Czerwcowe Panny Młode - część III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 13:41   #271
amandi84
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III

Hmm ja szczerze mówiąc nei znam szczegółów, tylko tyle nam powiedział. Że to goście przebijaja czym bądź te balony i tam sa pytania dla nas, zadają, a my odpowiadamy. Typu np kto pierwszy na kogo zwrócił uwagę itp. Coś dodał że siedzimy na sali na krzesłach do siebie tyłem i odpowiadamy, ale nei wiem czy piszemy na kartce czy coś mamy pokazac... Szczerze mówiąc nie wgłębiłam się w temat az tak bardzo.

ooo taki opis gdzieś znalazłam, to moze tak wyglądać

"
TABLICZKI

- Młodzi siadają tyłem do siebie. Pan Młody ma tabliczkę z jednaej strony "ja" z drugiej "ona", a Panna 'ja', "on'. Zadaje sie im podchwytliwe pytania i muszą bez zastanowienia odpowiadać przez podniesienie tabliczki (kartki) np.: - Kto bardziej kocha swoja Teściową ? - Kto częściej mówi "Kocham Cię" ? - Kto rządzi pieniędzmi ? - Kto dłużej śpi ? - Kto częściej sie kłóci ?"
ze strony
http://www.grupagraffiti.pl/zabawy.htm

Myślę, ze fajna sprawa
http://www.pmiska.pl

Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2011-05-11 o 13:45
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:06   #272
badzia987
Wtajemniczenie

Ja bym chciała kręcenie się wokół talerzyka ale TŻ boi się żeby nikt sobie krzywdy nie zrobił. Mnie to zawsze bawi.
Fajne jest jeszcze jezioro łabędzię

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:09   #273
Niunia20
Rozeznanie

u nas będą takie zabawy
1. test zgodności dla młodych czyli TABLICZKI które opisała amandi84
2. kręciołek kilku panów po kolei będzie kręciło się dookoła wałka 10 razy a potem biegło przed siebie do pary młodej ten który najcelniej dobiegnie wygrywa
3. fanty, zabawa dla dziewczyn dj będzie wyczytywał rzeczy które maja podać młodej parze która ostatnia doniesie ta odpada na końcu są męskie spodnie
i tyle nie chcemy przedłużać oczepin bo i tak z przyśpiewkami będą długie
Stary 2011-05-11, 14:24   #274
Etnula
Raczkowanie

A słyszałyście może o czymś takim (albo brałyście udział)
wszyscy tworzą pociąg i jadą a co jakiś czas się zatrzymują w innym państwie.
W Polsce- tańcza Poloneza
W Argentynie- tańczą tango
W Czechach- tańczą polkę itp.
tylko ze ja tego nie umiem tańczyć i goście pewnie też nie ale słyszałam że dużo śmiechu jest przy takiej zabawie. Nie musi być ona w oczepinach. Można w innym momencie.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała kręcenie się wokół talerzyka ale TŻ boi się żeby nikt sobie krzywdy nie zrobił. Mnie to zawsze bawi.
Fajne jest jeszcze jezioro łabędzię
Bieganie u mnie odpada
Z jeziorem łabędzim to uczestniczyłam w takiej konkurencji. Były 4 pary. panie stały oddzielnie, panowie oddzielnie. Najpierw panie tańczą dla panów kankana a następnie panowie dla pań. Dostają kiecki z firanek i tańczą jezioro łabędzie.

Ostatnio była na weselu głupia konkurencja. Panowie dmuchali w alkomat i ten który miał najwięcej promili dostał wódkę, przy czym alkomat się zacinał i wszyscy czekali, nie mieli co robić.

Fajna też jest karoca, tylko że osoby które nie biora w niej udziału stoją i się nudzą.

Edytowane przez Etnula
Czas edycji: 2011-05-11 o 14:25
Etnula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:42   #275
minimini333
Rozeznanie

ten pociąg z tańcami to u nas hicior sprzed kilku lat
nawet fajnie się kiedyś przy tym bawiło
minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:00   #276
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

U nas ponoć do wyboru jest 20 różnych zabaw. Na początku czerwca gdy pojedziemy ustalić menu, dogadamy się również z zespołem Bardzo podoba mi się wersja z karteczkami ON/ONA/JA genialne są mam nadzieję, że będą mieli coś takiego do wyboru! Za tydzień idziemy z tz na weslele do mojej rodziny. Świadkowa moja się śmieje, że to wesele konkurencyjne Wasze świadkowe mają już sukienki?? Ja o moją świadkową martwić się zaczynam... bo zostało mało czasu, jedzie do UK do brata na 2 tygodnie, a ciągle nic jej się nie podoba

Kocham i jestem kochana, szczęściem drugiego serca przepełniona....... pijana

Walka trwa:

114-110-105-100-95-90-85-80-75-70-65-60-55
gurcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:19   #277
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gurcia Pokaż wiadomość
U nas ponoć do wyboru jest 20 różnych zabaw. Na początku czerwca gdy pojedziemy ustalić menu, dogadamy się również z zespołem Bardzo podoba mi się wersja z karteczkami ON/ONA/JA genialne są mam nadzieję, że będą mieli coś takiego do wyboru! Za tydzień idziemy z tz na weslele do mojej rodziny. Świadkowa moja się śmieje, że to wesele konkurencyjne Wasze świadkowe mają już sukienki?? Ja o moją świadkową martwić się zaczynam... bo zostało mało czasu, jedzie do UK do brata na 2 tygodnie, a ciągle nic jej się nie podoba

Mnie jakos w ogóle nie interesuje w czym pójdzie moja swiadkowa.
Tzn wiem, że na pewno będzie odpowiednio ubrana
Ale nie mam zamiaru wnikać co to dokładnie będzie.
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 16:30   #278
88wisienka
Raczkowanie

Ja bym chciała na przykład takie zabawy:
- lokomotywa, w konkursie bierze udział 4 pary. Panowie siadają na krzesłach ustawionych w rzędach i na pierwszym krześle przykładowo ściągają prawy but. I się tak przesiadają o jedno krzesło i przy każdym krześle coś zostawiają: buty, marynarkę, krawat, koszulę. W międzyczasie gra muzyka i tam jakąś historię orkiestra opowiada gdzie to oni jadą. Zadaniem Pań jest pomóc ubrać się Panom w swoje rzeczy i kto pierwszy ten wygrywa.
- krzesła. Krzeseł ma być o 1 mniej niż osób, gra muzyka i się chodzi w okół krzeseł, muzyka przestaje grać i mówią co trzeba przynieść np. kamień, sernik, papier toaletowy, klucze, biustonosz. I kto przyniesie ten siada na krześle, komu zabraknie krzesła odpada i tak aż zostanie 1 osoba i ona wygrywa. Coś w tym stylu jak zabawa fanty, o której Niunia pisała
-świstaki
Tworzymy dwa zespoły po 4 osoby. Zbierzcie zespoły ze strony Pana Młodego i Panny Młodej by zaostrzyć rywalizację. W takim zestawieniu dużo łatwiej o doping dla uczestników zabawy weselnej.
Zespoły siadają naprzeciwko siebie (dwa rzędy po cztery krzesła). Wygrywa zespół, który pierwszy wykona zadanie. Zadania wykonywane są po kolei przez każdego z członków drużyny. Po wykonaniu zadania osoba daje sygnał koledze z drużyny, że ta może już zacząć swoje zadanie (klepiąc ją po plecach). Oto zadania:

• Pierwsza osoba z każdej drużyny je banana. Gdy wykonana zadanie klepię osobę nr 2
  • Gość weselny nr 2 zjada 2 kawałki dużego ciasta
  • Gość weselny nr 3 pompuje balon tak, aby pękł
  • Gość weselny nr 4 ma oczywiście najtrudniejsze i najśmieszniejsze zadanie. Musi zjeść pół szklanki bułki tartej, a następnie...zagwizdać sto lat młodej parze. Pozornie zadanie wygląda na banalne, ale takie wcale nie jest. Dobra zabawa gwarantowana. Bułka tarta wysusza ślinę i przez około 2-3 minuty żaden mężczyzna nie będzie dał rady zagwizdać! Ważną rolę odgrywa prowadzący, który może wykorzystać pełen wachlarz komentarzy w stosunku do dorosłego pana, który nawet nie potrafi zagwizdać...
To są zabawy nie koniecznie na oczepiny ale przez całe wesele co jakiś czas byśmy chcieli jakąś zabawę dla urozmaicenia.
A nagrody chcielibyśmy coś w rodzaju tego ekspresu do kawy Gdzieś miałam całą listę takich pomysłów ale nie mogę znaleść Były na przykład takie nagrody:
rolki- a nagrodą są rolki papieru toaletowego
polonez caro - wódka polonaise i papierosy caro
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:12   #279
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
Mnie jakos w ogóle nie interesuje w czym pójdzie moja swiadkowa.
Tzn wiem, że na pewno będzie odpowiednio ubrana
Ale nie mam zamiaru wnikać co to dokładnie będzie.

Moja wie, że ma NIE ubierać się na biało/ecru, czerwono i czarno. W reszcie daję jej pełną dowolność. Ale martwi mnie to, że jej nic a nic się nie podoba. Od pół roku szuka tej jedynej, ale ma tak wygórowane wymagania, że nie wiem czy uda jej się znaleść...

Walka trwa:

Stary 2011-05-11, 17:18   #280
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Cytat:
Moja wie, że ma NIE ubierać się na biało/ecru, czerwono i czarno. W reszcie daję jej pełną dowolność. Ale martwi mnie to, że jej nic a nic się nie podoba. Od pół roku szuka tej jedynej, ale ma tak wygórowane wymagania, że nie wiem czy uda jej się znaleść...
Heeee dobre moze kupi wreszcie ta jedyna powalajaca sukienke he
Stary 2011-05-11, 18:00   #281
ilkas
BAN stały

Cytat:
NIE biała/ecru to rozumiem
a czemu nie czarna i nie czerwona ?
tak z ciekawości pytam
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 18:57   #282
edytkaac
Rozeznanie

A ja mam pytanie do dziewczyn które kupowały pończochy samonośne na allegro. Jakie wybrałyście z tych które tam oferują? Może jakiś link....
Chciałabym jakieś cieniutkie. Są takie 8 den ale nigdy nie miałam takich cienkich i nie wiem jakie wybrać. Myślicie że takie cienkie pończochy do sukienki w kolorze śmietankowym musiałyby być ecru czy mogłyby być białe?
Stary 2011-05-11, 19:56   #283
amandi84
Zadomowienie

Wiem, że w Calzedonii są białe chyba własnie 8 den, bardzo cieniutkie. Widziałam na żywo ladnie wyglądały, takie prawie przeźroczyste. Myślę, że takie do śmietankowej by pasowały, też mam śmietankową sukienkę i zastanawiam się nad nimi, choć wole cieliste jednak no i szukam do paska, a te właśnei były samonośne.
http://www.pmiska.pl
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 21:52   #284
Etnula
Raczkowanie

Ja mam jedne białe które założę a zapasowe kupię cieliste. Jeśli ich na weselu nie wykorzystam to będę miała na inną okazję. Jak zostaną mi białe to nie wiem co z nimi zrobię.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
NIE biała/ecru to rozumiem
a czemu nie czarna i nie czerwona ?
tak z ciekawości pytam
Czarnej świadkowa nie powinna zakładać ale czerwona jest ok.
Ja po wielu przebojach namówiłam świadkową du sukienki złotej która będzie się ładnie komponować z kolorystyką wesela.
Zamierzała założyć granatową (kiedyś o tym pisałam) ale już w pełni zaakceptowała złotą uff
Etnula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 23:00   #285
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
dziewczyny z 11.06.2011
JUŻ TYLKO MIESIĄC!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzien dobry
miesiac do slubu

Cytat:
ale słyszałam o ekspresie do kawy (gazeta Super Ekspres i torebka kawy)
i taśma z wesela - jakiś śmieszny pamier toaletowy np. z sudoku lub z komiksem
Ja pracowałam kiedyś w hotelu to podpatrzyłam właśnie tą opcję prezentową i potem u brata mamy to wykorzystaliśmy A dokładnie to chodziło o to, że w torcie Młodzi ukryli pieniążek, i tylko oni wiedzą, jak on wygląda, więc proszono by nie oszukiwać. Osobie, której się trafi pieniążek dostaje właśnie Super Express do Kawy

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 23:40   #286
MartuNiunia87
Rozeznanie

co do zabaw weselnych:

to się uśmiałam z tego testu młodych:

http://www.youtube.com/watch?v=ffaMs88Lmm0

i z tej karocy:

http://www.youtube.com/watch?v=cNziBNX776k

Chciałąbym aby u nas na weselu też goście tak dobrze się bawil
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 00:14   #287
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Ja bardzo wiele się naczytałam o tym, i ogólnie u nas jest tak przyjęte, że czerwona sukienka jest zbyt wyzywająca, zwracająca uwagę... a świadkowa nie powinna odwracać uwagi od osoby panny młodej.

Walka trwa:

Stary 2011-05-12, 07:22   #288
mealla
Raczkowanie

Cytat:
Ja bardzo wiele się naczytałam o tym, i ogólnie u nas jest tak przyjęte, że czerwona sukienka jest zbyt wyzywająca, zwracająca uwagę... a świadkowa nie powinna odwracać uwagi od osoby panny młodej.

moja świadkowa będzie mieć sukienkę w kolorze chabrowym sama taka wybrała choć co mnie trochę zaskoczyło spytała się czy mam jakieś wymagania co do jej stroju. powiedziałam jedynie, żeby sukienka czarna nie była.

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

dzwoniłam do salonu i powiedzieli, że beda dzwonić na początku tyg po PMkach z czerwca i umawiać na przymiarki. nie mogę się doczekać ahhh

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Ja pracowałam kiedyś w hotelu to podpatrzyłam właśnie tą opcję prezentową i potem u brata mamy to wykorzystaliśmy A dokładnie to chodziło o to, że w torcie Młodzi ukryli pieniążek, i tylko oni wiedzą, jak on wygląda, więc proszono by nie oszukiwać. Osobie, której się trafi pieniążek dostaje właśnie Super Express do Kawy
fajny pomysł
Stary 2011-05-12, 07:25   #289
asia665
Wtajemniczenie

Hello

Cytat:
Napisane przez iiiinesss Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wczoraj się załamałam...nie mamy dużej parafii, byłam prawie pewna, że w nasz dzień ślubu nie będzie oprócz naszego już innych, no może góra jeden, a wczoraj mama TŻ do nas dzwoni i mówi, że jest o 15, nasz o 16, później o 17 i jeszcze jeden o 18...no normalnie zaniemówiłam... co mam zrobić z dekoracją Kościoła? Boję się, że któraś para wymyśli, że nie chce w ogóle dekorować Kościoła, albo chcą inną i co wtedy z nami?:/
U mnie był podobny problem z dekoracją. Tzn ślub jest na 16,17 i nasz na 18:30. My dekoracji nie załatwialiśmy bo czekaliśmy co wyniknie od innych par. Jak się okazało pierwsza para ma już własną dekoratorke ,która robi im wszystko w pakiecie tzn. dekoracje kościoła,sali,butonierki, wiązanki i dekoracje samochodu. I mają wpłaconą zaliczkę. Szczęście,że druga para ta która ma na 17 nie miała wpłaconej zaliczki,ponieważ nie byłoby szans żeby w 10 minut zdjąć dekoracje i ustawić nową. Takim sposobem dekoracja wyszła u nas po 216 zł od pary Dekoracja z róż,frezji. W kolorze wrzosowo-pomarańczowym. Jedyne możliwe wyjście w Twojej sytuacji to skontaktować się z pozostałymi parami. Trzymam kciuki za pomyślne załatwienie tej sprawy.

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
My mamy na naszych imię + datę

Na obrączce TŻ jest : Marta 11.06.2011 ,
Na mojej : Artur 11.06.2011,

Więcej nic się by nie zmieściło na mojej, już był problem czy się zmieści 2011 w całości czy będzie tylko "11", ale pan złotnik był zdolny i się udało
My również tak mamy

Cytat:
Dzień dobry Ja daleko w tyle i nie mam się czym pochwalić

To może coś z rozrywki:

Jakie konkursy, zabawy przewidujecie (albo miałyście) na oczepiny dla swoich gości ?
Nasze zabawy:
Zbieranie na wózek.
Taniec jezioro łabędzie dla mężczyzn
Test zgodności
Wycieczka do ZOO
I ewentualnie jeśli goście będą chcieli się jeszcze bawić to Świstak. Ale traktujemy go jako zabawę rezerwową.

DZIEWCZYNY 23 DNI DO ŚLUBU!!!!!!!!!

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 07:31   #290
badzia987
Wtajemniczenie

Uwaga uwaga- Spisaliśmy protokół !!!! wczoraj

Fajny jest pomysł z tą rywalizacją- ja kiedyś widziałam jeszcze do tego ubijanie bitej śmietany

U na nie będzie zbierania na wózek. Mi się to podoba ale nie ma u nas jako takiej tradycji i boję się, że nikt nie będzie chciał tańczyć.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2011-05-12, 08:08   #291
MartuNiunia87
Rozeznanie

Moja świadkowa będzie miała właśnie czarną sukienkę, wcale mi to nie przeszkadza. Jest osobą w rozmiarze 52 i do tego jeżdżąca na wózku i naprawdę miała problem znaleźć coś odpowiedniego, a w tej sukience wygląda bardzo korzystnie i elegancko do tego dobierzemy dziś dodatki i będzie super

Moja mama też już ma strój sukienkę w taką "łączkę" granatowo białą i do tego w komplecie bolerko, buty i jasną torebkę - jeszcze tylko biżuteria jej potrzebna i będzie komplet - kupię jej chyba po prostu na dzień matki

wczoraj udało mi się ugadać z gościem od busa za wszystkie kursy (a trochę ich ma) weźmie tylko 600zł - więc super
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:36   #292
asia665
Wtajemniczenie

Dziewczyny powiedzcie mi czy to prawda że welon ,który wpina się od spodu tzn pod kokiem rózni się od takiego "normalnego" welonu,który można kupić wszędzie?

Jestem mamą

Stary 2011-05-12, 08:36   #293
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:
Uwaga uwaga- Spisaliśmy protokół !!!! wczoraj

Fajny jest pomysł z tą rywalizacją- ja kiedyś widziałam jeszcze do tego ubijanie bitej śmietany

U na nie będzie zbierania na wózek. Mi się to podoba ale nie ma u nas jako takiej tradycji i boję się, że nikt nie będzie chciał tańczyć.
Za protokół

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:42   #294
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy to prawda że welon ,który wpina się od spodu tzn pod kokiem rózni się od takiego "normalnego" welonu,który można kupić wszędzie?
Specjalistką nie jestem, ale wydaje mi się że nie. Mój można spokojnie wpiąć pod kok, gorzej bo ja będę mieć wpinany nad fryzurą bo chce mieć z przodem w sensie jest dwu warstwowy, i przy wejściu do kościoła będę mieć twarz zasłoniętą

Co do naszych zakupów wczoraj kupiliśmy

Połowę win
Soki pomarańczowe
Biliśmy się dogadać o napoje na wesele

TŻ kupił buty takie jak w załączniku
A ja ozdobę do włosów

Dziś jedziemy prosić jeszcze,
potem po resztę wina i po szampany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4049_big.jpg (17,9 KB, 9 załadowań)

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:51   #295
asia665
Wtajemniczenie

Ancys - no właśnie mi się też tak wydawało,a tutaj moja fryzjerka ostatnio się mnie zapytała czy mam juz welon. To jej powiedziałam,że tak . To ona się mnie zapytała czy zwóciłam uwage na grzebyk,bo pod kokiem nie da się wpiąc każdego... hmm . Boje sie teraz ,że będę musiała szukać nowego welonu.

Jestem mamą

Stary 2011-05-12, 08:54   #296
Niunia20
Rozeznanie

idę dzisiaj zamówić paznokcie... tylko nie wiem gdzie... chyba najpierw spacer po mieście przez wszystkie salony zrobie a potem podejmę decyzję...
został garnitur kwiaty kościół i spotkanie z właścicielką sali
Stary 2011-05-12, 08:55   #297
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Ancys - no właśnie mi się też tak wydawało,a tutaj moja fryzjerka ostatnio się mnie zapytała czy mam juz welon. To jej powiedziałam,że tak . To ona się mnie zapytała czy zwóciłam uwage na grzebyk,bo pod kokiem nie da się wpiąc każdego... hmm . Boje sie teraz ,że będę musiała szukać nowego welonu.
Mi się wydaje że grzebyk można jakimiś wsówkami przytrzymać. 2 po jednej, 2 po drugiej...Musisz spróbować.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2011-05-12, 08:55   #298
mezaga
Zakorzenienie

Asiu ja miałam standardowy welon a wpinałam go pod fryzurą i nie było problemu.
Stary 2011-05-12, 09:03   #299
cynowa
Raczkowanie

A ja wczoraj dostałam bolerko co zamówiłam na allegro, o dziwo pasuje bez poprawek Zamówiłam wkońcu z rękawem 3/4. Jak będzie ciepło idę bez bo mam ramiączka-motylki, a ja będzie zimno to trudno, najwyżej zmarznę.

Ja się strojem świadkowej nie przejmuję, niech sobie zakłada co chce, tym bardziej, że to świadkowa mojego TŻ. Ja mam brata, więc z ubiorem nie ma problemu, jedynie co to wiem, że jego dziewczyna ma sukienke beżową krótką, ale jakos się nie przejmuje.
Moja mama ma sukienkę granatową, ma rozm 52 i korzystniej wyglądała w ciemnych kolorach, jasne się zlewały z jej karnacją no i eksponowały tuszę. Kupiła jasne dodatki i wygląda super
Stary 2011-05-12, 09:04   #300
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się wydaje że grzebyk można jakimiś wsówkami przytrzymać. 2 po jednej, 2 po drugiej...Musisz spróbować.
Mi się też tak wydawało. Własnie chyba wezme mój welon,zaniose go do fryzjerki i się zapytam co o nim sądzi.

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Asiu ja miałam standardowy welon a wpinałam go pod fryzurą i nie było problemu.
Oj Aguś,ja już tak panikuje,że masakra. Jeszcze niedawno robiłaś mi zaproszenia, a teraz?? Już mniej niż miesiąc do ślubu. Szybko to wszystko leci.

Jestem mamą

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości