![]() |
#271 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Przerwa na kawkę i manicure
![]() Cytat:
![]() ![]() Demi ![]() ![]() ![]() Smacznej kolacji ![]() Cytat:
![]() rewelacyjny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sarunieczko jak ja Ci tego morza zazdroszczę ... tak dawno nie widziałam naszego morza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
no pewnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Płacimy za kwaterę 50 zł od osoby ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ups.. a ja siedzę z avonową farbą na głowie.. za 15min spłukuję ... czy się nie przestraszę?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zarejestrowałam się na studia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Jak tam farba? żyjesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę wyjazdu ![]() ![]()
![]() |
#281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
A co ja w ogóle wczoraj zrobiłam. Od dziecka mam problemy z prawą kostką, kiedyś była skręcona i zagipsowana, coś się źle zagoiło i ona jest teraz taka niestabilna. Czasem idę sobie idę, źle stanę, a kostka się wygina np w bok pod jakimś nienaturalnym kątem. Wczoraj tak się wygięła, że aż się przewróciłam. No ale jakoś się pozbierałam i dotarłam do domu. W domu TŻ zapakował mnie do łóżka i kostka dopiero wtedy zaczęła boleć. Tak bolała, że pół nocy przepłakałam. W jeszcze większy ryk wpadałam, jak TŻ zaczynał mówić o dzwonieniu po karetkę, 'bo założą mi gips i jak ja będę pracować'. Oczywiście kostka cała zapuchła i zasiniała. Rano nie mogłam w ogóle wstać. Ale TŻ zrobił mi opatrunek z Altacetem, ja nałykałam się przeciwbólowców i jakoś kuśtykam po mieszkaniu. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej,bo naprawdę gips to dla mnie straszna rzecz.
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |||
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- dokia co z tą farbą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
żyję, żyję.. jest w porządku.. dość smierdząca jest, ale włosy nie wyszły.. są mięciutkie jak to po farbowaniu.. kolor w słońcu łapie czerwień, chociaż był to kolor 4.6 .. jak miałam farbę na głowie to wyglądało że fioletowy będzie
![]() ze skóry bardzo dobrze się zmywa.. więc zastanawiam się jak to będzie z kolorem na włosach tak zaniemówiłam, ale dowiedzieliśmy się że zmarł męża kolega na którego ślubie byliśmy kiedyś w lipcu ale naście lat temu ... i jakoś nastroju nie było na komp.. zajęłam się zamawianiem kwiatów, telefonami do znajomych, potem zakupami, odkurzaniem, sprzątaniem i pakowaniem zamówień.. bowiem dziś odebrałam 5 kartonów z InPost może jutro więcej opiszę z tych moich paczek avonowych... dziś taka jakaś zdezorientowana jestem bo ten telefon ze złą wiadomością zadzwonił jak tylko zmyłam farbę z włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
|
Cytat:
![]() wiecie co,wiele lat temu (1991/92) należałam do parafialnej oazy,i miałam w grupie taką dziewczynę,nie przyjaźniłyśmy się ani nic,była mi obojętna,potem gdzieś tam słyszałam że jest chora,w szpitalu,nie wiedziałam że to coś poważnego...a to był rak...jej śmierć zrobiła na mnie takie ogromne wrażenie,że do dziś często o Niej myślę.Przez lata próbowałam się dowiedzieć na którym cmentarzu spoczywa,nie miałam odwagi isc do rodziców i pytać bo Ich nie znałam...jakieś 4 lata temu dopiero dowiedziałam się przypadkiem od księdza,odwiedzam Ją co jakiś czas i może zabrzmi to dziwnie,ale "lubię się z Nią spotykać",coś mnie do Niej ciągnie i tak spokojnie się czuję jak Ją odwiedzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
dzięki, dzięki wielkie
Cytat:
rozumiem Cię doskonale.. bo to po prostu strata , którą ciężko opisywać słowami ten rok pod tym względem jest dla mnie i mojego męża okropny- w poniedziałek pogrzeb, miesiąc temu męża kolega popełnił takie filmowe samobójstwo odpalając silnik auta w zamkniętym garażu, potem zaraz szwagra matka odeszła, koleżanki z pracy ojciec... no normalnie tej wiosny jak nigdy tyle razy trzeba było kogoś odprowadzać po raz ostatni wtedy dopiero na chwilę zastanawiamy się ile warty każdy dzień... że z każdym dniem mamy o jeden dzień mniej.. itp.. nie powinnam o tym pisać bo się zaraz poryczę ![]() Sarunieczka, udanego urlopu! Chwytaj tam każdą chwilę w dłonie mocno i bierz od każdej chwili jak najwięcej .. to wszystko takie ulotne.. zawieź nad morze dobrą pogodę bo ja we Władysławowie będę za tydzień już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobraj nocy,jutro jeszcze napiszę w ciągu dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo poza tym to prawdopodobnie z rodzinką moją będę na plaży (wejście chyba 13 ) i będziemy zbierać siły na cały kolejny rok- takie ładowanie akumulatorów od morza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjmnij również moje wyrazy współczucia ![]() Poczekamy cierpliwie na opisy Twojego zamówienia, jak będziesz w lepszym nastroju to pewnie napiszesz coś o tych produktach ![]() Sarunieczko życzę Ci również udanego urlopu, a przede wszystkim słonecznego, bo nie ma to jak słońce podczas urlopu ![]() ![]() ![]() A ja właśnie wróciłam od mojego TŻ i Was tutaj trochę nadrabiam ![]() Nacieszyliśmy się sobą troszkę, pomogłam mu samochód myć ![]() A z przyszłą teściową trochę sobie pogadałam i nawet zaproponowała mi że mogłabym być u nich przez kilka dni na wakacjach ale odmówiłam, jakoś głupio mi tak było się zgadzać:P Pozdrawiam Was Wszystkie ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Hello, ja dziś na nogach od 4 rano- moja córka pierwszy raz wyjeżdżała na obóz i ją wyprawialiśmy. Nie dawno wróciliśmy z dworca i mi tak smutno i "łyso" i mam tak cicho w domu jak nigdy
![]() Praktycznie w ciągu tych dziesięciu lat nie rozstawałyśmy się dłużej niż na jeden dzień (moje badania w szpitalu), czy wieczór ( sylwestrowy)- tak to cały czas byłyśmy razem. Obu nam się na dworcu chciało płakać- dobrze że było dużo ludzi to się powstrzymałyśmy- mam nadzieję że pogoda się jej uda i wróci zadowolona, pojechała z trzema koleżankami z klasy więc towarzystwo ma. Sarunieczka zrób dużo zdjęć morza żebyś pozytywnie nas - które na urlop jeszcze czekają nastroiła. Ja odliczam dni ale mam jeszcze miesiąc do urlopu- ciągnie się to masakrycznie Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-07-10 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
musso wstałaś?? pijemy kawę?? chyba w garnku zrobimy dla reszty bo zaraz wstaną
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() moja córka potem to jeździła na kolonie co roku przez 3 lata z rzędu... w tym roku nie pojechała bo stwierdziła że tam same "maluchy" (moja ma 15 lat) no i żadna "psiapsiółka" nie jechała w tym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 6.30 była zbiórka pod Dworcem Głównym w Krakowie, a jeszcze musieliśmy dojechać- miałam wstać ciut później ale obudziła mnie burza z piorunami i już nie usnęłam. Oliwka obudziła się zaraz po mnie i tez juz nie usnęła, pogadałyśmy trochę jeszcze, sprawdziłyśmy dokumenty które miała zabrać, potem mycie, ubieranie śniadanko. Chciała bardzo jechać- tak się kiedyś z innymi mamami zgadałyśmy na zebraniu, jednej starszy syn jeździł na te obozy jak był młodszy i było super, mówiła że wysłała by córkę jakby miała z kim... I tak się jakoś złożyło że pojechały w czwórkę ( z jednej klasy). Plan obozu super- sama bym na taki pojechała. Ja już po drugiej kawie i połowie paczki papierosów. Gdzie ten Wasz gar z kawą podłączę się? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.