|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Agatka zrobiłaś taki raj dla Mai a ona nie docenia tego
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem co jej odbija
![]() mój A. chce mi wcisnąć takie coś: http://allegro.pl/show_item.php?item=1469317173 tylko ja mówię, nie chce samochodu którego będę bała się używać, wsiąść i rozwalić, skoro nie jeżdżę już 4 miesiące.... ładne auto, al,e nie chcę jako pierwsze mieć takiego, bo się boję a w razie co, będzie na mnie jednak, mimo to, że mi się to auto podoba, to problem jest w tym, że w reno ponoć często psuje się skrzynia biegów...
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka to ma być Twoje autko, więc to Ty masz decydujące zdanie w tej sprawie. A. nie może narzucać Ci swojego
![]() Ja sama wybiorę sobie samochód, tylko Tata i Ł. pomogą mi pod względem technicznym, bo ja się nie znam ![]() Tak w ogóle to tak się napaliłam na samochód ![]() Ale nie wiem ile czasu zajmie mi odkładanie ![]() Oby wiosna przyszła jak najszybciej to będę od Taty pożyczać samochód, bo teraz to się boję jeździć po śniegu i lodzie
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-02-22 o 13:25 |
|
|
|
#274 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kombinatorka z Majki Cytat:
czemu zmieniłaś zdanie? A jaki ja miałam sen Cytat:
więc je wyręcze ![]() Cytat:
Oooo czarny a ja bym chciała ciepły brąz i tak kminie co tu robić ![]() Tez miałam pracować w solarium ale od 10 do 20 i nie chciałamCytat:
dla jej dobra się tyle natrudziłaś a ona taka niegrzeczna Pixelek zazdrości Majce wybiegu jest świetny!
|
|||||
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie nie nie. Ty masz czuć się pewnie. Rozumiem CIę też bym nie chciała szybkiego i szpanerskiego samochodu. Musicie jakiś kompromis osiągnąć |
|
|
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Będzie czarny to władza
![]() Ponieważ wkurza mnie to, że rudy tak szybko się wypłukuje, że szybko widać odrosty, że muszę farbować raz w miesiącu włosy Do tego na moich włosach nie mogę osiągnąć takiego koloru, jaki bym chciała tak w ogóle to mam na głowie chyba z trzy odcienie rudego ![]() Poza tym zrobiłam wywiad środowiskowy i większość osób powiedziała, że lepiej mi w czarnym Ja pooglądałam sobie moje zdjęcia i zatęskniłam za Madzią Czarnulką ![]() Cytat:
![]() Cyklop Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też bym nie chciałam, ale gdybym nie mogła znaleźć innej pracy to bym się zdecydowała
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-02-22 o 13:37 |
|||
|
|
|
#277 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Ja nie mieszczę się w minimum z moimi klatkami, więc się nie wypowiadam Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie bójcie się jeździć!
z jazdą samochodem, to jak z jazdą na rowerze.. ![]() Agata samochód który pokazałaś nie jest zły i wcale nie jest jakiś jak z filmu 'szybcy wściekli' żeby był mega szpanerski. ma 90km więc nie jest źle, ani też szału nie ma, ale jest czym depnąć mój ma 170 ![]() jedynie odczepiłabym ten spoiler, bo jest wieśniacki. Samochód wygląda jakby zaraz miał odlecieć
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-22 o 14:00 |
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce rozjaśniać całych bo się boję mam osłabione już włosy i myślę nad pasemkami ale waham się ze względów finansowych Czarny jest fajny ale nie można być bladziutką wtedy :P ja akurat mam średnią karnację ale chcę zmiany ![]() Cytat:
Ok zrobię podobny wybieg jak zrobimy akcję charytatywną "wybieg dla Pixelka" |
||
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Odpiszę później na posty, bo robię właśnie ciasto!
Zdjęcia sprzed chwili mojego Filipsa Leży sobie w swoim ulubionym kartoniku i śpiuchał
|
#282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie przeszkadza mi to Choć niektórzy myślą, że jestem za coś chora ![]() Wolę być blada i mieć zadbaną skórę, niż być skwareczką i w wieku 30 lat wyglądac na dwa razy więcej ![]() Kiedyś miałam na tym tle kompleksy ale teraz wisi mi to ![]() Akceptuję siebie, taką jaką jestem ![]() A jak się komuś nie podoba to jego problem ![]() Cytat:
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-02-22 o 14:16 |
|||
|
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze koty to mają te spojrzenia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Filipek
Ja też nie chodzę na solarium, ale kiedyś chodziłam 2 razy do roku w zimie, bo nie mogłam na siebie patrzeć taką bladą . Ale teraz wcale blada nie jestem, ale bez słońca nie umiałabym żyć . Przez cały rok mam widoczne bikini ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- K. znowu nie ma czasu przynieść mi materiały na stronę . Za to pewnie już niedługo moje logo będzie jeździć na aucie |
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia...hmmm...w sumie nie jest jakieś wyjątkowe, czy profesjonalne...takie zwykłe literki
![]() Jaki Łoś Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-02-22 o 14:44 |
|
|
|
#292 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale u mnie na 'wsi' jest daleko, a poza tym taka bez rewelacji ![]() Cytat:
Za 2 miesiące wstawię zdjęcia brzuszka i udowodnię że dałam radę ![]() Ja wychodzę z takiego założenia że jak się czegoś bardzo chce, to można. Już trzeci tydzień balsamuję się rano i wieczorem bo walczę z celulajtem a wcześniej ile razy nie chciało mi się nawet wieczorem smarować Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() strasznie awaryjne auto poza tym autem masz jeździć Ty, a nie on, i ma Tobie odpowiadać a nie jemu ![]() w takiej cenie wolałabym takiego Lanosa http://otomoto.pl/daewoo-lanos-C17549993.html Cytat:
|
||||||
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra...kasuję link, bo doda się do google i każdy będzie wiedział kto ja jestem
|
|
|
|
#294 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie daję się mojemu A. spokojnie, panuję nad sytuacją chociać ja i tak się zakochałam w tym reno... ![]() Cytat:
wybieg mały bo mały, ale jest! ale jej nadal mało wrażeń mam nadzieję, że tej nocy nie wejdzie na klatkę, bo to będzie już chyba z 5 raz!!! Oko na czole nie no genialnie miałaś trzy oczy??? Cytat:
![]() Cytat:
on jest bardziej podniecony samochodem niż ****a mną!! nie odpisuje mi na moje smsy, tylko non stop o samochodzie nawija wrrr jak teraz w sobotę będzie, to sobie z nim porozmawiam!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarka ja miałam minimalny celulit, ale od czasu kiedy wspinam się po tych górkach to mam takie jędrne i umięśnione pośladki, że na celulit nie ma miejsca
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madziara nie kupuj ŻADNEGO lanosa.. ogólnie żadnego daewoo czy jak to sie tam pisze..
Cytat:
Cytat:
co stosujecie na celulajt? mi przez ćwiczenia ładnie wyrobiły się nogi i pupa a nawet biust pracuję jeszcze nad ramionami, plecami i brzuchem..
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-22 o 14:53 |
||
|
|
|
#299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łoś śpi z otwartymi oczami? reklamy nie widziałam co brzydkie spojrzenie? czy się boisz czy co? ![]() Cytat:
czytałam na necie że skrzynia biegów lubi się zawieszać i niby każdy mechanik to potwierdzi...
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie jest go jakoś strasznie dużo, ale wolę żeby go nie było wcale
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

a w razie co, będzie na mnie 

tak w ogóle to mam na głowie chyba z trzy odcienie rudego
najważniejsze, że nie widać siwych!!! 

z jazdą samochodem, to jak z jazdą na rowerze.. 

chociać ja i tak się zakochałam w tym reno...
jak teraz w sobotę będzie, to sobie z nim porozmawiam!!!!