|
|
#271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: najbardziej kiczowate piosenki
Cytat:
![]() Screensaver już się ładuje ![]() Cytat:
Gunther, Army of Lovers, Abba... Było jeszcze takie trio Herreys, występowali w Sopocie, pamiętacie?
|
||
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to drugie zdjęcie jest tragiczne-jakby na jednym zdjęciu umieścić Lerka i Funky Filona
|
|
|
#273 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pixie7@o2.pl |
||
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Informuję, że po zapoznaniu sie z twórczościa pozostałych "czarnych koni" ze stajni Cameya utworzyłam listę swoich ulubionych kiczowatych artystów.
1. Lerek - jego to juz nikt nigdy nie przebije 2. Borixon - jest dumny ze jego skóra jest biała i to działa 3. Teka - tropików żar szał ciał 4. Onar - razem z Lerkiem na drugim piętrze tworzy poezje Czy któraś z was wie co to są "gorące cykacze" przewijające sie w polowie ich piosenek? Czekam na sugestie
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego Trzeci Wymiar-ajjjjjjjjjjjjjjjjj ![]() PS.Obóz TA-tam kiedyś płytkę wydał-straszne
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
A co myślicie o tym? Nowy hitbanger Donia - Halo Kochanie
Doniu > Halo kochanie Ten kawałek jest dla tej jednej, Żeby byle lodzia nie pomyślała, że to dla niej jest ten słodziak Wiem często jestem zwykłym chamem Nie piszę nie dzwonię później przesrane mam Spotykamy się - znów masz dystans do mnie I znowu z mozołem musimy sobie przypomnieć Nie jestem idolem w różowym sweterze Zarośnięta morda jak zwykle - ja to pieprzę Jeżdżę Bandytą on też jest brudny Ale oboje nie jesteśmy aż tak paskudni Bywa że jestem *****olonym gentelmenem Teatr kino spoko znam klasyke Mówią mi że jestem wykształconym Dominikiem Jak tylko chcę - biorę luz tym się cenię Jak trzeba to szyk - reprezentuję godnie Tylko czasem zapomnę gdzie komórka a gdzie spodnie Pocieszam innych jak ciebie tym słodziakiem Halo spoznie się sory zarabiam w pubie Halo kochanie znów rozmawiasz ze swoim draniem Halo kochanie byłem taki jestem taki zostanę [x2] Uparty jak osioł do błędu się nie przyznam Są dni gdy przeklinam jak szalony terrorysta Martwię się o ciebie gdziekolwiek jesteś Choć zdarza mi się co dzień samemu być w innym mieście Wczoraj Poznań Rzeszów dziś jutro w Gdyni Wszędzie z ekipą z czarnej Audiny Choć jej juz nie ma wiem pamiętam kim dla nas byl Przem Ej pozdro dla Zientka Nie martw się proszę - wrócę na stówe Znów się uśmiechnę to nie jest trudne A po drugie w śróde Alkatras znów nasz będzie cały parkiet No może z przerwą na spotkanie z Bartkiem Bez kitu każdy powinień mieć taki azyl Czy robisz hardcor malujesz obrazy czy na giełdzie bijesz biegi Nie ważne za taki azyl - dzięki halo kochanie dzięki Halo kochanie znów rozmawiasz ze swoim draniem Halo kochanie byłem taki jestem taki zostanę [x2] No cóż niestety narazie taki będę jaki byłem Narazie niewiele się zmieniłem zresztą wszyscy wiedzą Stary głupi debil! de-de-debil Doniu wyrwany z bastionu Sprawdź to bo warto jak powstaje rap nad Warta Ale to juz jest w innym kawałku z owalem Piece Liber Doniu Kris Ppppppozdro
|
|
#277 |
|
Killing me softly
|
Dzisiaj w końcu zobaczyłam tego Lerka
Zazwyczaj, gdy widzę tego typu produkcje, przełączam program, ale tym razem dzielnie wytrzymałam. Hmmm... po jego wyglądzie myślałam, że to jakiś podrzędny hip hop, ale jest jeszcze gorzej- facet zawodzi jak panienka z boysbandu Delikatny głosik i rzewny tekst.
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??
|
|
|
#279 |
|
Killing me softly
|
Lerek zaśpiewał w "Parszywej 13" na kanale 4FunTv. Tam też wypatrzyłam Kaję i Funky Filona
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam tego kanału
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie miałam przyjemność wysłuchać i najgorsze jest to, że mój mąż ma rację to chłopak z Ozone - jestem zaniepokojona, że go rozpoznał :haha:A teraz chciałam poczatować na Lerka i inne "przeboje" przez Was wymienione, aby się dokształcić w dziedzinie hitów, ale Luby włączył sobie "Gwiezdne Wojny"
Naucz się zachowywać obojętność wobec fałszywych sądów o Tobie. Bez takiej obojętności człowiek nie może być wolny. Lew Mikołajewicz Tołstoj WESOŁYCH ŚWIĄT! Edytowane przez sarenka Czas edycji: 2005-06-03 o 21:13 |
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie znalazłam fragment wywiadu z zespołem 2cztery7,który mówi o naszej ukochanej Czikulince
Jak się czujecie z takim konkurentem, jak Funky Filon, który podbija Polskę "Chinką-czikulinką"? Stasiak:To jest as. Szczytem komedii jest usłyszeć tekst o komorniku z ust Kai Paschalskiej, która jedyne trasy pokonuje z domu do studia nagraniowego, potem do filmowego i do domu. Ja nie wiem, czy ona była kiedykolwiek w chińczyku, czy jadła psa albo gołębia na Stadionie Dziesięciolecia? Pjus: A Funky Filon chyba jadł, ale mu coś tam dosypali... Ja się zastanawiam, czy oni tego posłuchali w wytwórni przed wydaniem?
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=natii4]Widzę,że to jakaś riposta dla nas i dla tego co tu wypisujemy.
QUOTE] Po prostu przyjrzalam sie ogolnie watkowi i wyszlo na to ze nic sie nikomu nie podoba...zauwazylam, napisalam. |
|
|
|
|
#284 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Madia]
Cytat:
Jak to nic? A moze lubisz wykonawcow wymienionych w tym haniebnym watku i stad ta reakcja, hm?
|
|
|
#285 |
|
Wtajemniczenie
|
A i pozdrawiam Nowa Rude ,hehe, mam tam paru znajomych
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
a ja kocham Lerka i Donia
no i Cameya oczywiscia za to, ze Lerka odkryl
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
...i tak oto dzięki Natii (
Kobiety, sama już nie wiem: Gunther czy Lerek, trudny wybór...
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście, że Lerek, bo Gunther to pewnie kolejny produkt, a na co dzień jest pewnie w 100% normalny, a Lerek bardzo poważnie traktuje swoją misję i jest jaki jest
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=svenja]
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za co
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NIEEEE! Pamietacie ich duet z B. Kozidrak? Tyle chcialem ci dac...
|
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle chciałem Ci dać Deszczem kwiatów okryć Cię Czasem porwał mnie wiatr Chciałem siebie odnaleźć Lecz nie ma mnie. Tyle chciałam Ci dać Ubrać miłość w spokój snu Gdzieś byłeś, a ja... Twoich dłoni szukałam i Twoich ust. Bo ja przez Ciebie zginę Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć Sto lat niech chociaż minie Nim spotkam Cię znów Proszę Cię... zostaw już. Wiem, że grałem nie fer Głupie kłamstwa, czasem flirt Nie wiedziałem, że wiesz ... Przecież mogłaś pogadać A tu tylko list... Mogę zmienić swój świat Byleś ze mną była znów Będę kochał Cię tak Jak to było, gdy miałem 20 lat. Bo ja bez Ciebie zginę Bo ja bez Ciebie nawet nie wiem jak żyć Sto lat być może minie Nim spotkam Cię znów Proszę Cię... , błagam wróć. Przecież wiesz jak jest Kochałam Cię ... Wierzyłam w to co mówiłeś Chociaż czułam dziwny lęk Przecież wiesz jak jest Nie, nie... innym rytmem dziś Gra muzyka naszych serc Tyle chciałem Ci dać...
|
|
|
#295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tekst to nic, ich trzeba usłyszeć, ten falsecik.. Edytowane przez pixie7 Czas edycji: 2005-06-05 o 23:51 |
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przebrnęłam prze cały wątek,ale zgodzę się ,ze Lerek i Kaja są obecnie nie do przebicia
(Lerek i jego "bo bez ciebie nieee ma niiiccc...ooooo a poza nimi,moje typy to Sumptuastic: Tak - tak, lustra między nami Ty i ja, w opuszczonym śnie Wiesz - wiesz, szczęście zmienia strony Jak chorągiewka na wzburzonym dnie Świat - świat, który budowałeś Ten - świat, zły fundament miał Tak - tak, to jednak możliwe By zamienić w piekło twój cudowny raj To Dla Ciebie Na Niebie Układałem serca z gwiazd Więc Dlaczego Samego Zostawiłaś mnie tu tak i jescze inna ich piosenka: Jeszcze jedna noc Myslałem że wiem nie wiedziałem myslałem że chce nie chciałem nie szukałem jej zgubiłem się Wszedzie fałsz każda twarz zdrada czai się kryje sie w cieniach bram prześladuje mnie powiedz mi czemu musi tak być jak mam dalej żyć ? jak dalej żyć i jescze D-bomb : Kolejny wstaje dzień, Bo ktoś nachalne budzi mnie, Pod kołdrę gramoli się, I normalnie do mnie dobiera Zdezorientowany jestem Sytuacją która trwa. Czyżby ktoś wczorajszej nocy Ze mną jak Barbara 2x/ REF. Na na na na na na na na na bara Barbara na na na na Bara Barbara na na na na bara Barbara na na na na na (tytuł,żeby było łatwiej zrozumieć to głebokie przesłanie to "zielony kapelusz" )i "helenka" ,także D-bomba ![]() Było piękne lato a zrobiło się dupiato pogoda się popsuła w maluchu poszła rura wszystko nam się wali jak numer I w skali jest jedna rzecz której nigdy nie jest mało to Helenki piękne opalone ciało długie nogi jak rzeka ona zawsze nam ucieka mam smaka na jej piękne usta w kieszeni jest kapusta w piecu kura tłusta piecze się je je je hehe ref. Helenka me ciało przy tobie wymieka twoja śliczna sukienka w słońcu lśni podnosisz mi ciśnienie mam tylko jedno marzenie chce na party z tobą iść. /x2 Poza tym hity lat 80 jesli sie nie myle ,refreny "a jariba jarrrriiibaaa, portki se dre,potrki seeedrrreee" albo "oooooo eeeeaaaeeeaaa ooooo Africa" ![]() ooo...i jescze jeden "cziri bi cziro bom cziri bim bom bom bom " ![]() Niesamowicie poprawiłyście mi humor |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten na końcu to La Bamba
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomości z fronu:
![]() 26 czerwca w sopockiej Operze Leśnej podczas koncertu "TOPtrendy" przygotowano coś dla fanów hip-hopu. Mianowicie koncert pod tytułem "Eska Hit Squad". Wystąpią : Mleko, 52 Dębiec, Sycha, Red & Spinache, Lerek, Nowator, 18L, Verba, Mezo, Doniu. Z tego co pamietam to Top Trendy jest transmitowane na żywo przez Polsat-trzeba zająć sobie miejsce na kanapie już dziś
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i wreszcie zobaczymy Nowatora
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Co do chinki - jak jej tam to zgadzam sie z wami. Takiej tandety dawno nie slyszalam. Zenada. Szczerze mówiac, to wstydzilabym sie to spiewac publicznie!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

jak milo, ze ktos podziela moje gorace uczucia do gunthera
a widzialas screensaver? zaladowalam sobie, jest swietny, polecam.

to drugie zdjęcie jest tragiczne-jakby na jednym zdjęciu umieścić Lerka i Funky Filona 

Ja nie mam tego kanału