Offtopowe zapuszczanie Część XXVII- zapuszczalskie wciąż atakują - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 21:32   #271
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVII- zapuszczalskie wciąż atakują

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja się z Vistą wiecznie kłócę (dziadek ma ją na swoim komputerze). To najbardziej niestabilny system jaki w zyciu widziałam.
Windowsa 7 miałam na swoim laptopie oryginalnie. Myślałam nawet żeby przez pół roku-rok poużywać go, a potem dopiero wrócić do Windowsa. Jednak po chwili korzystania z Windowsa 7, w trybie przyspieszonym pisałam do przyjaciela-informatyka, że ma mi już załatwiać płytkę instalacyjną Linuksa, bo ja z Windowsem nie wytrzymam
Moj dodatkowy problem z ta zakichana vista jest taki, ze mam uzywanego kompa i poprzedni wlasciciel cos namieszal w ustawieniach i ani ja ani TZ nie mozemy sobie z tym poradzic.
Chcialam wrocic do ustawien fabrycznych ale nie moge

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 21:32   #272
Chatul
ma zielone pojęcie

Jyyli, jeszcze kolejne wypowiedzi od mojego TŻ-a
"Czasy, kiedy pod Linuksem trzeba było używać konsoli, daaawno odeszły. Teraz służy raczej jako narzędzie ratunkowe i dla zaawansowanych użytkowników".

oraz:

"No i łatwiej komuś pomagając powiedzieć "wpisz to i to w konsoli i napisz mi co system odpowiedział" niż "kliknij tutaj, teraz tam, teraz tam, jak to nie masz? A, ok, zapomniałem że masz system w innym języku. Przeczytaj mi co masz. Aha, to, ok. To teraz jeszcze wpisz to, kliknij tamto, i zaraz zacznę mówić jak sprawdzić czy zadziałało" ".
Stary 2011-01-14, 21:44   #273
Magdzia94
Zakorzenienie

Padam.

Dobranoc

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 22:03   #274
pamfilia
Zakorzenienie

kochane, czy widziałyście gdzieś ten produkt https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4597,pielegnacja-cery-tlustej-zel-szalwiowy-do-cery-tlustej-tradzikowej.html&next=1
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 22:09   #275
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Nie :C Ale chcę go mieć!

Może da radę go przez neta zamówić?
Stary 2011-01-14, 22:17   #276
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Od mojego TŻ-a: "Jest co najmniej jeden produkt komercyjny (od firmy CrossOver) i kilka otwartych (w tym PlayOnLinux) które pozwalają instalować gry windowsowe pod Linuksem- nieraz łatwiej niż pod Windowsem (wkładasz płytę, wybierasz grę z listy w tym programie pomocniczym, i po chwili jest zainstalowana i gotowa do użycia). Wszystkimi "sztuczkami" które mogłyby być potrzebne (dla wielu aplikacji nie są, nawet gier) zajmie się za nas tamto narzędzie. I tak, to wszystko oczywiście graficznie.".
A właśnie, trzeba było ściągnąć programy, ale ze ściąganiem też miałam pewne problemy Już nie pamiętam, co to było, ale w końcu dałam sobie spokój. Jeśli chodzi o mało istotne sprawy jak system operacyjny, to zawsze idę po linii najmniejszego oporu

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, bo pewnie w poniedzialek bedzie instalowany na mojego kampa.
Niestety Vista wpedza mnie do grobu. Myslalam ze sie przyzwyczaje, ale nie da rady.
O nie, Vista jest najgorsza

Cytat:
Jyyli, jeszcze kolejne wypowiedzi od mojego TŻ-a
"Czasy, kiedy pod Linuksem trzeba było używać konsoli, daaawno odeszły. Teraz służy raczej jako narzędzie ratunkowe i dla zaawansowanych użytkowników".

oraz:

"No i łatwiej komuś pomagając powiedzieć "wpisz to i to w konsoli i napisz mi co system odpowiedział" niż "kliknij tutaj, teraz tam, teraz tam, jak to nie masz? A, ok, zapomniałem że masz system w innym języku. Przeczytaj mi co masz. Aha, to, ok. To teraz jeszcze wpisz to, kliknij tamto, i zaraz zacznę mówić jak sprawdzić czy zadziałało" ".
No bo ja już parę dobrych lat temu miałam Linuksa, więc nie ma się co dziwić, że pamiętam tylko dawne czasy

A mnie się nadal wydaje, że łatwiej jest jednak na Windzie instalować, bo klikasz dalej, dalej, dalej, wybierasz miejsce, gdzie chcesz zainstalować, dalej Chyba, że ktoś jest totalnie zielony, to zmienia postać rzeczy.
No i nie wiem, czy każda gra pójdzie na Linuksie Ale tym się nie interesowałam, więc nic na ten temat nie powiem. Ważne, że na Windowsie 7 wszystko chodzi

Ale też wszystko zależy od osobistych preferencji i tak dalej Zresztą jak w każdej dziedzinie życia.

Edytowane przez jyyli
Czas edycji: 2011-01-14 o 22:35
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 22:32   #277
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A właśnie, trzeba było ściągnąć programy, ale ze ściąganiem też miałam pewne problemy
A to już w ogóle nie wiem dlaczego

Cytat:
No bo ja już parę dobrych lat temu miałam Linuksa, więc nie ma się co dziwić, że pamiętam tylko dawne czasy
Możliwe. Ja Linuksa dopiero niewiele ponad 2 lata używam.

Cytat:
A mnie się nadal wydaje, że łatwiej jest jednak na Windzie instalować, bo klikasz dalej, dalej, dalej, wybierasz miejsce, gdzie chcesz zainstalować, dalej
Oj, nie zawsze, nie zawsze... Cuda potrafiłam mieć pod Windowsem podczas instalacji

Cytat:
No i nie wiem, czy każda gra pójdzie na Linuksie
Prędzej pod Linuksem pójdzie coś windowsowego, niż pod Windowsem coś linuksowego Na Linuksie często wystarczy sam program Wine zainstalować i można dzięki niemu odpalić wiele windowsowych programów

Cytat:
Ale też wszystko zależy od osobistych preferencji i tak dalej Zresztą jak w każdej dziedzinie życia.
Jasne Ja na siłę nikogo nie nawracam na Linuksa. Każdy robi jak uważa. Ale denerwuje mnie jak ktoś źle mówi o Linuksie, a sam nigdy go nie używał. No i powielanie pewnych stereotypów o tym systemie również mnie irytuje.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 22:36   #278
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie :C Ale chcę go mieć!

Może da radę go przez neta zamówić?
Na dozie nie ma
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 22:37   #279
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Jasne Ja na siłę nikogo nie nawracam na Linuksa. Każdy robi jak uważa. Ale denerwuje mnie jak ktoś źle mówi o Linuksie, a sam nigdy go nie używał. No i powielanie pewnych stereotypów o tym systemie również mnie irytuje.
Też czegoś takiego nie lubię, a sama mam jak najlepsze zdanie o Linuksie Generalnie jest lepszy od Windowsa, ale jednak Windows posiada tych kilka cech, które zadecydowały o tym, że go używam, jak chociażby fakt, że od początku był zainstalowany na moim lapku

Mój piesek zjadł kawałek gorzkiej czekolady, mam nadzieję, że nic jej nie będzie
Stary 2011-01-14, 22:48   #280
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Na dozie nie ma
Może w jakimś innym sklepie internetowym mozna to cudo dorwać?

Cytat:
Też czegoś takiego nie lubię, a sama mam jak najlepsze zdanie o Linuksie Generalnie jest lepszy od Windowsa, ale jednak Windows posiada tych kilka cech, które zadecydowały o tym, że go używam, jak chociażby fakt, że od początku był zainstalowany na moim lapku
Ja to wszystko rozumiem Sama używałam i Windowsa (95, 98, 2000, XP, Vista, Windows 7) i Linuksa (tutaj tylko różne wersje Ubuntu) więc w miarę znam wady i zalety obu tych systemów. Linux mi bardziej odpowiada (chociażby dlatego, że jest darmowy), co nie zmienia faktu, że i Windows ma swoje zalety. Grunt to WYBRAĆ to, czego się chce używać.

Niestety polski system edukacji nie zakłada możliwości wyboru A szkoda. Skoro nauczyciel wybiera podręcznik uczniom, to dlaczego informatyk nie może wybrać systemu operacyjnego... Zwłaszcza, że Linuksa można spokojnie odpalić z płytki. Nie trzeba instalować na dysku.
Chociaż większość osób pracujących w szkole na stanowisku informatyka, to ludzie, którzy mają z informatyką mniej wspólnego niż ja Moja "informatyczka" w LO w życiu Linuksa nawet na oczy nie widziała Za to w podstawówce miałam takiego informatyka, którego nawet mogłabym określić jako całkiem nieźle znającego Windowsa. Chociaż skompromitował się jak się okazało, że ja- kilkunastoletnie dziecko, które wtedy od roku miało komputer, znam więcej skrótów klawiaturowych niż on I zdarzało mi się, że jak miał problem z jakimś programem, to ja mu musiałam pomagać

Cytat:
Mój piesek zjadł kawałek gorzkiej czekolady, mam nadzieję, że nic jej nie będzie
Też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Stary 2011-01-14, 22:52   #281
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Może w jakimś innym sklepie internetowym mozna to cudo dorwać?

Ja to wszystko rozumiem Sama używałam i Windowsa (95, 98, 2000, XP, Vista, Windows 7) i Linuksa (tutaj tylko różne wersje Ubuntu) więc w miarę znam wady i zalety obu tych systemów. Linux mi bardziej odpowiada (chociażby dlatego, że jest darmowy), co nie zmienia faktu, że i Windows ma swoje zalety. Grunt to WYBRAĆ to, czego się chce używać.

Niestety polski system edukacji nie zakłada możliwości wyboru A szkoda. Skoro nauczyciel wybiera podręcznik uczniom, to dlaczego informatyk nie może wybrać systemu operacyjnego... Zwłaszcza, że Linuksa można spokojnie odpalić z płytki. Nie trzeba instalować na dysku.
Chociaż większość osób pracujących w szkole na stanowisku informatyka, to ludzie, którzy mają z informatyką mniej wspólnego niż ja Moja "informatyczka" w LO w życiu Linuksa nawet na oczy nie widziała Za to w podstawówce miałam takiego informatyka, którego nawet mogłabym określić jako całkiem nieźle znającego Windowsa. Chociaż skompromitował się jak się okazało, że ja- kilkunastoletnie dziecko, które wtedy od roku miało komputer, znam więcej skrótów klawiaturowych niż on I zdarzało mi się, że jak miał problem z jakimś programem, to ja mu musiałam pomagać

Też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Nasz informatyk nigdy nie może nam pomóc, bo nie może do nas podejść
A "programowanie" to przepisywanie żywcem z tablicy czegoś, czego nie rozumiemy, bo nikt nam nie wytłumaczył, co robi co, tylko kazał przepisywać

A z psem chyba będzie okej, uspokoiłam się, jak przeczytałam, że psu o wadze 9 kg może zaszkodzić dopiero 75g czekolady. Ona gdzieś tyle waży. No i ma jamnicze geny, już parę razy kradła czekoladę i żyje, ale zawsze kradła mleczną, a dziś podwędziła gorzką.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 22:53   #282
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

Kusi mnie ten micel
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25277

Oglądałam go nawet ostatnio... Monjas - jak się sprawdza? Fajny?
miałam kilka butelek, nie polecam, twarz mi się tak jakby klei....o wiele bardziej lubię ten z AA a teraz kupuję z Delii- jest w Naturze- w promocji za 5zł bez promo chyba 7/8

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Kolejny dzień czuję się beznadziejnie. Głowa mnie boli, nie mogę na siebie patrzeć, chodzę i ryczę. Rano przy rodzicach uciekłam do łazienki, wczorajsze po południe przeryczałam prawie całe, dziś się zanosi na to samo. Nie wiem, co się ze mną stało. To już któryś dzień z kolei. Chciałabym spać i nie zatruwać nikomu życia moimi humorami Jestem na jakichś ziołowych kroplach uspokajających, ale nic nie dają.
a validol ?

Cytat:
A ja spodnie sobie muszę kupić... Bo mam już wszystkie pary podarte Przez te grube uda co 3 miesiące muszę nowe spodnie kupować

no to dieta, ćwiczenia

ale ze mnie jest pasztet, nie dość, że cera itd...to jeszcze włosy..czemu muszą być takie cienkie, czemu

mimo nawilżenia są takie suche jakieś, nie układają się dobrze ;(;(;(

Cytat:
Hey uwielbiam, możesz wszystko zaśpiewać ;p

Edytowane przez Rinaa
Czas edycji: 2011-01-15 o 07:39
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 23:04   #283
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
A "programowanie" to przepisywanie żywcem z tablicy czegoś, czego nie rozumiemy, bo nikt nam nie wytłumaczył, co robi co, tylko kazał przepisywać
No tak, zapomniałam- polska szkoła Edukację mamy ogólnie na naprawdę wysokim poziomie. Tylko ta informatyka właściwie wszędzie jest na niskim poziomie... Ale to kwestia tego, że jak ktoś jest dobrym informatykiem to pracuje w dobrej firmie i kosi niezłą kasę. Do pracy w szkole idą ci, którzy mają odpowiedni papierek, a umiejętności prawie w ogóle

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
miałam kilka butelek, nie polecam, twarz mi się tak jakby klei....o wiele bardziej lubię ten z AA a teraz kupuję z Delii- jest w Naturze- w promocji za 5zł bez promo chyba 7/8
Jaki Delii? Jest na KWC?

Cytat:
no to dieta, ćwiczenia
Ćwiczeniami to ja sobie tylko zaszkodzę. Ja mam baaaardzo umięśnione nogi. Tłuszczu tak strasznie dużo nie mam Tylko trochę. Ale odkłada się na mięśniach.
A co do diety odchudzającej, to ja się do tego nie nadaję Nigdy na takiej nie byłam i nie zamierzam Za to już jakiś czas temu ograniczyłam wszelkie słodycze i inne naprawdę tuczące rzeczy, staram się jeść obfite śniadanie, albo obiad, ale nigdy kolację itd. Jak jeszcze dodam do tego trochę ruchu to powinno być dobrze
Chociaż ud to mi raczej nie odchudzi.
Stary 2011-01-14, 23:12   #284
kocurzyca
Zakorzenienie

Awogole zapomnialam napisac. Ostatnio jak bylam w PL to na lodowisku widywalam dziewczyne z wizazu. Tylko nie pamietam gdzie na wizazu ja widzialam. Na rudym czy na szafie
Ale swietne rude klaczki ma

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-01-14, 23:13   #285
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
A w ogole zapomnialam napisac. Ostatnio jak bylam w PL to na lodowisku widywalam dziewczyne z wizazu. Tylko nie pamietam gdzie na wizazu ja widzialam. Na rudym czy na szafie
Ooo, nieźle
Stary 2011-01-14, 23:25   #286
19agusia91
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=22205 ta?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 23:36   #287
Chatul
ma zielone pojęcie

Zna się któraś z Was na kefirach? Ostatnio próbuję sobie znaleźć najlepszy dostępny na rynku kefir, ale mam z tym problem, bo nie do końca wiem jakich składników powinnam unikać. Wiem, że mleko w proszku jest średnio zdrowe, a większość kefirów je zawiera Więc już odrzuciłam kefiry z mlekiem w proszku. Ale są jeszcze na rynku jakieś kefiry z różnymi kulturami bakterii- to będzie dobre? Albo z jakimś niby dodatkowym białkiem Znalazłam też jeden kefir, który ma w składzie jedynie mleko pasteryzowane. I tyle. Powinnam czegoś z tego unikać? Albo szukać jakiegoś konkretnego składnika?

Pytam, bo kefirów sporo piję. A nie chcę pijąc niby zdrowy napój, ładować świństw do organizmu
Stary 2011-01-14, 23:52   #288
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Awogole zapomnialam napisac. Ostatnio jak bylam w PL to na lodowisku widywalam dziewczyne z wizazu. Tylko nie pamietam gdzie na wizazu ja widzialam. Na rudym czy na szafie
Też miałam okazję widzieć kilka wizażanek

http://moda.allegro.pl/new-look-czar...403967342.html Marzę o takich butach

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 00:00   #289
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mi też się takie podobają

Miałam podobne karmelowe bez tego futerka wywijanego i mi się obcas połamał w momencie, kiedy naprawdę nic gorszego nie mogło mnie spotkać i odechciało mi się butów na obcasach. Nadal mi się podobają, ale mam jakiś taki lęk, że znów na totalnym zadupiu, gdzie jestem SAMA i każdy mijający mnie samochód na mnie trąbi (a nie przeszkadzałam im w trasie) obcas mi się złamie. Co się naprzeklinałam wtedy A szłam na rozmowę o pracę. Byłam już tuż tuż. Na drugim końcu Poznania, niemalże za Poznaniem. Miałam do wyboru albo iść na tę rozmowę ze złamanym obcasem albo wrócić do domu. Poszłam na rozmowę. Pracy i tak nie dostałam, bo szukali kogoś bardziej dyspozycyjnego
Stary 2011-01-15, 00:13   #290
Chatul
ma zielone pojęcie

Idę już spać. Dobranoc
Stary 2011-01-15, 00:57   #291
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. Wlasnie jak na nia spojrzalam to mi sie przypomnialo
Tamta mlodsza jest (tak sie przynajmniej wydaje ze ma z 16 lat gora)
Cytat:
Zna się któraś z Was na kefirach? Ostatnio próbuję sobie znaleźć najlepszy dostępny na rynku kefir, ale mam z tym problem, bo nie do końca wiem jakich składników powinnam unikać. Wiem, że mleko w proszku jest średnio zdrowe, a większość kefirów je zawiera Więc już odrzuciłam kefiry z mlekiem w proszku. Ale są jeszcze na rynku jakieś kefiry z różnymi kulturami bakterii- to będzie dobre? Albo z jakimś niby dodatkowym białkiem Znalazłam też jeden kefir, który ma w składzie jedynie mleko pasteryzowane. I tyle. Powinnam czegoś z tego unikać? Albo szukać jakiegoś konkretnego składnika?

Pytam, bo kefirów sporo piję. A nie chcę pijąc niby zdrowy napój, ładować świństw do organizmu
Te z samym mlekiem dobre
I z kulturami tez OK.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-01-15, 05:30   #292
saming
Zakorzenienie

Witam, o cudownej porze
Zgadnijcie, kto mnie obudził o 4
(nie, po co ona miałaby tu zostać na noc i mogliby spać i bzykać się i cokolwiek... lepiej o 4 wyjść z mieszkania, przyprowadzić ją i sobie o 5 rano urządzać kąpiele w łazience, myślałam, że wyjdę z pokoju i na nich nawrzeszczę po prostu)
W ogóle... ja nie wiem, ich może podnieca, że ktoś ich słyszy czy co? oni sobie nawet drzwi do pokoju nie zamknęli, są lekko uchylone.
Spoko, jestem wybudzona, trochę się już potłukłam po kuchni, to tak o 8 zacznę sprzątać mieszkanie, zastanawiam się jeszcze nad muzyką na full

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 06:34   #293
monjas1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Witam, o cudownej porze
Zgadnijcie, kto mnie obudził o 4
(nie, po co ona miałaby tu zostać na noc i mogliby spać i bzykać się i cokolwiek... lepiej o 4 wyjść z mieszkania, przyprowadzić ją i sobie o 5 rano urządzać kąpiele w łazience, myślałam, że wyjdę z pokoju i na nich nawrzeszczę po prostu)
W ogóle... ja nie wiem, ich może podnieca, że ktoś ich słyszy czy co? oni sobie nawet drzwi do pokoju nie zamknęli, są lekko uchylone.
Spoko, jestem wybudzona, trochę się już potłukłam po kuchni, to tak o 8 zacznę sprzątać mieszkanie, zastanawiam się jeszcze nad muzyką na full

zabilabym ;/
mnie Lil obudzila po 5 i juz jakos nie chcialo mi sie spac
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 06:35   #294
saming
Zakorzenienie

*******ę to.
Szukam innego mieszkania. Chciałam być miła i nie robić mu problemów z rodzicami, ale teraz mam to w dupie.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 06:55   #295
monjas1988
Wtajemniczenie

nie dziwie sie, koles ma cos z glowa i jest zle wychowany

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

ja wieczoremnalozylam olejek babydream na wloski pozniej umyje, zaraz bede brala sie za ciasto , ale mi sie nie chce, tyle ze juz obiecalam
regeneruję
zapuszczam
Stary 2011-01-15, 07:19   #296
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień dobry

Włoski umyłam,śniadanie zaraz pójdę zrobić
Wprawdzie nie wyspałam się, ale mam na to 2 tygodnie

Stary 2011-01-15, 07:46   #297
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki Delii? Jest na KWC?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35254&next=1

tylko jak się nim zmywa to tak trochę się pieni, byłam zaskoczona na poczatku, ale on bardzo mi odpowiada, fajnie zmywa makijaż, ja czasem tylko nim rano przemywam twarz, do tego ta cena

http://www.youtube.com/user/izabelle25D?ob=0#p/u

jaka Ona jest ładna

chciałabym się umieć tak pomalować
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 07:48   #298
monjas1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Włoski umyłam,śniadanie zaraz pójdę zrobić
Wprawdzie nie wyspałam się, ale mam na to 2 tygodnie
ja wloski u,yje pozniej, ciasto w piekartniku :P
i wlasnie wcinam jajecznice, tylko chleba nie mam

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35254&next=1

tylko jak się nim zmywa to tak trochę się pieni, byłam zaskoczona na poczatku, ale on bardzo mi odpowiada, fajnie zmywa makijaż, ja czasem tylko nim rano przemywam twarz, do tego ta cena

http://www.youtube.com/user/izabelle25D?ob=0#p/u

jaka Ona jest ładna

chciałabym się umieć tak pomalować

ogladalam wszysytkie jej filmiki
regeneruję
zapuszczam
Stary 2011-01-15, 07:53   #299
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Moja nauczycielka informatyki (bo nie nazwę jej informatyczką) w LO, na pewno nawet HTML-a nie znała Tak, tacy ludzie uczą informatyki...
Moja ogranicza się do podania komend, a jak coś nie wyjdzie ma jedną odpowiedź - "Musiał wystąpić błąd" . Ale nic, sama się nauczyłam przed sprawdzianem
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 07:54   #300
Magdzia94
Zakorzenienie

Kurde, ale się zdenerwowałam. Rodzice od tygodnia się kłócą Uważam że tym razem jest to wina mamy, która o WSZYSTKO się czepia, no przecież nie wiem co ją ugryzło, ciągle buczy po tacie, wymienia mu rzeczy nieskończone w domu
Powiem jej w końcu dzisiaj że przesadza, bo mam już dość jej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości