Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-05, 10:44   #271
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Laski są kolejne próbki do zdobycia, tym razem z loveli
http://www.lovela.pl/o-programie.html

oraz ze strony ariela można zamówić sobie bezpłatnie próbkę odplamiacza

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 10:49   #272
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Witam z rana!
Już doczytałam,że córeczka Agas to Iza. Ale Madzik się machnełaś na 1 str. bo to Lominki Jan Christian, a Enis- Franek. I chyba u Sylfii będzie Natalka.

Ja Duphaston brałam do 14 tyg i od tego momentu zaczely mi powoli przechodzic mdlosci.

Madzik co tam wyszło z godzenia? Ja się z moim prędko nie pogodzę Nie umiem się na niego długo gniewać, ale jestem pamiętliwa i nie ma zmiłuj!
ale gapa ze mnie,juz poprawilam
z godzenia hmm w koncu pogadalismy co nie zmienia faktu ze beczalam jak glupia i nie wiem co mam o tym wszystkim myslec.chyba oboje mamy za duzo na glowie i teraz jak sie to nazbieralo w nas to nie wytrzymalismy i sie wyzywamy na sobie.jestem dobrej mysli

Aniu dobrze ze z malym juz lepiej ucaluj go od nas

no to ide po jakiego jogurta bo maly sie dopomina

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:17   #273
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Laski są kolejne próbki do zdobycia, tym razem z loveli
http://www.lovela.pl/o-programie.html

oraz ze strony ariela można zamówić sobie bezpłatnie próbkę odplamiacza
Dzieki za info. A dzis mi przyszly te darmowe pampersy.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:23   #274
agiagi82
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki za info. A dzis mi przyszly te darmowe pampersy.
a jak je zamówiłaś? napisz prosze
agiagi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:28   #275
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agiagi82 Pokaż wiadomość
a jak je zamówiłaś? napisz prosze
ze strony pamperspremium haslo dry max To tylko 5 sztuk,ale fajnie i tak.

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2010-11-05 o 11:29
Stary 2010-11-05, 11:39   #276
Karla604
Zadomowienie

Dziewczynki dzięki za info Już sobie zamówiłam i pampersy i próbkę proszku

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:41   #277
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
ze strony pamperspremium haslo dry max To tylko 5 sztuk,ale fajnie i tak.
A kiedy zamawialas??? bo ja juz 2tyg temu i czekam dzis napisali ze dopiero wysłali

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 11:50   #278
agiagi82
Raczkowanie

no pozamawiane, dziękuje za namiary a dziś przyszedł mi mini kojec z motherhood, mam nadzije że spanie stanie się znowu przyjemnością, bo ostatnio coraz ciężej..

jej jak patrze na kolejne rozpakowane mamusie ( gratulacje !!dla nich oczywiście ) to aż niedowierzam, że jakieś 2.5m-ca sami zostaniemy rodzicami takiego kochanego dzidulka... życie jest piękne...
Stary 2010-11-05, 12:39   #279
sylfiaaa
Zadomowienie

Znów się powtarzam ale kocham piątki
W pracy luzik, tylko sprawozdanie w weekend musze napisac i przygotowac się na zajęcia a tak to laba
Rano było u mnie 16 stopni ale teraz troszke się ochłodziło i to wietrzysko Normalnie myślałam że mnie zmiecie z drogi razem z autem jak jechałam
zaraz biorę się za zamawianie próbek i znów przeglądam allegro i nie wiem od czego mam zacząć zamawianie

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilke przepraszam ze jeszcze nie opisalam porodu ale wyladowalysmy z powrotem w szpitalu bo mala miala wysoka bilirubine i lezala w inkubatorku i sie naswietlala. Dzis wyszlysmy do domu
A to moja Mala:
Piękna królewna
Cytat:
Witam z rana!
Już doczytałam,że córeczka Agas to Iza. Ale Madzik się machnełaś na 1 str. bo to Lominki Jan Christian, a Enis- Franek. I chyba u Sylfii będzie Natalka.

Ja Duphaston brałam do 14 tyg i od tego momentu zaczely mi powoli przechodzic mdlosci.

Madzik co tam wyszło z godzenia? Ja się z moim prędko nie pogodzę Nie umiem się na niego długo gniewać, ale jestem pamiętliwa i nie ma zmiłuj!
U mnie tak na 90% Natalia ale cały czas negocjujemy, mojemu TŻ podoba się jeszcze Magdalena i Marta ale mam ciotke Sylwie która ma córke Magdalene , zreszta w rodzinie jeszcze są dwie, a Marta.............jest taka bajka Marta mówi- Marta to pies i dzieci w przedszkolu krzyczą zawsze niech pani włączy marte..marte.......my chcemy marte więc odpada

Cytat:
Napisane przez agiagi82 Pokaż wiadomość
no pozamawiane, dziękuje za namiary a dziś przyszedł mi mini kojec z motherhood, mam nadzije że spanie stanie się znowu przyjemnością, bo ostatnio coraz ciężej..

jej jak patrze na kolejne rozpakowane mamusie ( gratulacje !!dla nich oczywiście ) to aż niedowierzam, że jakieś 2.5m-ca sami zostaniemy rodzicami takiego kochanego dzidulka... życie jest piękne...
oj piękne piękne, ja dziś opowiadałam mojej małej podczas powrotu z pracy co jej zrobie jak ją urodzę tzn się że wycałuje i chyba udusze ze szczęścia także niech się przygotuje na tulu tulu i buziaczki chyba zrozumiała bo dawała znac nóżkami

sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 13:35   #280
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylfiaaa Pokaż wiadomość
Znów się powtarzam ale kocham piątki
W pracy luzik, tylko sprawozdanie w weekend musze napisac i przygotowac się na zajęcia a tak to laba
Rano było u mnie 16 stopni ale teraz troszke się ochłodziło i to wietrzysko Normalnie myślałam że mnie zmiecie z drogi razem z autem jak jechałam
zaraz biorę się za zamawianie próbek i znów przeglądam allegro i nie wiem od czego mam zacząć zamawianie

Piękna królewna

U mnie tak na 90% Natalia ale cały czas negocjujemy, mojemu TŻ podoba się jeszcze Magdalena i Marta ale mam ciotke Sylwie która ma córke Magdalene , zreszta w rodzinie jeszcze są dwie, a Marta.............jest taka bajka Marta mówi- Marta to pies i dzieci w przedszkolu krzyczą zawsze niech pani włączy marte..marte.......my chcemy marte więc odpada

oj piękne piękne, ja dziś opowiadałam mojej małej podczas powrotu z pracy co jej zrobie jak ją urodzę tzn się że wycałuje i chyba udusze ze szczęścia także niech się przygotuje na tulu tulu i buziaczki chyba zrozumiała bo dawała znac nóżkami
no Magdalena super imie nie ma co nie wahajcie sie tylko je wybierzcie
ja jakos mam opory zeby gadac do brzuszka.czasem cos powiem jak rano wstane a tak to jakos nie bardzo-moze jeszcze musze poczekac

a ja sie chyba przytrulam rano jogurtem bo tak szybko jeszcze na kibelek nie bieglam zjadlam teraz drozdzowke i zobaczymy czy sie cos bedzie dzialo.w sumie nic takiego nie jadlam ani wczoraj ani dzis,wiec sama nie wiem

22/23.05.2010
Stary 2010-11-05, 15:21   #281
enis84
Zakorzenienie

cześć laski

mnie dopiero teraz udało się do Was zajrzeć, byłam pare dni u rodziców, teraz dwa dni była u mnie mama i własnie zaraz mój Tż bedzie ją odwoził

poza tym u nas średniawo, mały ma straszne kolki, a ja już nie mam siły go nosić, mój krzyż nadaję się tylko do wymiany, byłam w aptece i zakupiłam sobie taki balsam z sadła swistaka bo nic innego przy karmieniu nie można
troszkę lepiej po niej ale i tak jeszcze cierpie

poza tym mały jest świetny, gdy nie ma tych kolek, tak mi żal jego bo jest taki malutki a musi tak cierpieć
słyszałam że ta chusta pomaga, mój tato mówił mi że jego koleżanka z pracy zakupiła sobie taką chuste do noszenia bo jej dzidzia tez miała kolke i nosiła ją w tej chuście przez bite 3 dni i kolka przeszła.
Muszę tego spróbować

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Hej ja tylko na chwilke. Chcialam tylko pochwalic sie ze Iza urodzila sie przez sn 26.10.2010r. o 05:07 miala 57cm i 3350g w 37tc1d Porod byl super wiem brzmi dziwnie. Calosc od przyjazdu na ip do urodzenia malej zajela nam 4godz. i 7min. Calujemy wszystkie ciocie!!!!!!!!!!
gratuluje agas
ucałuj Izunie od cioci Ani i Franka
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 15:37   #282
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
cześć laski

mnie dopiero teraz udało się do Was zajrzeć, byłam pare dni u rodziców, teraz dwa dni była u mnie mama i własnie zaraz mój Tż bedzie ją odwoził

poza tym u nas średniawo, mały ma straszne kolki, a ja już nie mam siły go nosić, mój krzyż nadaję się tylko do wymiany, byłam w aptece i zakupiłam sobie taki balsam z sadła swistaka bo nic innego przy karmieniu nie można

poza tym mały jest świetny, gdy nie ma tych kolek, tak mi żal jego bo jest taki malutki a musi tak cierpieć
słyszałam że ta chusta pomaga, mój tato mówił mi że jego koleżanka z pracy zakupiła sobie taką chuste do noszenia bo jej dzidzia tez miała kolke i nosiła ją w tej chuście przez bite 3 dni i kolka przeszła.
Muszę tego spróbować

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

gratuluje agas
biedny Franio moze faktycznie kup,koszt nie jest duzy a bedzie Tobie lzej i moze malemu szybciej to przejdzie.ucaluj malego od nas a ty jak sie czujesz pomijajac ten krzyz oczywiscie? dobrze ze masz mame choc na chwile to ci pomoze,posprzata,ugotuje a ty masz czas dla Franka Trzymacje sie cieplutko

22/23.05.2010
Stary 2010-11-05, 16:23   #283
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylfiaaa Pokaż wiadomość
A my juz zdecydowalismy sie na Oliwke, a tu dzis sie dowiaduje, ze nasza przyszła sasiadka (jak się przeprowadzimy) bedzie się tak nazywać Ma chyba tydzień. Ale w sumie to już wiem, że moja niunia będzie miała koleżankę Poza tym odkryłam, że moi 2 koledzy też mają Oliwki, więc już ich za dużo będzie. I myśle caly dzien nad nowym imieniem i nic Nie mam pojęcia. Moja mama by chciala Amelka...

Stary 2010-11-05, 16:27   #284
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
A my juz zdecydowalismy sie na Oliwke, a tu dzis sie dowiaduje, ze nasza przyszła sasiadka (jak się przeprowadzimy) bedzie się tak nazywać Ma chyba tydzień. Ale w sumie to już wiem, że moja niunia będzie miała koleżankę Poza tym odkryłam, że moi 2 koledzy też mają Oliwki, więc już ich za dużo będzie. I myśle caly dzien nad nowym imieniem i nic Nie mam pojęcia. Moja mama by chciala Amelka...
NO to nieźle
Właśnie tak to jest...........czasem podoba nam się imię a tu albo bliska koleżanka dała tak swojemu dziecku, albo ktoś w rodzinie czy sąsiadka i trzeba szukac innego. Na pewno coś wymyślicie............... .nam się podoba jeszcze Paulinka

Stary 2010-11-05, 17:24   #285
lulka265
Zakorzenienie

Cześć Dziewuszki

dziękuję za kciukasy bo bardzo mi pomogły

z Małą wszystko oktak sie bałam po tym upadku,ale jest ok

mam pomału zaczać odstawiać duphaston

Buziaczki
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 17:29   #286
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki

Buziaczki
Super wiedzialam ze bedzie dobrze

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
cześć laski

Muszę tego spróbować

gratuluje agas
jejku współczuje Franiowi tych cierpien i tobie również
kup tą chustę i wypróbuj, a nóż pomoże

Stary 2010-11-05, 17:32   #287
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewuszki

Buziaczki
Ja też wiedziałam, że będzie wszystko ok

Stary 2010-11-05, 17:43   #288
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tam mam gdzies czy ktos tam ma nazwane tak swoje dziecko czy nie.napewno nie bede wymyslala nowego ze wzgledu na to ze kolezanka czy znajomi tak maja.Nawet jesli w rodzinie juz jest takie imie a mnie sie podoba to i tak mu dam co mnie inni obchodza wazne ze sie mnie podoba

Lulus super ze jest ok dbajcie o siebie i juz nie spadaj z tych schodzow

22/23.05.2010
Stary 2010-11-05, 18:54   #289
agiagi82
Raczkowanie

a ja wróciłam z pierwszych zajęć ze szkoły rodzenia, pierwsze wrażenie super, jest na nich bardzo kameralnie, bo ze mną jest 2 uczestników w tym dziewczyna już w 35 tc, i troszkę położna zmienia zajęcia, tzn ich kolejnośc, żeby ta dziewczyna mogła jak najwięcej skorzystać przed porodem, dziś zrobiliśmy prawie 2 zajęcia uczyliśmy się oddychać przepona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 10:27   #290
madzik2221
Zakorzenienie

Dzien dobry kobitki

a co tu tak cicho?co wy jeszcze spicie czy co ??
my bylismy juz na zakupach sniadaniowych i teraz planuje zjesc cos pysznego pogoda super,sloneczko swieci i tak rzesko na dworze ze az milo wyjsc zjemy sniadanko i moze pojedziemy do wielkiego centrum z rzeczami dla maluszkow
a wy juz wstawacccccccccc spiochyyyyyyyyyyyyyyy

22/23.05.2010
Stary 2010-11-06, 10:34   #291
Karla604
Zadomowienie

Hellołka

Madzik nas niestety pogoda nie rozpieszcza Od dwóch dni pada i wieje i ogólnie jest tak nieprzyjemnie na dworze. Może dlatego tu tak pusto, bo dziewczynki zakopały się pod kołderką
A mnie coś od wczoraj kłuje w brzuszku tak w lewym boku. Poza tym mam straszne wzdęcia Chyba po wczorajszym objedzie, bo zjadłam bardzo dużo kapusty kiszonej, masakra Dziś przez to wszystko kiepsko spałam

Stary 2010-11-06, 10:49   #292
agas
Raczkowanie

GG do agas

Dziekujemy Wszystkim Ciociom za mile slowa
Enis84 juz ucalowana i oddaje buziaka Tobie i Frankowi
Tak mala ma na imie Iza tzn. Izabela choc wahalam sie czy nie dac jej tylko Iza
Cieszymy sie ciociu Aniu ze imie sie dobrze kojarzy.
Mala w zasadzie grzeczna i ogromny lakomczuszek tzn. "ssaczek" tylko od wczoraj cos pierdki i kupka nam nie ida no w zasadzie ida ale z lekkim placzem i juz nie wiem co ja bede jesc chyba same ziemniaki i suchy chleb
Przepraszam ze zwlekam z opisem ale dzis sie postaram obiecuje

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 12:33   #293
lulka265
Zakorzenienie

I ja się witam sobotnio

powiem Wam,że tak mnie naparza głowa ,że ja juz nie wiem co mam robić!!!gin powiedział,że to napewno od Duphastonu dlatego juz go odstawiam
byłam u mamy na obiadu,zjadłam pyszną gotowaną rybkę,suróweczkę i ryżyk jednak kto jak nie mama wie najlepiej co dziecku potrzeba

zaraz zmykam na strone www.motherhood.pl i zamierzam kupiś kilka rzeczy dla Zuzi a co niech dziewczyna ma

byłam trochę w sklepach i nic tam wogole nie macałą galerię zwiedziłam i nie moge sobie nic wybrac niestety
nie mam sie wogole w co ubrac!!

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Faktycznie cicho i głucho tu jak nigdy hmmm i z kim ja sobie dzisiaj pogadam

Aniołek 26.05.2010r

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 12:52   #294
sylfiaaa
Zadomowienie

witam się i ja
U nas na dworku tez szaro i ponuro a wietrzysko takie że głowe chce urwać
Byłam z mamcią na zakupkach a teraz przygotowuje się na poniedziałek do pracy..........później małe sprzątanko...........a później szaleje na allegro zamierzam dziś zamówić dużo rzeczy dla malutkiej

aaaaa oczywiście nie obyło się dziś bez zakupów dla dzidzi Kupiłam kolejny komplecik do szpitala żeby był ładny , body z długim rękawkiem i śpioszki w kolorze niebieskim jasnym :P

Dziś zamierzam też przytargać worek z ciuszkami po bratanku i zobaczyć co może się przydac na początek
Chyba mi dzisiaj zabraknie dnia

Stary 2010-11-06, 13:04   #295
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
I ja się witam sobotnio

powiem Wam,że tak mnie naparza głowa ,że ja juz nie wiem co mam robić!!!gin powiedział,że to napewno od Duphastonu dlatego juz go odstawiam
byłam u mamy na obiadu,zjadłam pyszną gotowaną rybkę,suróweczkę i ryżyk jednak kto jak nie mama wie najlepiej co dziecku potrzeba

zaraz zmykam na strone www.motherhood.pl i zamierzam kupiś kilka rzeczy dla Zuzi a co niech dziewczyna ma

byłam trochę w sklepach i nic tam wogole nie macałą galerię zwiedziłam i nie moge sobie nic wybrac niestety
nie mam sie wogole w co ubrac!!

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Faktycznie cicho i głucho tu jak nigdy hmmm i z kim ja sobie dzisiaj pogadam
Bidulka wiem co to znaczy taki ból głowy Ale powiem Ci, że ja jestem w trakcie odstawiania duphastonu i naprawdę lepiej się czuję, także może coś w tym jest. Poza tym ta pogoda niżowa lepiej mi chyba służy Tylko najgorsze jest to, że plecki mnie z lewej strony bolą i nie mogę sobie pozycji znaleźć
Fajnie, że masz mamusię blisko pozazdrościć takich maminych obiadków. Ja niestety musiałabym jechać ponad 500 km, żeby zjeść taki obiadek...

Stary 2010-11-06, 13:10   #296
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Bidulka wiem co to znaczy taki ból głowy Ale powiem Ci, że ja jestem w trakcie odstawiania duphastonu i naprawdę lepiej się czuję, także może coś w tym jest. Poza tym ta pogoda niżowa lepiej mi chyba służy Tylko najgorsze jest to, że plecki mnie z lewej strony bolą i nie mogę sobie pozycji znaleźć
Fajnie, że masz mamusię blisko pozazdrościć takich maminych obiadków. Ja niestety musiałabym jechać ponad 500 km, żeby zjeść taki obiadek...

No to bardzo Ci współczuję bo jednak to zawsze duza pomoc sa plusy i minusy a ten ból w plecach to może dzidziuś sobie nóżke albo rączkę gdzieś wepchnął?? czujesz jeszcze te ruchy??
bo ja 2 razy czułam takie dziwne przelewanie,ale to tylko to i koniec

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-06, 13:20   #297
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
No to bardzo Ci współczuję bo jednak to zawsze duza pomoc sa plusy i minusy a ten ból w plecach to może dzidziuś sobie nóżke albo rączkę gdzieś wepchnął?? czujesz jeszcze te ruchy??
bo ja 2 razy czułam takie dziwne przelewanie,ale to tylko to i koniec
Może i tak, dzidziuś szaleje w brzuchu wiesz co, no niby coś czuję, takie puknięcia, ale chyba parę dni wcześniej lepiej czułam, może tak się ustawia ostatnio, że tych ruchów nie czuję I tak mój Mąż jest najlepszy, bo stwierdził, że to nie sprawiedliwe, bo on czuje się pominięty w tych naszych zabawach hehe
Lulcia może to Dzidzia dała znać o sobie

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 13:24   #298
lulka265
Zakorzenienie

Dziewczyny kiedys obiecałam,że wstawię Wam mojego brzusia

proszę bardzo

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-06, 13:45   #299
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Może i tak, dzidziuś szaleje w brzuchu wiesz co, no niby coś czuję, takie puknięcia, ale chyba parę dni wcześniej lepiej czułam, może tak się ustawia ostatnio, że tych ruchów nie czuję I tak mój Mąż jest najlepszy, bo stwierdził, że to nie sprawiedliwe, bo on czuje się pominięty w tych naszych zabawach hehe
Lulcia może to Dzidzia dała znać o sobie

Tak mi się wydaje,bo ja nigdy czegos takiego nie czułam
mój TŻ kładzie ręce na brzuchu i udaje,że czuje dzidziusiapo co mam go z błędu wyprowadzać

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
Dzien dobry kobitki

a co tu tak cicho?co wy jeszcze spicie czy co ??
my bylismy juz na zakupach sniadaniowych i teraz planuje zjesc cos pysznego pogoda super,sloneczko swieci i tak rzesko na dworze ze az milo wyjsc zjemy sniadanko i moze pojedziemy do wielkiego centrum z rzeczami dla maluszkow
a wy juz wstawacccccccccc spiochyyyyyyyyyyyyyyy

Madzik a Ty jak sie wybrałaś do tego centrum wielkiego to prędko raczej nie wróciszudanych zakupów i prosze się od razu chwalić zdobyczamija sie zaraz pochwalę moimi

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-06, 13:48   #300
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny kiedys obiecałam,że wstawię Wam mojego brzusia

proszę bardzo
Brzusio śliczniutki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości