|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
Witam Was wszystkie
![]() ![]() ![]() Podobnie jak glowna autorka watka jakies 2 lata temu zrzucilam10kg. Wszystko bylo pieknie, dopoki nie nadszedl czas matury i egz na studia i zwiazane z tym stresy.napiecie rozladowywalam w jedzeniu. Pozniej uciekalam do niego, bo przytylam(caly moj wysilek 10kg ![]() Jade niedlugo do domku, tam mnie wazenie czeka(specjalnie nie mam u siebie wagi, co by w paranoje nie popasc).Wtedy wpisze swoje powalajace dane i bede juz w pelnym wymiarze zmagac sie z moim balastrem wsrod osob o podobnych celach ![]() Sciskam na tymczasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Aniu "ŻP" hihi no ja przez długi czas odchudzałam się siostrzaną metodą - MŻ (mniej żreć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masz większe "osiągniecia" w odchudzaniu, wiec może mi powiesz czemu przytyłam? Hmm.. Ostatnio schudłam 3kg a później wróciło mi 1,5 buuuuu nie rozumiem - nigdy nie miałam takich skoków, a z reką na sercu musze przyznać, że dietka i ćwiczenia były jak wcześniej. Okresu też nie mam. Dziwne ![]() Witaj Agnieshko ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was cieplutko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
właśnie agnieshko to co piszesz nie brzmi najrozsądniej, bez konsultacji z lekarzem, masz u nas zakaz odchudzania się. pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Heh, coz za nadzor
![]() ![]() ![]() ![]() Przymierzam sie na rowerek. Dzis u nas we Wro prawie 30 stopni, wiec przy okazji troszke brazu zlapie na plecki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Agnieshko to ja poczekam na to pisemne zezwolenie
![]() rowerek przy 30st?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Kalija- i komu tu czapka byla potrzebna??
![]() Tak mi sie jeszcze przypomnialo, wiec weszlam by za pamieci podzielic sie moimi kruczkami dietowymi: cappuccino wspomagajace odchudzanie. Jak smakosz kawy pod wszelkimi postaciami pije sobie na sniadanko ten napoj i jakos mi lzej na zoladku ![]() ![]() w sumie to juz pozegnam sie z Wami na pare dni, bo uderzam do domq rodzinnego. Boje sie tylko wizyty na dzialce, gdzie czekaja na mnie truskawki, czeresnie.. Echh, zebym nie wrocila jak balonik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
witam wróciła
![]() oj oj ale mam zaległości ni4e odzywałam się tydzień bo wyjechałam niespodziewanie, ale pilnowałam się bo wiedziałam ze do was wrócę, dzisiaj nie mam juz siły wszystkiego nadrabiać, od jutra jestem znów z Wami w pełni ![]() zaraz poczytam posty i zobaczę jak się wam wiodło no i oczywiście witam nowe dziewczyny ![]() buziaki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam co za dzień.
![]() ![]() ![]() KALIJA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całuję mocno was wszystkie ![]() ![]() ![]() ![]() A zaczynam dziś ćwiczyć SZÓSTKĘ Pa Pa |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej DZIEWCZYNY!!!Na początku chcę się pochwalic moim wielkim sukcesem w walce z tłuszczykiemSchudłam juz 12 kilo w cigu 2,5 miesiaca!!!Niestety wskazowka na wadze stanęła i ani drgie!!!Mam totalnego doła!!!!RATUJCIE!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć Katiii 23 PIĘKNY wynik!
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
|
Tak sobie teraz poczytałam wszystkie wypowiedzi i duł mi mija powoli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, no ja dziś zdobyłam się na odwagę i kupiłam nowy strój kąpielowy brrr traumatyczne doświadczenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Gradisca to super, ze jesteś zadowolona z tego, jak wyglądasz w stroju!! Czemu Ty marudzisz dziewczyno
![]() ![]() ![]() Katii23 moje gratulacje!!! A jakim cudem schudłaś tak sporo w tak krótkim czasie?? Pochwal się tu nam ![]() Aniu ja nie waże się obsesyjnie, bo tylko 1 raz dziennie ![]() Zestaw do modelowania sylwetki??? Co masz na myśli? Jakieś substancje upiekszające czy raczej atlas do ćwiczen? ![]() ![]() ![]() Akna a już myślałam, ze sie obraziłaś na mnie ![]() Agnieshka jedz te owoce, tylko z daleka od słodyczy się trzymaj... i kalorycznych obiadów ![]() ![]() ![]() U mnie dziś tak sobie. No niby dietowo, ale jakoś tak humor mi nie dopisuje. Nic nie ćwiczyłam. Niestety lenia mam w d**** |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
kalija ale właśnie nie jestem zadowolona ale już jakiś musiałam kupić bo tamten źle leżał
![]()
#286 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ja tu sie przyszłam chwalić ![]() od wczoraj jestem znów na diecie warzywno-owocowej (he drugie podejście), ale teraz tak sobie ułożyłam jadłospis, że mnie juz brzusio nie boli. ![]() ![]() Zmobilizowałam się też do godzinnych ćwiczeń (szóstka -dziś 28 dzień, jejciu jakie to nudne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i czuję się tak lżej ![]() i kurka wytrzymam cały tydzień albo nawet i dwa jak trzeba będzie, ale to będą cholercia moje ostatnie dni odchudzania ![]() ![]() ![]()
#287 |
Zakorzenienie
|
Ech czy ja mam Was załamywać moim podejściem? Wszystko przez tę pracę raz od 6-16 raz od 12-20. Praca siedząca, bardzo nudna i potem jestem wypompowana fizycznie i psychicznie (straszny tu upał!!! jestem spocona i rozdrażniona). I tak od 2 dni po powrocie do domu jem: czekoladę (wczoaj i przedwczoraj pół, do tego rożki - lody). Może dziś się uda, bo czuję sie coraz gorzej
![]()
#288 |
Rozeznanie
|
Koculek jeden czy dwa błedy to nie powód żeby przerwać całą dietę, ja cały ten tydzień się mocno obijałam i gdybym miała do tego tak podchodzić to musiałabym zrezygnować z moich marzeń o pięknej sylwetce, w tym tyg za to wiem już że biorę się do pracy (od teraz, od dziś ! ) i będzie dobrze, co do środowych wymiarów to u mnie bez zmian wszystko więc na szczęście nie przytyłam !!
![]() a jak u was laski ? andariel: kurcze chciałabym mieć tylko tydzień lub dwa do końca, jak u mnie pójdzie zgodnie z planem to za jakieś 2, 5 miesiąca tak będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ja dziś zaczynam metodę ze strojem kąpielowym, to naprawdę dobra mobilizacja ![]()
#289 |
Zadomowienie
|
Gradisca
![]() ![]() Andariel.. coś Ty znowy wymyśliła? Chyba nawet nie wiesz jakie spustoszenie fundujesz swojego organizmowu..ech dziewczyno 28dzien A6W no no ładnie ja właśnie jakoś ok. tego dnia zrezygnowałam - zanudziłam się ![]() Ma.ko. musze kupić metr. Jeszcze go nie mam wrr Koculekfaktycznie sporo pracujesz, no ale skoro jest tak nudno, to może dla ożywienia wieczorem (zamiast opychać się czekoladą!!!!)wsiądziesz na rower, żeby odreagować? No ja rozumiem, żeby nie ćwiczyć ze zmęczenia, no ale żeby słodycze wpychać w siebie na diecie ![]() UPS CHYBA NIE JESTEM TAK WYROZUMIAŁA JAK GRADISCA ![]() NIE LENIĆ SIĘ TAM.. CHYBA NIE CHCECIE, ŻEBYM SAMA SCHUDŁA ![]() Ja mam dziś w planach rowerek - co prawda nie chce mi się potworrrrrnie, no ale musze coś zrobić z tym swoim tłuszczem bleeee Dietke prowadze nadal grzecznie - aż się dziwie, że jestem taka konsekwentna ![]() buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
hej dzielne wojowniczki
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Gradisca pomysl sobie, że ja miałam baaaaardzo długo drogę bo te badziewiaste kilogramy zrzucam juz od trzech lat więc ostatnie dwa tygodnie mi sie należą
![]() Kalija wierz mi że ja bardzo racjonalnie podchodzę do tej diety. Nie głoduje, daje organizmowi witaminki, pije dużo wody więc źle nie jest. A od czasu do czasu przyda mu się porządne przeczyszczenie z tych wszystkich złogów, które w nim zalegają ![]() A moje osiągnięcia?! _ kilogram mniej ![]() ![]() ![]() ![]() nio więc mi tam dobrze ![]() a zapomniałabym szóstka mi teraz zajmuje 20 min a robię aktualnie 18 powtórzeń. Będę sie musiała streścić przy kolejnych powtórzeniach żeby się zmieścić w tych 25 min. których nie pozwolili przekroczyć. życzę Wam moje drogie miłego dnia i takiego humoru jak ja dzisiaj mam ![]()
#292 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Aga wejdź na wątek o szóstce tam wszystko jest łącznie z linkiem do tych ćwiczeń. Jest bardzo dobre choć nudne. Ale efekty są rewelacyjne. Jeśli masz ochotę zapraszam do dołączenia. warto
![]()
#294 |
Raczkowanie
|
No jasne,że się przyłącze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
![]()
sroda jest, prawda? no to wymiarki;]
uda: 56,5 pupa: 98,5 biodra: 97,5 pepek: 86,5 talia: 78 waga: 64 fantastycznie mobilizujecie ![]() nie stosowalam jeszcze zadnej dietki konkretnej, ale teraz sie zaczynam nad tym zastanawiac... dzisiejszy dzien poswiecam na zapoznawanie sie z roznymi sposobami, kalkulowanie i takie rozne (niestety, musze brac pod uwage to, ze moja mama nie zniesie faktu, ze jej obiadkow nie bede wcinala... chyba ze ja przekonam do mojego nowego odzywiania ![]() Dziewczyny! Do roboty! Wiecie co? Nic badziej nie mobilizuje niz efekty ![]() Buziaki
#296 |
Raczkowanie
|
hej kochane!!
ja dzisiaj mam doła... mam dosyć diety i tego wszystkiego!!! ![]() w udzie mam 1cm mniej niz jak zaczynałam tj. 2 tyg temu, ale najgorzej z brzuchem wrrrrrrr... tydzień temu miałam 2-3 cm mniej, byłam w siódmym niebie, a dzisiaj sie mierzę i wynik taki jak na początku ![]() kurde beznadzieja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
![]() jakos będę musiała sobie poradzić heh |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
|
Hej Dziewczyny!!!Moja walka wygladała tak:przez pierwszy miesiac zero słodyczy, cukru, białego pieczywa!trzy posiłki dziennie zero podjadania i ćwiczenia na abswingu.Duzo spacerów!jako wspomagacz zazywałam cidrex.Po miesiacu nagradzałam sie jakims ciasteczkiem aha jadłam głównie ryz na wszystkie sposoby i jogurciki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Wzrost 165
waga 62 uda 59 (w ich naszerszym miejscu) talia 69 biodra 91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.