|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Slimex 15
|
|
|
|
#272 |
|
Przyczajenie
|
hej ak1984... kupiłam u angielka@onet.eu, bardzo profesjonalne podejście,po dwóch dniach dostałam,ale 250 zł zaplaciłam za potwierdzeniem odbioru i sprawdzeniem obecności
|
|
|
|
#273 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Serdeczne dzięki! Tylko troszkę sprzedawcy przesadzają z tą ceną! Niespełna rok temu kupiłam Slimex 15 za 120zł za 30 tabletek! A teraz ceny wahają się od 200zł za 30 tab.! Szok! Ale polecam Slimex 15, przetestowałam i rezultat po 30 dniach - 8 kilo mniej! |
|
|
|
|
#274 |
|
Przyczajenie
|
hej, jestem po trzeciej tabletce i faktycznie apetyt poskromiony
Zastanawia mnie tylko, że mam problemy ze snem. Śpię nie więcej niż 4 godziny na dobę a mimo to czuję się wypoczęta? Czy to przez slimex15?
|
|
|
|
#275 |
|
BAN stały
|
hej , każda z nas reaguje inaczej, jedne są senne a drugie nie mogą spac bo energia je rozpiera
, każda opisuje inne dolegliwości , ale widać , że chyba źle nie jest trzymam kciuki pa
|
|
|
|
#276 |
|
Przyczajenie
|
hej,jestem po 4 tabletce,jeść mi się nie chce,sucho w ustach,ze spaniem trochę problem-zasypiam późno,śpię krótko...ale wstaję o 5.30 do pracy bez problemu...
|
|
|
|
#277 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#278 |
|
Przyczajenie
|
hej,minęło 10 dni zażywania,3 kg mniej
ale sucho w ustach i to burczenie MASAKRA |
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Hejka.Jak się w końcu zdecydowałam i nabrałam odwagi na slimex15 to pan Zbroja mnie poinformował,że ten preparat został w ubiegłym roku wycofany ze sprzedaży.Podał mi inne preparaty które zawierają Sibutramine
ale czy któraś z Was takie zamienniki stosowała.Proszę odezwijcie się,bo ja koniecznie muszę schudnąć.A prawda czy któraś z Was ma nadciśnienie i stosuje preparaty odchudzające? |
|
|
|
#280 |
|
Przyczajenie
|
To poprostu kup od kogos innego, kto jeszcze ma w sprzedaży slimex.
|
|
|
|
#281 |
|
Przyczajenie
|
No to poprostu kup u kogoś kto jeszcze ma zapasy...
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- i sprzedaje
|
|
|
|
#282 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-08
|
www.spam.pl zapraszam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-03-19 o 07:12 |
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
hejka, możecie podać mi namiary na sprawdzonego sprzedawce ?
|
|
|
|
#284 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny jestem tu nowa, ale po doswiadczeniach po tabletkach afibron ktorych jyz niestety niema
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
No i zamówiłam sibutril 15 u p. Izy.Tablety mam dostać za jakiś tydzień.
|
|
|
|
#286 |
|
BAN stały
|
hej dziewczyny
jak postepy? widze, że poszukiwany jest w dalszym ciagu slimex którego już nie robią , zostały zapasy. Trzeba sprobować innych tabl. są tak samo skuteczne, choć wiadomo , że na każdego działa inaczej, na mnie slimex nie działał ale za to inne działaja. życze powodzenia w rzucaniu kg trzymajcie sie
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny jestem tu nowa chce sie was poradzic i wesprzec waszymi radami... kiedys stosowalam lindaxe oh.. cudowny lek schudlam na nim ponad 20kg. teraz niestety wycofany. dlugo szukalam namiarow na uczciwego sprzedawce SLIMEXU15 niestety nie wiem czy dobrze trafiłam raz juz mnie oszukali teraz kupiłam u pani IZY. CZY KUPOWAŁ U TEJ KOBIETY??? czy kolejny raz wydalam pieniadzw w bloto? prosze o odp.
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny jestem tu nowa chce sie podzielic z wami moimi doswiadczeniami i wesprzec waszymi opiniami
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! jestem tu nowa chcialabym sie podzielic z wami moimi doswiadczenimi i poradzic sie , wesprzec waszwymi radami. kiedys stosowalam CUDOWNY lek lindaxe schudlam na niej ponad 20kg. ale po urodzrniu dziecka siedzeniu w domu niestety przez moja glupote kg wrocily. postanowilam poszperac w necie no i uradowana zamowilam cud tabletki bardzo mily pan okazal sie oszustem!!! no i teraz znowyu prubuje mam pytanie czy ktos zamawial u PANI IZY??? prosze o podpowiedz
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! jestem tu nowa chcialabym sie podzielic z wami moimi doswiadczeniami i wesprzec waszymi radami. kiedys stosowalam lindaxse oh.. cudowny lek schudlam na nim ponad 20 kg. niestety po ciazy polowa nie oszukujmy sie wiecej jak polowa kg wrocila przez moja glupote. prubowalam szczescia kupna w necie zaplacilam pieniazki a bardzo mily pan okazal sie oszustem ! LUDZIE NIE MAJA SUMIENIA!!! nie dawno natknelam sie na ogloszenie pani IZY czy ktos u niej zamawial? prosze badzcie tak mile i podpowiedzcie nie mam kolejnych pieniedzy na wyrzucenie w bloto
|
|
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
Hejka. Ja tam nie wiem, bo nie probowalam, kupowalam tez u *angielki* za pobraniem i sprawdzeniem i jestem zadowolona. Ale poszukaj gdzies, moze ktos tam kupowal i cos napisze. Trzymaj sie.
|
|
|
|
#292 |
|
Przyczajenie
|
Ja tam nie wiem, ale tez kupowalam u *angielki* i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
#293 |
|
BAN stały
|
hej , mi ciężko coś powiedzieć, nie kupowałam od tej osoby, ale dużo jest jej ogłoszeń wiec chyba jest wiarygodna, bo kontakt ciągle ten sam
więc nie denerwuj się .
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-03-24 o 22:31 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ma dużo pozytywnych komentarzy,ale z moim zamówieniem jest coś nie tak.Poczekam do poniedziałku. |
|
|
|
|
#295 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hej , przecież sama napisałas, że masz czekać tydzień, skoro tak ci powiedziała to cierpliwości , poczekaj jeszcze , w poniedziałek nie mija jeszcze tydzień......a poza tym co masz zamiar zrobić? ze piszesz, że poczekasz do poniedziałku, zgłosisz na policji ?
|
|
|
|
|
#296 | |||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sawusia49;33125017]Ja też zamówiłam slimtrim15 u p. Izy.Nie wiem czy jest to osoba wiarygodna
ale ma dużo pozytywnych komentarzy,ale z moim zamówieniem jest coś nie tak.Poczekam do poniedziałku.[/Q ile placilas za paczuszke 30 szt tab u pani izy? ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
nie udalo sie wyslac ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- [QUOTE=sekunda24;33132218] Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie odchudzaczki
![]() śledzę temat od kilku dni, pokusiłam się o zamówienie Sibutrilu 15mg (żółtego), biorę 4dzień, niestety nie działa. Pewnie podróba (?!), ponieważ 2 lata temu używałam meridii i schudłam w miesiąc coś ok.8kg. więc przetestowałam na sobie środek, zakupiony od sprzedawcy dość popularnego (śledziłam wiele for..). Teraz zamówiłam Sibutril 15mg (droższy o połowę od tamtego - niebiesko-biały), myślę, że ten powinien być oryginalny, (merdia była nieb.-biała) zobaczymy... jak również znalazłam kontakt na zelixę czy meridię.. zamówiłam za pobraniem, jak dostanę, zobaczymy i dam znać! pozdrawiam
|
|
|
|
#298 | ||
|
BAN stały
|
cześć , dobrze Cie zrozumiałam , że znalazłaś kontakt na meridie i zelixie? jeśli tak twierdzisz, że ktoś posiada te leki to jesteś w błędzie , wiem , że meridia , pokazywała się jeszcze w necie , ale ostatnie sztuki i to produkowane na czeski rynek , ja bym nie zaufała nikomu kto sprzedaje te leki. To , że sibutril ( żółty nie działal) to nie znaczy ze jest podrobiony
na każdego te leki działaja inaczej , poczytaj troche , dlatego dziewczyny eksperymentuja i robia zmiany w tabl. musza trafić na odpowiedznie i to że 2 sibutril jest niebieski ( tak jak MERIDIA ) , nie oznacza ze jest to orginał , kolor tabl. nie ma tu nic do tego , producent inny ....chcesz po 4 dniach juz zrzucić wage? organizm musi się przestawić, na tak radykalne zmiany....pozdrawiam i trzymam kciuki![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- [QUOTE=sekunda24;33132218][QUOTE=sawusia49;33125017]Ja też zamówiłam slimtrim15 u p. Izy.Nie wiem czy jest to osoba wiarygodna ale ma dużo pozytywnych komentarzy,ale z moim zamówieniem jest coś nie tak.Poczekam do poniedziałku.[/Q ile placilas za paczuszke 30 szt tab u pani izy? ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- chcialam od tej pani zamowic ale mail jest chyba zablokowany nie udalo sie wyslac ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- [QUOTE=sekunda24;33132218][QUOTE=sawusia49;33125017]Ja też zamówiłam slimtrim15 u p. Izy.Nie wiem czy jest to osoba wiarygodna ale ma dużo pozytywnych komentarzy,ale z moim zamówieniem jest coś nie tak.Poczekam do poniedziałku.[/Q ile placilas za paczuszke 30 szt tab u pani izy? ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- chcialam od tej pani zamowic ale mail jest chyba zablokowany nie udalo sie wyslac ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
HEJ, też słyszałam , tylko czy dopuszczą? może tak , tylko czy lekarze będa przekonani i chętni do przepisywania leku po tych wszystkich historiach z poprzednikami? zobaczymy , a Ty jak? zamawiasz coś póki co? pozdrawiam
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-03-26 o 19:36 |
||
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
mam problem bo jestem za granica i sie waham tu nie mozna wyslac paczuszki z mozliwoscia spr. a boje sie ze znowu zostane oszukana ze wezma kaske i nic nie wysla i kolo sie zamyka a w polsce nie mam nikogo kto by mi mogl przeslac . jednym slowem jestem w kropce ale chyba zaryzykuje ten ostatni raz jak myslisz?
|
|
|
|
#300 | |
|
BAN stały
|
hej , zaryzykuj, jam masz kogoś poleconego . Mam rozumieć , że z kontaktu p. Izy nici? z tego co wiem , ona z anglii wysyła?, chyba ze sie myle.Ja mam sprawdzonego sprzed. tylko nie wiem czy wysyłki za granice robi , ale spytam , jak oczywiście chcesz
pozdrawiam---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
poza tym skoro skrzynke ma zawalona , napisz na gg ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- jeszcze jedno napisałam na gg i mi odpowiedziała więc nie ma problemu z kontaktem z ta panią zastanów się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Zastanawia mnie tylko, że mam problemy ze snem. Śpię nie więcej niż 4 godziny na dobę a mimo to czuję się wypoczęta? Czy to przez slimex15?

ale za to inne działaja. życze powodzenia w rzucaniu kg

?
pozdrawiam