![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Cytat:
![]() ![]() Ale pocieszam sie, ze za pare miesiecy znow bede sexbomba heheh ![]() ![]() Ty popcorn- a ja tosty na noc ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dzięki dziewczynki za miłe słowa. Niby leń w tyłku siedzi, ale jak nic nie można, to się chce
![]() co do kilogramów, to od 29.06 przytyłam 3kg ![]() ![]() Co do łożyska, to od ostataniej wizyty przesunęło mi się z dolnej ściany (czyli góry ![]() ![]() truskafka przyznaj się, wciągnęłaś brzuch, zebyśmy zazdrościły ![]() tak się zastanawiam, gdzie Agnieszke09 wcięło ![]() Aniolina miałam zgage w tamtym tygodniu przez 4 dni bez przerwy, spałam na siedząco, a i tak jarało niemiłosiernie, nawet po herbacie, Rennie nawet pomaga, ale nie na długo, jeśli jakaś mała istotka usadzi się tylłkiem przy żołądku. Teraz jakoś się przesunął i mam rzadziej na szczęście. ggoraa jaki klusek z twojej córy ![]() a to dzieła mojej zdolnej babci: Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2011-07-19 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mydlo jest firmy Niemieckiej jak dobrze pamietam spisze nazwe i ci podam. Ja przewaznie piore w 40-50 stopniach i Nasza pralka pierze dosc dlugo bo z 2 godziny. Ja jestem mega zadowolona a i pierzemy w Bryzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę pokombinować, bo szkoda ubranek, nasze zwykłe brudy są spierane, ale synka nie (nie lubi śliniaków, więc cały przód ubranka zwykle jest brudny ![]() zgagi na szczęście mnie nie dręczą, chyba że wypiję coś mocno cytrusowego. 21 tydzień mi leci, fasolka sie uaktywniła wreszcie, od jakiegoś tygodnia się wierci. ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie wygladacie ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
Jade dzis do siostry a ona ma to mydlo to spisze nazwe ![]() Bede wieczorkiem bo do poludnia jedziemy na targowisko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze z kazdym dniem mniej mi sie chce wstawac do pracy, a tu zaraz trzeba wychodzic, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
truscafka- truskafka; Ale laska z Ciebie!!! Tych kg w ogóle nie widać :/ Gdybyś nie napisała ile masz, to po zdjęciu powiedziałabym, że jesteś drobna. Fajnie
![]() Co do działalności, to niestety jest tak na niej do dupy z chorobowym itp... Moje szefostwo mnie męczyło od października do grudnia, żebym przeszła na działalność, ale że my planowaliśmy starania o dzidzie od stycznia, to powiedziałam, że nie ma takiej opcji. Co prawda nie powiedziałam, że planuje dzidzi, tylko że chcemy kredyt w przyszłym roku ![]() kasikkk- extra z tymi zakupami. A co do braku szacunku do ciężarnych. Ja już nawet nie licze na ulgi. Ludzie maja w dupie. Każdemu się wydaje, że to jemu jest ciężko... Aaaa... boli mnie głowa. I jak wstałam to wymiotowałam ![]()
#280 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny masakra, od popołudnia napisałyście 6 stron!!
![]() Co oznaczają niskie krwinki czerwone i płytki krwi? ![]() ![]() ![]() ![]() Dreamnes wyglądałaś pięknie. |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
doberek
w nocy chyba ze 3 burze były.. Aniolina; Darusiaaa-ja w ogóle nie umiem pływać.na basenie jeszcze nigdy w życiou nie byłam,n aplaży byłam raz w swoim zyciu i tylko te kilka dni za granicą chodziłamw kostiumie.i podobnie z tego względu co Ty Darusiaaa nie chciałam kostiumu na plaży założyć i się obwiązywałam na początku pareo,ale potem mie przeszło ![]()
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
dreamnes-gratuluję
![]() Cytat:
nie wiem czy jasno napisałam ![]()
![]() |
#284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Oj tak piszecie strasznie dużoooooooooooo
Ale dziś moja mała baletnica o 5:40 cały układ taneczny mi pokazała chyba z małą przerwą na WC ![]() Wczoraj wylicytowałam kaftanik-bluzeczkę NEXT za 3zł ![]() jeszcze chciałam coś wylicytować, ale przegrałam o 0,50gr :-(
#288 |
Zakorzenienie
|
ja bym taka techniczna uwage tylko miala, jak odnosimy sie do czyjejs wypowiedzi to cytujmy tylko te zdania ktore sa istotne, lub po prostu samo imie danej osoby, bedzie przejrzysciej. Jak cytowana jest cala wypowiedz to wiecej czasu spedza sie na szukaniu odpowiedniego fragmentu. No i wypowiedzi beda mniej miejsca zajmowac co ulatwi nadrabianie dla tych ktore niestety nie moga pojsc na L4
![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Wyczytałam gdzieś ostatnio, że dziecko zaczyna reagować już na światło, chociaż ma zamknięte powieczki. Że wyciąga rączki do źródła. Wczoraj zrobiłam eksperyment i poświeciłam na brzuch i Anielka odpowiedziała. Zareagowała też na pozytywkę
![]() ![]()
#291 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ggoraa świetnie, ze udało Ci sie zrobić to usg i że trafił Ci się w końcu "normalny" lekarz. Super, ze z dzidzią już wszystko w porządku ![]() truscafka nie wierzę, że miałaś miseczkę A - ja też przez wiele lat nosiłam miseczkę A, bo sobie nie potrafiłam biustonosza dobrać. Zdobywam potrzebną wiedzę i od razu morale mi sie podniosło.Może w Twoim przypadku jest podobnie, podam wiec kilka linków - może sie przydadzą: http://www.ekspertradzi.tv/uroda/75-...z-cz-i,v69.htm http://www.ekspertradzi.tv/uroda/75-...-cz-ii,v70.htm https://polki.pl/moda-porady-stylist...,10024228.html http://www.papilot.pl/porady-stylist...k-idealny.html http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html muffinka90 piękne rzeczy Twoja babcia robi, normalnie poezja ![]() dreamnes gratuluję ![]() ![]() Seona niskie krwinki czerwone mogą świadczyć o anemii, a niskie wartości płytki krwi o zaburzeniach krzepliwości. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- rojku masz racje to bardzo fajny kontakt z dzieckiem i na pewno nie jest to stresujące dla dzidzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Cześć mamusie,
ale naskrobałyście ![]() Aniolina likwidują cubusa w dominikańskiej, ponoć od tygodnia są już wyprzedaże, więc wczoraj ciuszki były już przebrane, ale i tak dało się coś wynaleźć ![]() Kurcze dziewczyny, coś mnie od wczoraj kłuje/boli brzuch na dole ![]() ![]() Lecę po arbuza i Was nadrabiam
#293 |
Zadomowienie
|
kkkasikkk mnie też czasami kłuje - jeśli ten ból jest zlokalizowany bardziej po bokach brzucha to raczej związane z rozciąganiem macicy. Ja miałąm nawet takie dość silne bóle brzucha na samym przodzie brzucha między spojeniem łonowym a pępkiem i strasznie sie tym przejmowałam a gin lekceważył. Jak się okazało to były skurcze spowodowane niedoborem magnezu. A od dwóch dni tak dziwnie sie czuję bo mnie nic a nic brzusio nie boli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny aż się boję zaglądać na wątek bo zawsze mam tyle do nadrabiania
![]() ![]() Ja ruchy Lenki czuje już wyraźnie, choć Tż jeszcze ich nie czuje, śmieje się ze mnie że jestem ,,gruboskórna" ale faktycznie czasami widzę jak brzuszek podskoczy ale nic poza tym ![]() witaminko przykro mi z powodu niezaradności Tż, oby otworzył w końcu oczy ![]() Witam nową mamusię i gratuluję joamic i ggorze córek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj jak się burza zaczęła przed 2 w nocy to skończyło grzmieć jakoś chyba po 5 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Piję właśnie herbatkę owocową, którą wczoraj sobie kupiłam - rewelacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od popcornu mdli mnie w ciąży... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi lekarz mówił, żeby na normy na wynikach nie patrzeć, bo nie biorą pod uwagę bycia w ciąży, więc myślę, że nie ma co się stresować, niech lekarz spojrzy. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
To Ci nie zaproszę takich przerywników - u mnie przyszła dopiero o 6:30, ale zagrzmiało tylko dwa razy i tyle. Jednak później juz nie spałam bo teściu zaczął się awanturować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim - gratulacje i witamy wsrod zaobraczkowanych! Bardzo ladnie wygladalas- widac ogrom szczescia i radosci na twojej buzi
![]() U nas dzis pochmurno ,ale i cieplo. Zastanawiam sie co do planow dnia dzisiejszego... w sumie nad wode byloby ok,ale nie wiem jaka temperatura wody. Na sprzatanie tez mam chec heheh... Jutro mam w planach zajac sie glukoza, bo chyba zostalam w tym nielicznym gronie co ma to jeszcze przed soba.
#299 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Dziewczyny dzisiaj zaczynam 30 tydz i 70 dni do porodu ![]() Co do ułożenia miednicowego moja mała jest cały czas tak ułożona i zobaczymy czy się obróci jak nie to też mnie czeka cc ![]() dreamnes super razem wyglądacie. Wszystkiego jeszcze raz najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.