|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcowe staraczki - staramy sie o cud :)
Cytat:
Kochana, to do roboty
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Ja się łączę w bólu z tymi co mają @... Dostałam 2 dni przed czasem
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A może to nie @? Kiedy robiłaś test? Bo rozumiem, że generalnie jesteś 2 dni przed @?
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Robiłam pare dni temu, ale wyszła I krecha. Tak, powinnam mieć 4go...
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
że tak zapytam duże te plamienie? może spróbuj taki test co jest od 10 jednostek, ten test co robilas wczesniej to sie nie liczy bo za szybko, ale moze dzis juz cos bedzie, jeżeli to nie jest normalny okres to może coś być na rzeczy, ale nie chce Ci robić nadziei
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
Też myślę, że może mogłabyś powtórzyć test. Może poczekaj do tego 4tego i jak nie dostaniesz @ to zrób go. Te plamienia to mogą być wywołane tym, że odstawiłaś tabletki, bo to w sumie różne rzeczy mogą (wiadomo --> mogą ale nie muszą) się wtedy dziać ale tak czy siak jak ty robiłaś 1 test to było za szybko więc głowa do góry jeszcze nie wszystko stracone.
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Wiem,
ze juz nowy miesiac ale nie ma załaozonego nowego wątku ![]() Ania 29 lat - Kraków - 6 cykl staran dzisiaj dostałam okres i sie załamałam |
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
jestem nowa lae jesli mozna chciałabym sie dopisac wiem ze nowy miesiac ale nie znalazłam odpowiedniego watku Ania 29 lat , Kraków , 6 cykl staran , dzisiaj dostałąm okres |
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
U mnie @ pełną parą, z bólu prawie konam i już przestało mi być smutno, że jest, pomyślałam, że może to lepiej, odczekam trochę po tych tabsach.
Tak jak wcześniej pisałam, starania mamy odkładać ale muszę to jeszcze przemyśleć mam na to kilka dni zanim znowu nadarzy się okazja
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Źle napisałam. Nie staraj się i nie myśl ale nie zabezpieczaj się i nie rezygnuj z bara bara w dni płodne Czasem ciężko mi się wypowiedzieć
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może powiesz coś więcej o sobie? dziwne, że dopiero teraz twoje wiadomości doszły.----- halo millena, jutro widze zaczynasz nowy cykl tak? czy coś się zmieniło? Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2011-08-02 o 23:49 |
|
|
|
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak mnie stad nie wygonia to sama nie odejde witamy!no właśnie ....dzieki za przypomnienie..zapatrzyła m sie na te wasze fasolki i starania , a ponieważ ja sie nie starałam w tym miesiacu to zapomniałam o swoim iiiiii po wyliczeniach widzę że powinnam dostać zgodnie z moim cyklem - WCZORAJ! a tu ani widu ani słychu.., co prawda wczoraj mnie z raz brzuch zabolał dołem, wiec pewnie niedługo przyjdzie @. Edytowane przez _millena Czas edycji: 2011-08-03 o 07:00 |
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Hejka,
tez sie własnie zastanwiam czemu tak pozno te wiadomości doszły. Cos wiecej o mnie..... hmmm ciezko tak z biegu No wiec od dwoch lat jestem szcześliwa mezatka a od pol roku sie staramy o fasolke, niestety nam nie wychodzi. Od miesiąca biore bromergon gdyż mam wysoką prolaktyne po obciązeniu( 30 razy wiekszą). Po wczroajszym załamaniu powtarzam sobie ze teraz napewno sie uda. Dzisiaj w Krakowie nareszcie wyszło słonce mam nadzieje ze to dobra wrózba człowiek stara sie myslec pozytywnie ale czasami mu nie wychodzi, chociaz wiem ze i tak u mnie nie jest najgorzej
|
|
|
|
#287 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cześć Ania nie załamuj się, będzie dobrze, wszystkie przez to przechodzimy i przejdziemy razem, tak że razem będziemy cieszyć się z brzuchów, opuchlizny, mdłości i wogule Swoją drogą, wysoka prolaktyna to nie jest koniec świata, ja biorąc bromergon zaszłam w ciążę także GŁOWA DO GÓRY DAMY RADĘ ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj myślałam, że umrę, ja po tabletkach zawsze miałam 3 dni @, ledwie co było, a wczoraj poczułam co to być kobietą Masakra! Smutno nam z TŻ ze nie wyszło, ale plus jest taki, ze skoro to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek i mam @ i tylko 2 dni przed teminem książkowym to jest w tym cyklu duża szansa. Gorzej jakby był problem z przesunięciem cyklu itp... Mam nadzieje, ze tym razem trafimy. Juz sie tak nie nakrecam, nie bede wyliczac tylko na żywioł, z nadzieją ze się uda. |
|
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() masz racje nie ma co liczyć tylko brać się do roboty i tyle ![]() ---------------- wiecie, że w ciąży nie można jeść oscypków? wczoraj jadłam, eh, jak się okaże, że nie jestem w ciąży to do następnej owulacji zjem z 5kg oscypków na zapas ;p Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2011-08-03 o 15:01 |
||
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny wczoraj znow robiłam test i znowu była słaba kreska więc dziś pojechałam na bete i wynik wyszedł 34,9 bardzo mały i tak wychodzi na 2 tydzień ciąży ale boje się że jest cos nie tak
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak czy siak gratuluję! Jest beta jest fasolka Jak dzisiaj robiłaś betę to idź w piątek i zrób jeszcze raz bo przyrost bety wskazuje że jest wszystko ok. Gratuluję jeszcze raz ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Zapomniałam spytać w którym dc jesteś i kiedy miałaś owulację?
|
|
#292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj zaopatrzyliśmy się w specyfiki zwiększające prawdopodobieństwo i od wczoraj się szprycujemy, zwłaszcza TŻ , bierze 4 różne Kajaja i ja GRATULUJĘ raz jeszcze! Dbaj o siebie
|
|
|
|
|
#293 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymamy kciuki za zafasolkowanie! Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|||
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj całe popołudnie spędziłam na czytaniu nowinek nt zwiększania płodności i co z tego wyszło:
JA: -kwas foliowy rzecz jasna, -zielona herbata (poprawnie parzona) min. 1 filiżanka dziennie, -oeparol 3x2 do momentu owulacji (sprawia, że śluz jest bardziej przyjazny dla nasionek ale powoduje też skurcze więc nie można go brać gdy jest szansa, że doszło do zapłodnienia )TŻ -kwas foliowy 1x1 -wit. C (na prędkość żołnierzyków) -maca 2x1 (na ilość) -androvit 2x1 (ogólnie poprawia płodność) -zero alkoholu -bokserki Mamy super zabawę zażywając powyższe składniki, lubimy takie "akcje", ostatnio była akcja "zdrowe jedzenie" to teraz mamy "zwiększanie płodności" ![]() Ustaliliśmy, że się nie nastawiamy tylko próbujemy i jeśli nie wyjdzie to przyjmujemy z pokorą, że widać coś takiego musi być w naszych biologiach, że jeszcze nie czas na tego naszego super potomka! o! DZIĘKI ZA KCIUKI! p.s. właśnie zamówiłam Afrodytę
Edytowane przez krota Czas edycji: 2011-08-03 o 18:04 |
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
A co to Afrodyta??
Ja mam dzisiaj 13 dc także biorę się ostro do roboty. Ze specyfików to ja biorę tylko femibion a mój tż bierze magnez i kwasy omega ale to bierze tak bez niczego bo tak naprawdę to on nie wie, że robimy dzidziusia Będzie niespodzianka
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=alicjaw;28524646]Cześć Ania
nie załamuj się, będzie dobrze, wszystkie przez to przechodzimy i przejdziemy razem, tak że razem będziemy cieszyć się z brzuchów, opuchlizny, mdłości i wogule Swoją drogą, wysoka prolaktyna to nie jest koniec świata, ja biorąc bromergon zaszłam w ciążę także GŁOWA DO GÓRY DAMY RADĘ [COLOR="Silver"]a jak szybko zaszłaś?? dzisiaj juz duzo lepiej i teraz czekam na koniec okresu i działamy mam nadzieje ze bedzie dobrze moja lekarka tez mowi zeby narazie sie o nic nie martwic tylko spokojnie sie starac bo jeszcze tragedi nie ma, ale wiadomo człowiek by chciał JUŻ natychmiast a tak niestety nie wszyscy moga
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
wy już nowe cykle zaczynacie,a ja jeszcze tydzień czekania czy coś wyszło, tak sobie myślę że było w dniu owulacji więc teoretycznie powinno być. wydaje mi się, że nawet były 2-3 owu więc z 25% szans mam zwiększenie do 50-75%. jestem pozytywnie nastawiona, wierze w to, że moja fasolina rośnie, ale jak przyjdzie @ to zwątpię chyba we wszystko, bo jak może w dniu owulacji nie wyjść??
|
|
|
|
#299 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety przeważnie nie jest takbyśmy chciały, wiemy to chyba wszystkie. Ja bromergon brałam jakieś 10 mcy zanim zaszłam ale ja miałam dodatkowo problemy z owulacją, musiałam brać tabletki, żeby rosły mi pęcherzyki także nie łam się nie jest źle.
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
bedzie dobrze
![]() najgorzej jest jak sie cały czas o tym myśli, ale trudno nie myśleć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

czasami tak sobie myśle, że może ja faktycznie jestem w ciąży a mam @ bo od 3 tygodni latam między godziną 7 a 12 co 15 minut siku 

klask i: