Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-06, 22:56   #271
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ale u mnie w tych informacjach, które mi przysłali jest dopiska do nazwy czegoś tam "płacę z allegro". Niby wszystko się zgadza, że przelewem w banku, tylko boję się, że okaże się, że będę musiała np. przez internet płacić czy coś i zapłacę 2 razy tyle co powinnam :/
"płacę z allegro" to taka opcja zapłaty i nie jest ona koniecznością. wpłać w banku, a tym się nie przejmuj. zachowaj koniecznie dowód wpłaty i czekaj na przesyłkę a i żeby problemów nie było, to w tytule wpłaty wpisz swoją nazwę użytkownika i numer aukcji, na której kupiłaś towar
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:01   #272
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kurczę... to może i ja powinnam na taki tryb przejść... bo u mnie systematyczności zero... a teraz sesja i zajeżdżam się masakrycznie... ale naprawdę- podziwiam Cię, bo pewnie i masz dni że nie czujesz się najlepiej itp.. a jednak dajesz radę..jesteś moją motywacją że jak się chce to mozna wszystko
w gimnajzum czy liceum zawsze mama mnie goniła do nauki mówiła,że mam poświęcić 10 min dziennie i spokój ale gdzie tam... ja nocki zarywałam dzień przed i efekt marny.. teraz się zawzięłam i po 20 min dziennie, a że skupić się nie umiem bo mi brzdąc w brzuchu buszuje to nawet nie dawałam rady dłużej i te 20 min wystarczyło,szkoda,że dopiero teraz to doceniłam

miałam iść spać ale zaczytałam się w maskach i szamponach do włosów i już nie wiem w co ''zainwestować''

w serię Radical, czy może Wax albo jeszcze coś innego
grr.....

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:03   #273
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
w gimnajzum czy liceum zawsze mama mnie goniła do nauki mówiła,że mam poświęcić 10 min dziennie i spokój ale gdzie tam... ja nocki zarywałam dzień przed i efekt marny.. teraz się zawzięłam i po 20 min dziennie, a że skupić się nie umiem bo mi brzdąc w brzuchu buszuje to nawet nie dawałam rady dłużej i te 20 min wystarczyło,szkoda,że dopiero teraz to doceniłam

miałam iść spać ale zaczytałam się w maskach i szamponach do włosów i już nie wiem w co ''zainwestować''

w serię Radical, czy może Wax albo jeszcze coś innego
grr.....
a gdzie to czytasz? chetnie poczytam, spac mi sie nie chce

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:05   #274
Montii
Zakorzenienie

buahot zaczeło się od allegro, później kwc i na necie opinie po wpisaniu w google i zgłupiałam, sama nie wiem czego chcę...

a Ty jakich używasz kosmetyków do włosów ?

[LEFT]
Stary 2011-02-06, 23:07   #275
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Oglądnęliśmy dziś z Tż'em film "Helikopter w ogniu" i doszłam do wniosku, że ja nie mogę takich filmów oglądać, bo za bardzo wszystko przeżywam i Tż się śmiał, że dobrze, że nie mam długich paznokci bo bym mu skórę z rąk pozdzierała tak go kurczowo trzymałam jak widziałam tryskającą krew, albo pół człowieka albo jak któryś z żołnierzy biegł i chciałam żeby biegł szybciej, żeby go nie złapali Ale film świetny, naprawdę, polecam, i do tego oparty na faktach, co bardzo lubię
A jutro pobudka z rana, nie wiem, jak to zrobię po 2 tygodniach ferii i tygodniu praktyk na godzinę 12 Ale dam radę, muszę dać i w tym tygodniu mamy od 8 do 16, ale pani Ania (szefowa kuchni) mówiła, że będzie nas puszczać o 14, zobaczymy jak to będzie, wycałuję ją chyba jak będzie nas puszczać po 6, a nie po 8 godzinach Tylko z szefem hotelu musi zagadać I od dziś zaczynam robić tak jak dziewczyna mojego brata, bo ona na zmiany pracuje i na 1 zmiany to idzie na 6 do pracy, to przygotowuje sobie dzień wcześniej kanapki i ciuchy i dziś już też tak zrobiłam, także jutro rano czeka mnie tylko szybki makijaż, kawusia, ubranie się i zrobienie koczka, także wstanę o 7
Dobra, już nie zanudzam, i nadrabiam

loluska - jutro już powinnam dorwać kabel, to wrzucę A co do włosów - może je zbytnio wysuszyłaś, bo nasza polska twarda woda umiejętnie przesusza a szampon jest od oczyszczania i to jak ze skórą - im bardziej oczyszczasz i przesuszasz tym bardziej się buntuje Ja odkąd myję co 2 dzień włosy, to o wiele mniej mi się przetłuszczają i do tego wcześniej od czasu do czasu mnie skóra głowy swędziała a teraz jeszcze ani razu takiego uczucia nie miałam, także być może to od codziennego mycia, zwłaszcza, jak mówisz, że masz wrażliwą skórę głowy

angelinmyheart - aha, to zdaj relacje oczywiście z użytkowania tych cieni Bo brokatów w błyszczykach to ja nie lubię, zresztą ja w ogóle to wielbię wszelakie pomadki ochronne i z filtrami, niż błyszczyki A co do kredek, to mam taką z Vipery i szczerze, bardzo ją polecam! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zu.html&next=1 .

Montii - ooo, masz ten tusz, na który poluję, jak zaczniesz używać, to daj znać jak się sprawuje I naprawdę z całego serca podziwiam za kontynuowanie studiów z dzieciaczkiem, widać, że nie dość, że śliczna to jeszcze poukładana i ambitna

E.J - świetne te bokserki, takie śmieszne Tż będzie na pewno zadowolony Właśnie my też mamy rocznicę - 2 lata-, ale w marcu i zupełnie nie wiem co mu sprezentować, co kupić, albo zrobić Ma już ode mnie bransoletkę, taką kartkę A4 z moim zdjęciem i zdaniami dlaczego i za co go kocham, ręcznie robiony album ze wspólnym zdjęciem i 365 cytatami o miłości, związkach, zdradach, cierpieniu, przyjaźni, kobietach, mężczyznach itd itp., perfumy , czapkę zimową, płytę Dżemu i książkę taką grubą o nich i ...nie mam już pomysłu, heelp

_blondyneczka_ - ojej nie załamuj się Kochana I dziewczyny dobrze mówią - trzeba mieć coś swojego w związku, jakąś swoją, prywatną sferę życia, jakieś hobby i fakt, narzucanie się jest niezbyt dobre, sama wiem coś o tym, ja też dla Tż'a zbyt dobra byłam i w ogóle, ale doszłam do wniosku, że koniec z tym, w związku mają się wykazywać obie osoby, obie osoby mają o ten związek dbać o przestrzegać pewnych zasad i zaczyna działać I przede wszystkim, nie możesz mu zabraniać jego hobby! Tak jak Montii mówi - świetnie, że ma jakąś pasję, jakieś zajęcie, wolałabyś, żeby łaził po klubach? Niech się lepiej facet po boisku wybiega, pobędzie z kolegami itd. niż jakby miał szaleć po dyskotekach A Ty wtedy masz wolny czas, możesz gdzieś wyjść, spotkać się z koleżankami albo po prostu najzwyczajniej w świecie poleniuchować i zrobić coś dla siebie

catee - klask i: co za wyniki, wow, bardzo, ale to bardzo mocno gratuluję, jesteś świetna i naprawdę możesz być z siebie dumna !!!! Zdolniacha ! Widzę, że tu się aż roi od inteligentnych, mądrych i ambitnych piękności i tak ma być!!

Kalpana - z własnego doświadczenia wiem, że najbardziej do oczu niebieskich pasują kolory takie jak brązy, złoto, róże, fiolety grafit i czerń.

Dzisiejsze SPAmowanie:
- zielona herbata
- multiwitamina i magnez do picia

Włosy:

- myte szamponem brzozowym, Farmona i dzieciaczkiem, Babydream
- odżywka głęboko nawilżająca, TRESemme
- regenerująca odżywka bez spłukiwania, Garnier
- jedwab CHI na końcówki
- serum termoochronne, Marion
- balsam nawilżająco-regenerujący, Joanna
- zakończyłam suszenie zimnym powietrzem
- zero prostowania

Twarz:

- peeling kremowy, Avon
- maseczka drożdżowa, Soraya
- zero makijażu oczu
- żel uniwersalny, Babydream
- tonik nagietkowy, Celia
- olejek FurMama, Babydream + Tormentiol punktowo na noc
- gruba warstwa Bambino na usta na noc
- żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- krem Nivea Soft
- krem do stóp, Avon
- będzie maść nagietkowa na dłonie na noc

Przejrzę jeszcze makijaże na MM i lecę spać, bo jutro rano pobudka...Dobranoc Ślicznotki!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:11   #276
Montii
Zakorzenienie

Alessandra spadłaś mi z nieba bo akurat też buszuję na torrentach i nie wiedziałam co ściągnąć, a że lubię filmy akcji i to jeszcze na faktach to biorę się za zasysanie

a tusz będzie w użyciu za jakieś 2-3 tygodnie dopiero, nawet go nie otwieram a tak kusi ale muszę wymęczyć jeszcze 2000 calories

[LEFT]
Stary 2011-02-06, 23:20   #277
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahot zaczeło się od allegro, później kwc i na necie opinie po wpisaniu w google i zgłupiałam, sama nie wiem czego chcę...

a Ty jakich używasz kosmetyków do włosów ?
W sumie to nic specjalnego nie uzywam. Tak jak pisalam, kupilam duzy szampon matrixa do wlosow koloryzowanych wiec teraz bede go uzywac (na zmiane z Garnierem i z Schwarzkopf'em). Olejuje wlosy, tak z raz na tydzien-musze zwiekszyc ta ilosc- ostatnio wykonczylam amle, teraz musze kupic olejek babydream fur mama a odzywki czy maski to takie jak Gloria, Wax, HE, Isana i Lorys ogolnie bez wiekszego szalu, jak wykoncze wiekszosc, to kupie ta maske https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ge.html&next=1 ale mala, 250ml. Poza tym nie wiem co kupie, chcialabym cos fajnego

Alessandra ogladalam ten film jak bylam w gimnazjum tzn na zajeciach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-06, 23:21   #278
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
"płacę z allegro" to taka opcja zapłaty i nie jest ona koniecznością. wpłać w banku, a tym się nie przejmuj. zachowaj koniecznie dowód wpłaty i czekaj na przesyłkę a i żeby problemów nie było, to w tytule wpłaty wpisz swoją nazwę użytkownika i numer aukcji, na której kupiłaś towar
Dziękuję Ci bardzo Kochana jesteś

Alessandra dzięki Właśnie zastanawiam się nad srebrną....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:23   #279
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja tak na chwilę jeszcze

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

E.J - świetne te bokserki, takie śmieszne Tż będzie na pewno zadowolony Właśnie my też mamy rocznicę - 2 lata-, ale w marcu i zupełnie nie wiem co mu sprezentować, co kupić, albo zrobić Ma już ode mnie bransoletkę, taką kartkę A4 z moim zdjęciem i zdaniami dlaczego i za co go kocham, ręcznie robiony album ze wspólnym zdjęciem i 365 cytatami o miłości, związkach, zdradach, cierpieniu, przyjaźni, kobietach, mężczyznach itd itp., perfumy , czapkę zimową, płytę Dżemu i książkę taką grubą o nich i ...nie mam już pomysłu, heelp
Ja znalazłam w empiku książkę - album o samochodach w PRL ale to za drogo by było jakbym kupiła i to i bokserki, więc zostawię ten album na inną okazję
My mamy tylko rok bycia razem

Montii i ja Cię podziwiam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:23   #280
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra wiesz ja dostałam, jak już wcześniej pisałam na urodziny puchar "Za ukończenie 21 roku życia". Nie wiem, czy to może trochę nie głupie, ale możesz kupić taki Tż. tylko z innym napisem.
Co do kredek do oczu to już tyle miałam, że nie wiem. Ostatnio kupiłam z Max Factora i też się rozmazywała mi.

Stosowała któraś z Was sok z czarnej rzodkwi na włosy? Podobno przyśpiesza ich porost. Tylko nie za ładnie pachnie. Chcę zacząć jej używać.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:26   #281
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Montii i ja Cię podziwiam
aj bo aż mi głupio

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
W sumie to nic specjalnego nie uzywam. Tak jak pisalam, kupilam duzy szampon matrixa do wlosow koloryzowanych wiec teraz bede go uzywac (na zmiane z Garnierem i z Schwarzkopf'em). Olejuje wlosy, tak z raz na tydzien-musze zwiekszyc ta ilosc- ostatnio wykonczylam amle, teraz musze kupic olejek babydream fur mama a odzywki czy maski to takie jak Gloria, Wax, HE, Isana i Lorys ogolnie bez wiekszego szalu, jak wykoncze wiekszosc, to kupie ta maske https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ge.html&next=1 ale mala, 250ml. Poza tym nie wiem co kupie, chcialabym cos fajnego
chyba skuszę się ja tego Lorysa mam nadzieję,że gdzieś go dorwę o ile pamiętam to w Auchanie? zerknę za nim bo cena fajna

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

i już na prawdę czas spać, dobranoc

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-06, 23:28   #282
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_Alessandra wiesz ja dostałam, jak już wcześniej pisałam na urodziny puchar "Za ukończenie 21 roku życia". Nie wiem, czy to może trochę nie głupie, ale możesz kupić taki Tż. tylko z innym napisem.
Co do kredek do oczu to już tyle miałam, że nie wiem. Ostatnio kupiłam z Max Factora i też się rozmazywała mi.

Stosowała któraś z Was sok z czarnej rzodkwi na włosy? Podobno przyśpiesza ich porost. Tylko nie za ładnie pachnie. Chcę zacząć jej używać.
wlasnie przypomnialas mi to, co dzis przeczytalam http://anwena.blogspot.com/2011/02/r...m-sie-ysa.html

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
chyba skuszę się ja tego Lorysa mam nadzieję,że gdzieś go dorwę o ile pamiętam to w Auchanie? zerknę za nim bo cena fajna
tak w Auchan dobranoc

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-06 o 23:31
Stary 2011-02-06, 23:34   #283
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ooo, a jaka ta herbata? bo mam świra na tym punkcie Przyjemnego relaksu
piłam miętową z jabłkiem, uwielbiam herbaty owocowe

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jestem, zdalam wszystko mam szesc 5 i dwie 4 i jestem duuuuuumna z siebie
dziekuje za trzymanie kciukow

mama mnie pochwalila, TZ i tak mi milo jest...
dzis duzo z TZtem rozmawialam o swoich uczuciach, co mi jest, boze jak on potrafi doradzic, to mi sie w glowie nie miesci, on jak psycholog mi zrobi wyklad, ze odrazu sie obudze...

tak czy inaczej, wiem, ze sama musze panowac nad emocjami, inaczej to mnie one zjedza.

dzis Was raczej nie nadrobie, bo glowa boli, ale od jutro 2tyg wolnego, to bedzie czas na wszystko
gratulacje

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:41   #284
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wlasnie przypomnialas mi to, co dzis przeczytalam http://anwena.blogspot.com/2011/02/r...m-sie-ysa.html

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

tak w Auchan dobranoc
Kiedyś to czytałam. W sumie nie wiem, czy bym taką miksturę odważyła się dać na głowę. Teraz boję się nakładać tą czarną rzepę. Choć dużo wizażystek ja polecało.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-06, 23:49   #285
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
piłam miętową z jabłkiem, uwielbiam herbaty owocowe
Dziękuję
Ja teraz się zakochałam w Liptonie, piramidki z egzotycznymi owocami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-06, 23:49   #286
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kiedyś to czytałam. W sumie nie wiem, czy bym taką miksturę odważyła się dać na głowę. Teraz boję się nakładać tą czarną rzepę. Choć dużo wizażystek ja polecało.
Po prostu jest tak, ze jedna osoba moze uzywac pewnych skladnikow a druga bedzie na nie uczulona. Dlatego ja nie robie zadnych domowych maseczek, bo nigdy nie wiadomo jak na moja skore glowy podziala wole uzywac drogeryjnych produktow (choc na nie tez mozna byc uczulonym) ale przynajmniej mam pewnosc ze wczesniej produkt byl badany- koncerny raczej badaja swoje produkty

A jakby ktos dal mi przepis na maseczke z pieprzem, to w zyciu pieknym nie nałozylabym tego na glowe

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-06 o 23:51
Stary 2011-02-07, 06:21   #287
dianulaa
Zadomowienie

ogłaszam pobudkę :P więcej czasu na spamowanie będzie ;D
Stary 2011-02-07, 06:27   #288
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ogłaszam pobudkę :P więcej czasu na spamowanie będzie ;D

ja już dawno wstAŁAM...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 09:41   #289
blondi1985
Raczkowanie

Dzień dobry
Nie było od wczorajszego popołudnia a tu już 4 strony dalej...
Aleksandra mam córcię w najbliższą sobotę kończy 7 lat, duża już dziewczynka, mała pudernica z niej
Blondynaczeka przykro mi, że macie jakieś nieporozumienia z mężem, u nas też raz lepiej raz gorzej. Ja tez podobnie jak Ty bardzo złoszczę się jak się spóźnia itp, może rzeczywiście to brak zajęcia z naszej trony a może mamy juz taki charakter, staram się nad tym pracować ale ....no ciężko jest:/ A co do włosków, jak uda mi się wstawić do albumu ( nigdu tego nie robiłam, więc nie wiem czy dam radę) to zobaczysz jaki mam kolorek, a jeśli nie to wyślę Ci może na @. Postaram się, pokombinuję i może uda mi się wstawić do albumu
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 10:00   #290
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
leniem?? nie mów tak, podziwiam Cię że chce Ci się zostać na dziennych studiach.. naprawdę, niewiele osób by tak zrobiło... mam nadzieję że bedzie tak jak chcesz , ze wszystko Ci się uda- zresztą z taką ambicją to na pewno

studiuję ale nie mam takich ocen jak Ty i super że już zwrócili uwagę na twoje prace- to bardzo dobrze wróży, no i fajnie czuć się docenianym - to motywuje
tylko, ze ja jestem na studiach, ktore bardzo lubie i dla mnie nauka i rysowanie to przyjemnosc ciesze sie, ze to wybralam, bo jak wiekszosc osob wciskalabym rozne regulki, na temat nie interesujacy mnie, bo poszli na studiaa tam gdzie sie dostali i teraz sie mecza....
i ja nie mam tyle teorii co rysunku i malowania, moje kolo wyglada tak, ze pisze gdzie jakie okna/drzwi/sciany/podlogi itp sie zastosowuje, pozniej rysuje to na przekroju poprzecznym, pisze o wymaganiach produktow wykonawczych, nastepnie rysuje rzut np.salonu i go urzadzam wg wymagan i funduszy, moje pomysly, wiedze na temat akcesorii,sprzetu, a przede wszystkim rysunek sa oceniane. z czego sie ciesze, bo uwielbiam rysowac, nie lubie malowac, ale jakos to strawiam, pomaziam cos i jest. TZ mowi, ze mam talent i po prostu to wykorzystuje na uczelni, dlatego mi tak dobrze idzie. Mozliwe, ale wszyscy sa w stanie nauczyc sie, wystarczy wbic do glowy sobie tak z podstawowych 50zasad i trzymac sie ich kurczowo i bedzie dobrze. Takie studia gdzie ja fizycznie wykonuje zaliczenia lub ustnie, przedstawiam to co zrobilam sa inne, niz jak Wy macie, ze teorie kujecie, czy jakies zadania obliczacie, ja mam pisemne i taka teorie tylko z historii wnetrz i z psychologii wnetrz, to sa tylko 2przedmioty
minus taki, ze na rysunku nie posciagam jak np.moj TZ na jakis kolach
u mnie wszystko wychodzi na rysunku i omowieniu go przed grupa, czy cos potrafie czy nie, wiec nie mam jak nic oszukiwac, stad moj stres, bo ja niewiadomo z czego mam kolo, moge miec wszystko do narysowania i to jest najgorsze

sobie nie pospalam, nie moglam juz dluzej i o 9.30 wstalam

hej wszystkim

Kalpana, ciesze se, ze problem z all sie rozwiazal, ja mam polaczone konto z bankowym, a raczej TZ wiec on sie tym wszystkim zajmowal przy zakladaniu, ja tylko klikam 'kup teraz'

Alessandra, oby ta p.Ania wyprosila szefa
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-07 o 10:03
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 10:09   #291
blondi1985
Raczkowanie

Wsatwiłam zdjęcie do albumu, chciałam aby był prywatny. Możecie mi potwierdzić, że wszystko zrobiłam dobrze ? <prosi>
Stary 2011-02-07, 10:22   #292
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Wsatwiłam zdjęcie do albumu, chciałam aby był prywatny. Możecie mi potwierdzić, że wszystko zrobiłam dobrze ? <prosi>
tak, zrobilas wszystko dobrze, bo nie widze zdjec
wysylam zaproszenie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 10:26   #293
Kalpana
Zakorzenienie

Blondi zrobiłaś wszystko dobrze, bo ja widzę
Wow, ale opalenizna A ja wyglądam jak córka młynarza i słońce mnie wcale nie łąpie- nawet jak jest :P

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 10:34   #294
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Dopiero wstałam, zaraz zjem śniadanie, upiorę fartuch, umyję włosy i na 13 do pracy

Jeszcze nie wysłali tych bokserek więc mogą dotrzeć z opóźnieniem

Stary 2011-02-07, 10:42   #295
blondi1985
Raczkowanie

Dziękuję kaplana No tak opalona ale to wiesz w wakacje było, teraz aż tak opalona nie jestem, ale od czasu do czasu pocieszam sie solarium hihi.
Caate zapraszam do mnie, bo zaproszenie już przyjełam. Muszę trochę przysiedzieć i nauczyć się co i jak z tymi albumami i zaproszeniami
Stary 2011-02-07, 10:43   #296
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

blondi1985 wysyłam zaproszenie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-07, 10:47   #297
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

blondi1985 wysłałam zaproszenie

Stary 2011-02-07, 10:49   #298
blondi1985
Raczkowanie

blondi1985 wysyłam zaproszenie. [/QUOTE]
Dziękuję, już przyjełam, wybaczcie, nigdy nie miałam żadnych zdjęć w albumach ani znajomych, więc muszę przysiedzieć trochę nad tym
Stary 2011-02-07, 10:52   #299
loluska
Zakorzenienie

Cześć piękne Ja tez choć mogłam dłużej dziś pospać, na nogach byłam już po 8 domek wysprzątałam, obiadek tylko nastawić mi zostało i popołudniu mam zamiar zacząć się uczyć, bo został mi tydzień wolnego,po którym od razu mam jakoś 5 zaliczeń

angelinmyheart WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!
Spełnienia najskrytszych marzeń, bycia taką jaką jesteś zawsze, wiary w swoje siły i ogólnie wszystkiego co najlepsze

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jestem, zdalam wszystko mam szesc 5 i dwie 4 i jestem duuuuuumna z siebie
dziekuje za trzymanie kciukow

mama mnie pochwalila, TZ i tak mi milo jest...
dzis duzo z TZtem rozmawialam o swoich uczuciach, co mi jest, boze jak on potrafi doradzic, to mi sie w glowie nie miesci, on jak psycholog mi zrobi wyklad, ze odrazu sie obudze...

tak czy inaczej, wiem, ze sama musze panowac nad emocjami, inaczej to mnie one zjedza.

dzis Was raczej nie nadrobie, bo glowa boli, ale od jutro 2tyg wolnego, to bedzie czas na wszystko
ogromne gratulacje!!!

Cytat:
teraz sobie postawiłam za cel zdanie wszystko w zerowym terminie i udało się, ale wiem,że na sesję czerwcową nie będę miała takiego parcia, bo zawsze jak się noga powinie to zostaje wrzesień, są rzeczy ważne i ważniejsze. studia są dla mnie bardzoo ważne ale mój synek już jest teraz numer 1 więc jakby coś poszło nie tak, to bez żalu wezmę dziekankę ale ja wierzę,że dam radę bo jestem uparciuch
Jesteś tak ambitna, że mogę Ci tylko pozazdrościć Wierzę że Ci się uda

_Alessandra
no teraz mam ferie, moge sobie pozwolić na rzadsze mycie włosów, ale jak chodzę na zajęcia, i np teraz przerabiamy masaz w okolicy szyi, to włosy mimo że upięte całe utytłane w oliwce ale mimo wszystko muszę zrezygnować z codziennego mycia bo widzę jak to działa na skórę głowy

Jutro planuje małe zakupy kosmetyczne i muszę troszku na KWC poszperać

miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 10:56   #300
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

blondi1985 łał, jaka figura

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

angelinmyheart wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń

Jakby nie udało mi się już wejść do Was to już teraz Wam życzę miłego dnia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości