|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz mniej jest wśród nas brzuszków,naszych dzieci szukaj w wózku:) mamy XI-XI
Witamy Amelke
![]() Ja też już bym chciała być po i mieć swojego maluszka obok siebie, mam nadzieje że już niedługo a wy mamusie grudniowe szykujecie sie troche wczesniej?? Ja bym chciała własnie urodzic w tym czasie co tż obstawił to na święta już by człowiek był troche sprawniejszy i oswoił sie z nową sytuacją |
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz mniej jest wśród nas brzuszków,naszych dzieci szukaj w wózku:) mamy XI-XI
ALI no to faktycznie odpada czekoladka :/ a kupno jakiejs rzeczy??????
porzadki tez dzialaja cudna na psychike nasza ale mnie nei pociagaja hehe czasem wiec wole sie posmutac i miec pretekst dodatkowy na wylegiwanie sie hihiDZASTA no to trza poczekac hehe ... ale w sumie to zalezy jakie dziecko sa na ogol urokliwe - sliczne zdjecie by wyszlo gdybyscie polozyli mala na kocyku polarowym lub na owczej, koziej welnie - obok mis, dziecko na brzuszku, raczki na ogol samo sobie ustawia i na glowke nalozyc plaska stokrotke np. (jesli to dziewczynka ) czasem pupka dz. tak fajnie myka do gory - swietne ujecia wtedy sa i w delikatna ramke wsadzic - cudo
|
|
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
my kupiliśmy te ramki z miejscem na zdjęcie i odciskiem rączki i stópki. Ale odbitka będzie przed świętami, bo mała na razie nie daje sobie odbić
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
De, moja druga typowana data to moje imieniny, czyli jutro
Ale się nie zanosi niestety Mąż mówi, że w środę 1.12., ale wtedy to ja już i tak będę w szpitalu
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja wlasnie robie sałatke warzywna Co do porodu to tak sie stresuje ze nie chce jeszcze rodzic tp na 10.12 ale cos mi sie wydaje ze pozniej urodze.Skurczy brak czopa tez....chociaz ostatnio w nocy obudzil mnie bol tzn skurcz ale takich to nawet jak mialam @ to nie mialam ale za tyo wysylamy kartki swiateczne do wszystkich ze zdjeciem bejbi (jak sie oczywiscie wykluje dosc wczesnie |
|
|
|
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyneczki brzuch mi sie obnizyl i zaczal tak fajowo sterczec hihi
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
i mozna jeszcze na zdjeci napisac date narodzin lub imie dz. albo jakis malutki tekst np dla kochanych dziadkow na pierwsze wspolne swieta
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Pelnia, mi po obniżeniu się właśnie przestaje sterczeć
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE PAULINKA!!!!! no z grubsza nadrobiłam! Ależ piszecie ))) czekanie na koniec jest okropne i pytania "no i co?" doprowadzają do szału! Ale powiem wam, że wróciłabym do ciąży tak do ok 6 miesiąca )) jeśc mogłam wszystko w każdej ilości (choć się ograniczałam, żeby nie przytyć za wiele) a teraz dietka, bo karmię piersią, ale schudłam od porodu (16 dni) 10 kilo, zostało jeszcze 5-6 do wagi sprzed. Trzymam kciuki za was!!! szybko się rozpakowywać i pisać na odchowalni ![]() Anecka - nie obijaj się, olejek wciągaj! )a to nasz Janek |
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia, jak wam wyjdzie zrob zdjecie i podeslij nam ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- hehe a no widzisz ![]() u kazdego inaczej - pewnie tez wduzym stopniu zalezy od budowy ciala... ale nam mowili w SR ze jak sie obniza to w przeciagu 2 tygodni sie rodzi hihi
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
boze ale te nasze forumowe dzieciaki sa sliczne, wszytski ebez wyjatki, a kazde tak inne
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się obniżył już ponad 2 tygodnie temu i na razie ani widu ani słychu
![]() Kliwia, masz rację - piękności z tych naszych dzieci!
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-11-24 o 11:36 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do fotek to ja zrobie kartke swiateczna ze zdjecia a co do ramek to masz racje dzieki za pomysl
|
||
|
|
|
|
#283 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sesje niemowlęce są cudowne Cytat:
i też nic się nie dzieje póki co ale mamy jeszcze czas ![]() Cytat:
![]() to ładnie Ci waga spada ![]() a synek cudny właśnie wyjęłam muffiny z piekarnika, ale wyrosły mam nadzieję, że nie klapną
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Dzasta110 mamy czas mamy
Ja narobilam ostatnio zakupow skladnikow na ciasta a tu d..a nie moge slodkiego
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
ELIZA
![]() DZASTA a no wlasnie sa superfajowe tylko czas i dobry humor u dziecka wynalezc i u siebie tez ![]() KAROLINKA prezenciki dla Was
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
przystojniak
a ten pomysł z ramkami - super mam nadzieję że zdążę takie cudo dołączyć do kartek świątecznych dla całej rodziny-super pomysł na poinformowanie że jest już nowy członek rodziny a jak nie zdążymy to roześlę wszystkim po nowym roku - a co, niech się zapoznają
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() klas ki:
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
photoshop a ramki sciagane z ************
podoba mi sie ta z myszkami jakby przedstawialy nowa osobke na swiecie hehe
|
|
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Sciagniete skad?
Podaj mi prosze linka na priv.
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a tak z ciekawosci to mozecie stworzyc zaprojektowac tutaj kalendarz dla dziecka
![]() http://www.fotocalendar.pl/ klikacie projektuj ladujecie zdjecie zapisuje wam i albo kupujecie albo anulujecie fajne wychodza ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- heheh no tak zakaz wklejania linkow ![]() chomikuj . pl wchodzisz na stronke: http:// chomikuj . pl/ Create . aspx rejestrujesz sie jak masz kilka meili to kilka kont mozesz miec ale radze miec jedno haslo hehehehena mies. mozesz sciagnac 50... potem nowy transfer... no i by wyszukac ramek dla dzieci a nie wplacac na chomik ... to wpisujesz po zarejestrowaniu sie w googlach ramki dla dzieci chomik lub chomikuj i ci wyskakuje osoby ktore je maja i patrzysz szukasz jak znajdziesz sciagasz na dysk lub do swojego chomika i masz ide spac z T. pa
Edytowane przez pelnia1980 Czas edycji: 2010-11-24 o 12:36 |
|
|
|
|
#292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2-3h partych.. az nie potrafie sobie wyobrazic, ale dobrze ze Amelka na swiecie i juz tylko wszyscy beda dochodzic do siebie ![]() Gratulacje!!!!! Cytat:
![]() pelnia, nie mam Twojego numeru bo mi sie wykasowuje lista codziennie. wogole myslalam ze mam Ciebie zapisaną, bo dzis rano smsa napisalam i mialam wyslac, wchodze w kontakty a Ciebie nie ma ![]() Jagoda urodzila dzis wlasnie w nocy, jzu dzis smigala po oddziale ![]() To moj drugi test OXY.. no i co? i nic
|
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tym bardziej, że ja urodziłam się 01.01. a mój mąż 07.07. więc Agatka by mogła 12.12. no to szkoda, że nie możesz jeść słodkości ale z drugiej strony... są też plusy, pewnie waga tak nie leci do góry ![]() mi również ta z myszkami się podoba własnie przyszedł do mnie stanik, który przerobię na "karmnik" tylko, że miał być troszkę za duży, a jest dobry ale też się przyda przecież, po nawale ![]() muszę sobie coś na obiadek wymyśleć...
|
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinka gratulacje
- ale Cię wymęczyli, współczuję, ale masz już Amelkę po drugiej stronie brzuszka.Pełnia super pomysł z tymi ramkami - ja też takie chcę ![]() KarolinaB śliczny Janek
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2010-11-24 o 13:00 |
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() doczytam później, teraz tylko szybko napiszę, że byłam rano na badaniach - za 5 wyników zapłaciłam 80 zł!!!!!!!!!!! ![]() A jak wracałam, to się poryczałam, nie mam pojęcia dlaczego. A jak doszłam do domu to przeszło to w taki histeryczny szloch, rozbolała mnie głowa i poszłam spać. Wstałam 30 minut temu, już jest ze mną lepiej ![]() Zabrałam się za wczorajszy projekt i i nie myślę o porannych smutkach. No to Wam się wyżaliłam, ide nadrabiać Was i projekt ![]() Aaaaaaa, Victoria, super fotki ![]() Jedyny mankament- sesja jest o 10.30 rano, a TŻ w pracy..... A tak chciałam mieć wspólne zdjęcia..... Dokleję w photoshopie |
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
No miałam nadzieję że przeczytam o rozpakowanej Paulinie
gratulacje kochana |
|
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#298 | |||
|
Rozeznanie
|
Paulinka gratulacje dla Was , myślałam o Tobie od wczoraj, ale Cie wymęczyli bidulko, wracaj szybko do formyCytat:
Cytat:
Cytat:
mi tez masaz sutków narazie nic nie daje, no ale mowie sobie ze jeszcze jest czas![]() ------------------ aaaaaaa u Was tez prószy już śnieg?? Bo u Nas od rana-masakra juz zima
|
|
|
#299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do slodkosci to fakt mniej jem i schudlam 3 kilo![]() Ramki sa poprostu slodziutkie ja juz kombinuje i zbieram A snieg mial u nas padac ale cos go nie widac DE wez go tak do nas....dmuchnij
Edytowane przez Eliza86 Czas edycji: 2010-11-24 o 13:17 |
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Niebieskaa, nie wiem sama. W szpitalu powiedzieli, żeby kilka dni wcześniej się zgłosić jak nic się nie będzie działo.
Poza tym ja mam termin z om na 8 (a tak naprawdę to na 6) grudnia, ale według dwóch osobnych usg ciąża jest tydzień starsza. Czyli ok.30 listopada kończę już 40 tydzień wg. usg Śnieg u nas na razie nie pada.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

porzadki tez dzialaja cudna na psychike nasza ale mnie nei pociagaja
hehe czasem wiec wole sie posmutac i miec pretekst dodatkowy na wylegiwanie sie
Ale się nie zanosi niestety
Mąż mówi, że w środę 1.12., ale wtedy to ja już i tak będę w szpitalu
ale za tyo wysylamy kartki swiateczne do wszystkich ze zdjeciem bejbi (jak sie oczywiscie wykluje dosc wczesnie

i też nic się nie dzieje póki co
mam nadzieję, że nie klapną 
klas ki: