Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 11:27   #271
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Bao a to mieszkanie, puste, tanie, ale pewnie ma jakiś haczykhttp://dom.gratka.pl/tresc/397-34361...b91e5924c73d,1
to jest mieszkanie baaaardzo stare w komunalnym bloku (mojej byłej szefowej tak na marginesie - nigdy tam nie mieszkała, wynajmowała), kuchnia jest tak mała, że 2 osoby się nie mieszczą, stołu nawet się nie postawi instalacje stare, wsio do remontu - oglądaliśmy je

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:34   #272
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cześć laski!

Daria
ja mam 26 i też dwie sztuki po domu latają Jak Hania postara się o potomka tak szybko jak ja to będę mieć jakieś 37 lat jak babcią zostanę

My byliśmy dzisiaj u rehabilitantki (super babka!) i Marci ma skierowanie na 10 zabiegów masażu stóp. Ma zbyt niskie napięcie mięśniowe i "chodzi na szerokiej podstawie". Mam Go dużo puszczać na bosaka po trawie, piachu, tartanie (na szczęście mamy tak owy na placach zabaw) Kłaść Go na ziemi i rzucać Mu na brzuszek piłeczkę tak by próbował łapać i napinał mięśnie brzucha. No to tyle z nowości u nas

Ania p ... przesyłam fluidy (trudno powiedzieć że pozytywne)... Trzymaj się! Boże, jakie to niesprawiedliwe

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 12:06   #273
blistex
Rozeznanie

Tylkooliwka jak wrócę do domku to podam linki ale to dopiero jutro wieczorem dzisiaj nocuję u mojej mamy bo mam je zapisane na laptopie
Stary 2011-07-21, 12:19   #274
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Cześć laski!

Daria
ja mam 26 i też dwie sztuki po domu latają Jak Hania postara się o potomka tak szybko jak ja to będę mieć jakieś 37 lat jak babcią zostanę

My byliśmy dzisiaj u rehabilitantki (super babka!) i Marci ma skierowanie na 10 zabiegów masażu stóp. Ma zbyt niskie napięcie mięśniowe i "chodzi na szerokiej podstawie". Mam Go dużo puszczać na bosaka po trawie, piachu, tartanie (na szczęście mamy tak owy na placach zabaw) Kłaść Go na ziemi i rzucać Mu na brzuszek piłeczkę tak by próbował łapać i napinał mięśnie brzucha. No to tyle z nowości u nas

Ania p ... przesyłam fluidy (trudno powiedzieć że pozytywne)... Trzymaj się! Boże, jakie to niesprawiedliwe
ojoj to oby szybko było widać rezultaty

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 12:42   #275
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Dziewczyny od kiedy z małymi naszymi można iść do jakiegoś figloraju?tam sie wchodzi z dzieckiem czy jak?

Lind na pewno tam będzie cieplutko we wrześniu
Ja byłam w figlowisku gdzieś na początku czerwca. Trochę mało atrakcji jak dla takiego malucha. Ale może gdzie indziej jest inaczej Mam jeszcze 2 wejściówki do 3 sierpnia ważne więc muszę na dniach Michałka zabrać

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosia nie boi się żadnego robaka, każdego wezmie w ręke, a najchetniej to by go zjadła.;/
Michał chodzi po trawie i ślimaków wyszukuje, potem je liże jak nikt nie widzi.. .fuj

Widziałam Asiulka dziś

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:02   #276
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Michał chodzi po trawie i ślimaków wyszukuje, potem je liże jak nikt nie widzi.. .fuj

Widziałam Asiulka dziś
Zosia też uwielbia lizać ślimaki albo całego z muszlą pakuje do buzi bleeee

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:12   #277
aixa
Rozeznanie

Cytat:
Cześć laski!

my jutro mamy wizytę u ortopedy- kontrolną. Czekaliśmy 1,5miesiąca na wizytę. A co to znaczy, że "chodzi na szerokiej podstawie"? Wiecznie kłóce się ze swoją mamą. Ona twierdzi, że dziecko powinno po domu chodzić w kapciach a ja, że na boso. Jak chodzą wasze maluchy???

Maja 27.04.2017 CC
aixa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 13:18   #278
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość
my jutro mamy wizytę u ortopedy- kontrolną. Czekaliśmy 1,5miesiąca na wizytę. A co to znaczy, że "chodzi na szerokiej podstawie"? Wiecznie kłóce się ze swoją mamą. Ona twierdzi, że dziecko powinno po domu chodzić w kapciach a ja, że na boso. Jak chodzą wasze maluchy???
W skarpetkach...

Michaś
Stary 2011-07-21, 13:23   #279
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dusiaka zdawajacie relacje z lodzi bo ja za tydzien w srode jade na 3d i chcialabym dojechac, nie bede ukrywac ze nie.
Darusiaaa- do tego czasu sytuacja bedzie opanowana
Wczoraj wyszłam z pracy godzinę później, bałam się wyjść w tą burzę. Tramwaje nie jeździły, zerwała się sieć trakcyjna. Autobusy były zapchane, ale jak już mi się udało wsiąść to jechałam do domu ponad godzinę - na Dołach (taka dzielnica Łodzi) tradycyjnie po burzy wszystko było zalane. Na ulicach wody ponad kolana. Auta nie przejeżdżały, kto mógł zawracał, auta tradycyjnie gubiły tablice rejestracyjne. Tragedia!!!

Tylkooliwka- w niektórych Figlorajach podają osobne terminy i godziny dla takich maluchów jak nasze dzieci. Samej Oli bym nie puściła do środka z większymi dzieciakami, bo chyba sobie nie poradzi.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:36   #280
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
Tylkooliwka jak wrócę do domku to podam linki ale to dopiero jutro wieczorem dzisiaj nocuję u mojej mamy bo mam je zapisane na laptopie
dobrze,nie spieszy się
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja byłam w figlowisku gdzieś na początku czerwca. Trochę mało atrakcji jak dla takiego malucha. Ale może gdzie indziej jest inaczej Mam jeszcze 2 wejściówki do 3 sierpnia ważne więc muszę na dniach Michałka zabrać

Widziałam Asiulka dziś
na prawdę fuj
no właśnie,wszystko jest dla starszaków

Cytat:
mój różnie do tej pory chodził w skarpetkach teraz w bucikach,ale u mnie to samo mama od początku twierdzi ze w kapciach ale i tak latał na boso,też musze iść do ortopedy niech obejrzy nóżki

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Darusiaaa- do tego czasu sytuacja bedzie opanowana
Wczoraj wyszłam z pracy godzinę później, bałam się wyjść w tą burzę. Tramwaje nie jeździły, zerwała się sieć trakcyjna. Autobusy były zapchane, ale jak już mi się udało wsiąść to jechałam do domu ponad godzinę - na Dołach (taka dzielnica Łodzi) tradycyjnie po burzy wszystko było zalane. Na ulicach wody ponad kolana. Auta nie przejeżdżały, kto mógł zawracał, auta tradycyjnie gubiły tablice rejestracyjne. Tragedia!!!

Tylkooliwka- w niektórych Figlorajach podają osobne terminy i godziny dla takich maluchów jak nasze dzieci. Samej Oli bym nie puściła do środka z większymi dzieciakami, bo chyba sobie nie poradzi.
właśnie tego się boję bo wiem jak większe dzieci fruwają w takich salonikach,u nas jest obok Silverscreenu taka sala dla dzieci,wiesz coś o niej może ,czy tam są jakieś salki dla maluchów zrobione?
chyba podjadę zobaczyć...chciałam mu zrobić dzisiaj jakąś atrakcję
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 15:57   #281
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Aixa kiedyś Ani p o tym pisała i dzisiaj babka mi to samo powiedziała - jeśli masz puste podłogi (tj bez dywanów i wykładzin) to w butach, bo dziecko po "pustej" i twardej powierzchni nie powinno na bosaka. A jeśli masz dywaniki i ogólnie im bardziej "nierówno" tym lepiej na bosaka Dlatego ja muszę Marcelowi kupić kapcie ... jakie polecacie?? Musi mieć z takim wybrzuszeniem w połowie stópki od środka Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi A to że chodzi na szerokiej podstawie to ciężko wytłumaczyć ... wpadają mu tak nóżki do środa (od wewnątrz), coraz bardziej wewn kostka "kładzie" się na ziemi

Laski a gdzie kupić te ręczniki zakładane przez głowę?? chętnie bym kupiła przed morzem Hani i Marcelowi Czy mrowak to już wróciła, bo nie widzę by pisała jak było

Co do wizyty u rehabilitanta to czekała "aż" tydzień I zabiegi (masaże stóp) też od ręki mogłam mieć, ale zaczynamy 16 sierpnia - po urlopie Do ortopedy mamy iść jak już będzie naprawdę dobrze chodził.

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-07-21 o 15:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 16:20   #282
mloda1989
Zakorzenienie

na all szukaj ponczo recznik
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:00   #283
CAROLAJKA
Raczkowanie

w rosmanie teraz sa i w marketach tez
a u mnie II kreski na tescie jutro do gina ide przezylam wakacje z 2 w sumie 3 dzieci teraz u Tzta jestesmy i sie byczymy
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:02   #284
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
właśnie tego się boję bo wiem jak większe dzieci fruwają w takich salonikach,u nas jest obok Silverscreenu taka sala dla dzieci,wiesz coś o niej może ,czy tam są jakieś salki dla maluchów zrobione?
chyba podjadę zobaczyć...chciałam mu zrobić dzisiaj jakąś atrakcję
Ja pracuję w tym budynku, ale z małą jeszcze wogóle w żadnym Figloraju nie byłam.
Mogę jutro podejrzeć co tam jest. Jeśli nie bedzie za późno, o ile tam właśnie nie jesteście

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
a u mnie II kreski na tescie jutro do gina ide przezylam wakacje z 2 w sumie 3 dzieci teraz u Tzta jestesmy i sie byczymy
Carolajka- fiu fiu, gratulacje

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-07-21 o 20:42
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:32   #285
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Carolajka GRATULACJE!! 18 lat przerwy, a teraz jak się rozkręciłaś Synuś by się Wam przydał

Z serii sto pytań do ... czy na plaży (ja oczywiście zakładam że pogoda nad morzem będzie wyśmienita ) mój syn ma chodzi w tym pampku to pływania?? Czy w majtach? Ale z 2 str tak głupio żeby łaził i sikał wszędzie ... Która pampki do pływania polecacie??

Ciekawe gdzie Ania p ...

Stary 2011-07-21, 18:47   #286
aixa
Rozeznanie

Cytat:
Aixa kiedyś Ani p o tym pisała i dzisiaj babka mi to samo powiedziała - jeśli masz puste podłogi (tj bez dywanów i wykładzin) to w butach, bo dziecko po "pustej" i twardej powierzchni nie powinno na bosaka. A jeśli masz dywaniki i ogólnie im bardziej "nierówno" tym lepiej na bosaka Dlatego ja muszę Marcelowi kupić kapcie ... jakie polecacie?? Musi mieć z takim wybrzuszeniem w połowie stópki od środka Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi A to że chodzi na szerokiej podstawie to ciężko wytłumaczyć ... wpadają mu tak nóżki do środa (od wewnątrz), coraz bardziej wewn kostka "kładzie" się na ziemi
Co do wizyty u rehabilitanta to czekała "aż" tydzień I zabiegi (masaże stóp) też od ręki mogłam mieć, ale zaczynamy 16 sierpnia - po urlopie Do ortopedy mamy iść jak już będzie naprawdę dobrze chodził.
no to ja muszę jej kupić kapcie i pogodzić się z faktem, że moja mama miała rację

Cytat:
noooooo to wstępne gratulacje!!! CZekamy na wieści po wizycie

za oknem ciągle leje ulewa trwa już 24h

Maja 27.04.2017 CC
Stary 2011-07-21, 18:47   #287
CAROLAJKA
Raczkowanie

moja w majtach chodzila
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 18:57   #288
aixa
Rozeznanie

Cytat:
Z serii sto pytań do ... czy na plaży (ja oczywiście zakładam że pogoda nad morzem będzie wyśmienita ) mój syn ma chodzi w tym pampku to pływania?? Czy w majtach? Ale z 2 str tak głupio żeby łaził i sikał wszędzie ... Która pampki do pływania polecacie??.
jak byliśmy jeden dzień nad morzem to wypróbowałam pampki huggis do pływania. To są takie majtki pampersowe zakładane. Wszystko było dobrze, dopóki Lenka nie zrobiła kupy. Te cuda charakteryzują się tym, że wszystko co jest w środku z wodą wypływa bokiem chyba nie muszę wam mówić gdzie spłynęła kupa jak ją umyłam to już nie zakładałam huggisa, chodziła w samym stroju kąpielowym.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Czy mrowak to już wróciła, bo nie widzę by pisała jak było .
mrowaczka wczoraj na pasku widziałam

Maja 27.04.2017 CC
Stary 2011-07-21, 18:59   #289
evitka21
Zakorzenienie

carolajka, no takie wieści fantastyczne!!! rozkręciłaś się GRATULACJE!!!!

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 19:20   #290
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co się u nas wczoraj dzialo
2,5h wracalam do domu,normalnie 20 minut.Drzewa leżaly na szynach tramwajowych,jezdnie nieprzejezdne,auta pozalewane....wkońcu większość drogi szłam pieszo,bo się nie dało niczym dojechać masakra a słyszałam że dzisiaj ma być powtórka

Co do czapki to Daniel tez nawet na chwile nie da sobie założyć,ostatnio się zakładliśmy ile sekund wytrzyma
Jedyna opcja to wiązana pod brodą.

Aixa ja mam nianię takiej niemieckiej firmy wogóle z niej nie korzystałam,ale wydaje mi się,że te tańsze tez będą ok,przecież używasz tylko czasami więc nie ma sensu kupować tych super drogich.

Dziewczyny od kiedy z małymi naszymi można iść do jakiegoś figloraju?tam sie wchodzi z dzieckiem czy jak?

Lind na pewno tam będzie cieplutko we wrześniu
Mój TZ wczoraj jechał z łodzi drzewo przed nim poleciała na szczęście nie spadło na żadne auto mówi że jeszcze czegoś takiego to nie widział

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
albo mozna kupić na allegro nową a do 10 dni ja potem oddać według ustawy jest takie coś jak sprawdzenie i jeśli towar nie spełni naszych wymogów mamy prawo go zwrócić do 10 dni
Sprzedawca nie musi przyjać jak używana . Ustwą sobie można tyłek wytrzeć wogóle nie musi przyjmować zwrotu jeśli ma to zawarte na aukcji .

Moje dzieciaki się robaków nie boją Ola bierze w rączki i chcer jeść

Ale spokój w domu szymek ma zieloną noc w przedszkolu
Jedno dzieco w domu to istna sielanka
Stary 2011-07-21, 19:21   #291
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję
Cytat:
jak byliśmy jeden dzień nad morzem to wypróbowałam pampki huggis do pływania. To są takie majtki pampersowe zakładane. Wszystko było dobrze, dopóki Lenka nie zrobiła kupy. Te cuda charakteryzują się tym, że wszystko co jest w środku z wodą wypływa bokiem chyba nie muszę wam mówić gdzie spłynęła kupa jak ją umyłam to już nie zakładałam huggisa, chodziła w samym stroju kąpielowym.
Jak to wypłynęła Dopiero co dziewczyny pisały że te pieluchy są po to żeby kupę trzymać

A Misiek pierwszy raz w życiu ma gorączkę - 38.6 C I teraz nie wiem jak to zrobić bo na necie jak sprawdziłam interakcję leków to nie powinnam mu do bactrimu dawać nurofenu... Dałam mu paracetamol w czopkach dla niemowląt bo niby można ale czy to nie będzie za mało? Z samego rana dzwonie do pediatry, mam nadzieję że mu przejdzie

Michaś
Stary 2011-07-21, 19:26   #292
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Carolajka GRATULACJE!! 18 lat przerwy, a teraz jak się rozkręciłaś Synuś by się Wam przydał

Z serii sto pytań do ... czy na plaży (ja oczywiście zakładam że pogoda nad morzem będzie wyśmienita ) mój syn ma chodzi w tym pampku to pływania?? Czy w majtach? Ale z 2 str tak głupio żeby łaził i sikał wszędzie ... Która pampki do pływania polecacie??

Ciekawe gdzie Ania p ...
ręczniki mozna kupić w tesco kup gacie z lycry jak zrobi kupe wywal i wypierz albo jak robi o stałych porach niech lata w pampku . te pieluchy i tak siku wypuszczają one tylko niby mają kupę zatrzymać albo kup ileś tam i na zmianę z majtkami , moja się parę razy zsikała w bułgari i nikt problemu nie robił przecież i tak z tych pieluch wypływa a dzieciaków tam było pełno

Carolajka gratulacje super życzę synusia

Moja koleżanka własnie rodzi zadzwoniła do mnie w dzień że ma skurcze i że ona nie wiem czy już jechać .. jakbym ja to wiedziała
Powiedziałam jej tylko żeby się najadła bo tam może być glodówka
chybA dobra rada co wysłała TZta po lody i kazała mu robić obiad
Stary 2011-07-21, 19:52   #293
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli masz puste podłogi (tj bez dywanów i wykładzin) to w butach, bo dziecko po "pustej" i twardej powierzchni nie powinno na bosaka.

Czy mrowak to już wróciła, bo nie widzę by pisała jak było
ja mam "puste" podłogi a Gabryśka ciągle w samych skarpetkach....to już sama nie wiem jak to w końcu ma być

No i wróciłam także Gmyrelka jeśli masz jakieś pytania do dawaj na PW-nie będę tu zaśmiecać na nowym wątku.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 19:58   #294
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
GRATULACJE oby synuś się przytrafił
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Powiedziałam jej tylko żeby się najadła bo tam może być glodówka
chybA dobra rada co wysłała TZta po lody i kazała mu robić obiad
ja jak mi wody odeszły to o 2 w nocy piłam gorącą herbate, i kanapkę z serem wcinałam, w szpitalu mi nawet pić nie kazali, bo nie wolno przed cesarką. Po paru godzinach porodu miałam takie mdłości że mi się już jeść nie chciało
Za to prowiantu mieliśmy pełen plecak i tz tylko siedział i jadł, bo między skurczami się nudził, dobrze że jak miałam parte już nie miał co jeść

Tz kupił malemu kalosze, nie wiem jakie, ale u nas taka pogoda że sobie darowałam spacer do miasta. Obiecałam Erykowi wieczorny spacer po kałużach.Tz kalosze kupił ale w pracy zostawił, co lepsza klucze w firmie też zostawiła kolega co zawsze po godzinach zostaje to dzisiaj szybciej skończyłno i opieprz oberwał że chłopcom obiecałam spacer, a przez niego się nie uda.Ale i tak poszlismy, Eryk w kaloszach, a Erwi tylko się wybiegał. Eryk takie kałuże wybierał że i tak wody mu w kalosze długie się nalało

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 20:03   #295
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ania p a poleć jakieś kapcie (najlepiej wraz z adresem sklepu w którym można je dostać) W sumie to chyba może i w pampku zwykłym latać po plaży nie? Ja tu mam poważne rozważania, a raz że jadę dopiero 7 sierpnia, a dwa - pewnie będzie lało A na basen jakie polecasz pampki? Chcę się z młodym wybrać i nie wiem co kupić. Jutro siedze w domu z Marcim - masz chęć wpaść? megi pewnie w fabryce ...

Ręcznik ponczo zakupię w tesco lub innym CH w takim razie.

No i ciąg dalszy pytań: czy te crocsy są wartę zakupu? Jeśli tak to gdzie je dostać i czy podróby są równie dobre jak oryginał bo oryginalne drogie jak diabli

Stary 2011-07-21, 20:11   #296
mloda1989
Zakorzenienie

nasz latal w zwylkym pampku tylko ze dosc czesto zmienialismy
my mamy te podrobki crocsow i mlody je uwielbia, caly czas mi je przynosi i kaze zakladac sobie...
Stary 2011-07-21, 20:15   #297
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

mój jak mu raz jeden crosy na basenie założyłam to strzepywał je z nóg jakby mu coś obrzydliwego się do nich przyczepiło

Z kapci to ja polecam Befado np cos takiego http://allegro.onet.pl/befado-213p00...696661099.html
wkładki kupisz w sklepie obówniczym skórzane.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 20:51   #298
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Ania p a poleć jakieś kapcie (najlepiej wraz z adresem sklepu w którym można je dostać) W sumie to chyba może i w pampku zwykłym latać po plaży nie? Ja tu mam poważne rozważania, a raz że jadę dopiero 7 sierpnia, a dwa - pewnie będzie lało A na basen jakie polecasz pampki? Chcę się z młodym wybrać i nie wiem co kupić. Jutro siedze w domu z Marcim - masz chęć wpaść? megi pewnie w fabryce ...

Ręcznik ponczo zakupię w tesco lub innym CH w takim razie.

No i ciąg dalszy pytań: czy te crocsy są wartę zakupu? Jeśli tak to gdzie je dostać i czy podróby są równie dobre jak oryginał bo oryginalne drogie jak diabli
Befado można je kupić [prawie wszędzie .
Z crocsami to jest tak że trzeba macać są podróby fajne - ja mam takie jedne co w nich ganiam po ogrodzie jak coś robię i są super , mój TZ ma jedne podróby teściowa też i mają beznadziejną tą gumę .
Także jak się trafi . TZ ma też orginalne i te też lubi . Pomacaj firmowe i wtedy szukaj , tescowe crocsy sa fajne ale nie wiem czy mają też takie kalosze
sklep crocsa masz w tarasach ( na samej górze ) w arkadi jest stoisko na dole . allegro tyż ma
Ja w bułgari kupiłam szymkowi podróby - ale nie do odrożnienia nawet napisy i wsio podrobili za 20 zł
Stary 2011-07-21, 21:05   #299
mloda1989
Zakorzenienie

tak sobie mysle ze to jakis duzy zbieg okolicznosci ze dzisiaj "szkole uczuc" puscili.....
Stary 2011-07-21, 21:07   #300
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

O, dzięki laski Kupię te befado.

Mój Marci padł o 18:30 i chyba już się naspał bo Go słyszę ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości