|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: odchudzanie od NOWEGO ROKU - grupa wsparcia!
witam !
ja czuję się na razie bardzo dobrze . dzisiaj na śniadanko kanapki z serkiem , na obiadek troszkę zupy ogórkowej , i jeszcze czeka mnie jakaś kolecja . obecnie jem mandarynki , ale ochota na czekolade nadal jest . zaraz jeszcze troche ćwiczeń i rozpoczynam weekend . miłego weekendu !! ;*
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Coś jest na rzeczy z tą czekoladą, bo ja też niestety dałam się skusić.
a dzisiaj to wolę nie mówić. naprawdę, ten tydzień był takim tygodniem obiecywania sobie samej że będzie dobrze, a z każdym dniem byłam coraz niżej na równi pochyłej. W sumie oceniam ten tydzień na 3+, a plus to chyba daję sobie za dobre chęci Ale jutro weekend, czyli poniekąd wolne, nie trzeba się nigdzie ruszać, tylko nauka i ja bosko! Czasem mam wrażenie, że jeśli wychodzę z domu to mój cały plan żywieniowy idzie się... ekhm... idzie w diabły. Dlatego jutro mam nadzieję, że będzie OK. Oby!!! Bo waga waha się około 58 ciągle. Zresztą, nie dziwię się ze nie ma spadku.A w ogóle to mam kolejne postanowienie, ale nie żywieniowe już, tylko dotyczące snu. Jako że mam totalnie nieregularny tryb życia i co za tym idzie dziwne pory snu: np: 04-11. albo 01-10. albo 02-12. muszę to jakoś uregulować! najgorsze jest to, że tak kocham spać... ale muszę się ograniczyć do jakichś 8 godzin najwyżej. Pozdrawiam!! |
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
hej
muszę się wam dziś pochwalić, pomimo iż nie był to rewelacyjny tydzień, taki jak bym chciała pod względem żywieniowym, to waga dziś pokazała 73,5 a wam jak idzie? pochwalicie się efektami i wyrzućcie czekoladę! u mnie właśnie leży na stole, ale jestem ślina, zaraz idę na śniadanie zjem musli
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Mi dziś pokazała 0,6kg więcej niż wczoraj ;(
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
a moja pokazała 59!!!!!!!!!!!!!! aaaaaa
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
będzie dobrze! tylko nie poddawajcie się
mi dziś już trzy osoby powiedziały że widać po mnie że schudłam, niech to będzie dla was motywacją
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lepiej ciocia mówi schudłaś
a moja waga pokazuje to samooo
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj tak mi dobrze idzie!! Nie mogę tego zmarnować przez chęć na czekoladę!!! Co jest z tą czekoladą!! każdy o niej gada, wszędzie ją reklamują i pełno jej w domu!! aaa !! dam radę, wytrzymam!!
Śniadanie: jajko, 2 kromki ciemnego chleba, (jedna z serem żółtym, druga z szynką i chrzanem). Lunch: pomidorowa z makaronem wielozbożowym Obiad: pół paczki warzyw mrożonych + sałatka z papryki, sałaty, fety, pomidora, ogórka, kukurydzy. Kolacja?? + dwie zielone herbaty. |
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz strzeli dwa tygodnie ograniczania i waga drgnęła o 1 kg czyli z 70 spadło do 69
W tym tygodniu za dużo sobie trochę pozwoliłam powinnam jeść lżejsze rzeczy a ja jem wszystko tylko mniejsze porcje. Nigdy nie byłam szczupła i chyba tak już zostanie. Dziś mam dołek . dla Dziewczyn które są wytrwałe i osiągają rezultaty.
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tak samo z 69 spadło na 68 ![]() ale nie załamuj się damy radę ![]()
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale trzeba się motywować wewnętrznie. tylko zrobiliśmy sobie kolację, jajeczniczkę. Ale już dawno o niej zapomniałam, (a raczej mój żołądek!!!) bo to było o 20, a teraz jest 00:33, a ja nadal siedzę po uszy w książkach. Popijam za to herbatkę odchudzającą i motywuję się, żeby nie zasnąć. Ale zaraz i tak zmykam spać! Dobranoc |
|
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
witam
ja nie wiem jak przeżyje dzisiejszy dzień, dziadek ma urodziny i od 14 do nie wiadomo której będziemy siedzieć i jeść aaaaaaa!!! mam nadzieję że dam radę i śniadanie zjem lżejsze żeby móc zjeść choć kawałek tortu, zjadłam mleczną kanapkę i mam ochotę jeszcze na jabłko na które sobie chyba pozwolę.
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze ja wczoraj musiałam źle spojrzeć na wagę :O w piątek było 62.3, wczoraj wydawało mi się że było 62.9 a dziś jest.... 61,5kg!!!! Więc być może źle spojrzałam i wczoraj było 61.9 kg, bo wątpię żeby waga mi spadła w ciągu 1 dnia o 1,4kg
Bilans po 2 tygodniach diety: -2,5 kg Jestem bardzo zadowolona z tego wyniku. Do następnej niedzieli ma być -3.5kg, a do końca stycznia chcę być na półmetku z wagą 60kg i 4kg utraconymi. Uda się
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
no to gratuluję! mi dziś pokazała tylko 0,1kg mniej niż wczoraj, no ale małymi kroczkami do celu
|
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje!!!!!!!!!!
Edytowane przez izolda26 Czas edycji: 2011-01-16 o 14:37 |
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
U mnie kilogram mniej (66,5)
Jeżdżę na rowerku trochę ponad godzinę dziennie, nie palę już 16 dzień, dieta super, zero słodyczy w tym roku jak na razie
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
no to gratuluję! oby tak dalej
ja nie dawno wróciłam z urodzin, które zaczęły się bardzo dobrze, ale niestety skończyły się fatalnie, aż się boje jutro na wagę wejść;( chyba zrobię sobie jutro głodówkę żeby się z tego wszystkiego oczyścić. |
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiedzcie jak u was było a jak jest
Ja 2 tygodnie temu ważyłam 64 kg Dziś ważę 61 kg 1 lutego będę ważyć 59 kg
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
no to super !
mi od wczoraj przybyło 0,4kg ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo dziś zjadłam stosunkowo mało bo tylko grahamkę z szynką jabłko i trochę suszonego banana, a oprócz tego wybiłam duuużo czerwonej herbaty.
|
|
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Byłam na początku,ale zrezygnowałam musiałam wszystko przemyśleć..... Biorę się za siebie.....!!! Mam wzrostu 165 i właśnie się ważyłam waże 67kg: Wczoraj kupiłam wagę więc wszystko będzie pod kontrolą.....Od jutra zero słodyczy !!!! 5 posiłków, 2 litry wody plus herbata zielona i ćwiczenia.... Mam nadzieje że nie dacie mi się poddać ..... Powodzenia wam życzę ;![]()
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
no to witamy
i motywujemy do działania
|
|
|
|
|
#292 |
|
Przyczajenie
|
A mam pytanie jak zalozyc ten suwaczek/?
jakie cwiczenia wykonujecie?
|
|
|
|
|
#293 |
|
Przyczajenie
|
Również mam zamiar się odchudzić, przy wzroście 170 ważę 67 kg ;( Chcę zrzucić 7-10 kg. Odchudzam się już od 1 stycznia, a waga nadal stoi w miejscu(może ok. 0,5 kg schudłam, ale to nic) Zrezygnowałam ze słodyczy, itp., moja dzienna ilość kalorii nie przekracza 1000, prawie codziennie ok.25 minut ćwiczeń na orbitreku. Co robię nie tak i jak zrzucić zbędne kilogramy?
|
|
|
|
|
#294 |
|
Przyczajenie
|
Powiem tak 5 posiłków dziennie,2 litry wody,plus do tego zielona herbata.... Zero słodyczy ! Białego pieczywa! Makaronu ! Napoi Gazowanych! Fast Food ! I dużo dużo Ćwiczeń i najlepiej co dziennie nie co drugi dzień....
Powodzenia życzę. I pamiętaj silna Wola przede wszystkim .......
|
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko, co napisałaś, no może poza piciem zielonej herbaty robię, a i tak nic.
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nie widać efektów pierwszy tydzień był wporządku a drugi zmarnowałam. Mam 168 cm wzrostu i waże nie wiem ile bo waga mi szwankuje raz 69 raz 70 a innym razem, 72 poprostu tragedia GRUBAS ze mnie ale nigdy nie byłam szczupła
. Ale jutro koniec!!! Nie chcę już tak wyglądać, wstydzić się siebie. Chciałabym schudnąć 10 kg ale nawet 5 mnie satysfakcjonuje
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od 1-go stycznia z 60 kg zrobiło się 58,5 kg. ![]() A u mnie nawet nieźle. Wczoraj 58,4, a dziś 58,5. Dzisiaj zgrzeszyłam lodami, ale z drugiej strony to i tak mało zjadłam, a po drugie były moją nagrodą za naukę hehe. No i to były tylko 2 gałki. Poza tym strasznie dużo nauki, aż nie wiem za co się brać! Dziś odpoczywam po kolokwium, ale jutro układam plan nauki, i do dzieła!!! Życzcie mi powodzenia!
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
co tu taka cisza? mam nadzieję że się nie poddałyście! u mnie waga narazie stoi, bo w domu jakoś nie mam motywacji do odchudzania:/ ale i tak cieszę się że nie idzie w górę
|
|
|
|
|
#299 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie też się zastanawiam czemu tutaj taka cisza ...
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
witajcie !!
ja juz tydzień ćwiczeń i 3 dni diety . na razie brak efektów , ale jestem dobrej mysle ! Oby tak było .. powodzenia !!
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

ja czuję się na razie bardzo dobrze
. zaraz jeszcze troche ćwiczeń i rozpoczynam weekend 

a dzisiaj to wolę nie mówić. naprawdę, ten tydzień był takim tygodniem obiecywania sobie samej że będzie dobrze, a z każdym dniem byłam coraz niżej na równi pochyłej. W sumie oceniam ten tydzień na 3+, a plus to chyba daję sobie za dobre chęci
bosko! Czasem mam wrażenie, że jeśli wychodzę z domu to mój cały plan żywieniowy idzie się... ekhm... idzie w diabły. Dlatego jutro mam nadzieję, że będzie OK. Oby!!! Bo waga waha się około 58 ciągle. Zresztą, nie dziwię się ze nie ma spadku.

dla Dziewczyn które są wytrwałe i osiągają rezultaty.

tylko zrobiliśmy sobie kolację, jajeczniczkę. Ale już dawno o niej zapomniałam, (a raczej mój żołądek!!!) bo to było o 20, a teraz jest 00:33, a ja nadal siedzę po uszy w książkach. Popijam za to herbatkę odchudzającą i motywuję się, żeby nie zasnąć. Ale zaraz i tak zmykam spać! Dobranoc