|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
mon nie żartuj a u nas skwar że nie wiem
![]() jeszcze 1 godzina i 15 minut i mężuś wraca
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
to u mnie odwrotnie :P ja od godziny się z moim nie widzę :/ w ogóle chcieliśmy iść na Pottera do kina i sprawdzaliśmy w sumie na dzisiaj, na jutro i na wtorek, i wszystko zajęte! wszystkie miejsca (no może poza pierwszymi rzędami, ale nawet 3 rząd był cały zajęty któregoś dnia no i nic, przełożymy nasz wypad na przyszły tydzień, może już będzie lepiej
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam nadzieję, że Wam się plener uda .
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
tez slyszalam ze ten tydzien ma byc średni, tata mi mowil ze w sobote nie zrobie urodzin tak jak planowalam na dworze
![]() tez bym poszla na Pottera ale nie mam z kim, no i nie widzialam 1 części, ostatniej częsci ,, hehe jak to brzmi :P
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też chcemy iść na HP, ale jesteśmy spłukani na razie .
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, że znowu Was opuściłam. Podczytuje Was ale brakuje mi czasu, żeby się odezwać. Na poczcie są zdjęcia
![]() Karo i Hania ślicznie wyglądałyście |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dochodziliśmy troszkę do siebie po wczorajszej imprezie u znajomych. ![]() A do kina się wybieramy jutro też (jak czas pozwoli )Ale na pewno nie na Pottera.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
siacha pięknie wyglądałaś, napatrzeć się nie mogę. Strasznie mi się podoba Twoja fryzurka z tymi wpiętymi kwiatuszkami
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- a co do zdjęć, to umówiliśmy się z tymi znajomymi, bo dzwonili jak wracali z nad jeziorka, że wpadli by do nas na miasto i byśmy się dogadali co i jak odnośnie tych zdjęć i wgl pogadali, bo to tacy dobrzy znajomi nasi. Tak więc spotkaliśmy, posiedzieli i pogadali i będziemy robić z nimi te foty. Trochę miałam wrażenie, że nie chce im się i nie byłam przekonana, ale jak dzisiaj się spotkaliśmy i pogadaliśmy. powiedzieliśmy nasze pomysły, im się spodobały, więc będziemy robić. nie wiemy tylko czy uda nam się w tym tygodniu czy dopiero po powrocie z wakacji. Ale ważne, że się wyjaśniło, bo już miałam pisać do koleżanki
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne jesteście, wiecie?
![]() My byliśmy w sobotę na HP, jak dla mnie najfajniejsza część ze wszystkich Ja też bym się wybrała nad wodę !!! Zabierzcie mnie ze sobą!! Ostatnio udało nam się oddać Filipa do babci bo akurat miała 2 dni wolnego i pojechaliśmy nad wodę. Po 40 minutach nadciągnęła burza i tyle sobie pobyliśmy nad wodą ![]() może dziś będzie ładniejsza pogoda? Bo u nas póki co dobrze to wygląda ![]() Karo to pozostaje trzymać kciuki, żeby ci znajomi zrobili te zdjęcia jak należy a nie tak od niechcenia bo wygląda to jakby nie mieli do tego specjalnego zapału....
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Aga no właśnie takie odnosiłam wrażenie, ale mam nadzieję, że jednak mylne... pogoda u nas się popsuła, jest chłodno i pochmurnie.
|
#281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Okrojone w sensie, że wszędzie szukam oszczędności i postanowiłam, że chociaż chciałabym trochę inne te dekoracje, to nie będę w nie inwestować i zostawię to co jest na sali
![]() Jakbym była trochę bogatsza, to pewnie wszystko wyglądałoby trochę inaczej Cytat:
![]() Cytat:
a sprzedajesz czy zostawiasz sobie na pamiątkę? ![]() Cytat:
to nie dobre mamuśki ![]() Cytat:
też byliśmy w sobotę i nie było żadnych możliwych miejsc ![]() więc kupiliśmy sobie 2 filmy na DVD i tym się musieliśmy zadowolić ![]() myślicie ża jak zacznę już zaproszenia w pracy rozdawać to nie będzie za wcześnie? Bo chciałabym mieć to już z głowy
|
||||
|
|
|
#282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
![]() ![]() A na co chcecie iść ?Cytat:
. Widać los nie chciał, żebyście zostawiali małego na 2 dni . Ale na pewno jeszcze uda Wam się gdzieś pojechać i odpocząć .
|
|||
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym sprzedać, ale jak to się uda to nie mam pojęcia, bo sukienka jest fajna (cóż za skromność bije od mojej osoby ) ale może być ciężko sprzedać ze względu na rozmiar. Zobaczymy jak to będzie...
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
agusia mysle że już najwyższy czas na zaproszenia
![]() wrzucilam pranie do pralki i zapomnialam ze w kieszeni zostawilam karte pamieci do aparatu (4GB), skaplam sie po 10 minutach, ale dziala karo tylko uważaj bo bedziecie przekladac i przekladac ta sesje az was jesien zastanie ![]() my zrobilismy w srode po śubie sesje i bardzo sie z tego ciesze siacha wygladalas ślicznie i jak brzuszek na jednym zdjeciu juz ladnie widac
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że się zorientowałaś szybko
|
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śliczna jest sukienka więc słusznie mówisz ![]() myślę że ktoś się znajdzie - najwyżej sobie troszkę przerobi Cytat:
stresuję się strasznie - bo jednak w pracy trochę inaczej się rozdaje niż wśród bliskich osób ![]() ojej - pewnie miałaś lekki stresik że to już koniec życia karty? Super, że nic jej się nie stało
|
||
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() mam nadzieję, że problemu z tym nie będzie i kupi ją ktoś
|
#288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
.---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
?
|
||||
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym chiala moja sprzedac ![]() zrobilam wczoraj meżowi śniadanie do pracy i spakowalam mu oprocz kanapek ciasto z karteczka "kocham Cie", wlasnie dzwonil że mnie tez kocha i ze mu taka fajna niespodzianke zrobilam
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Hania jak uroczo
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Ja też TŻtowi robię czasem takie niespodzianki .
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś czas temu jak się tak strasznie pokłóciliśmy, że nawet nie chciałam słuchać co ma do powiedzenia, to rano następnego dnia znalazłam kartkę taką z drukarki na łóżku z przeprosinami napisanymi zakreślaczem takim jaskrawym żółtym.
![]() Takie gesty są strasznie urocze
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wesele już rozdaliśmy ale by było ![]() Cytat:
![]() ja jeszcze na to nie wpadłam - spróbuję i zobaczę co TŻ powie
|
||
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, wróciłam do świata żywych
W piątek router sam od siebie odmówił mi posłuszeństwa i nie miałam przez to dostępu do neta Dziś włączam kompa i....jest net Teraz obok routera chodzę jak obok gów.na - byle z daleka i byle nie dotknąć, szturchnąć...Cały weekend spędziłam z TŻ u niego Wczoraj po południu szłam do pracy, ale rano kąpaliśmy się w basenie, bo była świetna pogoda. Super się bawiliśmy - graliśmy w wodną siatkówkę, wygłupialiśmy się W sobotę razem kucharzyliśmy... Siacha - super zdjęcia! |
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
...A ja dziś jadę z jedną z druhenek po sukienkę na nasz ślub .
|
||
|
|
|
#297 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pewnie się już nie możecie doczekać tej sesji, co? ![]() Cytat:
zresztą w sumie byliśmy na każdej części także wiadomo a nad wodę jeszcze Wam się na pewno uda pojechać ![]() Cytat:
![]() ja też myślę, że nie jest za wcześnie ![]() Cytat:
karteczki z napisem "kocham Cię", "miłego dnia", "myślę o Tobie" itp. a potem koledzy mu w pracy zazdrościli ![]() heej wiecie co, wstałam dziś o 11! i źle się z tym czuję ale no nic, przynajmniej się w końcu wyspałam. Zjadłam śniadanko, zrobiłam sobie maseczkę na włosy, a teraz będę malować pazury u stóp ![]() miłego dnia
|
||||||
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też się z tym źle czułam, ale.... już mi przeszło ![]() Czasem takie dni są potrzebne
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
ja ciągle tylko was podczytuję ale jeszcze tylko 5 nocek i mam nadzieję koniec pracy. masakra jest z tą pracą bo codizennie mam teraz na noc na 12 godizn i potem tylko 12 przerwy normalnie powinno być 24 godziny. Pociesza mnie jedynie fakt że za 2 tyg dostanę tyle co niektórzy zarabiają w miesiąc siacha cudownie wyglądaliście ![]() ![]() k laski: wszystkiego najlepszego
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej się przemęczyć, zrobić co trzeba i kaskę z tego mieć. idę sprzątnąć pokój, a potem będę się 'serialować' (Gossip girl)
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-07-18 o 15:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

. Mam nadzieję, że Wam się plener uda
Dochodziliśmy troszkę do siebie po wczorajszej imprezie u znajomych.

!!! Zabierzcie mnie ze sobą!! Ostatnio udało nam się oddać Filipa do babci bo akurat miała 2 dni wolnego i pojechaliśmy nad wodę. Po 40 minutach nadciągnęła burza i tyle sobie pobyliśmy nad wodą

k laski: wszystkiego najlepszego