![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam 6 rozpoczętych tuszów i jeden nówka w folii, 8 podkładów, w tym kilka nieużywanych, ponad 20 wód toal./perfum. ![]() I ciężko mi oprzeć się następnym kosmetykom ;( Marzę o sytuacji, w której coś mi się kończy i z czystym sumieniem mogę kupić coś kolejnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() #1952
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-04-02 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Całe szczęście że nie zamówiłam fioletowej kosmetyczki z katalogu bo ona jest kolorowa tylko z jednej strony ![]() ![]() Cytat:
![]() Jest ona fioletowa z obu stron, a biała tylko z przodu. Gdyby była biała z przodu i z tyłu to wyglądałaby już tandetnie... Ogólnie dla mnie jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wiem, że o tym już było wiele razy ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji a nie jestem pewna więc proszę o radę. Miałam teraz w tym kat ledwo przekroczone 500zl, tak na styk się załapałam na 30 % opustu, no i muszę zrobić zwrot wody Herve Leger. Powiedzcie mi co w tej sytuacji ulegnie zmianie jeśli zrobię zwrot w czasie trwania tego kat? czy zmniejszy mi się przez to opust?
a tak w ogóle to zrobiłam ostateczna wish listę z kat 6 i kwota opiewa na równe...270zl ![]() ![]()
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ciekawi mnie jedna rzecz. Dość często spotykam się z negatywną reakcją na kosmetyki Avon. Nie jestem typem konsultantki, która bardzo zabiega o zbieranie zamówień wśród znajomych, raczej sama się w nie zaopatruję - zatem nie jestem nachalna, ale gdy ktoś się dowie, że rozprowadzam TE kosmetyki, często reaguje niechęcią.
Zastanawia mnie taka reakcja. Czym ona jest spowodowana? Niską jakością? Rozbieżnością między zdjęciami w katalogu z rzeczywistym ich wyglądem? Co o tym sądzicie? Jakie są Wasze doświadczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Hmm Just Play jest słodki ale podoba mi się... boję się tylko reakcji siostry bo ona jest z tych wybrednych.
![]() Kolczyki Beatrice=nawet ładne, mamie się spodobają ![]() a dla siebie zamówiłam żel pod prysznic z Himalajskich Jagód Goi bo uwielbiam je ![]() ![]() ![]() zestaw clearskin professional, będę próbować tą rozgrzewająca maseczkę i zobaczymy co będzie. i jeszcze Full Speed dla Tż bo też uwielbiam ten zapach. ![]()
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26116427]nic nie ulegnie zmianie, mozesz spokojnie robic zwrot.[/QUOTE]
bo nie wiem o co chodziło ale tutaj nieraz radzono żeby robić zwroty kiedy już katalog, w którym produkt był zamawiany, się skończy i jak już będzie obowiązywał nowy, ze niby wtedy lepiej zrobić ten zwrot-ale nie wiem właśnie co to miało zmieniać?
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio mi ją nawet na plecy mój mąż nałożył ahhh paliło dziwnie mocno ![]() Ja mam masczkę z Himalajskich Jagód Goi ![]() ![]() ![]() ah nie wiem czemu mam jakieś opory przed zamówieniem z clearskin professional tego lekkiego kremu przeciw wypryskom oraz oczyszczająco-tonizujących płatków . coś czuje że nie warto ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
nie zgodzę się avon ma niskie ceny w porównaniu do innych znanych nam firm .
Prawda jest taka , jak mi powiedziała ostatnio klientka , zwyczajnie i po prostu avon jest wszędzie , wszędzie są konsultantki , w tv co chwile reklamy , ludzie są tym bombardowani i z czasem mają juz tego dość . Nie którzy jak widzą już katalog czy nadchodzącą konsultantkę to zwyczajnie napawają się niechęcią .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Też sądzę, że ceny nie odbiegają drastycznie od innych marek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Ori... jest znacznie droższy , a nie powiem aby mieli lepsze jakosciowo kosmetyki
![]()
#291 |
Raczkowanie
|
Otóż to. Chociaż panuje dziwne, wg mnie nieuzasadnione przekonanie, że ich produkty są lepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lekki krem przeciw wypryskom jak dla mnie jest ok, pryszcze rzeczywiście są mniejsze, a nakładam go punktowo na noc lub tam gdzie najczęściej występują u mnie pryszcze przed okresem. Ogółem pomaga mi ta seria chociaż nie mogę narzekać na moją cerę od czasu do czasu jakiś pryszcz samem dwa. Płatki jakoś mi nie podeszły, ogólnie nie podobają mi się toniki w avonie i może to temu. ![]() A jeszcze mnie Pan Paczkowy zaskoczył mówiąc że na 2 i 3 termin wozi paczki, jak nic nie zawali "tam na górze" (czyli w Warszawie), w piątki tak jak kurier. ![]()
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód." — Paulo Coelho ![]() Edytowane przez Bunia_P Czas edycji: 2011-04-02 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Wiesz moim zdaniem to jest też kwestia przyzwyczajenia i własnego zdania .
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak jak ktos juz tu kiedys radzil - przed uzyciem dobrze je trzymac do gory nogami, wtedy ten pierwszy platek jest dobrze nasiakniety ![]()
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-04-02 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Może miało to znaczenie , gdy opust przechodził na następny katalog. Teraz nie ma to znaczenia, bo na każdy katalog opust jest naliczany od nowa .
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
Avon ma bardzo fajne ceny więc myślę, że zniechęcenie jest spowodowane przesytem - Avon jest wszędzie. Dla mnie Avon rządzi, powoli przerzucam się na niego całkowicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toniki hmmm ja mam jeden swój avonowy i chwale go ku niebiosom jest to ten zielony z clearskin ![]() ![]()
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A reszta blade ![]() Zauważyłam, że niektóre osoby właśnie mówią, że drogo itd. Ale patrząc na ceny drogeryjne to wcale tak drogo nie jest ![]() A dużo produktów jest porządnych. I nie trzeba biegać po sklepach. Ale jak kto woli ![]() Nie rozumiem takich co mówią, że drogo a chodzą do drogerii czy perfumerii i wydadzą na jakaś wodę 200 zł a jak oglądają katalog to mówią, że w avon za perfumy 80 zł to zbyt drogo ![]() Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
krem punktowo jak koleżanka mówiła , bo nie potrzebuje na całą twarz nakładać cos przeciwko wypryskom . Pryszyczyk jakiś się zdarzy raz na miesiąc przy naszych kobiecych dniach ![]()
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.