|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: lumpeksy ciucholandy - sonda :)
Cytat:
![]() na pewno skorzystam ,choć najbardziej mi pasuje ten na Karmelickiej , jakbyś coś miała jeszcze to piszinne wizażanki z Krakowa też proszę o adresiki sklepów najlepiej koło rynku gł ale nie koniecznie ![]() zostałam przez waz zachęcona i na pewno się wybiorę do ciucholandu jeszcze raz dziękuję
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
gagatku - ja również dziękuję
na następny wyjazd do Krakowa biorę mapę i szukam tych miejsc (prawie nie znam miasta jeszcze ale to się zmieni
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio coraz cześciej zaglądam do sklepów z używaną odzieżą i musze przyznac, że odczumam wielką frajde kiedy uda mi się coś ciekawego upolować.
w sobote zdobylam piękny płaszczyk w kolorze mocnego fioletu firmy dorothy perkins. poprostu miodzio...
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja Wam zazdroszcze tych lumpexów, ja tylko raz na jakis czas mam dostep do nich, yhh
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
:P
A mój nowy nabytek to biała spódniczka grzecznej długości z szerokim paskiem, jest z takiego materiału, że będę ja nosić cały rok... i nikt takiej nie będzie miał
|
|
|
|
#276 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
MOŻE JEST TU KTOŚ Z ŁODZI, KTO POTRAFI POMÓC MI I MISIOLINCE20 W ODSZUKANIU SH NA KTÓRYCH MOŻNA OKO ZAWIESIĆ?! ;-)) |
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
A ja się muszę pochwalić
upolowałam dzisiaj czerwony gorsecik "clockhouse" za 3,60zł i jasne jeansy za 15zł - normalnie kosztowały 19,90 ale dostałam rabat a miałam już pieniędzy nie wydawać...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisaj kupila dwa sliczne sweterki benettona z cieniutkiej welenki, takie dopasowane, w szpic na patencie- modny jest ten fason. oba sa identyczne, tylko,ze jeden jest brudno morski, a drugi brudrozowy. sa sliczne! kazdy kosztowal 12zl. kupilam jeszcze morska koszulke-bokserkę rowniez z benettona i czarne balerinki- na poczatku myslalam,ze to rylko bo mial taki fason ale to jakas wloska firma. i to nowki! byly nawet w pudelku i mily jeszcze naklejki z cena i z przecena w srodku
. za koszulke dalam 5zl a za buciki 30zl .a w tamtym tygodniu kupilam rowniez nowe (tam gdzie ja kupuje sa tylko nowe buty i w ogle wszystko jest wyprane, pachnace wisi na wieszazkach, albo jest poukladane na regalach-jak w normlanym sklepie) trzewiczki na zime z firmy ecco za jedyne 60zl . zyc nie umierac
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
dzis kupilam krotkie spodenki z benettona za 3 zl
![]() sliczne i prawie nowe bo nie widac na nich sladow noszenia bardzo sie ciesze ze je znalazlam bezowe, krotkie z dzinsu
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
An-si pokaż
![]() Moja siostra już wie, gdzie ten lumpex koło kina Bałtyk
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzis bylam znow z mamusia na łowach i jak zwykle to ona mi wygrzebala fajne rzeczy, ja to jakos nic nie moge dojrzec nigdy
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
U nas niestety mało firmowych rzeczy na młode osoby jeszcze jest, ale jak dobrze poszukać to się znajdzie coś ładnego, niejmiej jednak benettonu, adidasa itp nie widziałam
|
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem chorutka a dzisiaj była dostawa w moim ulubionym szmateksie buuu!!!
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś tez byłam w sklepie z odieża skandynawską
i kupiłam takie prześliczny beżowy sweterk, obcisły i takie ma fess długie rekawy :d kocham takie
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj przełamałam się i po raz pierwszy zaczęłam szperać w lumpeksie. No i udało mi się znależc naprawdę świetne ciuchy. Różowy sweterek firmy Pincess tam tam, żółtą koszulkę fishbone, błękitną bluzkę esprit i kremową bluzkę Marco O'Polo. Każda po około 10zl. Ale naprawde było warto. Teraz wiem gdzie bede chodzic na zakupy
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też byłam wczoraj w lumpeksiku i kupiłam sobię świetną czerwoną bluzeczkę za jedyne 8 złociszów.Jestem z sibie zadowolona bo to jest moja pierwsza rzecz kupiona w lumpeksie
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
a nie wiecie moze gdzie jest w Katowicach jakis fajny lumpex? Slyszalam, ze gdzies jest jakas duza hala jak sie jedzie na Chorzow ale nie jestem pewna i nie mam pojecia gdzie to moze byc
. Moze ktoras z Was wie albo tam byla...bylabym wdzieczna za wskazowki pozdrawiam
|
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam lumpeks do którego ja chodzę
Znajduje się niedaleko Katowic - w Siemianowicach - Bytkowie i zawsze tam coś znajde ![]() Można jechać 30 z Mickiewicza i wysiąść na Osiedlu Młodych. Jest hala podzielona na dwie części - rzeczy wycenione i na kg. Naprawdę warto się tam przejechać
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a nie uważacie że to przesada żeby w lumpeksie sweterek z Zary kosztował 35zł a po rabacie 28??? Ja rozumiem że włascicielka zna się na markach ale według mnie to jest to cena z kosmosu. Właśnie wczoraj mnie to spotkało i nie kupiłam tego sweterka (pomimo że był śliczny), bo poprosu byłam zszokowana wyceną
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Mcdulko gdzie jest ten rewelacyjny szmateks? tez jestem z Rzeszowa i chętnie bym sie wybrała
|
|
|
|
#291 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
PS: Ja ostatnio kupiłam sobie czerwoną bluzę z kapturem Bik Boka, bokserkę Dorothy Perkins, wełniany bezrękawnik i bordową bluzeczkę w serek z H&M oraz jeansy prążkowane z Mexx'a. Wszystko za 32 zł. |
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
znacie może jakieś fajne lumpeksy w Siedlcach?
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny apropos tego sklepu na 3 Maja w Katowicach, co Vintage się zwie, to ja nie wiem, czy to ciucholand!!! Byłam tam wczoraj i to co zobaczyłam przechodzi ludzkie pojęcie. Swetry po 120zł, marynarki po 200, i czy to ma być sh? Nie wiem, na czym to polega, niby mają ciuchy wyszukane i nie znoszone, ale na Boga, żeby tyle kasy kosztowały ciuchy używane, to chyba to "lekka" przesada!!!
|
#294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis pierwszy raz bylam w lumpku i jestem baaaaaaaardzo zadowolona. Zawse mialam pojecie o takich sklepach ze sa to rzeczy stare, znoszone, spred pol wieku. Ale od dzis zmieniam zdanie, bylam w takim secondhand`e ze co 2 rzecz byla firmowa
. Od groma ciuszkow H&M !! Znalazla sie nawet bluzka Gucci .Kupilam sobie sliczny bordowy sweter, czarny golf, czerwona bluzke 3/4, i dwie takie letnie z glebokim dekoltem turkusowa i bezowa(wszystkie firmowki H&M, Hennes). Za wszystko zaplacilam ( ! ) 27,50zl . Chyba bede czesciej tam zagladac !
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
_irulana_- kurczę , zazdroszcze aż Tobie
![]() Jak masz możliwość to pokaż te ciuszki
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Apiska , bardzo bym chciala ale niestety nie mam cyfrowki
![]() Moze sie jakos postaram skombinowac
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Np. w Cieszynie [na śląsku],mam stamtąd cudną bluzeczke w idealnym stanie,a w ogóle to lumpeksy są różne,ale można trafić na naprawdę fajne
i naprawdę okropne
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Hmm a zna ktoras z was tajemnice, dlaczego niektore marki pojawiaja sie w SH czesciej niz inne? Ja np. jakos dziwnie regularnie widze Ben Sherman i Morgan - niby dobre marki ale jednak nie tak szalenie popularne jak Diesel czy Esprit...
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Ja nie mam zielonego pojęcia,ale sama jestem ciekawa,bo mam sukienkę z Morgana kupioną w SH.Moze SH współpracują z tymi firmami?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

jesli tylko ja sie o jakims fajnym dowiem to zaraz dam Ci znac, obiecuje

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Przeciez to drożej niż w normalnym sklepie. Żadna z was nie pisala, że tam tak drogo jest :/