|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W wolnym czasie rzucam szklankami - czyli wspólne picie meliski. Część 4
Cytat:
wow bubs, odwazna decyzja...ale powiem Ci, że jakbym miała opuścić Kraków to tylko na rzecz Gdańska właśnie ![]() niestety nie mam tam nikogo znajomego ani żadnej rodziny....może przez jakies portale społecznościowe, fora znalazłabyś jakis ludzi w Gdańsku?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
wiem ze sa dwa rodzaje ludzi ci ktorzy wola wszytsko zostawic za soba i dostaja powera w nowym miejscu w nowych soprawach
i tacy jak ja co lubia male zmiany i grono bliskich oprzy sobie hehe Bubu rob tak bys sie czula sie tylko zagubiona i przytloczona zmianami kompletnie zrobilam dzis kolejny test z rana juz tez wyszlo negatywnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
a ile dni upłynęło od współżycia?? teoretycznie testy wykryjją ciąże jakieś min.10 dni od stosunku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
stosunek byl 30 i 1 lipca odrazu jak mi sie okres skonczyl
![]() wiec chyba by wyszlo po ponad 2 tygodniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
no to Brook na szczęście Ci się udało :P
Cały czas myślę nad decyzją, mam nadzieję, że coś mi wpadnie do głowy, ostatnio w ogóle w nocy nie mogłam spać bo cały czas myślałam jechać czy nie jechać
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
czy mozna sikac co 10 min ze stresu? sikam jak glupia a malo pije
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam to za świetny pomysł, sama myślę o innym mieście... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, mozna sikac często ze stresu, chociaz ja wyczytałam kiedyś, że to tez objaw ciazy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
objawy ciazy doczytalam ze znacznie pozno dochodzi sikanie jak sie macica powieksza to na pecherz naciska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
Niekoniecznie, na początku też jest częstomocz czy jak to tam się nazywa. Ja sikałam co chwilę na początku drugiej ciąży.
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
na poczatku czyli kiedy po ilu?
chyba to bylo stresowe bo potem juz nic nie bylo ![]() dzis plamie moze to zblizajacy sie okres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
kurna!
3-ci raz pisze! za kazdym razem mi zamyka przegladarke! bubs: jedz! z wlasnego doswiadczenia - im wiecej masz spraw na glowie, tym mniej myslisz o bylym. zalatwiaj co mozesz z daleka, a reszte na miejscu. dasz rade, silna i inteligentna jestes, a przynajmniej o exie mniej myslec bedziesz przez te wszystke sprawy do zalatwienia ![]() brookie: to latanie do kibla, to objaw psychosomatyczny nerwicy na tle ciazy. takiej chwilowej, jaka prawie kazda babka ma na jakims etapie zycia. mam nadzieje, ze okres sie rozkrecil i nie masz juz powodu do stresu. ja tez ostatnio mialam stres ciazowy, jak nie zaczelam plamic "zapowiadajaco" - odkad mam spirale tak mi sie dzieje, czyli juz ponad 6 lat. w dzien spodziewanej miesiaczki wciaz cisza. w koncu, dzien pozniej, zaczelo sie mocne plamienie, ale jeszcze nie krwawienie (wiec wkretka - czy to plamienie implantacyjne, czy zwykla miesiaczka) ale na szczescie w nocy sie rozkrecilo, az kubeczek przelalam ![]() ale stres zrobil swoje, nie mowiac o sensacjach bebechowych, w stylu "zyletki przeplywajace przez jelita" - pewnie przez niedosmazone nalesniki, ale oczywiscie wkretka byla... no i dzieciaki sie przestraszyly, jak matka nagle zbladla i zgiela sie jak scyzoryk jak mnie "zyletkowy bol jelit" dopadl byl. na szczescie juz przeszlo.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
ja dostałam okres, trzymam kciuki za Brook
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zrobilam 3 test dwa dni temu jak stalam tylko zobaczylam ze dalej lekkie plamienie jest i to drugi dzien- czyli wczoraj to bylo i ze brzuch nie boli zaczelam sie trzesc kiedy TZ robil test jak idiotka ![]() ![]() ![]() to chyba z powodu tego ze troche mnie jak male dziecko traktuja sa nadopiekunczy przez co nie czuje sie zbyt dorosla ![]() wyszlo negatywnie Tz sie smieje mowi w sensie , ze mam regularny okres dlugi cykl i nie ma jak zajsc w ciaze wtedy w okresie dni nieoplodych wiem ze ma racje bo owulacja moze sie przesunac tylko w okresie wielkich zmian, potezny stres, czy grypa itp jakies leki silne A ja sie nakrecilam- mysle ze tak sie boje ciazy z powodu jednego tylko natrectw moich i tego ze uzalazniona psychicznie jestem od antydepresantow na sen. Na dzien moge nie brac ale jak na noc probuje spac bez to mysle o tym ze nie wzielam i tylko drzemie albo spie tak lekkim snem ze sie jak obudze to mam mysl" Boze ja jeszcze nie usnelam? myk i juz lykam tabsa chocby to byla 4 czy 5 nad ranem zamiast probowac dalej zasnac na nowo bez niej i tak to wyglada chyba przez nerwice nigdy nie zaznam co to znaczy byc matka ![]() do tego mialabynm mysli w ciazy o zdrowiu dziecka itp rozne myki:/ Witcha a jak u ciebie? dalej bez lekow? ja lykam fluo teraz i szczerze poki co biore 10 mam potem brac 20 i nie czuje roznicy po tym ostatnim nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
W ogóle wczoraj umknęło mi, że nie podziękowałam Wam za wsparcie, po moim poście dotyczącym rodziców. Przepraszam i DZIĘKUJĘ, JESTEŚCIE WSPANIAŁE!
Brookie: objawy psychosomatyczne obserwuję teraz dość często u... Natki niestety: -( Jak się zdenerwuje i popłacze (czyli prawie codziennie, czasem kilka razy dziennie), to zaraz a to głowa boli, a to brzuszek, a to kolka złapie albo skórcz w nodze. A to wszystko tylko stres i emocje. Naprawdę nie wiem jak jej pomóc: -( Chyba pozostaje mi tylko błaganie lekarza rodzinnego o skierowanie do psychologa dziecięcego. No ile można płakać, że się parówki skończyły, że tata o 22 nie pobiegnie do sklepu kupować dziecku bananów, że nie może się umalować na zakończenie roku szkolnego (w domu może się malować kosmetykami dziecięcymi, ale na ulice zabraniam tak wychodzić - zaznaczam, ona ma 8 lat!), że w szkole na przerwie kolega jej piłkę zabrał... Każdy powód jest dobry, by sobie popłakać: -( I tak, dalej bez leków, chyba zaczynam sobie radzić. PMS chyba nie był taki straszny, ale to by musiało otoczenie stwierdzić ;-) Jednak nadal obserwuję, ta agresja mnie przeraża: -(
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
hmm Witcha a myslisz ze to dobry pomysl ten psycholog?
ja bym nei szla to jeszce nie sa powody na psychologa, a mowie to dlatego ze: byc moze jest placzliwa, trzeba ja wzmoznic jakos od srodka, ale psycholog moglby ja tylko utwierdzic w tym znaczy jej ocenie wlasnej ze np cos z nia nie tak ze tam isc musi, moglaby sie nakrecic sama na swoje zachowanie itp albo ze Ty- Wy jako rodzice nie dajecie rady jej pomoc takie moje zdanie probowalabym ja dopiescic jakos emocjonalnie wtedy przestanie plakac,moze zajac ja czyms zdecydowalas sie napisac list do rodzicow? laski czeka nas proba , TZ dostal probny okres 2 tyg jak sie sprawdzi to dostanie umowe stala, praca taka jaka robil w Poslce , oby sie udalo bo dobrze platna lepiej niz moja nawet i tu przychodza przemyslenia- super jak dostalby ta prace, liczymy na to oboje ,ale co jak potem juz nie bedzie po co i do czego wracac do Pl... tesknie za przyjaciolmi domem i otoczeniem ktore znam babcia itd:/nie chce na stale zostawac tu Edytowane przez Brook Czas edycji: 2011-07-24 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za pracę Tż-ta!!! ![]() ![]() Brook, nie mieszkacie teraz na końcu swiata tylko calkiem niedaleko, zawsze możecie na weekendy do Polski wpadać ![]() może przyda Ci się własnie takie odcięcie od tego wszystkiego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
na weekend to szkoda jechac to 1200 km drugi koniec niemiec ,a dom w p0lsce to sam wschod polski
![]() dzieki za kciukasy przydadza sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Hołk!
![]() A co tu tak cicho ![]() Ja mam dzisiaj dobry humor ![]() Odpisała mi wreszcie nauczycielka rysunku i będę się u niej uczyć ![]() ![]() Ale jeszcze muszę do niej zadzwonić a to już nie jest takie proste :/ odzywają się wszystkie moje lęki związane z dzwonieniem. No ale muszę to zrobić bo mi zależy noo...
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
noo to super Kasia
![]() dasz radę, to tylko jeden telefon ![]() ja jestem na zwolnieniu lekarskim do soboty, więc odpoczywam od pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
znaczy chora jestes kawa?
kasia dasz rade napisz co masz moze najlpeiej na kartce powiedziec i postaraj sie nie stresowac ![]() ![]() ![]() u mnie tez humorek OK. chyba to ze Tz ma ta prace sluzy mi bo od 4 dni nie biore lekow na sen i sama spie ![]() oby tylko tak zostalo i bylo lepiej nie chce ich brac juz na sen Edytowane przez Brook Czas edycji: 2011-08-02 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
No i nie dałam rady. Wpadłam w taką histerię, że ledwo utrzymałam słuchawkę w ręce, ktorą oddałam matce i ona rozmawiała jako ja :< Kurcze, nic nigdy nie załatwię sama przez telefon. Osobiście to jeszcze pół biedy jakbym miała to zrobić ale przez telefon...
Tak czy inaczej pierwszą lekcję mam we wtorek ![]()
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
no to szkoda kurcze bylam pewna ze uda ci sie
no to najwazniejsze ze zaczynasz lekcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
Euphorial Najważniejsze, że odważyłaś się zadzwonić
![]() Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale podczytuję regularnie. Dziś ostatni dzień w tej cholernej dziurze, już jutro przeprowadzka. Odechciewa mi się wszystkiego, jak patrzę na mój dom, masakra ![]() ![]() No nic, idę się pakować, internet już mam ponoć na nowej chacie, więc jak dojadę to się odezwę (jak będę miała czas ![]() Buźka !
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
roksa a gdzie sie przeprowadzasz? chyba mi cos umknelo przepraszam
![]() u nas dzis slonce wkoncu na calego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
Nic Ci nie umknęło
![]() Na południe Irlandii jedziemy, w końcu... Chociaż odechciewa mi się tej przeprowadzki jak patrzę na ten dom teraz ![]() Będę musiała remanent zrobić.
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
aaa czyli z polnocy na pol
to chyba blizej Polski zawsze hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Brook, Roksi dzięki
![]() Dzisiaj się spotykam z dziewczynami z takiego jednego forum. Z jedną się już parokrotnie widziałam ale tej drugiej nie znam. Troszkę się denerwuję. No i oczywiście jak się denerwuję to odzywają się głosy ![]() Mówią, że coś się stanie niedobrego, że będę żałować, że tam pojadę się z nimi zobaczyć. I tak od rana, jak mantra. Już wczoraj były ale nie takie upierdliwe.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.