|
|
#271 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: kilka kosmetyków....
nie zauwazylam ze pytalas o pedzelek
![]() ale i tak polecial do Noli ![]() a czego bys jeszcze potrzebowala? |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
La roche posay Lipikar Baume |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję,ale nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka,zapraszam
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Code?
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- a czy jako dokładka, interesowały by Cię jakieś akcesoria komp.? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
puder już zarezerwowany dla jednej Wizażanki
ale mam puder sypki kryolan anti shine |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Dam się pokoić za Code
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
no juz ludziom się w głowach z tego dobrobytu przewraca
żeby to już zamiast na krzesłach, na laptopie siedzieć![]() ![]() ![]() widziałam , że RAMu szukasz, ale nie posiadam
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
mogę Ci zaproponować, nową, nieśmiganą mysz bezprzewodową
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
mi u Ciebie podoba się Wanted i Code...
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
oddam Wanted za Noe i Lolitkę plus mogę dorzucić NOWY Tusz Loreal lub Max Factor i jakieś próbaski
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Diano, a co powiesz na taką wymiankę: ja oddam Ci Meteorki 01 w oryginalnym opakowaniu całe, za połowę Twoich (ale też zależy mi na oryginalnym opakowaniu) i Turnarunda?
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
I właściwie to równie chętnie przygarnęłabym tą końcóweczkę Idealista
Dior Nude też zresztą ale już bez przesady powiedz mi czy nic więcej Ci się u mnie nie podoba? Czekam na odp
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem - ale na pewno czegoś z wish listy czyli : Dolce Vita, Cinema EDP, Midnight Poison (w wersji elixir też może być), Ange ou Demon le Secret, Feminite du Bois etc...
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Givenchy Very Irresistible poesie d'un parfum d'hiver,Limitowanka EDP ? |
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje,ale nic tym razem nie znalazłam
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
wracam po idealista
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Kissku,teraz jest w trakcie negocjacji,ale jak coś będę miała na uwadze
|
|
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
ja ma zieloną myszkę na zbyciu, jezeli by Cię zainteresowało coś u mnie to pisz;]
pozdrawiam |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
BAN stały
|
hej zainteresowało mnie u ciebie pare rzeczy m in bardzo kerastase szampon,
moze Cie cos z tego zainteresuje: Ninia ricci- l’air du temps 30ml Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Givenchy amarige mariaże ok. 5ml z 50ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze L’eau trios Heeley fine leather Kolorówka: Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) Isa dora-blush bronzer nr 83 sparkling sun SMASHBOX soft duo lights model sliczny podwojny róż/ z jednej strony dziewczecy róż naturalny mocniejszy kolorek, a z drugiej cielisty rozswietlacz The body shop – face&body pędzel HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lancome Juicy Tubes pop nr 47 lolipop Clinique Anti-blemish foundation nr 02 fresh ivory Juicy tubes miniaturka odcien bezowo-złoty naturalny ladnie rozswietla creative nail kolor: asphalt, maybelline, astor inglot Cacharel noa balsam perfumowany do ciała LRP effaclar M LRP volumizing mascara czarna nowa SVR XERIAL 50 extreme 30ml oriflame visions soul mattes eye shadow bourjois contour no color konturówka nie dajaca koloru, dopasowuje sie do koloru ust Essence mulit aciotn false lashes mascara Sally Hansen airbrush legs (rajstopy w sprayu) COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia AVON ideal shade fresh and light foundation Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Oriflame lip balm |
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szampon wymienie min na fajna odzywkę do włosów cienkich
|
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
BAN stały
|
no wlasnie brat mi zabrał aparat na studia i klapa z fotkami jednak mam troche zdjec na kompie robionych wczesniej tylko musialabys mi wypisac co Cie konkretnie interesuje??
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
sęk w tym,ze szukam tylko paru rzeczy,bo mam sporo.Chyba,ze jakieś fajne pędzle do brwi,ale tylko z górnej półki
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1294830623 ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

żeby to już zamiast na krzesłach, na laptopie siedzieć