|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój mały świat Oriflame :)
[QUOTE=amigagdynia;2738844 2]
Cytat:
To moze zamówić szampon do włosów farbowanych. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Lekcja 17 Pielęgnacja męska Balsam pod oczy Triple Action działa potrójnie, zmniejsza drobne zmarszczki, rozjaśnia cienie, usuwa opuchnięcia. Dobrze się wchłania, poprawia koloryt, wydajny, lekki, odświeża , nie podrażnia. Orzeźwiajacy żel do mycia twarzy usuwa zanieczyszczenia, nadmiar sebum, odświeża, orzeźwia, oczyszcza, nie wysusza. Nie podrażnia, twarz wygląda promiennie. Balsam po goleniu nawilża, koi, chłodzi, odświeża, orzeźwia, świeży przyjemny zapach, nie podrażnia. Krem matujący matuje, odświeża, nawilża, lekka konsystencja, szybko wchłania sie, nie pozostawia tłustej warstwy. Nawilżający żel samoopalający Nawilża, lekka konsystencja, ożywia, usuwa oznaki zmęczenia, nadaje naturalny opalony koloryt. Ochronny balsam do ust nawilża, odżywia, usta są matowe, odpowiedni na zimę. Pianka do golenia, skóra normalna kremowa pianka gwarantuje gładkie golenie, nawilża, koi,bezalkoholowy, nie podrażnia. Pianka do golenia skóra wrażliwa golenie idzie łatwo przy użyciu tej pianki,chroni przed zacięciami, koi, zapewnia uczucie komfortu, zmiękcza, wydajna jest ta pianka. Przeciwzmarszczkowy krem zwalcza oznaki starzenia się, redukuje zmarszczki, uj edrnia, dodaje blasku, tonizuje, wygładza, nawilża, mój wujek uwielbia ten krem. Żel do golenia do skóry normalnej chroni przed zacięciami i podrażnieniami. Zmiękcza zarost. Nie podrażnia, chłodzi. Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-08 o 21:55 |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Niestety fryzjer mowil ze ma byc fioletowy
No nic powiem zeby szukala gdzie indziej
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Fioletowy jest w Oriflame ale na objętość
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- [QUOTE=bianeczkaa;27382254]Hej, bardzo podoba mi się twój wątek Szczególnie porady ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Polecam szampon na lato, Z kompleksem UV Forte+, oczyszcza i chroni włosy przed szkodliwym wpływem słońca, usuwa z nich chlor i sól morską, przywraca nawilżenie i połysk. |
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a moze napiszemy co kazda z nas ma na swojej liscie do zamowienia na biezacy katalog?? W ten sposob wymienimy sie nawzajem opiniami??
Ja zamawiam - Maslo do ciala z fioletowej swedish spa -Balsam do ust oriflame beauty spa( kocham go stosuje zawsze na noc) - zalotka - separatory do stop - Dancing Lady plus balsam gratis I to tyle. Chociaz jesli klientki dopisza pewnie skusze sie na cos wiecej ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ups niechcacy zaglosowalam na siebie bo pokolei glosuje na kazda z listy wklejonej na forum I mam minusa eh![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Ale chodzi ci o opakowanie czy konsystencje?? To sam szampon musi byc fioletowy zeby niwelowac zozte pasemka. |
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno zamówie wybrane kosmetyki z nowej Seri nature secrets
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dołączam się
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gumki nie są wymieniane, ale ja zalotki używam nawet teraz gdy mi się już trochę przetarły (mam ją już ze 2, 3 lata). Lepszy efekt jest gdy podkręcasz rzęsy paroma krótszymi i szybszymi dociskaniami, niż jak trzymasz dłuższy czas. Mam też tę podgrzewaną, ale w sumie jej nie używam. Gratuluję wątku, mnie mama na konkurs namawiała, ale w sumie nie miałam czasu się nawet zainteresować o co chodzi. Jeżeli macie jakieś pytania, to też służę pomocą, bo mama jest w Ori od 19 lat, a ja zbierałam zamówienia już w podstawówce
|
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
mnie kusi ten żel malina&mięta.
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie by było zobaczyć katalogi z przed 10 lat
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 18
Pielęgnacja stóp Płyn do relaksującej kąpieli stóp Rewitalizujący płyn, nawilża, wygładza, łagodzi, ładnie pachnie. Zmiękcza, stopy są piękne, pachnące. Peeling do stóp złuszcza martwy naskórek, odsłania miękką, gładką skórę, tonizuje, odżywia, poprawia krążenie, zmiękcza, dobrze się zmywa. Orzeźwiający dezodorant do stóp chłodzi, odświeża, zwalcza przykry zapach, dezynfekuje, orzeźwia, rozpylać na stopy i do wnętrza butów. Nawilżający krem do stóp na noc Zmiękcza, wygładza, poprawia stan skóry, skóra jest miękka, łagodzi, regeneruje. Kojący krem do stóp odżywia, zmiękcza szorstką skórę, nawilża, koi. Szybko sie wchłania, pozostawia rześki zapach. Dezodorujący talk do stóp skutecznie wchłania wilgoć, niweluje przykry zapach, odświeża, działa antybakteryjnie i energetyzująco. Stopy są pachnące, nie pocą się, efekt utrzymuje się długo. Antyperspiracyjny krem do stóp kontroluje wydzuelanie potu, redukuje nieprzyjemny zapach, koi, regeneruje. Stopy są świeże, sucvhe, skutecznie działa. Chłodzący żel do stóp odświeża, koi, chłodzi, zmiekcza. Stopy sa zdrowsze, pięknie pachną. |
|
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
W ofercie Oiflame nie ma takiego szamponu a to chodzi o zaproponowanie szamponu z oferty Oriflame.
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Jakiś czas temu w ofercie oriflame był szampon do blond włosów. ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Za chwile kolejna recenzja ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Perfumowana woda toaletowa Grace Śliczny zapach dla kobiety z klasą, przyjemny, nieduszący. Flakon piękny, oryginalny. Zapach delikatny, polecam, nie dość że ładnie pachnie to zdobi półkę w pokoju
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-09 o 08:24 |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Przyśpieszona lekcja 19, kolejna na wieczór
![]() Cudowna seria Milk & Honey ![]() Balsam do rąk Milk & Honey Gold Dłonie stają się miękkie, gładkie, nawilżone. Ekstrakty mleka i miodu odżywiają skórę . Rzadki, szybko się wchłania, cudownie pachnie, mój ulubiony balsam do rąk, wygodny w użyciu, wydajny. Mydełko Milk & Honey Gold Czysta przyjemność! Luksusowe mydełko oczyszcza i nawilża skórę. Bardzo ładnie się pieni, pięknie pachnie. Nie wysusza skóry, bardzo lubię te mydełko. Mydło do rąk w płynie Milk & Honey Gold Nawilża, odżywia, cudownie pachnie. Dłonie są miękkie, pachnące, oczyszczone. Mydełko same w sobie jest odkryciem. Nawilżający krem pod prysznic Milk & Honey Gold Delikatnie oczyszcza, nadaje jej miękkość, kąpiel zamieni się w luksus.Gęsty, wydajny, pachnie cudownie. Nawilża, przyjemny w użyciu. Odżywczy krem do rąk i całego ciała Milk & Honey Gold Skóra jest gladka, miękka, pachnąca. Nawilża, szybko sie wchłania, wydajny. Jeden z moich ulubionych kosmetyków, zużyłam 3 opakowania ale lubie testować nowe kosmetyki i teraz używam krem do ciała Full Moon. Płyn do kąpieli Milk & Honey Gold Odżywia, nawilża, relaksuje, cudownie pachnie. Świetnie sie pieni, wydajny, wystarczy odrobina na cudowną kąpiel. Ładne ozdobne opakowanie, może zdobić niejedną łazienkę ![]() Wygładzający scrub cukrowy Milk & Honey Gold Gęsty, pachnacy scrub do ciała, miałam przyjemność go wypróbować i nie żałuję usuwa martwe komórki, nadaje aksamitną gładkość, zmiękcza, regenereuje. Zmywa sie scrub bardzo dobrze, wydajny, wystarczy odrobina. Cudownie wygładza, klientka powiedziała ze tem cudowny zapach uzależnia
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-09 o 09:14 |
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam
uwielbiam zapach z tej serii Milk&Honey
|
|
|
#286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam też chyba jakieś stare opakowania po kremach.Ale to zapytam mamę i jak coś znajdę do Wam pokażę No i mama dzisiaj wraca z wyjazdu do Szwecji z Ori, to też będę mogła opowiedzieć Wam coś bliżej o laboratoriach i produkcji Wellnes
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o kliki
jestem tu nowa od wczoraj i postaram się Wam wszystkim pomagać ![]() [ori_pyc]792345[/ori_pyc] |
|
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapraszamy również na wątek klikaczowy
|
|
|
#289 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
p.s zapraszam koleżanki
|
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
skusiłam się ostatnio an ten Antyperspiracyjny krem do stóp, fajnie działa.
kupiłam też spray do stóp z grejpfrutowej serii- super zapach. |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam mam cały komplet od wczoraj testuje
|
|
|
|
|
#293 |
|
Konto usunięte
|
aa i skusiłam się też na truskawkowy żel chłodzący, z wyprzedaży za 5 zł.
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro nie ma nic takiego w ori a wiemy że do blondu najlepszy jest szampon z rumiankiem to przecież możemy go jej polecić ![]() chyba o to chodzi żeby dbać o dobro i wygląd klientki a nie wciskać jej na siłę rzeczy bo takie akurat są w ori
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
wciskać? jeśli ktoś nie chce to nie kupi , a jeśli ktoś chce robić renome innej firmie to proszę poszukać inny wątek, te szampony co kupują moje klijentki i rodzina to są chwalone. a jeśli ktoś nie ma pojęcia o szamponach to radze nie udzielać rad sampon rumiankowy do włosów malowanych
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
nigdzie nie napisałam że szampony ori są złe , bo akurat są dobre i sama ich używam.
ale klientka potrzebuje ewidentnie szamponu do blondu, więc po co ma kupować właśnie z ori zwykły szampon jak konsultantka może jej powiedzieć żeby zakupiła sobie szampon z rumiankiem, bo taki jest odpowiedni do tych włosów (i fioletową płukankę bo akurat to zalecił jej fryzjer) czy to aż taka wielka reklama innej firmy? ten KTOŚ jest fryzjerką dla Twojej informacji
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Dla informacji proszę porady robić u konkurentki , nie tutaj |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
A ja nigdy nie stosowalam szamponow z ori ale mam zamiar . jak narazie kupilam probki bo mam wrazliwa skore glowy i czesta swedzi mnie gdy uzyje zlego szamponu.
Jestem tez zainteresowana seria dziecieca gdyz mam niespelna dwuletniego synka
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
droga Autorko
chyba nie do końca zrozumiałaś ideę tego konkursu! pozwolę sobie zacytować : 'Drogie Wizażanki, oto trzy mini-blogi naszych laureatek w konkursie "Moja przygoda z Klubem Oriflame". Proszę śledźcie uważnie ich poczynania i wpisy, zadawajcie pytanie, dopingujcie je... ' pozdrawiam serdecznie
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
szampon na co dzień hairx niebieską zakrętką ten kupują moje klientki , a co szamponu dla synka szampon disney pixar cars będzie zachwycony pieni sie i butelka samochodzikiem , kupiły go 2 klientki nie narzekały---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- szampony do codzienej pielęgnacji nie uczulają ten jest taki niebieski .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

No nic powiem zeby szukala gdzie indziej

Szczególnie porady 

potwierdzam mam cały komplet od wczoraj testuje