|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenna wymiana..
Ha
No tak, wszystko jasne.....nic na siłę Oczywiście, masz rację,że jak z metki 38, to raczej widzę wypada na 36, ja jej nawet nie mierzyłam, bo...jakos nie w moim guście, taki nieudany prezent .......tak, to fajnie, że choc raz przyodziałaś moją spódnicę, miło mi będę zaglądać do Ciebie ^^
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26685075]
Lily Lolo-podkłady Butterscotch Cookie Barely Buff Popcorn Warm Peach In The Buff-ciutke na raz Warm Honey-citke na raz Lily Lolo-róże Ooh La La Clementine Flushed Candy Girl Bronzer Lily Lolo South Beach Puder Lily Lolo Flawless Matte nowa zaklejona tubka 300g https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ej.html&next=1 [/QUOTE] coś u mnie? Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2011-07-22 o 11:44 |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Bronzer Lily Lolo South Beach Puder Lily Lolo Flawless Matte Pink Champagne-cień do oczu
|
#277 |
|
Konto usunięte
|
serum tak, ale z wit C15%, inna dla mnie za słaba
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- skwalan mam, aloesu nie lubię, próbek nie szukam bo znalazłam swój podkład, więc niestety nic |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;28283694]serum tak, ale z wit C15%, inna dla mnie za słaba
[/QUOTE]niestety mam 10% Trudno |
|
|
|
#280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- ol niestety, masz sporo produktów do oczu a ja takich nie szukam z pozostałych tez nic nie wpadło mi w oko |
|
|
|
|
#282 |
|
Konto usunięte
|
Coś mi sie kojarzył ten avatarek z rozciapkanym kotem i teraz wiem..koleżanka z naturalnego
![]() marzy mi sie np olej z róży rdzawej, kwas hialuronowy, serum z wit C 15 , hydrolat oczarowy , fajne naturalne mydełko i żel pod prysznic i inne w ten deseń
|
|
|
|
#283 |
|
Organizatorka
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;28285101]Coś mi sie kojarzył ten avatarek z rozciapkanym kotem i teraz wiem..koleżanka z naturalnego
![]() marzy mi sie np olej z róży rdzawej, kwas hialuronowy, serum z wit C 15 , hydrolat oczarowy , fajne naturalne mydełko i żel pod prysznic i inne w ten deseń [/QUOTE]dobrze się kojarzy ![]() Rozciapkany kot... też coś Kwas hialuronowy odżywczy mogę oddać. Tylko nie wiem ile mam musiałabym sprawdzić. Jakieś mydełko z LF lub TULI mogę oddać. Na pewno mam do oddania jeden balsam Natuderm Botanics nowy (kupiłam dwa i nie zużyje ich). Mam też krem do rąk z tej firmy. Olej z róży mam. Ale oddać mogę niewiele (próbkę) bo jestem do niego przywiązana. I sporo olei (mogę porobić odlewki). aaa i mam żel do mycia born to bio. Nowy, nieużywany. Mogę oddać. Wolę pastę
|
|
|
|
#284 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz do rzeczy, jaki masz zapach born, bo ja chętnie ,tylko żeby nie był słodki, i to za pastę by było, bo ona nie jest specjalnie droga a co chciałabyś jeszcze, bo chętnie przygarnę Tuli, z LF to tylko indiańskie lato bo cuudnie pachnie |
|
|
|
|
#285 |
|
Organizatorka
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;28287309]No a jakbyś określiła te kociurwę z avatarka?rozciapkana jak nic, chwilami robi co prawda za tygrysa ale i tak rozciapkany
![]() Teraz do rzeczy, jaki masz zapach born, bo ja chętnie ,tylko żeby nie był słodki, i to za pastę by było, bo ona nie jest specjalnie droga a co chciałabyś jeszcze, bo chętnie przygarnę Tuli, z LF to tylko indiańskie lato bo cuudnie pachnie[/QUOTE] Mojego kotka tak określać Born to bio mam argan &orient. Według mnie nie jest słodki. Po za tym te żele maja bardzo delikatne zapachy. Więc nawet słodki nie jest słodki ![]() Z mydełek tuli mam do oddania (wszystko małe mydełka): glinka multani mitti, glinka różowa, czekolada i owsiane. Mogę też podzielić się dużym jedwabnym. Z LF nie mam niestety indiańskiego lata. a jakbyś chciała coś jeszcze to ja jestem zainteresowana: Bronzer Lily Lolo South Beach, Popsicle, Popcorn, Butterscotch (czy może masz porównanie i wiesz, który jest najbardziej podobny do meow abyssinian3?) |
|
|
|
#286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam porównania kolorów z Lily Lolo z żadnymi innymi minerałami , musisz ryzykowac i brać w ciemno, niestety |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
lumiere:
Light warm Light beige lily lolo Flawless Silk-puder -piękny kolor Maestro pędzel seria 180 nr 24 do puderasków Mac cień Birds&Berries-piękny turkus, użyty kilka razy Róż Chanel coś u mnie za coś z tego? ![]() (a, i powiedz czy popcorn jest dużo ciemniejszy od warm peach? i w czym wysyłasz połowę opakowania ll? i jaka nazwa paletki mac?)
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-07-22 o 23:27 |
|
|
|
#288 |
|
Organizatorka
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;28296706]Oki, to born przygarnę, tuli z glinkami i skrawek z jedwabiem też chętnie, i próbasa olejku z różyczki.
Nie mam porównania kolorów z Lily Lolo z żadnymi innymi minerałami , musisz ryzykowac i brać w ciemno, niestety[/QUOTE] ok. jutro wieczorem napiszę co bym chciała oprócz pasty |
|
|
|
#290 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
popcorn jest ton ciemniejszy i z zółtą nutka której brak warm peach ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- niestety żaden Twój zapach nie przypadł mi do gustu |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;28311916]niestety nic nie wybrałam
popcorn jest ton ciemniejszy i z zółtą nutka której brak warm peach[/QUOTE] szkoda wielka a za sam pędzel nic nie wynajdziesz? masz może jakieś jeszcze wishe? może coś wynajdę poza wątkiem
|
#294 |
|
Organizatorka
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;28296706]Oki, to born przygarnę, tuli z glinkami i skrawek z jedwabiem też chętnie, i próbasa olejku z różyczki.
Nie mam porównania kolorów z Lily Lolo z żadnymi innymi minerałami , musisz ryzykowac i brać w ciemno, niestety[/QUOTE] i chętnie przygarnęłabym 1/4 opakowania Flawless Silk i próbaski: Butterscotch, Popsicle, Popcorn, Flawless Matte |
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie spora dokładka, a poza wątkiem mam dwie niecałe (skrojone, nieużywane) kostki masujące lusha
|
#296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zostały mi tylko próbki Lumiere, może którąś dobierzesz? I muszę dopisać ,że puder Flawless silk jest malutki, bo duże oryginalne opakowanie ma 4,5 g, jest baaardzo wydajny i starcza na długo, niemniej 1/4 opakowania to 1g z małym ogonkiem, prześlę w strunie ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Niestety za pędzel nadal nic nie widzę, próbek Lily Lolo juz nie mam, Lasha nie znam , ale mam w zapasie balsamy więc staram się je zużyć |
|
|
|
|
#297 |
|
Organizatorka
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;28333517]Zai niestety nie mam już próbaska Flawless Matte. Wczoraj odwiedziła mnie siostra i ograbiła z próbek, ledwie uratowałam te dla Ciebie,ale Matte poszła,
zostały mi tylko próbki Lumiere, może którąś dobierzesz? I muszę dopisać ,że puder Flawless silk jest malutki, bo duże oryginalne opakowanie ma 4,5 g, jest baaardzo wydajny i starcza na długo, niemniej 1/4 opakowania to 1g z małym ogonkiem, prześlę w strunie ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Niestety za pędzel nadal nic nie widzę, próbek Lily Lolo juz nie mam, Lasha nie znam , ale mam w zapasie balsamy więc staram się je zużyć[/QUOTE] wiem, że to malutkie opakowanie i około 1 g spokojnie starczy Do Lumiere nie jestem przekonana. Są nie dla mnie To może nasyp mi trochę więcej Popcorn? Bo wydaje mi się, że to mój kolor
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lily lolo popcorn ?
|
#299 | |
|
Konto usunięte
|
wpadł mi w oko tylko Lucy Minerals - odcień Petal, ale to za mało za popcorn
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
nic innego nie dobierzesz ?? Chyba że zrobiłabyś mi odsypkę równowartość różu ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

No tak, wszystko jasne.....nic na siłę
Oczywiście, masz rację,że jak z metki 38, to raczej widzę wypada na 36, ja jej nawet nie mierzyłam, bo...jakos nie w moim guście, taki nieudany prezent 
oddam co tylko zechcesz 

Trudno