzo duzo jedzenia wiec sie obżarliśmy
Stary 2010-10-31, 18:36   #273
metkaa
Zakorzenienie

czesc

my jak wyszlismy z domu o 9 tak dopiero jakas godz temu wrocilismy, zmeczona jestem,

Titonia super ze wesele sie udalo, poprosimy o relacje
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 18:57   #274
acelinka
Zakorzenienie

Napisałam z rana posta i mi go wcięło ale teraz zebrałam w sobie na nowo moc, więc pisze
Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
wrzucam kilka fotek,mowie Wam Dziewczyny to byl Raj na Ziemi!
Boziu, ale boskie zazdroszcze bardzo ... ale też się cieszę że mieliście tak wspaniałą podróż

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
silvettta ale bym gdzies pojechała z TŻ ostatnio wymyśliliśmy że na weekend majowy w przyszłym roku pojedziemy sobie do Francji - na 2 dnia do Paryża i na 2 do Disneylandu a potem we wrześniu gdzieś do ciepłych krajów
baaaaaaaaaardzo ładnie Twój tż wymyślił

co do grobów to ja już byłam ogólnie poogarniać z mamą w tygodniu a kwiatki mama wczoraj zaniosła bo wcześniej się bałyśmy zostawić, bo nie raz się zdarzyło że ukradli nie rozumiem, jak można ukraść coś z cmentarza .. ostatnio u mojej babci na wsi pokradli niemalże wszystkie te takie wkłady na baterie do zniczy co mrugają albo swiecą na czerwono

agawoo i jak po obiadku, żyjesz?

Titoniu, super że wszystko się udało wszystkiego naj naj naj dla Was

co do prezentów to ja tż już kupowałam: portfel, jakieś ubrania, maszynke do golenia elektryczną, perfumy i już nie pamiętam co :P z tego co mi jeszcze przychodzi do głowy to można kupić komuś jakąś ksiązke fajną, płyte, coś praktycznego do domu
dobry pomysł z tą listą prezentów bo ja już też powoli zaczynam się zastanawiać co komu kupić bo zaczyna się intensywny okres urodzinowo-świąteczny pod koniec listopada chrześnica tż'ta ma urodziny, moja mama ma za miesiąc, potem tż w Wigilie no i święta, potem mój brat urodziny ma w sylwestra potem ja mam pierwszego stycznia, a potem jeszcze mój bratanek w styczniu też, totalna masakra
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 18:57   #275
certina4
Wtajemniczenie

oj my też dopiero teraz wróciliśmy jedliśmy dzisiaj w gościach dwa obiady- ledwo żyję

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 19:03   #276
Titonia
BAN stały

Wpadłam znów na chwilke,bo wiecie trzeba troche odpocząć i z mężusiem świeżo upieczonym się nacieszyć. Choć w sumie się teraz relaksuje po naszej imprezce weselnej Obiecuje,jak znajde większą chwile to relacje napisze Tak na szybko troche popisze i zmykam do mężusia
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
dobry pomysł ja kupiłam takie rzeczy tztowi: szczoteczka elektryczna, parasol takie elegancki, kosmetyki, krawat, kapcie , bokserki hmmm i dalej nie pamietam

Wczoraj na weselu bylo nawet nawet, Zmarzlam bardzo ;/;/ Bylo baaaardzo duzo jedzenia wiec sie obżarliśmy
Ja w tym roku nie mam pomysłów jakie prezenty na święta pokupowac.to super,że pobawiliście się też wczoraj na weselu Noi jadla było wiele,u nas też było,też dużo zostało
Obyś się nie przeziębiła ( tfu tfu ) bo wczoraj zmarzłaś

Edytowane przez Titonia
Czas edycji: 2010-10-31 o 19:06
Stary 2010-10-31, 19:08   #277
sjoanna
Zakorzenienie

Titonia - to sie nazywa uzaleznienie wizazowe! W dzien po pojawiac sie na forum

A ja dzisiaj zrobilam faszerowana papryke w piekarniku

I smakowala nawet tesciowi.
Maz pochwalil i juz zapowiedzial ze bedziemy robic ja czesciej.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 19:16   #278
Titonia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

my jak wyszlismy z domu o 9 tak dopiero jakas godz temu wrocilismy, zmeczona jestem,

Titonia super ze wesele sie udalo, poprosimy o relacje
Nie dziwie ci się,że jesteś zmęczona.Odpoczywaj mamusiu No,też się cieszymy że tak nam wszystko super wyszło

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Titonia - to sie nazywa uzaleznienie wizazowe! W dzien po pojawiac sie na forum

Nooo co racja to racja uazleżnienie rządzi cóż poradzić ,nie byłabym sobą nie wchodząc na wizaż Nie,no wpadłam na chwile tylko Mąż przy tv usypia.

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Titoniu, super że wszystko się udało wszystkiego naj naj naj dla Was </p>
src="https://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/cool.gif" border="0" border="0" alt="" title="Mdleje" smilieid="89" class="inlineimg" />
Nom Dziękuje bardzo za życzonka Oj taa,troche wydatków jest na sświęta i nie tylko. Tym bardziej,że rodziny się powiększają.Noi te święta będa dla Nas wyjątkowe no bo żonowe

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:

No to gratuluje pysznego dania Z tym chwaleniem to u nas jest tak z zupą dyniową :P Zmykam Pozdrowionka
Stary 2010-10-31, 19:17   #279
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Titonia Pokaż wiadomość
Nooo co racja to racja uazleżnienie rządzi cóż poradzić ,nie byłabym sobą nie wchodząc na wizaż Nie,no wpadłam na chwile tylko Mąż przy tv usypia.

Jak ci sie mowi maz? Bo ja sie na poczatku wstydzilam - tak powaznie moj maz.
A teraz bym caly czas tak mowila

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 19:57   #280
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
co do grobów to ja już byłam ogólnie poogarniać z mamą w tygodniu a kwiatki mama wczoraj zaniosła bo wcześniej się bałyśmy zostawić, bo nie raz się zdarzyło że ukradli nie rozumiem, jak można ukraść coś z cmentarza .. ostatnio u mojej babci na wsi pokradli niemalże wszystkie te takie wkłady na baterie do zniczy co mrugają albo swiecą na czerwono

agawoo i jak po obiadku, żyjesz?

Titoniu, super że wszystko się udało wszystkiego naj naj naj dla Was

co do prezentów to ja tż już kupowałam: portfel, jakieś ubrania, maszynke do golenia elektryczną, perfumy i już nie pamiętam co :P z tego co mi jeszcze przychodzi do głowy to można kupić komuś jakąś ksiązke fajną, płyte, coś praktycznego do domu
dobry pomysł z tą listą prezentów bo ja już też powoli zaczynam się zastanawiać co komu kupić bo zaczyna się intensywny okres urodzinowo-świąteczny pod koniec listopada chrześnica tż'ta ma urodziny, moja mama ma za miesiąc, potem tż w Wigilie no i święta, potem mój brat urodziny ma w sylwestra potem ja mam pierwszego stycznia, a potem jeszcze mój bratanek w styczniu też, totalna masakra

Acelinka,
to wam się okazje zeszły na jeden okres Ale przynajmniej potem chwile macie z głowy kupowanie prezentów

A po obiadku spoko, nawet dość przyjemnie było Raz na jakiś czas nie ma tragedii, ale jak mam częściej jeździć na takie obiadki, to

Acelinka, nie wiem jak można coś ukraść z cmentarza. W głowie mi się to nie miesci ....

Titonia, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

Cytat:
Hehe, mi tez było dziwnie się przestawić .. Ale teraz już z duma mówię mąż i mogę tak cały czas Mąż też często mówi do mnie "żono" i kolega, który to kiedyś usłyszał mówi do swojej żony " Patrz skarbie, przed ślubem to mówił do niej "kochanie" a teraz to już tylko "zono""
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 19:59   #281
bezaczek7
Zakorzenienie

dobry pomysł z prezentami. mój TŻ uwielbia książki fantastyczne, więc wielkiego problemu nie mam albo gry komp. hmm ostatnio mi np pokazuje jaką by chciał i ja taką kupuję, czasem dużo wcześniej i musi czekać do okazji, by to dostać

dziś się zasmuciłam, jak zobaczyłam mikołaja na butelce z colą
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-31, 20:38   #282
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Acelinka, to wam się okazje zeszły na jeden okres Ale przynajmniej potem chwile macie z głowy kupowanie prezentów

A po obiadku spoko, nawet dość przyjemnie było Raz na jakiś czas nie ma tragedii, ale jak mam częściej jeździć na takie obiadki, to

Hehe, mi tez było dziwnie się przestawić .. Ale teraz już z duma mówię mąż i mogę tak cały czas Mąż też często mówi do mnie "żono" i kolega, który to kiedyś usłyszał mówi do swojej żony " Patrz skarbie, przed ślubem to mówił do niej "kochanie" a teraz to już tylko "zono""
no wszystko na raz ale potem rzeczywiście bedziemy mieli jakieś 2 miesiące spokoju
na szczęście kilka pomysłów już mam ... np. chrześniaczka tż'ta ma obiecaną ciastoline na urodzinki a bratonkowi chce kupić ksiązeczke o ciuchci albo traktorze taką bajerancką po której dany pojazd może jeździć innym też sie coś wymyśli wezme katalog z avonu i zamówie coś hurtowo największy problem zawsze mam z prezentem dla tż'ta bo tu mi zależy żeby prezent był na prawde od serca i przemyślany, żeby sprawił mu przyjemność

Nam na początku też było dziwnie mówić do siebie mężu, żono ale też fajnie raz tż mnie rozwalił bo sobie leżymy rano w łóżku i ja tak patrze na swoją obrączke, a on swoją zbliżył do mojej i mówi "wybieram cie" jak w takim filmie co kiedyś był że każdy miał swój pierścien i miał dzieki niemu jakąś moc np ziemi, ognia lub wody

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
dobry pomysł z prezentami. mój TŻ uwielbia książki fantastyczne, więc wielkiego problemu nie mam albo gry komp. hmm ostatnio mi np pokazuje jaką by chciał i ja taką kupuję, czasem dużo wcześniej i musi czekać do okazji, by to dostać

dziś się zasmuciłam, jak zobaczyłam mikołaja na butelce z colą
też już miałam taką cole
niestety jak tylko znikną z półek w sklepach znicze, na ich miejscu pojawią się bombki itd.

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-10-31 o 20:41
Stary 2010-10-31, 22:08   #283
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Wpadłam znów na chwilke,bo wiecie trzeba troche odpocząć i z mężusiem świeżo upieczonym się nacieszyć. Choć w sumie się teraz relaksuje po naszej imprezce weselnej Obiecuje,jak znajde większą chwile to relacje napisze Tak na szybko troche popisze i zmykam do mężusia

Ja w tym roku nie mam pomysłów jakie prezenty na święta pokupowac.to super,że pobawiliście się też wczoraj na weselu Noi jadla było wiele,u nas też było,też dużo zostało
Obyś się nie przeziębiła ( tfu tfu ) bo wczoraj zmarzłaś
narazie nie jestem przeziebiona
życzę upojnego wieczorku z mężusiem :brzyda l:
Stary 2010-11-01, 07:44   #284
acelinka
Zakorzenienie

hejo dziewczyny
dzisiaj pewnie będą pustki, bo wszystkie będziemy na grobach a poza tym to taki refleksyjny dzień ...

ja sobie jeszcze leniuchuję w łóżku a tż robi śniadanko

pewnie zajrze dopiero jutro, więc do jutra
Stary 2010-11-01, 08:59   #285
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
hejo dziewczyny
dzisiaj pewnie będą pustki, bo wszystkie będziemy na grobach a poza tym to taki refleksyjny dzień ...

ja sobie jeszcze leniuchuję w łóżku a tż robi śniadanko

pewnie zajrze dopiero jutro, więc do jutra
wizaz świeci pustkami eh... a ja dzisiaj mialam kawusie do łóżeczka ale lepiej nie będę tu mowić w jaki sposób podaną przez mojego zwariowanego mężusia

A więc miłego dnia kobitki

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 11:09   #286
metkaa
Zakorzenienie

czesc

my tez dzis dłuzej w łozku polezelismy, o 13 idziemy na cmentarz a potem do moich rodziców na obiad, leniwy bardzo taki dzien
Stary 2010-11-01, 11:27   #287
Titonia
BAN stały

Cześć A ja znów wpadam do Was i wypadam
Cytat:
A mówi się normalnie w sumie. Jak się już PO obudziliśmy,to uśmiechneliśmy się do siebie i nie mogliśmy uwierzyć,że to już po i jesteśmy już małżeństwem.Fajne uczucie mówić do tż-ta mąż

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

my tez dzis dłuzej w łozku polezelismy, o 13 idziemy na cmentarz a potem do moich rodziców na obiad, leniwy bardzo taki dzien
To fajno mieliście,że sobie poleniuchowaliście dłużej w łóżku. Ja wczoraj w nocy nie mogłam zasnąć,chyba za dużo emocji przeżyć,wrażeń Mój mąż dzisiaj wstał po 7 ja o 10

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
wizaz świeci pustkami eh... a ja dzisiaj mialam kawusie do łóżeczka ale lepiej nie będę tu mowić w jaki sposób podaną przez mojego zwariowanego mężusia

Dzisiaj święto wszystkich zmarłych,więc pewnie żonki są w rozjadach A ja jestem bardzo zainteresowana w jaki sposób mężuś podał ci kawe do łóżka Nawzajem Ago,też Ci-Wam życze miłego dnia

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
narazie nie jestem przeziebiona
życzę upojnego wieczorku z mężusiem :brzyda l:
To dobrze,że narazie nie jesteś przeziębiona i odpukać,żebyś nie była Aj,bardzo dziękuje za życzenia upojnej nocy

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Dziękuje za życzenia agawo Tak apropo męzusiowskich dań do łóżek.To mi po weselisku już rankiem mężuś przyniósł do łóżeczka ulubiony serniczek i ulubioną herbatke earl greya. A jak wchodził do apartamentu z tą taca,to z tekstem zamawiała Pani serniczek i herbatke earl greya.Nawet jak poszedł po tą herbatke to Pan obsługijący chciał zrobić liptona zwykła herbate,a mój mąż zapytal się czy mają earl greya bo to żony ulubiona herbata A ten facet powiedział,że to super że on-mąż wie jaką herbate lubie i taką mi zamawia
Stary 2010-11-01, 11:30   #288
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

no na pewno bardzo pomysłowo...nie zdradzisz?? bo my ciekawskie jesteśmy :P

Cytat:
Cześć A ja znów wpadam do Was i wypadam

A mówi się normalnie w sumie. Jak się już PO obudziliśmy,to uśmiechneliśmy się do siebie i nie mogliśmy uwierzyć,że to już po i jesteśmy już małżeństwem.Fajne uczucie mówić do tż-ta mąż

Mój ja rodzice nas odwozili do domu po weselu już trochę po alkoholu (bo na koniec zostali ze świadkiem nadrobić braki bo się oszczędzali troszkę ) śpiewał w drodze "żono moja..." i się moja mama śmiała jak mu to łatwo przychodzi ...
a fakt , że jak kilka dni później dzwonił umówić go do lekarzi powiedziałam, pierwszy raz że chciałam męża zapisać....to jakoś tak dziwnie...teraz to już jak stare dobre małażeństwo...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 11:32   #289
Titonia
BAN stały

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22988246]Mój ja rodzice nas odwozili do domu po weselu już trochę po alkoholu (bo na koniec zostali ze świadkiem nadrobić braki bo się oszczędzali troszkę ) śpiewał w drodze &quot;żono moja...&quot; i się moja mama śmiała jak mu to łatwo przychodzi ...
a fakt , że jak kilka dni później dzwonił umówić go do lekarzi powiedziałam, pierwszy raz że chciałam męża zapisać....to jakoś tak dziwnie...teraz to już jak stare dobre małażeństwo...[/QUOTE]co do Wytłuszczonego to dobre No,bo to takie dziwne jest,ale prawdziwe mówić sobie per żono-mężu
Stary 2010-11-01, 12:12   #290
agulaaabar
Zakorzenienie

Hmm baaardzo ciekawie mialam kawke podana zwłaszcza z racji tego że nikogo nie bylo w domu rano........ ale szczegółów i tak nie zdradze

Czas na zmiany !
Stary 2010-11-01, 16:08   #291
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm baaardzo ciekawie mialam kawke podana zwłaszcza z racji tego że nikogo nie bylo w domu rano........ ale szczegółów i tak nie zdradze
na pewno nie zdradzisz?
moze ogółem chociaż jakoś opisz?
hi hi. okropnie leniwy dzień i jakiś taki... smutny
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 16:51   #292
certina4
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22988246]no na pewno bardzo pomysłowo...nie zdradzisz?? bo my ciekawskie jesteśmy :P

Mój ja rodzice nas odwozili do domu po weselu już trochę po alkoholu (bo na koniec zostali ze świadkiem nadrobić braki bo się oszczędzali troszkę ) śpiewał w drodze "żono moja..." i się moja mama śmiała jak mu to łatwo przychodzi ...
a fakt , że jak kilka dni później dzwonił umówić go do lekarzi powiedziałam, pierwszy raz że chciałam męża zapisać....to jakoś tak dziwnie...teraz to już jak stare dobre małażeństwo...[/QUOTE]

mój mąż "żono moja" śpiewał mi na weselu przy stole do mikrofonu Kochany mój
u nas też początki mówienia żono, mężu były ciekawe bo jakoiś nie przechodziło to przez gardło, ale teraz już norma

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-01, 19:56   #293
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
okropnie leniwy dzień i jakiś taki... smutny
bardzooooooooo leniwy, po obiedzie musialam sobie drzemke zrobic
Stary 2010-11-01, 20:31   #294
certina4
Wtajemniczenie

ja też prawie zasnęłam na faktach, ale teraz cast away, który TŻ chciał obejrzeć a tymczasem śpi sobie na dywanie przed TV

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-01, 21:22   #295
Titonia
BAN stały

Cytat:
ja też prawie zasnęłam na faktach, ale teraz cast away, który TŻ chciał obejrzeć a tymczasem śpi sobie na dywanie przed TV
Jakby czytała o swoim mężu Też właśnie ogląda-w sumie też oglądamy właśnie Cast Away.Póki co tż jeszcze nie usnął,ale często gęsto zdarza mu się usnąc na sofie jak coś ogląda.A jak się przebudzi,bo ja chce przełączyć na coś innego, bo tv nie ogląda a śpi,to twierdzi że ogląda.

Edytowane przez Titonia
Czas edycji: 2010-11-01 o 21:24
Stary 2010-11-02, 06:12   #296
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

powiedz, powiedz, powiedz

Cytat:
mój mąż "żono moja" śpiewał mi na weselu przy stole do mikrofonu Kochany mój
u nas też początki mówienia żono, mężu były ciekawe bo jakoiś nie przechodziło to przez gardło, ale teraz już norma
hehhe a mój śpiewał co innego, ale żono moja było dla mnie dedykacją kochani są Ci nasi tż'ci

Cytat:
Jakby czytała o swoim mężu Też właśnie ogląda-w sumie też oglądamy właśnie Cast Away.Póki co tż jeszcze nie usnął,ale często gęsto zdarza mu się usnąc na sofie jak coś ogląda.A jak się przebudzi,bo ja chce przełączyć na coś innego, bo tv nie ogląda a śpi,to twierdzi że ogląda.
mój tż też często zasypia przed tv, najlepsze jest to, że potem go nie moge dobudzić żeby do łóżka poszedł i niera ztak śpi pół nocy w salonie

weekend był fajny i miły ale niestety się skończył i trzeba do pracy miłego dnia kobitki
Stary 2010-11-02, 06:33   #297
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam po weekendziku

na początku Titonia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

a u mnie weekendzik minął bardzo przyjemnie głownie na odpoczywaniu strasznie to z TZ lubimy sobie pobyć sami w domku we dwoje i oglądać jakieś filmy na DVD
na szczęście jest krotki tydzień i znowu weekendzik

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 07:49   #298
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

mi strasznie szybko minął ten weekend, dzisiaj jeszcze wolne, a od jutra do roboty, ide sobie własnie niedługo włoski zrobić u fryzjera

miłego dnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-02, 07:56   #299
agulaaabar
Zakorzenienie

Witam nic nie zdradze:P domyślajcie się hehe
A ja od rana w pracy siedzę buu... Po południu znowu na cmentarz i do teściów... jeszcze jutro badania krwi... w piątek dentysta...zwariuje ;/

Czas na zmiany !
Stary 2010-11-02, 09:21   #300
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

witam po weekendzie jestem troche po nim zmeczona , dzisiaj siedzielismy do 2 w nocy imi sie spac chce a tu sprzatac trzeba ;/ bosyf total
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości