|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy na lato.
Moje lato pachnieć będzie Addict2, Shalimar Light i Clarins Par Amour toujour (pochopny zakup tych ostatnich, bo wcale mi sie nie podobają, ale moze jak slonce rozpali skore bedzie lepiej)
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
ja sie przymierzam do letnich classique jean paul gaultier. i mam pytanie ... czy zmienia sie tylko butelka czy rowniez zapach perfum ? widzialam jakies w sephorze ale nie jestem w stanie znalezc tej butelki na jego stronie. moze pamiec mnie zawodzi
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na toaletce juz zostało zrobione małe przemeblowanie wiosenno-letnie. Z typowych letniaków poszły w ruch:
Theo esprit, Terracotta, muszla Lacroix, Sun, Terre. Nie bedę jednak stronić od większego kalibra - Shalimary i inne mary... Chciałabym pokochać jakieś zwiewne, lekki kwiatki ale coś mi z nimi nie po drodze
|
|
|
|
|
#274 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
No i zmiana.
U mnie tegoroczne lato pachnieć będzie w pierwszej kolejności Jolie L.Soprano ( o ile zapach okaże się godny temperatur letnich i mojego nosa, haha), potem zaś szybciutko nastąpi zmiana zapachu na Eclat D'Arpege Summer...który na pewno okaże się godzien tegorocznego lata Ech Ech....noseknosek - kliknęłaś na I Love love czy nie? Jak kliknęłaś - to wymienimy się może próbencjami za jakiś czas (jak dostanę swoje zapachowe cuda), co?
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
lato w tym roku będzie pachniało u mnie Truth oraz HB Woman
to dwa moje ulubione ostatnio zapachy, dodatkowo lubię spsikiwać się Cool Water Game oraz Escadą Signature - moimi dwoma nowymi nabytkami
|
|
|
|
|
#276 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jaki zapach wybrać na lato - Lacoste Touch of Pink, CHANEL Coco MademoiselleEDP , Lacoste Inspiration??? pomozcie
możecie podać nowości na wiosne/lato 07'?? może są jakieś lekkie wersje klasyków?
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Nirmala, Dianthus, EDM
Avignon i Messe Ouarzazate, Jaisalmer Philosykos dopiero zaczynam tu bywać, wybaczcie, ale wymiękam przy niektórych nazwach większość znajduję przez wyszukiwarkę lub KWC, ale z tymi nie dałam sobie rady pomoże mi ktoś |
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje ci burn ![]() też właśnie zastanawiałam nad Lacostami nie wie na który się skusić ![]() mam dylemat na całego - touch of pink czy Inspiration - kóry lepszy? ładniejszy? bardziej świeży?
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
moje I love love już do mnie leci..
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotaznalazłam w KWC nigdzie nie widziałm tych zapachów, ale poszukam, powącham... edit: znalazłam te wszystkie perfumy na stonie Quality, wszystkie i jeszcze różne inne dziwne zapachy, dobrze opisane, ale bez cen perumerię Quality mam pod domem, chyba tam zamieszkam
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-05-07 o 23:16 |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
), ale muszę go jeszcze troszkę potestować. Stawiam na Inspiration.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lato będzie pod znakiem: AA Pamplelune, Gucci II a także Green Tea i Pure Wish (które właśnie do mnie lecą)
Zapomniałam jeszcze o Cerruti Image Woman, które od wczoraj także stoją na półce
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz coś.
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny za pomoc
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Philosykos chyba niedostepny w polsce. CdG - tylko Krakow |
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Moje lato...
![]() Angel, czarna coco, angel liliowy, envy i l'eau d'issey |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miał być dzisiaj ale wiadomo jaka jest nasza poczta więc o samym zapachu napiszę Ci jutro lub pojutrze (mam nadzieję że dotrze). Zamawiałyśmy z Nati i Rachelą na Strawberry, cena rewelacyjna bo niecałe 80 zł. za 50 ml. Kiedyś ktoś napisał że Pure Wish jest podobny do Angela Innocenta, więc robię sobie duże nadzieje Wish klasyk bardzo mi się podoba ale na razie lato więc polowałam na jego lżejszą wersję. Oczywiście zamawiałam w ciemno bo trudno uświadczyć Pure Wisha w perfumeriach (nawet nie wiem czy go już wycofali czy nie).
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście CdG nie znalazłam, a zamiast Philosykos (to marka?, czy zapach?), znalazłam Penhaligons (pododobne nazwy )straaasznie duuuużo tych zapachów
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
|
A ja w skrzynce miałam dziś awizo na Jolie...tylko dopiero, kurka, po 16 ściągnęłam do domu z pracy i nikak się wyjść już nie dało
Ale jutro o tej porze będę wąchać i się zachwycać (bądź nie......bo nie wiem jak będę teraz to tolerować na sobie...) Wiesz co?To jak doleci do Ciebie I Love love, a do mnie - Jolie, to wiesz komu w pierwszej kolejności wysłać kapkę....? ![]() Bo ja wiem komu podeślę kapkę Jolie - w skrzynce zastaniesz niespodziankę A potem będę czekać na Eclat D' Arpege Summer...och
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulka swego czasu założyła wątek Pure Wish i Wish Chopard )) Może macie ochotę przeczytać
|
|
|
|
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Pure Wish nie był podobny do Innocenta tak samo jak Wish nie był podobny do Angela
PW to taka lżejsza wersja Wisha, bardziej letnia, przez co od razu mniej trwała ale baaardzo mi się podoba i bardzo żałuję,że się go pozbyłam Chyba na lato upoluję spowrotem
|
|
#298 |
|
|
Ja wtrącę tylko jedno - Jolie jest tak ładny, ze aż szkoda mi go używać...
![]() I wiem, że jestem nienormalna w takim wniosku, ale cóż...i buteleczka śliczna, choć prosta, i zapach cudowny, w sam raz na lato, na dzień i wieczór, poranek, południe i na noc
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie idę dodać moją skromną opinię do tego wątku ![]() Kropko, nie będziemy tutaj zaśmiecać ![]() Powiem jeszcze że PW na lato się nadaje; może nie na upalne gdy pot leci po plecach, ale wielbicielki owocowych słodziaków będą zadowolone
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że mi o nich przypomniałaś...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

to dwa moje ulubione ostatnio zapachy, dodatkowo lubię spsikiwać się Cool Water Game oraz Escadą Signature - moimi dwoma nowymi nabytkami 

Kota