|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Co Was ujęło/ujmuje w Waszych TŻ?
Szczęście w jego oczach, kiedy się budzi i widzi mnie
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Charakter, to z jaką cierpliwością mnie uspokajał, jego uśmiech
, okazywanie uczuć w bardzo słodki sposób i najfajniejsze niespodzianki
Edytowane przez agatka36 Czas edycji: 2013-07-15 o 17:00 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie w moim Tż ujęło na samym początku to, że walczył o mnie, mimo, że tyle razy dawałam mu do zrozumienia, że nic z tego nie będzie, że za duża jak dla mnie różnica wieku, możemy się tylko kolegować i nic więcej, a on nie zniechęcił się tylko pomału, wytrwale mnie zdobywał, aż w końcu mu się udało
![]() A inne cechy które mnie w nim ujęły: Jest bardzo mądry, na każdy temat ma swoje zdanie i lubi z innymi dyskutować. Ma niesamowitą cechę przyciągania do siebie ludzi, zawsze jest wesoły i zaraża tym wszystkich wokół siebie. Nie wiem jak on to robi, nie raz mu zazdroszczę. ![]() Świetnie gotuje Potrafi siedzieć godzinami w kuchni i gotować coś tylko dlatego, że mam na coś ochotę.Jest bardzo zaradny życiowo i to w nim uwielbiam! Pracuje i jednocześnie studiuje trudny kierunek, bardzo dobrze sobie radzi, a nawet często pomaga innym. Jego stosunek do mnie, okazuje mi wiele szacunku, miłości, opiekuńczości. To, że jak u mnie nocuje, po przebudzeniu zawsze mówi, że ślicznie wyglądam, a ja wtedy taka nieuczesana, nieogarnięta i w ogóle blee ![]() Jego stosunek do moich rodziców, rodziny, innych ludzi. Spontaniczność. Bezinteresowna pomoc innym, życzliwość. Uśmiech. To, że zawsze kiedy się widzimy całuje mnie w czoło, nos, dłonie. To te najważniejsze cechy, ale jeszcze mogłabym wymienić wiele innych.
|
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Mnie ujął Jego uśmiech, spontaniczność i oczy
w późniejszym czasie poznałam,że potrafi ogarnąć nawet najgorsze sytuacje w których ja panicznie się bałam. Jest odważny, pewny Siebie, wtedy kiedy potrzeba szybkiej reakcji. Oczywiście jest mega kochany, i non stop potrafimy się śmiac ![]() chłopak warty grzechu
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Jego uśmiech i oczy
Zawsze radosne. Jego totalna spontaniczność i wariackie pomysły, poczucie humoru. Specjalnie dla mnie kupuje moje ulubione owoce i warzywa, mimo że sam nie lubi. Gotuje sam z siebie dla mnie obiady (jest świetnym kucharzem-pasjonatem) i zawsze przemyci jakieś słodkości i daje je w niespodziewanym momencie. Cenię sobie w Nim ogrom cierpliwości jaki ma i to, że zawsze potrafi iść na kompromis, gdy trzeba i to, że jak coś obieca, to o tym nie zapomni, zrobi to. Nigdy nikomu nie odmówi pomocy. Lubię obserwować to jak odnosi się do swojej rodziny, podoba mi się, że ma poukładane priorytety - rodzina i miłość są na pierwszym miejscu. Docenia małe gesty, uczynki, zawsze je zauważa i dziękuje mi za to, mimo, że dla mnie to jest drobiazg np. wyjęcie naczyń ze zmywarki. Ciągle mnie chwali i prawi komplementy, pomaga mi i wspiera mnie, napisze rano smsa, na powitanie zawsze przytuli i ogólnie często okazuje uczucia. |
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez jogurtowy muffin Czas edycji: 2013-11-25 o 13:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

, okazywanie uczuć w bardzo słodki sposób i najfajniejsze niespodzianki