![]() |
#271 |
Konto usunięte
|
Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej
Najwyraźniej kwestia gustu : ) Oglądałam DubRecenzję i fragmenty gameplaya - spodobało mi się tak, że wariuję na samą myśl o graniu. Niestety skromne fundusze licealistki (żeby nie powiedzieć - żadne fundusze) nie pozwalają mi na zakup konsoli za około tysiąc złotych : (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanko do graczow i grajek
![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za to na jakiś czas wciągnął mnie SW TOR. Jak nie znoszę MMO to do tego się przekonałam podczas beta-testów. Później długo biłam się z myślami: kupić czy nie kupić. Kupiłam i bardzo mi się podoba. Pierwsze MMO gdzie historia każdej postaci jest naprawdę porządnie prowadzona i wciągająca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie graczki, mam nadzieje że te graczki komputerowe też są mile widziane
![]() Ja w Skyrima jeszcze nie miałam okazji zagrać, za to obecnie pocinamy sobie z TŻtem w AC II ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że w temacie będzie ruch, bo to w sumie wątek idealny dla mnie ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-02-02 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
A powiedzcie: czekacie na Mass Effect'a 3? Ja strasznie i coś mi się wydaje, że walentynki z mężem spędzimy przed komputerem testując demo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
W sumie to nie miałam przyjemności grać w żadnego Mass Effecta, nawet nie wiem czy TŻ jakiegoś ma ( a gier ma strasznie duuuużo) W sumie ciężko mnie wciągnąć w jakiś tytuł, ale jeśli już TŻtowi się uda, to zostaje chyba większą fanką niż on
![]() Witaj Świtezianko ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-02-02 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja w sagę Mass Effecta wsiąkłam od pierwszej części. Moja wymaksowana pani Shepard czeka już od roku aby w końcu ostatecznie uratować galaktykę ![]() Swoją drogą ACII przeszłam całe, a na półce czeka na mnie Brotherhood ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
18 kwietnia ma wyjsc Wiedzmin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Oj mnie Brotherhood też kusi, ale na razie TŻ zamówił sobie część 1
![]() Wiedźmin na konsole? Dobrze kojarze? Swoją drogą w wiedźmina też grałam i to również jedna z moich ulubionych gier ![]() ![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Wiedźmin na Xboxa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Już tu kiedyś u was pisałam w sprawie kinect'a. W końcu kupiliśmy na allegro, może już jutro dojdzie ![]() ![]() Fitness Evolved Zumba Fitness (która wersja lepsza: 1 czy 2?) Dance Central (tak samo: 1 czy 2)?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czemu dopiero teraz znalazłam ten temat xP Witam wszystkich
![]() Jako szczęśliwa posiadaczka PS3 ostatnio sublimuję frustracje w bijatyki [ zwłaszcza w Virtual Fightera ] ![]() ![]() Gram odkąd pamiętam, czyli od zamierzchłych czasów ZX Spectrum, i przez ten czas wyrobiłam w sobie wielką miłość do RPGów, strategii turowych, bijatyk oraz gier logicznych ![]() <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#284 | ||
Raczkowanie
|
Hej, przymiecie mnie do konsolowa?
![]() Ja zaczęła, ale chwilowo nie gram, bo kończyłam inną grę. Ale wrócę do Batmana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gram na xboxie, zaczęło się od AC II potem siłą rzeczy Brotherhood i Revelations (uwielbiam zwolnienie akcji podczas walki ![]() ![]() ![]() Aha, gram głównie z TŻtem, jesteśmy dobraną drużyną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Szara Eminencja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Póki co nie
![]() ![]() ![]()
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
oo widzę, że życie tu zagląda
![]() to widzę PieceOfMoris, że mamy podobne gusta growe ![]() ![]() ![]() ![]() I też nie lubię w AC zadań na czas- po prostu nie jestem jeszcze na tyle wyćwiczona w sterowaniu aby jednocześnie biec szybko i dokładnie, ale widzę, że już mam większą wprawę niż na początku, kiedy ciągle skądś spadałam ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-02-09 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Szara Eminencja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
![]() ja dalej nie wiem czy Zumba 2 czy Dance Central 2 a może Fitness Evolved... Różnica cenowa między dwoma pierwszymi to blisko 100% ![]()
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
Co by nie offtopowac w innym wątku , wracam
![]() W tej chwili mam mnóstwo nowych gier i i z niecierpliwością czekam na nowego Ninja Gaiden, Resident Evil ( juz niedługo ![]() Kilka dni temu przeszliśmy z TŻ najnowsze Gears of War , polecam są kapitalne ! . Gram tez w Skyrim - wow, od piątku Mass Effect 3 - wymiata ![]() ![]() ![]() Mam też Dark Souls ale boje sie tej gry, podobno najtrudniejsza w historii, ![]()
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
Piona, Lea
![]() Opowiedz o Catherine bo nie słyszałam o tej grze. Skyrima po zdobyciu 100% porzuciłam, bo ilość błędów była niewiarygodna, niektóre uniemozliwiały dalszą grę - nieskończoną ilośc razy wczytywalam dużo wczesniejsze sejwy. Bardziej podobał mi się Fallout, ale nie żałuję czasu spędzonego w Skyrim, różnorodnośc questów jest naprawdę zachwycająca. Daedryczne questy i gildia magów - coś fantastycznego. I to, że grając two handed orkiem mogłam bez najmniejszego problemu szkolić się w destruction, alchemii ![]() GOW to klasyk nad klasyki, uwielbiam tryb multi, za hordę twórcom należy się pomnik, bez kitu. Trochę dają dupy z wypuszczaniem dodatków, ale już trudno, chcą od nas wydusić kasę póki mogą. Obecnie w xboxie znajduje się Alicja w Krainie Czarów ![]() ![]() ![]() A i czaje się na Lego HP 5-7, pierwsza część trzymała poziom, po drugiej też się tego spodziewam.
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio gram w Tony Hawka na desce ![]()
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
hp 5-7 wersja na pc, bardziej mi się podoba od 1-4. nie ma tylu bugów, nic się nie zawiesza. gra się tak nie ciągnie jak pierwsza część. jestem bardziej zadowolona z 5-7, no i jest dużo mroczniejsza niż 1-4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piona ![]() Teraz dopiero odpisuję bo cholera mam problem z czasem ostatnio ![]() Catherine polecam, jest to erotyczny, japoński thriller twórców Persony, chociaż można się zirytować grając, rekomenduję wybrać najłatwiejszy poziom bo my z tż jako zapaleni gracze wybraliśmy średni i teraz baba z widelcem goni nas 2 razy szybciej ![]() ![]() ![]() No i gra dzieli się na 2 etapy. Grasz koleżka, który śni i koleżka na jawie, który pewnego dnia w barze spotyka Catherine, przez którą zaczynają mu się przytrafiać różne dziwne sytuacje , do tego wszystkich niewiernych mężczyzn zaczynają prześladować demony. Typowa japońska psychodela ![]() To tak w wielkim skrócie bo nie jestem w stanie opowiedzieć tej gry, baaaardzo specyficzna : http://www.youtube.com/watch?v=HELNx...feature=relmfu Alicja to mój kolejny tytuł, w który planuję zagrać ale na razie muszę przejść wszystkie gry, które zaczęłam ![]() HP 5-7 mam ale jeszcze nie grałam, na razie mam ochotę na "mocniejsze' gry. Jestem zachwycona Mass Effect 3 ![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
az sie normalnie pochwale. Własnie kurier przyniosł mi Wiedzmin2 na Xboxa
![]() Edycja kolekcjonerska ![]() Oj mam co robic w weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
ja od wczoraj zdradziłam xboxa z grą na pc - kupiłam w Careffourze RollerCoaster Tycoon 3 + 2 dodatki za całe 8zł
![]() ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
toć to taniocha jak na gre
![]() Czy kiedys doczekam sie takich cen na konsole? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
oo to ellish będziesz miała co robić
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.