|
|
#271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej
Najwyraźniej kwestia gustu : ) Oglądałam DubRecenzję i fragmenty gameplaya - spodobało mi się tak, że wariuję na samą myśl o graniu. Niestety skromne fundusze licealistki (żeby nie powiedzieć - żadne fundusze) nie pozwalają mi na zakup konsoli za około tysiąc złotych : (
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanko do graczow i grajek
czy widzialyscie moze Buzz ( z buzzerami) w jakies normalnej cenie? moze w jakims markecie? bo te ceny na allegro szaleja
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do Skyrima, to powiem szczerze: Na początku mnie zachwycił niesamowicie. Ogromny świat, masa zadań, piękna grafika (ahh te smoki!). Z czasem zwyczajnie się nim znudziłam. Masa generowanych losowo questów to w sumie dokładnie to samo. Kolejna łączka/ jaskinia/ obozowisko już nie budzi dreszczyku emocji. Losowe smoki latają praktycznie jeden za drugim i zabija się je jednym strzałem. Mam na sobie najmocniejszy sprzęt... Nie było już po co grac dalej...Za to na jakiś czas wciągnął mnie SW TOR. Jak nie znoszę MMO to do tego się przekonałam podczas beta-testów. Później długo biłam się z myślami: kupić czy nie kupić. Kupiłam i bardzo mi się podoba. Pierwsze MMO gdzie historia każdej postaci jest naprawdę porządnie prowadzona i wciągająca. |
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie graczki, mam nadzieje że te graczki komputerowe też są mile widziane
![]() Ja w Skyrima jeszcze nie miałam okazji zagrać, za to obecnie pocinamy sobie z TŻtem w AC II Cytat:
![]() Mam nadzieję, że w temacie będzie ruch, bo to w sumie wątek idealny dla mnie
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-02-02 o 18:14 |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
A powiedzcie: czekacie na Mass Effect'a 3? Ja strasznie i coś mi się wydaje, że walentynki z mężem spędzimy przed komputerem testując demo
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nie miałam przyjemności grać w żadnego Mass Effecta, nawet nie wiem czy TŻ jakiegoś ma ( a gier ma strasznie duuuużo) W sumie ciężko mnie wciągnąć w jakiś tytuł, ale jeśli już TŻtowi się uda, to zostaje chyba większą fanką niż on
![]() Witaj Świtezianko
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-02-02 o 18:33 |
|
|
|
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja w sagę Mass Effecta wsiąkłam od pierwszej części. Moja wymaksowana pani Shepard czeka już od roku aby w końcu ostatecznie uratować galaktykę Swoją drogą ACII przeszłam całe, a na półce czeka na mnie Brotherhood
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
18 kwietnia ma wyjsc Wiedzmin
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Oj mnie Brotherhood też kusi, ale na razie TŻ zamówił sobie część 1
![]() Wiedźmin na konsole? Dobrze kojarze? Swoją drogą w wiedźmina też grałam i to również jedna z moich ulubionych gier Szczególnie część 1
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedźmin na Xboxa
Juz czekam i zacieram ręce
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Już tu kiedyś u was pisałam w sprawie kinect'a. W końcu kupiliśmy na allegro, może już jutro dojdzie Zastanawiam się tylko jaką grę kupić żeby trochę się poruszać przy muzyce Zastanawiam się nad: Fitness Evolved Zumba Fitness (która wersja lepsza: 1 czy 2?) Dance Central (tak samo: 1 czy 2)?
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czemu dopiero teraz znalazłam ten temat xP Witam wszystkich
![]() Jako szczęśliwa posiadaczka PS3 ostatnio sublimuję frustracje w bijatyki [ zwłaszcza w Virtual Fightera ] A na co dzień casualowo gram w Portala 2 na zmianę z Civem 5 [ jak ktoś chętny do gry online to serdecznie zapraszam ]Gram odkąd pamiętam, czyli od zamierzchłych czasów ZX Spectrum, i przez ten czas wyrobiłam w sobie wielką miłość do RPGów, strategii turowych, bijatyk oraz gier logicznych ![]() <3 |
|
|
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#284 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej, przymiecie mnie do konsolowa?
![]() Ja zaczęła, ale chwilowo nie gram, bo kończyłam inną grę. Ale wrócę do Batmana Cytat:
ale to za jakiś czas.Cytat:
![]() ![]() Gram na xboxie, zaczęło się od AC II potem siłą rzeczy Brotherhood i Revelations (uwielbiam zwolnienie akcji podczas walki i hak - świetny pomysł , bomby mi się nie bardzo spodobały) a przedwczoraj skończyłam AC I. Skyrim mnie nie porwał, jak wyżej pisałam. Denerwowało mnie odwrotne niż AC sterowanie kamerą (góra-dół), choć to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Zaczęłam właśnie Red Death Redemption, fajnie się koniem pędzi Gra/ł ktoś może?Aha, gram głównie z TŻtem, jesteśmy dobraną drużyną W AC ja zajmowałam się zbieractwem (jego to nudzi) i czasem mordowaniem , TŻ lepiej się skrada, ucieka po dachach i kica na wysokości, ja się za bardzo denerwuje i zaraz się potykam i spadam
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
||
|
|
|
|
#285 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Póki co nie
takie zboczenie. Grałaś? Polecasz?
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
oo widzę, że życie tu zagląda
![]() to widzę PieceOfMoris, że mamy podobne gusta growe Ja niestety na chwilę obecną nie mam jak grać bo mój komputer to stary dziadziuś i nowe gry nie pójdą ale w weekend jadę do TŻta i będzie sesyjka ![]() I też nie lubię w AC zadań na czas- po prostu nie jestem jeszcze na tyle wyćwiczona w sterowaniu aby jednocześnie biec szybko i dokładnie, ale widzę, że już mam większą wprawę niż na początku, kiedy ciągle skądś spadałam
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-02-09 o 23:00 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytam na pewno. Wczoraj dopiero dotarł do nas kinect, wypróbowaliśmy kinect adventures i dziś w pracy usiadłam o 7:00 i raczej nie wstanę z krzesła do 15:00 takie mam zakwasy
|
|
|
#289 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
super uczucie, nie?ja dalej nie wiem czy Zumba 2 czy Dance Central 2 a może Fitness Evolved... Różnica cenowa między dwoma pierwszymi to blisko 100% i Dance Central u mnie w mieście dostępny jest od ręki, a Zumbę trzeba zamawiać. Boję się, że wezmę DC2 a potem będę żałować, że pożałowałam kasy na coś porządniejszego...
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
Co by nie offtopowac w innym wątku , wracam
![]() W tej chwili mam mnóstwo nowych gier i i z niecierpliwością czekam na nowego Ninja Gaiden, Resident Evil ( juz niedługo ) i Bio Shock.Kilka dni temu przeszliśmy z TŻ najnowsze Gears of War , polecam są kapitalne ! . Gram tez w Skyrim - wow, od piątku Mass Effect 3 - wymiata , Deus Ex, Dead Space 2 i Catherine. Ta ostatnia gra jest wykręcona na maksa , w sensie psychodela ( gadające owce, wspinanie się po ścianie podczas gdy goni Cię olbrzymia baba z widelcem , dopiero pograłam 2 godzinki w to i polecam miłośniczkom niekonwencjonalnych rozwiązań ) Mam też Dark Souls ale boje sie tej gry, podobno najtrudniejsza w historii, muszę się nastawić psychicznie .
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Piona, Lea
![]() Opowiedz o Catherine bo nie słyszałam o tej grze. Skyrima po zdobyciu 100% porzuciłam, bo ilość błędów była niewiarygodna, niektóre uniemozliwiały dalszą grę - nieskończoną ilośc razy wczytywalam dużo wczesniejsze sejwy. Bardziej podobał mi się Fallout, ale nie żałuję czasu spędzonego w Skyrim, różnorodnośc questów jest naprawdę zachwycająca. Daedryczne questy i gildia magów - coś fantastycznego. I to, że grając two handed orkiem mogłam bez najmniejszego problemu szkolić się w destruction, alchemii ![]() GOW to klasyk nad klasyki, uwielbiam tryb multi, za hordę twórcom należy się pomnik, bez kitu. Trochę dają dupy z wypuszczaniem dodatków, ale już trudno, chcą od nas wydusić kasę póki mogą. Obecnie w xboxie znajduje się Alicja w Krainie Czarów Pozycja obowiązkowa, oczarowała mnie animacja włosów alicji No i dostajemy w gratisie oldskulowa Alicję.A i czaje się na Lego HP 5-7, pierwsza część trzymała poziom, po drugiej też się tego spodziewam.
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio gram w Tony Hawka na desce
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
hp 5-7 wersja na pc, bardziej mi się podoba od 1-4. nie ma tylu bugów, nic się nie zawiesza. gra się tak nie ciągnie jak pierwsza część. jestem bardziej zadowolona z 5-7, no i jest dużo mroczniejsza niż 1-4
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piona Teraz dopiero odpisuję bo cholera mam problem z czasem ostatnio ![]() Catherine polecam, jest to erotyczny, japoński thriller twórców Persony, chociaż można się zirytować grając, rekomenduję wybrać najłatwiejszy poziom bo my z tż jako zapaleni gracze wybraliśmy średni i teraz baba z widelcem goni nas 2 razy szybciej Gra zaczyna się od tego, że koleżka zaczyna mieć dziwne sny , w których ucieka w różowych bokserkach z rogami na głowie po bloczkach przed gigantyczną babka, która goni go z wspomnianym wcześniej widelcem po drodze spotyka gadające owce. te bloczki trzeba szybko przestawiać we właściwiej kolejności, żeby ustawić coś w rodzaju schodów ![]() No i gra dzieli się na 2 etapy. Grasz koleżka, który śni i koleżka na jawie, który pewnego dnia w barze spotyka Catherine, przez którą zaczynają mu się przytrafiać różne dziwne sytuacje , do tego wszystkich niewiernych mężczyzn zaczynają prześladować demony. Typowa japońska psychodela ale gra wciąga na maksa... To tak w wielkim skrócie bo nie jestem w stanie opowiedzieć tej gry, baaaardzo specyficzna : http://www.youtube.com/watch?v=HELNx...feature=relmfu Alicja to mój kolejny tytuł, w który planuję zagrać ale na razie muszę przejść wszystkie gry, które zaczęłam HP 5-7 mam ale jeszcze nie grałam, na razie mam ochotę na "mocniejsze' gry. Jestem zachwycona Mass Effect 3
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
az sie normalnie pochwale. Własnie kurier przyniosł mi Wiedzmin2 na Xboxa
Edycja kolekcjonerska Oj mam co robic w weekend
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
ja od wczoraj zdradziłam xboxa z grą na pc - kupiłam w Careffourze RollerCoaster Tycoon 3 + 2 dodatki za całe 8zł
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
toć to taniocha jak na gre
![]() Czy kiedys doczekam sie takich cen na konsole?
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
oo to ellish będziesz miała co robić
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

czy widzialyscie moze Buzz ( z buzzerami) w jakies normalnej cenie? moze w jakims markecie? bo te ceny na allegro szaleja
Co do Skyrima, to powiem szczerze: Na początku mnie zachwycił niesamowicie. Ogromny świat, masa zadań, piękna grafika (ahh te smoki!). Z czasem zwyczajnie się nim znudziłam. Masa generowanych losowo questów to w sumie dokładnie to samo. Kolejna łączka/ jaskinia/ obozowisko już nie budzi dreszczyku emocji. Losowe smoki latają praktycznie jeden za drugim i zabija się je jednym strzałem. Mam na sobie najmocniejszy sprzęt... Nie było już po co grac dalej...

, bomby mi się nie bardzo spodobały) a przedwczoraj skończyłam AC I. Skyrim mnie nie porwał, jak wyżej pisałam. Denerwowało mnie odwrotne niż AC sterowanie kamerą (góra-dół), choć to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Zaczęłam właśnie Red Death Redemption, fajnie się koniem pędzi
Gra/ł ktoś może?
ale w weekend jadę do TŻta i będzie sesyjka