A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 16:36   #271
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Czytałam, polecam! Ogólnie lubie takie klimaty .. Tzn. prawdziwe historie, nie konkretne sytuacje Jesli nie czytałaś, to szczerze polecam

Nie dziwie, że się wkurzyłaś .. Niestety, czasami naprawde lepiej być chamskim niz taką wdzięczność otrzymywać .. Ja to bym mu chyba cos ostrzej powiedziała, bo nie znoszę jak mnie ktoś w taki sposób traktuje!

W ogóle, (kicia) miałam dziś szalony sen! :P Snilo mi sie, ze wrocilam do swojego liceum na lekcje i szlam na historie i sie rozgladalam za informacjami, w ktorej to klasie jest i znalazłam wiadomość, że historii uczy nowa nauczycilka, której nazwisko to - UWAGA - (Kicia) !! :P I sie dziwiłam na głos, co to za nazwisko, że sie w nawiasie pisze :P A koleżanka mi zaczęła tłumaczyć, że to Francuzka i oni tam tak to piszą :P A jak poszłam na lekcję, to okazało się, że ta nauczycielka jest facetem :P I w trakcie lekcji zgasło światło i zrobiło się ciemno i czekaliśmy aż się zaświeci a w tym czasie pani/pan (Kicia) czestował/a mnie parówkami :P Jak sie obudziłam, to opowiedziałam to TZ i razem sie smialismy Tak wiec, snilas mi sie moja droga )))
O matko. Że ja? Że francuska? Że pan/pani ? Idę na spacer bo nie mogę przestać się śmiać i muszę wytłumaczyć TŻ dlaczego jak do mnie zadzwonił to wyksztusic słowa nie mogłam biedak myśli że z niego się śmiałam. hahahaha dotk4 ale mi poprawiłas humor
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:01   #272
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

ooooo dziewczyny ale wpadłyśmy na pomysł z moją starszą ;p
zrobimy kilka ozdób z origami ;p
ananasy postawimy na stole z owocami a te łabędzie albo gdzieś kołonas albo na stole z szampanem na powitanie jeszcze pomyślę ;p szukamy dalej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eef8f510bc619b65890be764a6e5e016.peg.jpg (79,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1110284.jpg (11,5 KB, 12 załadowań)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:07   #273
baskaeta
Zadomowienie

bardzo ładne te łabędzie
Stary 2011-04-03, 17:12   #274
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
O matko. Że ja? Że francuska? Że pan/pani ? Idę na spacer bo nie mogę przestać się śmiać i muszę wytłumaczyć TŻ dlaczego jak do mnie zadzwonił to wyksztusic słowa nie mogłam biedak myśli że z niego się śmiałam. hahahaha dotk4 ale mi poprawiłas humor
Hah, mala w tym moja zasluga, raczej mojego zakreconego mozdzku :p hahaha, ale przyznaje szczerze ze zabawniejszego snu to juz daaaaawno nie mialam :p ogolnie absurd gonil absurd :p
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:22   #275
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Seagirl wyślij mi proszę na maila zdjęcie swojej sukni bo umieram z ciekawości
Przebrnęłam przez końcówkę III części w końcu
Oki, jak wrócę do domu to wyślę albo wrzucę jeszcze na chwilę. JEstem u TŻ narazie.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

O, no proszę. Nie jest to jeszcze mój ideał, ale krój mniej więcej taki, jak chcę, więc trzeba się będzie wybrać i zobaczyć, jak wyglądam z tym, co bym chciała A pamiętasz może, w którym na Świętokrzyskiej była ta kiecka?

Ja na Świętokrzyskiej tylko jeden salon widziałam, ten co jest naprzeciwko terenu byłego KDT, Młoda PAra, Świętokrzyska 30

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Seagirl mam prośbę wyślij mi swoje zdjęcie w sukni bo nie zdążyłam zobaczyć jak cudnie w niej wyglądasz bo już skasowałaś zdjęcie
oki, o Tobie też pamiętam I O Karolince też
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:25   #276
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Ja to chyba nie za bardzo Twoich klimatach, bo lubię wyciskacze lez z ostatnich - "poczwarka", "i wciąż ją kocham", "kwiat pustyni", "chuda" itd.
"Poczwarka" Wyłam jak bóbr! "Kwiat pustyni" też polecam, fantastyczne są takie prawdziwe historie, chociaż momentami straszne.
Jeśli lubisz takie książki, to te, co zaproponowałam baskaecie Tobie też powinny się spodobać. No i oczywiście Bez mojej zgody, Jodi Picoult, jeśli jeszcze nie czytałaś. Jest już też film z Cameron Diaz, ale moim zdaniem książka lepsza, choć film też niczego sobie. W każdym razie bardzo wzruszające.

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny jak mnei tu dawno nei było, aż wstyd sie przyznać ale nowy wątek, i postaram się byc na bieżąco
Ślubne przygotowania staneły na szukaniu piosenki an pierwszy taniec jakos tak sie teraz Czerwonych gitar uczepiłam co myślicie o tej?
http://www.youtube.com/watch?v=8XkpaXitquE

jakos tak bym chciała zeby ta piosenka była wesoła i goście mogli z nami bujać sie w rytm, no i łatwa do tańczenia ;D

Nie wiem teraz taki martwy okres jakiś w tych całych przygotowaniach, chciała bym juz cos kupować, oglądać, robić ale nie wiem co ;D

A i muszę sie podzielić jak pokonałam mój największy problemem.... jakim był trądzik ;/
Dziewczyną które maja z nim problem polecam podkłady mineralne ale takie prawdziwe nie z drogerii no i herbatkę ziołową ( nie pamiętam nazwy a zerwałam papierek) zakupioną w sklepie zielarskim Naprawdę mi pomogło a walczyłam z nim od zawsze Teraz już tylko zostało mi wynalezienie czegoś skutecznego na blizny potrądzikowe i mogę iść do ślubu ;D
Piosenka fajna, może być na pierwszy taniec spokojnie
Hehe, nawet jak nie ma nic do załatwiania, to zawsze można w międzyczasie coś poobmyślać
Gratuluję zwycięskiej walki z trądzikiem

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ananasy postawimy na stole z owocami a te łabędzie albo gdzieś kołonas albo na stole z szampanem na powitanie jeszcze pomyślę ;p szukamy dalej
No ciekawa sprawa, a Wy jesteście takie zdolne manualnie i w ogóle robicie takie origami? Czy dopiero się uczyć będziecie?

Eh, byliśmy na miłym spacerze, wróciliśmy, zjedliśmy pyszną zapiekankę ryżową z pomidorami i cukinią i powiem Wam, że oczy mi się same zamykają... Normalnie zasypiam, TŻ też, ale musimy trochę posiedzieć nad szkołą... Życie jest okrutne

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-04-03 o 17:28
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:29   #277
jagodzia133
Zakorzenienie

Chatka no wiesz moja kuzynka(starsza) lubi robić takie rzeczy łabędzie już zrobiła teraz robi misia a ja się szybko nauczę
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 17:33   #278
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
"

Eh, byliśmy na miłym spacerze, wróciliśmy, zjedliśmy pyszną zapiekankę ryżową z pomidorami i cukinią i powiem Wam, że oczy mi się same zamykają... Normalnie zasypiam, TŻ też, ale musimy trochę posiedzieć nad szkołą... Życie jest okrutne
My tez byliśmy dzisiaj na wycieczce i po obiadku TŻ zasnąl więc mogę coś popisać.
Jeju dziewczyny współczuję wam z tą szkołą, dobrze że ja mam już to dawno za sobą. Ja w 2000 roku zaczęłam licencjat (3 lata), potem 2 lata przerwy, potem 2 lata magisterki i już jestem 4 lata po magisterce! Ale ten czas szybko leci!
Stary 2011-04-03, 18:02   #279
menippe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
jagodzia133 mamy to samo ja już niedługo tez mam nadzieje chwalić sie spadkami wagi wspomożecie?
ja też zaczęłam małą dietkę, na razie staram się ograniczać posiłki i pić więcej wody oraz zielonej herbatki (tak jak mi polecałyście), a potem wprowadzę już coś zaplanowanego. Wolę najpierw się pomaleńku przestawić do mniejszych porcji, by mój organizm nie doznał za wielkiego szoku.

[QUOTE=(kicia)wpadłam na necie na stronę PM 2011 z krakowa i okolic tzn forum... i tak przeglądałam strony i jedna dziewczyna ma zamiar mieć UWAGA pięciu kamerzystów i trzech fotografów [/QUOTE]

o mamo, będzie iście jakaś telenowela z wesela pewnie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
napisałam, że znam wymówkę z życia wziętą: "nie przyjdziemy na wesele, bo nie mamy co do koperty włożyć" na co ona odpisała, że rozumie taką wymówkę, bo niektórzy wolą dzieci wykarmić niż na wesele iść...

no tak super wymówka! skoro ci goście zostali zaproszeni to raczej nie z powodu wyłudzenia od nich kopert, tylko z powodu chęci bycia z nimi w tym szczególnym dniu...

przecież to chore jest! nie zaproszę nikogo dla koperty, tylko dla jego towarzystwa! może dać mi tylko kartkę z życzeniami i będę prze szczęśliwa, że się zjawił!!
dokładnie tak, jakbym miała liczyć na koperty to lepiej wcale nie robić imprezy

Cytat:
Ja mam kombi tzn moi rodzice i jeśli chodzi o wyjazdy to ok ale do jazdy po mieście tzn parkowania np tyłem masakra. Mój TŻ na hatchbacka no i on jest mały zgrabny ale weź się spakuj do niego. Sedana nie polecam ma duży bagażnik ale w sumie przez tą klapę ciężko wpakowac duże rzeczy
Ja mam maleńkie autko - Opla Corse wszędzie się nim wcisnę w dużych autach świetnie się czuję jako pasażer, ale jako kierowca to już trochę mniej :/

Cytat:
Tak przeglądałam zaproszenia od kuzynek i właśnie miałam na tak 3-4msc przed ślubem potwierdzenie. Bo nawet jak bym chciała kogoś doprosić to głupio by wyglądało jak bym na 3 tyg przed ślubem kogoś zapraszała. Taka osoba odrazu się domyśli że jest zaproszona bo ktoś mi odmówił
my wesele mamy w lipcu, więc do połowy kwietnia chciałabym mieć odpowiedzi, ponieważ musimy załatwiać noclegi, a im wcześniej będziemy rezerwować to możemy lepsze warunki zapewnić, a nie to co zostanie...

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie
Jestem przerażona ilością Waszych postów. Kiedy ja to nadrobię
spokojnie dasz radę, ja uspałam TŻ to jest trochę czasu

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
czasem mam wrażenie że lubię fantastykę przygody itd przez te wszystkie bajki z dzieciństwa a szczególnie Czarodziejkę z księżyca pamiętam że nawet piórnik i plan lekcji miałam z nimi ale kiedy to było ha ha ha ha słodkie czasy Poloni1 i Polsatu teraz takich bajek nie ma ale schiz zostaje do czarów wampirów i wszystkiego co oderwane od ziemi
nie zapomnę jak z koleżankami udawałyśmy Czarodziejki

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czeka mnie szpital dostałam skierowanie i będę musiała leżeć tam 3-4 dni bo endokrynolog musi się mną zająć

jeśli któraś z Was będzie miała problemy ginekologiczne to niezwłocznie ma się zgłosić do lekarza bo inaczej ze mną będzie miała do czynienia !!!
dużo zdróweczka!!!

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny jak mnei tu dawno nei było, aż wstyd sie przyznać ale nowy wątek, i postaram się byc na bieżąco
Ślubne przygotowania staneły na szukaniu piosenki an pierwszy taniec jakos tak sie teraz Czerwonych gitar uczepiłam co myślicie o tej?
http://www.youtube.com/watch?v=8XkpaXitquE

jakos tak bym chciała zeby ta piosenka była wesoła i goście mogli z nami bujać sie w rytm, no i łatwa do tańczenia ;D
i takiego spokojnego walca wiedeńskiego możecie zatańczyć
my chcielibyśmy jakąś muzykę pod tango

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Zależy mi na takim jak na załączniku. Papier grubszy, choć czytałam, że nie może być za gruby Kredowy, z jakąś fakturą.
mi także podobają się takie zaproszenia im coraz więcej stronek oglądam tym coraz trudniejszy się robi wybór

Dziewczyny zrobiłyście mi apetyt na jakieś grillowane mięsko. Jedziemy jutro z TŻ na dwa dni na działeczkę poodpoczywać. Mam nadzieję, że dam radę potem wszystkie wpisy przeczytać. Miłego wieczorku Wam życzę

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Seagirl poprosiłabym o foteczkę sukni na PW bo jestem ciekawa
Stary 2011-04-03, 18:18   #280
jagodzia133
Zakorzenienie

Dziewczyny kolejne postępy weszłam na Lubelskie PM2011 i pospisywałam sobie sklepy gdzie można kupić wszytko do zaproszeń ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 18:20   #281
karolinka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Oki, jak wrócę do domu to wyślę albo wrzucę jeszcze na chwilę. JEstem u TŻ narazie.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Ja na Świętokrzyskiej tylko jeden salon widziałam, ten co jest naprzeciwko terenu byłego KDT, Młoda PAra, Świętokrzyska 30

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

oki, o Tobie też pamiętam I O Karolince też
Miło, że pamiętasz
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 18:25   #282
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
My tez byliśmy dzisiaj na wycieczce i po obiadku TŻ zasnąl więc mogę coś popisać.
Jeju dziewczyny współczuję wam z tą szkołą, dobrze że ja mam już to dawno za sobą. Ja w 2000 roku zaczęłam licencjat (3 lata), potem 2 lata przerwy, potem 2 lata magisterki i już jestem 4 lata po magisterce! Ale ten czas szybko leci!
Czas zachrzania jak szalony. Pamiętam, jak byłam mała, to czas mi się ciągnął jak nie wiem co, a teraz tygodnie mkną, nawet nie wiesz kiedy już jest następny... Nie chcę sobie nawet wyobrażać, jak to będzie wyglądać po 50..

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
nie zapomnę jak z koleżankami udawałyśmy Czarodziejki
My też Ja byłam zawsze byłam Bunny
Prócz tego odgrywałyśmy również dziewczyny ze Spice girls... Eh, to były czasy....

Stary 2011-04-03, 18:28   #283
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Seagirl poprosiłabym o foteczkę sukni na PW bo jestem ciekawa
Oki, Ciebie też dopisuję do listy.
ps.mam to samo auto co ty
Stary 2011-04-03, 18:32   #284
karolinka85
Rozeznanie

Jagodzia-a jednak wykrakałam...z tymi korkami na Elizówce! wiesz ile samochodów było zaparkowane w tej uliczce co Ty stajesz?!
Ledwo się dało przejechać..
I na żadną okazję nie trafiliśmy..było parę A4 kombi tych nowszych po ponad 30 tyś..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
Stary 2011-04-03, 18:47   #285
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Jagodzia-a jednak wykrakałam...z tymi korkami na Elizówce! wiesz ile samochodów było zaparkowane w tej uliczce co Ty stajesz?!
Ledwo się dało przejechać..
I na żadną okazję nie trafiliśmy..było parę A4 kombi tych nowszych po ponad 30 tyś..
no to ładnie ceny z kosmosu..... a tą uliczkę to pewnie już też większość obcykała.... A może ściągnijcie samochód z zagranicy?? Mojego TŻta rodzice tak zrobili i nieźle im służy.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 19:02   #286
(kicia)
Zakorzenienie

jestem... ochłonełam DOtk4 będę sobie ten Twoj sen czytac jak będę miała zły humor

allle piękny dzień... właśnie wróciłam ze spacerku. Moje nowe butki mnie otarły ale pełna energii biorę się za sprawozdanie z ćwiczeń

Stary 2011-04-03, 19:12   #287
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
no to ładnie ceny z kosmosu..... a tą uliczkę to pewnie już też większość obcykała.... A może ściągnijcie samochód z zagranicy?? Mojego TŻta rodzice tak zrobili i nieźle im służy.
Zgadzam sie z tym sprowadzaniem aut z zagranicy. Rodzice mojeguo TZ tez swoje autko sciagneli z Wysp, juz ze 3 lata temu i nie ma z nim problremow. My swoj samochod tez tutaj kupilismy, 2 i pol roku temu i w zasadzie nie ma na co narzekac. Fakt faktem, ze na ten samochod w Polsce musyielinysmy harowac o wieeeele dluzej.

Cytat:
jestem... ochłonełam DOtk4 będę sobie ten Twoj sen czytac jak będę miała zły humor
Hihi wydaje sie w takim razie ze znalazlas swoj lek na chandre )) mi tez sie micha cieszy jak sobie o nim pomysle ;p
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 19:21   #288
karolinka85
Rozeznanie

Cytat:
No wlaśnie myślimy nad tym bo Tż ma jakiegoś znajomego co sprowadza autka..no i wtedy wychodzi dużo taniej
Macie rację dziewczynki
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
Stary 2011-04-03, 19:26   #289
Nika0208
Rozeznanie

Seagirl - czy ja mogę rownież zobaczyć Cię w sukni....nie zaglądałam wczoraj..TŻ przyjechał i spędziliśmy miło weekend
A dziś spacerek nad Wieprzem...i zrobilismy sobie sesje fotograficzna na wiosne ( bawiłam sie w fotografa).
Zaproszenia zaczniemy zapraszac w styczniu dalsza rodzine, bliscy i znajomi już widzą o terminie wiec bedą zapraszani na końcu.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 19:33   #290
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
No wlaśnie myślimy nad tym bo Tż ma jakiegoś znajomego co sprowadza autka..no i wtedy wychodzi dużo taniej
Macie rację dziewczynki
Jeśli macie znajomego, który sprowadza, to tym bardziej Nasz Czarny Pegaz też został sprowadzony z Anglii i jak dotąd (tfu tfu) nie mieliśmy z nim żadnych problemów A jednak trochę taniej wychodzi, no i jak znajomy, to wiadomo, że ze sprawdzonego źródła.

Ja siedzę nad teorią do mgr... Oczy mi się zamykają, ale dzielnie spisuję sobie cytaty

Stary 2011-04-03, 19:34   #291
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Macie rację dziewczynki
my jak będziemy kupować samochód to na pewno nie w Polsce te za granicą są mniej wytłuczone między innymi przez inny stan dróg a to ważne.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 19:47   #292
(kicia)
Zakorzenienie

a ja dzielnie piszę sprawozdanie już jedną stronę napisalam ale ja zdolna jestem

Stary 2011-04-03, 20:18   #293
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
poka, poka, bo ja pierwsze słyszę...
Tutaj http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,1...maz_9.htmljest 9 wątek na temat ślubu tej pani ale udziela się też na innych forach. Wylądowała kiedyś na wykopie i nawet mój tż ostatnio mi mówił, że trafił na historię ślubu stulecia
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czeka mnie szpital dostałam skierowanie i będę musiała leżeć tam 3-4 dni bo endokrynolog musi się mną zająć

jeśli któraś z Was będzie miała problemy ginekologiczne to niezwłocznie ma się zgłosić do lekarza bo inaczej ze mną będzie miała do czynienia !!!
Trzymam kciuki za Ciebie
Cytat:
Ładne te ananasy ale chyba trudne? Mnie takie rzeczy przerastają.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:19   #294
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Tutaj http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,1...maz_9.htmljest 9 wątek na temat ślubu tej pani ale udziela się też na innych forach. Wylądowała kiedyś na wykopie i nawet mój tż ostatnio mi mówił, że trafił na historię ślubu stulecia

Trzymam kciuki za Ciebie

Ładne te ananasy ale chyba trudne? Mnie takie rzeczy przerastają.
error mi wywaliło
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:32   #295
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny chyba znalazłam zaproszenia nie są drogie bo 1,65
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 20:33   #296
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
error mi wywaliło
Skasuj jest z końca linka, aleksandretcie się nie zrobiła spacja

Cytat:
Pokaż!

Stary 2011-04-03, 20:36   #297
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
error mi wywaliło
Nie wiem czemu. Może prościej będzie: strona gazeta.pl ->forum->ślub i wesele->wątek Zia86 wychodzi za mąż

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 20:39   #298
(kicia)
Zakorzenienie

ło jeju to ona już 9 części takich ma... na sam temat swojego ślubu?

Stary 2011-04-03, 20:41   #299
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie planuję drogich. na all do 2,00 zł niektóre są bardzo okazałe
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:43   #300
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
tak tak Dziękuję wiedziałam, że to Ty wkleisz

a my dziś z TŻ zakonczyliśmy nauki u księdza jeszcze ten psycholog i już

my zaproszenia też będziemy zamawiać na all nam osobiście podobają się te w rulonie ale jak będzie to się jeszcze okaże

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2011-04-03 o 20:45
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości