![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
cena zamazana
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() no tak sie podniecilas tym moim postem co zamowilam, ze musialam sie podzielic ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-20 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, ze mam tak zawaloną komodę różnymi pierdołami i prezentami dla lasek moich....że nie mam gdzie tego położyć
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Surprise ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
wkurza mnie, ze 3 raz bede skladac o zwrot Vatu od niektorcyh wydatkow i znow trza kserowac akt notarialny, a by se wzieli tamten kurde
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- o przypomnialo mi sie, ze dowod musze skesrowac, bo moj tesc taki kochany, ze nam ksiazeczki wymienia te rumowskie ![]() ale mam tam stare adresy i musza poswiadczyc nowe jakos ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Ja naprawdę wreszcie powinnam zrobić jakiś porzadek w tym pokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-20 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Jeny musze pamiętać, zęby wziąć ten rozdział i zostawić na katedrze
![]() I majkolowej gumki nie naprawiłam jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, ze mama kupiła mi wczoraj nowa płytę "michaela"
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Hej żono...weź opowiadaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
Ale sobie zrobiłam obiad
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
i przyszedl czas placenia podatkow
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23887237]Ale sobie zrobiłam obiad ![]() ![]() o bosze ![]() ale mimo wszystko smacznego ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() to was na nowa nie stac, tylko wiecznie w tej starej ![]() ![]() zamiast herbat moglam Ci kupic pudlo gumek ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Za dużo wrażeń kurde...spać mi się zachciało
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Idę machnąc kawiszona ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
Gronia - zjadliwe było
![]() ![]() A ja sobie chyba machnę budyń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Ach..
no więc opowiadam dzień wczorajszy ![]() Spoktałam się razem z moją przyjaciółką u której spałam i z koleżanką z Ldn w Arkadii. Pierwsza myśl to KAWA. No i Coffee Heaven... Mało miejsca było więc rzuciłyśmy rzeczy na pierwsze lepsze siedzenia. Wyjęłam tylko 100zł z portfela i poszłam kupić sobie i Ewelinie kawę. Zapłaciłam... pieniążki schowałam do przedniej kieszeni (jak zawsze) w mega obcisłych spodniach.. Zgarnęłam cukier i przykrywkę i polazłam usiąść ale w innym miejscu bo Ewelina ogarnęła lepsze siedzenia i przeniosła nasze rzeczy. Gadałyśmy tam prawie 3h. Jak wyszłyśmy ze sklepu to moja Ewelina wyjęła telefon a tam ok 40stu połączeń ![]() Okazało się, że jak Ewelina przenosiła nasze kurtki i torby to nie zauważyła, że pod nimi leży schowany mój portfel i tel. Całe szczęście jakaś klientka CH znalazła i dzwoniła do wszystkich po kolei z mojego tel. Jak tylko dali mi do ręki tel i portfel to zaczęłam szperać w kieszeniach w poszukiwaniu reszty z kawy. Niestety ktoś sobie ją pięknie zgarnął... na 99% wtedy jak przykrywałam kawę przykrywką i brałam cukier. Ogólnie to jeszcze rozwaliłam sobie torbę o bramkę w metrze ![]() A na koniec dnia niemal przed samą furtką do domu wy***ałam się na lodzie ![]() The End ![]()
#284 |
Zakorzenienie
|
to ja tez
![]() dobrze ze chociaz inne rzeczy uratowane, tylko kawa strasznie droga byla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
No portfel i tel to moja wina. Mam nauczkę.
Ważne, że teraz będę ostrozniejsza. Bo ta kasa to dosłownie góra 2 min była przecież jak miałam ją w kieszeni. Ale już ktoś wyłapał, ze zapłaciłam stówą. No nic. Wypiłyśmy kawkę po 50zł ![]() Dzisiaj sobie odrobię spokojnie moją zgubę ![]() Mamie już nic nie mówiłam, że jeszcze mi kasę ukradli bo nie chcę jej denerwować. A to tylko kasa ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- W ogóle to pal licho tą kasę. Ja po prostu nie wierzę, że w tak krótkim odstępie czasu wydarzyło się tak wiele. W tym samym miejscu w którym zgubiłam tel i portfel ukradli mi pieniądze ![]() Trzeba naprawdę urodzić się pod szczęśliwą gwiazdą ![]()
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
W sumie lepiej, że kupiłaś 2 kawy, a nie jedną
![]() I dobrze, że babka uczciwa sie znalazła...ile byłoby takich co by zakosiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Kamusia, ja portfel pusty miałam.
No... 2zł z groszami było ![]() Tel mam stary (tzn nie stary tylko poniszczony)... tylko dokumentów szkoda by było.
#288 |
Konto usunięte
|
Kasia, ale jak ktoś Ci wyjął te pieniądze z ciasnej kieszeni?
![]() Mój Padre kiedyś włożył pieniądze do przedniej kieszonki takiej małej, co jest zawsze w normalnej kieszeni jeansów, kojarzycie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
mi to sie podoba ta kobieta co znalazla i dzwonila
![]() a mi portfela by szkoda bylo, tez nie nosze w nim wiecej niz do 50 zl, ale mam tam swoje szpargaly i zdjecie mamy z dowodu ![]() kiedys zostawilam na stoisku cukierniczym, w domu sie skapnelam, P. pojechal, ale ze to w tesco bylo to juz dali na info i musial mowic co tam w tym portfelu jest ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- dobrze, ze bylam na poczcie , bo teraz sie z tata zabieramy, czekam na sygnal i musze wyjsc kawalek, bo nie chce, zeby sie zakopali ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23887910]Kasia, ale jak ktoś Ci wyjął te pieniądze z ciasnej kieszeni? ![]() Mój Padre kiedyś włożył pieniądze do przedniej kieszonki takiej małej, co jest zawsze w normalnej kieszeni jeansów, kojarzycie? ![]() ![]() 5 stow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Konto usunięte
|
Zaraz zasnę na siedząco
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Kfa jade na zajęcia, kórych raczej nie będzie bo właśnie ostałam cynk
![]() No, ale zostawie rozdział i kolega ma kalendarz dla mojej Agaty co jej obiecał, więc nie tak do końca na darmo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
a mialam wlasnie pytac czy wolne juz macie w szkolach
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23887910]Kasia, ale jak ktoś Ci wyjął te pieniądze z ciasnej kieszeni?
![]() Mój Padre kiedyś włożył pieniądze do przedniej kieszonki takiej małej, co jest zawsze w normalnej kieszeni jeansów, kojarzycie? ![]() ![]() I właśnie tego nie wiem. Mogły wystawać minimalnie.. Nie mam pojęcia. Podejrzewam,ze to wtedy jak podeszła do mnie moja przyjaciółka po swoją kawę. I wiecie... jak z boku ktoś znajomy stoi to nawet jak właśnie z tej strony coś dotknie cie w nogę czy coś to nie zwraca się uwagi. Bo to się wydaje, że to ta osoba nas dotknęła. Innej opcji nie widzę ![]() ajjjj dobra. Bioręsię za korkii Trzeba odpracować straty ![]()
#295 |
Zakorzenienie
|
kurde wkurza mnie to czekanie, bo jak zaczne cos robic to zadzwonia, i tak siedze i mysle
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- no dostalam esa, to ide ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
A Wy czemu rozgadałyście się dopiero jak ja wyszłam z pracy?
![]() ![]()
#297 |
Zakorzenienie
|
Domyśl się
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Ale mi dzisiaj poczta muli....te co mają na tlenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
a te kalendarze to chyba priorytetami poszly co
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Kama, wiesz co sobie pomyslalam o Ti, ze mnie obserwowali ![]() bo ostatnio jak wlazilam to tylko ze studni wyjmowalam, bo kopac sie nie chcialo, to ni wymyslili widzialas nie, zeby kopac wyspy, bo trza miec iles tam kopow, te skarby wszytskie, albo kolekcje, wiec poczulam, ze jednak ktos mnie obserwuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
idziałam....będa mi kurna liczyć ile kopie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
A moja przyjaciółka jest na Pudelku
![]() Owijała Piróga w folię.. i sama też była owinięta ![]() Akcja przeciwko złemu traktowaniu karpi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.