![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D
polecam 8 minut abs
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A no już wiem ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/e857b700d5.png http://s5.suwaczek.com/20090725570120.png http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...49247c80c6.png Edytowane przez Marcia2507 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
ja na talię polecam hula-hopa
![]()
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
8 min ABS:
http://www.youtube.com/watch?v=0hZ4WEWXOwU Ja dzisiaj 3 dzień będę robić te ćwiczenia : )
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
jestem taka happy teraz , że masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Gratuluje wszystkim straconych cm
![]() Od dzisiaj dołączam do maniaczek 8min abs ![]() Jedzonko: ś: owsianka IIś: sałatka ( pomidor, ogórek, kapusta, jogurt, ser feta, papryka) O ( niestety dziś dosyć nieudany i na zimno) ciemna bułka z kawałkami kurczaka , dwie kanapki chleba razowego z ogórkiem, sałatą i chudą szynką. Na deser kalarepa No i teraz mam pytanie.. mam ogromną ochotę na owsiankę znowu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
i teraz mi tez sie zachcialo owsianki
![]()
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Ehh a ja właśnie do domu weszłam... Godzina hokeja i krótka rozgrzewka. Padam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hehe widzę, że ochoty narobiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
ja mam "tylko" 7 cm więcej ![]() ile miałaś zanim schudłaś? i zdradź mi Twój sekret na chudziutkie uda! ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
dziewczyny proszę pomóżcie !
![]() w tamtym roku schudłam 10 kilo ale to raczej przez troszkę ruchu i bardzo małe jedzenie ale to dlatego że poprostu na przełomie maj-czerwiec nie chce mi się prawie wcale jeść i nawet o tym nie myślę no i niestety mam efekty bo mit o wszystko an zimę wróciło a teraz nie chce wcale schodzić ![]() mam mobilizacje już o lutego i od tamtej pory niby się odchudzam ale te cholerne podjadanie.... ![]() ![]() ![]() macie jakieś rady? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
walczę z tym samym i też chętnie dowiem się jak Wy sobie z tym radzicie.
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Napewno usbroić się w cierpliwość i zaplanować racjonalne,zdrowe jedzenie i dietowanie, bo takie na szybko i mało kalorii doprowadzi do przybycia kg predzej czy poźniej. Powiem wam też,że z doświadczenia mojego i znajomych,a także z rozmów z dietetykami jest tak,że jesli sie zakatujemy dieta schudniemy bardzo szybko dużo, potem nam wroci jojo to tak rozregulowujemy sobie metabolizm,ze potem naprawde ciezko jest chudnac ladnie i w miare szybko.
Trzeba zatem od poczatku odchudzać się z głową i nie załamywać, wyznaczać małe, realne cele, żeby bardzo cieszyły postępy,a nawet nas zaskakiwały,że są większe niz się spodziewaliśmy. Napewno program 5malych posiłkow pelnowartosciowych, nie zapominanie o tluszczach,warzywach,owoc ach,bialku itd. plus cwiczenia i czekac czekac czekac ![]() Ja dzis I- jogurt z owsianymi otrebami, 4 winogrona, 2 biszkopty- no nie moglam sobie odmowic ![]() II- kanapka z razowaca, jogurt 0% pitny waniliowy, jablko III- kurcze z warzywami IV - wiesniak ze slonecznikiem V0- skoncze salatke z tunczyka z wczoraj
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
tak tak ja wiem że wszystko z czasem no ale cóż...
wszyscy mówią nawet że dziennie spalamy ok 2200kcal hmmm no to pokaże może mój dzienny jadłopsi: owsianka: musli, płatki owsiane i mleko 0% 2 śn: 2-3 wafle ryżowe albo jabłko obiad: jakaś fasolka, ryż brązowy z kurczakiem albo sałatka etc. taka średnia porcja ![]() no a dalej to zależy od moich zachcianek i tego czy wgl chce mi sie jeść no ale np: 2 wafle ewentualnie jakieś warzywo: marchewka czy ogórek (albo jak mam ochotę na słodkie to budyń na mleku 0% ze słodzikiem) no i serek wiejski light z warzywami no i jak myślicie ile to ma kalorii? a do tego codziennie 600kcal na rowerze stacjonarnym, 3 razy w tygodniu w-f i najczęściej ćwiczę sumiennie. Ogólnie to jestem wysportowaną osobą.... niestety przez to mam bardzo grube uda, gdyż jak byłam mniejsza -gimnazjum to jak było ciepło zawsze jeździłam rowerem do szkoły bo tak było szybciej... a teraz mam za swoje ![]() teraz jestem już w dużej kropce bo jak było zimniej to zawsze se mówiłam mam czas a teraz juz go coraz mnie... aż za mało ![]() dobra lecę poćwiczyć ciauuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
ja sobie cwicze silna wole i sama siebie zadziwiam. jem 5 posilkow i nic pomiedzy.staram sie miec prawie idealne przerwy 3 godzinne,wiec troche sie musze nagimnastykowac
![]() ![]() i staram sie tak wszystko ulozyc,zeby nie miec ochoty na to czego nie powinnam teraz jesc ![]() ![]() ale tu faktycznie,chyba tylko silna wola moze pomoc.i ewentualnie pochowanie jedzenia do polek ![]()
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś: płatki na mleku kanapka z serem żółtym i sałatą jogurt truskawkowy pierś z kurczaka z pomidorem Jak tak czytam wasze posty to doszłam do wniosku, że się chyba źle odżywiam ale dziś zakupiłam brązowy ryż, patrzyłam się także na jogurt naturalny i chyba jednak u mnie nie przejdzie bo nie dam rady zjeść całego nie smakuje mi
52-51-50-49-48-47-46 Edytowane przez Dorcia18 Czas edycji: 2011-03-29 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
ja robiłąm 8 minut legs i mi naprawdę pomogło,.... dodatkowo dużo chodziłam na spacerki po górach.
jak zaspokoić zachcianki?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Ja żuję gumę miętową bez cukru, zawsze kiedy mam ochotę na coś do zjedzenia. Miętowy posmak powoduje, że odechciewa mi się coś zjeść, bo wiem że będę właśnie czuła ten miętowy posmak.
Dzisiaj wlasnie skończyły mi się orbitki i koleżanka dała mi tą różową i musiałam wypluć zaraz bo była dla mnie za słodka ;d A i jeszcze jedna rzecz mnie mobilizuje do odchudzania: z zazdrością patrzę na posty kluseczki kuleczki, opisującą efekty swojego odchudzania ![]() ![]()
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
zle ze mna.lezalo na stole takie pyszneeee ciacho..cytrynowiec
![]() ![]() ostateczne dzisiaj 7.30 platki z mlekiem,3 kostki gorzkiej czekolady 10.30 ciemna bulka z serem,salata,ogorkiem i pomidorem 13.30 torebka ryzu brazowego ![]() 16.30 owsianka ![]() 18. marchewka wieki nie jadlam owsianki i juz dawno nic nie smakowalo tak pysznie ![]() ![]()
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś:
I: owsianka z otrębami i mlekiem 0,5%, 2 kiwi II: bułka z serem, rzodkiewką i ogórkiem III: zupa pomidorowa z makaronem będzie: IV: jajecznic z 2-3 jajek, pół bułki Dzisiaj jeden posiłek mniej wyszedł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Dorcia mi też jakoś jogurt naturalny nie smakuje... Czasem się przymuszę. Ciasta jak dla mnie mogą nie istnieć ( raz na ruski rok zjem kawałek jabłecznika), po prostu nie lubię
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
ooo jak ja ci zazdroszczę bo ja to po prostu je uwielbiam tak samo jak rożnego rodzaju słodkie bułki
![]() ![]() wgl uwielbiam węglowodany ale cóż trzeba znać umiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() chętnie się przyłącze ![]() też mam 17 lat 160 cm i 55 kg niby nie jest to znowu tak dużo ale mój brzuch i boczki mnie przerażają ![]() postanowiłam że muszę w końcu coś z tym zrobić ![]() razem będzie łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
dziewczynki ja do jogurtu naturalnego wkrajam pomidora ogórka cebulki co kto tam lubi i tak zapycha , że masakra. Z Zott jest dobry naturalny
![]() Sabella i ty osiągniesz niedługo swoje efekty;* MadziaJula witam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wczoraj zrobiłam 100 brzuszków Dziś abs 8, legs 8 i coś mi chyba centymetr krawiecki szwankuje bo w talii zrobiło się 69 ![]() Całe szczęście córcia daje mi troszkę czasu dla siebie a domowe obowiązki odstawiam w kąt gdy czas na ćwiczenia. Dziś jeszcze zrobię a6w ...a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
ja zmieniam plan
![]() ![]() ![]() dziewczyny jak wpiszecie w google płaski brzuch i wejdziecie w grafikę to wam wyskoczy pierwszy obrazek taka babka w krótkich spodenkach. czy uważacie, że on jest płaski?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Kluseczko uważam, że ten brzuszek (chodzi Ci o dziewczynę w dżinsowych spodenkach i koszuli?- u mnie nie jest to pierwszy obrazek dlatego pytam) jest płaski ale nie wyćwiczony, bardzo ładny
![]() Właśnie skończyłam ćwiczyć więc się pochwalę: ![]() -9 dzień a6w -8 min abs tight -8 min legs -8 min buns (najciężej się te robi, widać mam słabo wyćwiczone nogi) -2 serie po 50 nożyc poziomych = 100 -2 serie po 20 nożyc pionowych = 40 Miałam jeszcze zrobić kilka ćwiczeń ale siły nie starczyło, 50 minut ćwiczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.