|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
a i żeby problemów nie było, to w tytule wpłaty wpisz swoją nazwę użytkownika i numer aukcji, na której kupiłaś towar
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiła,że mam poświęcić 10 min dziennie i spokój ale gdzie tam... ja nocki zarywałam dzień przed i efekt marny.. teraz się zawzięłam i po 20 min dziennie, a że skupić się nie umiem bo mi brzdąc w brzuchu buszuje to nawet nie dawałam rady dłużej i te 20 min wystarczyło,szkoda,że dopiero teraz to doceniłam miałam iść spać ale zaczytałam się w maskach i szamponach do włosów i już nie wiem w co ''zainwestować'' w serię Radical, czy może Wax albo jeszcze coś innego grr.....
|
|
#273 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
chetnie poczytam, spac mi sie nie chce
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
buahot zaczeło się od allegro, później kwc i na necie opinie po wpisaniu w google i zgłupiałam, sama nie wiem czego chcę...
a Ty jakich używasz kosmetyków do włosów ?
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Oglądnęliśmy dziś z Tż'em film "Helikopter w ogniu" i doszłam do wniosku, że ja nie mogę takich filmów oglądać, bo za bardzo wszystko przeżywam i Tż się śmiał, że dobrze, że nie mam długich paznokci bo bym mu skórę z rąk pozdzierała tak go kurczowo trzymałam jak widziałam tryskającą krew, albo pół człowieka albo jak któryś z żołnierzy biegł i chciałam żeby biegł szybciej, żeby go nie złapali Ale film świetny, naprawdę, polecam, i do tego oparty na faktach, co bardzo lubię ![]() A jutro pobudka z rana, nie wiem, jak to zrobię po 2 tygodniach ferii i tygodniu praktyk na godzinę 12 Ale dam radę, muszę dać i w tym tygodniu mamy od 8 do 16, ale pani Ania (szefowa kuchni) mówiła, że będzie nas puszczać o 14, zobaczymy jak to będzie, wycałuję ją chyba jak będzie nas puszczać po 6, a nie po 8 godzinach I od dziś zaczynam robić tak jak dziewczyna mojego brata, bo ona na zmiany pracuje i na 1 zmiany to idzie na 6 do pracy, to przygotowuje sobie dzień wcześniej kanapki i ciuchy i dziś już też tak zrobiłam, także jutro rano czeka mnie tylko szybki makijaż, kawusia, ubranie się i zrobienie koczka, także wstanę o 7 ![]() Dobra, już nie zanudzam, i nadrabiam ![]() loluska - jutro już powinnam dorwać kabel, to wrzucę A co do włosów - może je zbytnio wysuszyłaś, bo nasza polska twarda woda umiejętnie przesusza a szampon jest od oczyszczania i to jak ze skórą - im bardziej oczyszczasz i przesuszasz tym bardziej się buntuje Ja odkąd myję co 2 dzień włosy, to o wiele mniej mi się przetłuszczają i do tego wcześniej od czasu do czasu mnie skóra głowy swędziała a teraz jeszcze ani razu takiego uczucia nie miałam, także być może to od codziennego mycia, zwłaszcza, jak mówisz, że masz wrażliwą skórę głowy angelinmyheart - aha, to zdaj relacje oczywiście z użytkowania tych cieni Bo brokatów w błyszczykach to ja nie lubię, zresztą ja w ogóle to wielbię wszelakie pomadki ochronne i z filtrami, niż błyszczyki A co do kredek, to mam taką z Vipery i szczerze, bardzo ją polecam! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zu.html&next=1 .Montii - ooo, masz ten tusz, na który poluję, jak zaczniesz używać, to daj znać jak się sprawuje I naprawdę z całego serca podziwiam za kontynuowanie studiów z dzieciaczkiem, widać, że nie dość, że śliczna to jeszcze poukładana i ambitna ![]() E.J - świetne te bokserki, takie śmieszne Tż będzie na pewno zadowolony Ma już ode mnie bransoletkę, taką kartkę A4 z moim zdjęciem i zdaniami dlaczego i za co go kocham, ręcznie robiony album ze wspólnym zdjęciem i 365 cytatami o miłości, związkach, zdradach, cierpieniu, przyjaźni, kobietach, mężczyznach itd itp., perfumy , czapkę zimową, płytę Dżemu i książkę taką grubą o nich i ...nie mam już pomysłu, heelp ![]() _blondyneczka_ - ojej nie załamuj się Kochana ![]() I dziewczyny dobrze mówią - trzeba mieć coś swojego w związku, jakąś swoją, prywatną sferę życia, jakieś hobby i fakt, narzucanie się jest niezbyt dobre, sama wiem coś o tym, ja też dla Tż'a zbyt dobra byłam i w ogóle, ale doszłam do wniosku, że koniec z tym, w związku mają się wykazywać obie osoby, obie osoby mają o ten związek dbać o przestrzegać pewnych zasad i zaczyna działać I przede wszystkim, nie możesz mu zabraniać jego hobby! Tak jak Montii mówi - świetnie, że ma jakąś pasję, jakieś zajęcie, wolałabyś, żeby łaził po klubach? Niech się lepiej facet po boisku wybiega, pobędzie z kolegami itd. niż jakby miał szaleć po dyskotekach ![]() catee - ![]() ![]() klask i: co za wyniki, wow, bardzo, ale to bardzo mocno gratuluję, jesteś świetna i naprawdę możesz być z siebie dumna !!!!![]() Kalpana - z własnego doświadczenia wiem, że najbardziej do oczu niebieskich pasują kolory takie jak brązy, złoto, róże, fiolety grafit i czerń. Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata - multiwitamina i magnez do picia Włosy: - myte szamponem brzozowym, Farmona i dzieciaczkiem, Babydream - odżywka głęboko nawilżająca, TRESemme - regenerująca odżywka bez spłukiwania, Garnier - jedwab CHI na końcówki - serum termoochronne, Marion - balsam nawilżająco-regenerujący, Joanna - zakończyłam suszenie zimnym powietrzem - zero prostowania Twarz: - peeling kremowy, Avon - maseczka drożdżowa, Soraya - zero makijażu oczu - żel uniwersalny, Babydream - tonik nagietkowy, Celia - olejek FurMama, Babydream + Tormentiol punktowo na noc - gruba warstwa Bambino na usta na noc - żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc Ciało: - masaż Syrenką - krem Nivea Soft - krem do stóp, Avon - będzie maść nagietkowa na dłonie na noc Przejrzę jeszcze makijaże na MM i lecę spać, bo jutro rano pobudka...Dobranoc Ślicznotki!!
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra spadłaś mi z nieba bo akurat też buszuję na torrentach i nie wiedziałam co ściągnąć, a że lubię filmy akcji i to jeszcze na faktach to biorę się za zasysanie
a tusz będzie w użyciu za jakieś 2-3 tygodnie dopiero, nawet go nie otwieram a tak kusi ale muszę wymęczyć jeszcze 2000 calories
|
#277 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a odzywki czy maski to takie jak Gloria, Wax, HE, Isana i Lorys ogolnie bez wiekszego szalu, jak wykoncze wiekszosc, to kupie ta maske https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ge.html&next=1 ale mala, 250ml. Poza tym nie wiem co kupie, chcialabym cos fajnego ![]() Alessandra ogladalam ten film jak bylam w gimnazjum tzn na zajeciach
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alessandra dzięki Właśnie zastanawiam się nad srebrną....
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na chwilę jeszcze
![]() Cytat:
![]() My mamy tylko rok bycia razem ![]() Montii i ja Cię podziwiam
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra wiesz ja dostałam, jak już wcześniej pisałam na urodziny puchar "Za ukończenie 21 roku życia". Nie wiem, czy to może trochę nie głupie, ale możesz kupić taki Tż. tylko z innym napisem.
![]() Co do kredek do oczu to już tyle miałam, że nie wiem. Ostatnio kupiłam z Max Factora i też się rozmazywała mi. ![]() Stosowała któraś z Was sok z czarnej rzodkwi na włosy? Podobno przyśpiesza ich porost. Tylko nie za ładnie pachnie.
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
aj bo aż mi głupio
Cytat:
mam nadzieję,że gdzieś go dorwę o ile pamiętam to w Auchanie? zerknę za nim bo cena fajna![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- i już na prawdę czas spać, dobranoc
|
|
#282 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-06 o 23:31 |
||
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
piłam miętową z jabłkiem, uwielbiam herbaty owocowe
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Ja teraz się zakochałam w Liptonie, piramidki z egzotycznymi owocami
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
A jakby ktos dal mi przepis na maseczke z pieprzem, to w zyciu pieknym nie nałozylabym tego na glowe
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-06 o 23:51 |
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
ogłaszam pobudkę :P więcej czasu na spamowanie będzie ;D
|
|
#288 |
|
CABIN CREW
|
ja już dawno wstAŁAM...
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Nie było od wczorajszego popołudnia a tu już 4 strony dalej... ![]() Aleksandra mam córcię w najbliższą sobotę kończy 7 lat, duża już dziewczynka, mała pudernica z niej ![]() Blondynaczeka przykro mi, że macie jakieś nieporozumienia z mężem, u nas też raz lepiej raz gorzej. Ja tez podobnie jak Ty bardzo złoszczę się jak się spóźnia itp, może rzeczywiście to brak zajęcia z naszej trony a może mamy juz taki charakter, staram się nad tym pracować ale ....no ciężko jest:/ A co do włosków, jak uda mi się wstawić do albumu ( nigdu tego nie robiłam, więc nie wiem czy dam radę ) to zobaczysz jaki mam kolorek, a jeśli nie to wyślę Ci może na @. Postaram się, pokombinuję i może uda mi się wstawić do albumu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja nie mam tyle teorii co rysunku i malowania, moje kolo wyglada tak, ze pisze gdzie jakie okna/drzwi/sciany/podlogi itp sie zastosowuje, pozniej rysuje to na przekroju poprzecznym, pisze o wymaganiach produktow wykonawczych, nastepnie rysuje rzut np.salonu i go urzadzam wg wymagan i funduszy, moje pomysly, wiedze na temat akcesorii,sprzetu, a przede wszystkim rysunek sa oceniane. z czego sie ciesze, bo uwielbiam rysowac, nie lubie malowac, ale jakos to strawiam, pomaziam cos i jest. TZ mowi, ze mam talent i po prostu to wykorzystuje na uczelni, dlatego mi tak dobrze idzie. Mozliwe, ale wszyscy sa w stanie nauczyc sie, wystarczy wbic do glowy sobie tak z podstawowych 50zasad i trzymac sie ich kurczowo i bedzie dobrze. Takie studia gdzie ja fizycznie wykonuje zaliczenia lub ustnie, przedstawiam to co zrobilam sa inne, niz jak Wy macie, ze teorie kujecie, czy jakies zadania obliczacie, ja mam pisemne i taka teorie tylko z historii wnetrz i z psychologii wnetrz, to sa tylko 2przedmioty ![]() minus taki, ze na rysunku nie posciagam jak np.moj TZ na jakis kolach ![]() u mnie wszystko wychodzi na rysunku i omowieniu go przed grupa, czy cos potrafie czy nie, wiec nie mam jak nic oszukiwac, stad moj stres, bo ja niewiadomo z czego mam kolo, moge miec wszystko do narysowania i to jest najgorsze ![]() sobie nie pospalam, nie moglam juz dluzej i o 9.30 wstalam ![]() hej wszystkim ![]() Kalpana, ciesze se, ze problem z all sie rozwiazal, ja mam polaczone konto z bankowym, a raczej TZ wiec on sie tym wszystkim zajmowal przy zakladaniu, ja tylko klikam 'kup teraz' ![]() Alessandra, oby ta p.Ania wyprosila szefa
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-07 o 10:03 |
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Wsatwiłam zdjęcie do albumu, chciałam aby był prywatny. Możecie mi potwierdzić, że wszystko zrobiłam dobrze ? <prosi>
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysylam zaproszenie
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi zrobiłaś wszystko dobrze, bo ja widzę
![]() Wow, ale opalenizna A ja wyglądam jak córka młynarza i słońce mnie wcale nie łąpie- nawet jak jest :P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jeszcze nie wysłali tych bokserek więc mogą dotrzeć z opóźnieniem
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję kaplana
No tak opalona ale to wiesz w wakacje było, teraz aż tak opalona nie jestem, ale od czasu do czasu pocieszam sie solarium hihi.Caate zapraszam do mnie, bo zaproszenie już przyjełam. Muszę trochę przysiedzieć i nauczyć się co i jak z tymi albumami i zaproszeniami
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
blondi1985 wysyłam zaproszenie.
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
blondi1985 wysłałam zaproszenie
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
blondi1985 wysyłam zaproszenie.
Dziękuję, już przyjełam, wybaczcie, nigdy nie miałam żadnych zdjęć w albumach ani znajomych, więc muszę przysiedzieć trochę nad tym
|
|
|
|
#299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
Ja tez choć mogłam dłużej dziś pospać, na nogach byłam już po 8 domek wysprzątałam, obiadek tylko nastawić mi zostało i popołudniu mam zamiar zacząć się uczyć, bo został mi tydzień wolnego,po którym od razu mam jakoś 5 zaliczeń angelinmyheart WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!! Spełnienia najskrytszych marzeń, bycia taką jaką jesteś zawsze, wiary w swoje siły i ogólnie wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wierzę że Ci się uda ![]() _Alessandra no teraz mam ferie, moge sobie pozwolić na rzadsze mycie włosów, ale jak chodzę na zajęcia, i np teraz przerabiamy masaz w okolicy szyi, to włosy mimo że upięte całe utytłane w oliwce ale mimo wszystko muszę zrezygnować z codziennego mycia bo widzę jak to działa na skórę głowy Jutro planuje małe zakupy kosmetyczne i muszę troszku na KWC poszperać miłego dnia
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
blondi1985 łał, jaka figura
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- angelinmyheart wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń Jakby nie udało mi się już wejść do Was to już teraz Wam życzę miłego dnia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

a i żeby problemów nie było, to w tytule wpłaty wpisz swoją nazwę użytkownika i numer aukcji, na której kupiłaś towar 
ale naprawdę- podziwiam Cię, bo pewnie i masz dni że nie czujesz się najlepiej itp.. a jednak dajesz radę..jesteś moją motywacją że jak się chce to mozna wszystko
mówiła,że mam poświęcić 10 min dziennie i spokój ale gdzie tam... ja nocki zarywałam dzień przed i efekt marny.. teraz się zawzięłam i po 20 min dziennie, a że skupić się nie umiem bo mi brzdąc w brzuchu buszuje to nawet nie dawałam rady dłużej i te 20 min wystarczyło,szkoda,że dopiero teraz to doceniłam
chetnie poczytam, spac mi sie nie chce
Ma już ode mnie bransoletkę, taką kartkę A4 z moim zdjęciem i zdaniami dlaczego i za co go kocham, ręcznie robiony album ze wspólnym zdjęciem i 365 cytatami o miłości, związkach, zdradach, cierpieniu, przyjaźni, kobietach, mężczyznach itd itp., perfumy , czapkę zimową, płytę Dżemu i książkę taką grubą o nich i ...nie mam już pomysłu, heelp 

klask i: co za wyniki, wow, bardzo, ale to bardzo mocno gratuluję, jesteś świetna i naprawdę możesz być z siebie dumna !!!!

A ja wyglądam jak córka młynarza i słońce mnie wcale nie łąpie- nawet jak jest :P