|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)
a moze znajdziesz cos jeszcze za podklad l'oreal oraz L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerujaca maseczka do włosów słabych ze skłonnością do wypadania 02-2013
Joanna, kuracja do włosów o zapachu kokosa (350/500ml)03-2012 ? ![]() poza watkiem mam troche cieni jeszcze inglot, mac wedge oraz elegancka paletka stila w czerwonym skorzanym opakowaniu
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)
Zaczynam od Królika
![]() oto kolejność Lancome, Poudre Elephant Teint Bronzer Powder Sun of India - Jill Sander – Sun, nie widze ile jest niestety wiec zakladam, ze 1/3, oddam za drobiazg Lancaster – Sunlight make up, roz, rozswietlacz i bronzer, tylko testowane, wszystko z ochronnym plastikiem i w kartonikach, najchetniej oddam jako zestaw Yves Saint Laurent – Love Collection – paletka roz/puder, w kartoniku, z welurkiem i nieuzywana gabeczka Donna Karan – Gold – 50 ml Smashbox – Fusion Soft Lights – Baked Starlight, uzyty ok. 5 razy, z kartonikiem decyduj
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
wez caly watek ;P tylko niech w koncu dojdzie do wymiany bo to juz chyba nasze setne podejscie
a ja chce lacosteeee
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
ol__ odpisałam u Ciebie
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
całego nie chce ale zaraz wypisze co mi się podoba a ty daj znać co mi oddasz ew cos sobie dobierzesz jak Ci będzie mało Lacosta
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
łeeeeeeeeeeeee a ja juz zaczelam pakowac;P
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- w laszkowym mam na 5str dokladke sporo nowych lub w stanie idealnym (zalozone raz czy dwa)jeansow itp
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
nooooooooooo to prawie caly watek
) zaraz obmysle wszystko
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
nie no po 1/3 z każdego
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo chetnie oddam wszystko bo i tak nie uzywam
![]() to mi sie u ciebie podoba dokladnie w tej kolejnosci ![]() lacosta niebieska lacosta zwykla https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1306670333 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1304454343 i testerek vichy to podoba mi sie najbardziej i jestem w stanie oddac dusze jesli zechcesz ale nie polecam wypisz co za co ja sie dopasuje mmoze wtedy sie uda ))rozowego lakieru avon nie ma ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- tylko z 5diora bedzie ciezko bo jeden z tych cieni to moja wielka milosc i zajac zycie oddam ja dopiero jak go wykoncze
|
|
#281 |
|
BAN stały
|
kochana mi bardzo wpadły w oko:
Vichy, Aera Teint Pure (Kremowy podkład do cery suchej) 35 kod. 546300 próbka we fiolce ze szpatułką nowe Vichy, Aera Teint Pure (Kremowy podkład do cery suchej) 46 Vichy, Flexilift Teint (Podkład wygładzający zmarszczki) 35 L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) odcień W5 golden sand sypaniec hoola o ile podklady są w miare ciemne ![]() mogę Cię kusić: Ten kabuki Coastal Scents jak najbardziej Pędzel do różu Essence osławiony bialo różowy Pędzel do różu Avon - naturalne włosie Pędzel do różu Mario Luigi - czarny Puszek do pudru Mogę pomyśleć nad oddaniem kabuki z Catrice - super miękkie nautralne włosie paletka raczej poleci i brązer też możliwe
|
|
|
|
|
#282 |
|
Konto usunięte
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pasowaloby?
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Moschino własnie się sprzedało, ale BC oddam chętnie, tylko nie wiem co z tych rzeczy jesteś w stanie oddać za Dollkę ; )
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
kochana odpisze ci za godzinke
teraz nie moge:/
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
ok ja w pracy jestem do 20:00 później może mnie nie bbyć aż do czwartku bo wieczorem syn daje mi popalić a jutro jade na szkolenia i nie bedzie mnie cały dzień także się nie denerwować że nie odpisuję
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec za
lacoste niebieska testerek vichy Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu Vichy, Purete Thermale, Płyn do demakijażu skóra wrażliwa moge oddac: lakier bordowy oriflame lakier braz avon lakier jasny roz avon lakier p2 srebrny lakier ps jasny roz szpilki lakierowane ideal pierscionek z metka pierscionek z serduchem clinique podklad (nie jestem pewna co do daty i ilosci wiec jako gratisik ![]() estee lauder podklad ciemniejszy colossal ten pelniejszy ![]() moge dolozyc pare naklejek do pazurkow czyli wszystko poza paletka ,pierscionkiem esprita,klapkami inblu, chyba ze masz inna propozycje bo mi to calkowicie obojetne co z tych rzeczy oddam naprawde playboy perfumki jeszcze mi sie podobaja i diesel plus iiiiii dobra koncze![]() jak odpowiada ci inny uklad wymainki to pisz ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- oooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee to szybko mi tu pisz co za co i lecimy z wymianka bo potem jak zwykle ci sie zapomni o mnie:p
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszmirek, Halloween poleci juz w swiat do innej Wizazanki
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic.
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Toooo ja bym Ci zabrała wszystko
Tylko nie wiem co mogłabym dorzucić do Dollki- podoba Ci sie coś u mnie jeszcze?
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2011-06-14 o 22:43 |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do powyższych cytowanych kosmetykówspodobały mi się jeszcze Clinique, Fresh Bloom Allover Colour 06 camellia kod A47 nie wiem jednak, czy to by Ci odpowiadało, ewentualnie, czy byś coś dobrała? Może inne akcesoria do paznokci Cię interesują? A jeżeli nie to zamiast pudru kombinowałam jeszcze z taką opcją: Joanna, kuracja do włosów o zapachu kokosa (350/500ml)03-2012 oraz Golden Rose, Ultra Brilliant Volume Tube Lip Gloss (Błyszczyk do ust w tubie) nr. 02 delikatny róż z drobinkami użyty 2 razy ubytek m Pozdrawiam, A. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY DZIŚ TAK SZYBKO JUTRO BARDZIEJ ROZWINĘ SWOJE ODPOWIEDZI
Cytat:
![]() Cytat:
ok czekam
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerujaca maseczka do włosów słabych ze skłonnością do wypadania 02-2013
Neutrogena, Formuła Norweska, Krem do stóp suchych i zniszczonych Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1 3x30ml 01-2012 \ Vichy, Purete Thermale, Płyn do demakijażu skóra wrażliwa 30ml NF119 to mi się podoba
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
wiele rzeczy mi sie podoba u ciebie z pielegnacji - głownie kremy, czy znajdziesz cos u mnie? z twoje listy to moge zaproponować używanego duo fiber - z silk natural, jest to pędzel do rozu/brazera, ogólnie wiele osób go polecało.
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-06-16 o 06:58 |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierz więc co chcesz za BD?odpisałam u ciebie
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec za
lacoste niebieska diesel blyszczyk victoria? fitoval testerek vichy Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3sztuki tam na foto sa tak? Vichy, Purete Thermale, Płyn do demakijażu skóra wrażliwa a tego 1? moge oddac: pierscionek esprit klapki inblu klapki na obcasie lakier bordowy oriflame lakier braz avon lakier jasny roz avon lakier p2 srebrny lakier ps jasny roz szpilki lakierowane ideal pierscionek z metka pierscionek z serduchem clinique podklad (nie jestem pewna co do daty i ilosci wiec jako gratisik estee lauder podklad ciemniejszy colossal ten pelniejszy moge dolozyc pare naklejek do pazurkow
Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2011-06-16 o 16:54 |
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
no i gra uzupełniam pierwsze posty i przechodzimy na PW
(nareszcie )---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerujaca maseczka do włosów słabych ze skłonnością do wypadania 02-2013 Neutrogena, Formuła Norweska, Krem do stóp suchych i zniszczonych ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- dokładeczka w poście 4
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś za Biovax i emulsję po opalaniu Iwostin? (Odpisz proszę u mnie) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

a ja chce lacosteeee