|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Dzień dobry?!
jak tam humorki dopisują?? ja dzisiaj od samego rana w dobrym humorze,mam nadzieje ze u was tez dobrze..miłego dnia Dziewczynki
Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-03 o 12:08 |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=niquolle;2850 ale te dziewczyny wtedy niewiele miały do powiedzenia.. wybrzydzać raczej nie mogły i nierzadko rodzice podejmowali za nie decyzje o ożenku ja tam wolę mieć wybór i sama decydować co mi pasuje, a co nie.. a Ten Jeden Jedyny istniał niestety tylko.. w bajkach [/QUOTE]no tak, nie pomyślałam o tym chyba mam jeszcze za małe poczucie własnej wartości, żeby uświadomić sobie ile jestem warta i, że mogę mieć naprawdę wspaniałego, wartościowego mężczyznę ![]() tuliiipanek- moja przyjaciółka ma na nadgarstku malutką gwiazdeczkę, mi sie to bardzo podoba ![]() Dziewczyny mam tą pracę ważne, że udało mi sie tak szybko znaleźć pracę i to pierwszą ![]() Jak tam u Was nastrój?? u mnie dzisiaj dużo lepiej
|
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek Kobietki!
![]() Ja właśnie wysłałam kolejną porcję CV, i czekam Poza tym Kochane, zakochana jestem maksymalnie! i z Jego strony chyba też powoli zaczyna się coś dziać...
|
|
|
#278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dzis dobrze, choc snil mi sie eks w nocy ale humor dopisuje ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
aaaa super jak milo czytac takie cos, to tak motywuje szczescie zycze ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- lilkaa009 a ja myslalam o takim czyms, bo chce miec takie malutkie ptaszki i napis i takie polaczenie jest bardzo ladne, jak Wam sie podoba? tylko napis bedzie inny http://www.ladiva.pl/bloger/artykul/...-ostatni/12184
|
|
|
#279 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będę się opiekować dwójką dzieciaków.. to było też moje marzenia od bardzo dawna.. cieszę się, że nareszcie robię coś dla siebie.. Cytat:
dziękuję bardzo Cytat:
moje gratulacje.. bardzo się cieszę.. Cytat:
![]() dobry wszystkim uciekam na działkę trochę poleniuchować.. książka, kawa to o czym teraz marzę miłego dnia życzę
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
tuliiipanek- ten z ptaszkami też ładny, taki delikatny
ja chyba bym się nie zdecydowała nawet na mały tatuaż, bo to przecież na całe życie ;P a ex też mi sie dzisiaj znowu śnił, mam nadzieję, że długo te sny nie potrwają, bo wolę w nich widzieć jakiegoś tajemniczego, przystojnego mężczyznę ![]() _MagdaM_- trzymam kciuki, żeby praca się znalazła! i zazdroszczę Ci tego stanu zakochania, oby wszystko potoczyło się w dobrym kierunku
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Wreszcie zakochałam się w MĘŻCZYŹNIE, a nie w chłopaczku, który po dwóch latach powie, "ja właściwie nie umiem kochać".
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie razem z Toba moze mi sie tez kiedys uda wyjechac ale najpierw musialabym troszke jezyka sie nauczyc ![]() Cytat:
od bardzo dawna marze o tatuazu, ale jakos nigdy sie nie zecydowalam, teraz jestem pewna, ze chce na nadgarstku bedzie moj pierwszy, a potem jeszcze zrobie ten co mam w avatarze haha trzeba przed snem myslec o przystojniakach
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zapraszam na mojego nowego bloga
http://mi-amor-peligroso.blog.onet.pl/ już zmieniam link w podpisie.
|
|
|
#284 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Ja będę się uczyć i dla siebie i po to, żeby za dwa lata wyjechać do Hiszpanii jako au pair i spełnić tym samym swoje kolejne marzenie ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Jego to na pewno też w końcu zaboli, albo już boli ![]() Nie tak jak mojego, który po miesiącu znalazł sobie nową dziewczynę I nawet ma na fb z nią 'w związku', to chyba świadczy o nim nie za dobrze, że skaczę z kwiatka na kwiatek nie? ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() Ja uczyłam się trzy lata w liceum ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#285 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
I tak ważę w granicach normy, więc jest ok ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego już w sumie straciłam nadzieje. Niby mogłabym sama się odezwać, ale nie chce się narzucać i wyjść na jakąś desperatke czy coś.
|
|
|
|
|
|
#288 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- W końcu nadrobiłam Was Przez pracę nie zawsze mam czas się udzielać ![]() U mnie dzisiaj dobry den Zaraz idę kosić trawę, a potem będę robić kolejną lekcję hiszpańskiego Miłego wieczorku ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Podobno faceci jak czują, że mają już kobietę w garści to się 'odsuwają', przestają się starać, walczyć, dlatego trzeba im cały czas 'uciekać', żeby mogli nas 'gonić' A kobiety często popełniają taki błąd, że stają się uległe, za dobre i facet już nie ma wtedy o co walczyć, bo wszystko ma i dlatego musiał robić sobie skoki w bok, bo jak inaczej
|
|||
|
|
|
|
#289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale i tak daje radę, jakoś mnie nawet nie korci żeby się odezwać.Oni w ogóle są porażkowi, jakiś dziwny podgatunek
|
|
|
|
|
|
#290 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a póki co dogaduję się z rodziną po angielsku![]() trzymam kciuki, aby Ci się udało, bo naprawdę warto spełniać swoje marzenia.. Cytat:
a do Hiszpanii, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to się za rok wybiorę, bo marzy mi się Barcelona
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
tak ale napis musi byc troszke wiekszy tzn czcionka musi byc wieksza bo podobno po kilku latach takie male literki sie zlewaja, pogadam z tatuazysta to chyba mi doradzi
i chyba napis bedzie w druga strone, tzn pionowo tak jakby ![]() Cytat:
zobaczymy jak to bedzie ![]() Coffee With Milk moze razem wyjedziemy za dwa lata?
|
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z wielką chęcią Ja będę po licencjacie i chcę zrobić rok przerwy właśnie na ten wyjazd
|
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze ja zaczynam studia za rok, mozna sobie zrobic rok przerwy po 1 roku? chcialabym wyjechac bo to moje marzenie
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez chyba zaczne uczyc sie jakiegos jezyka, moze włoski a moze hiszpanski albo francuski jak Ci idzie?
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale idzie nieźle, ja ogólnie szybko zapamiętuję jakieś słówka, wyrażenia itd. I cały czas sobie powtarzam na głos, gadam do siebie, staram się tworzyć jakieś zdania ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Aaa.. i jeszcze zrobiłam 100 fiszek z tektury ze słówkami, będę zabierać do pracy i uczyć się w między czasie |
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie,ze mialas juz w liceum ten jezyk, ja jakbym zaczynala to wszystko od nowa, a nie orientujesz sie ktory jezyk jest najlatwiejszy z tych trzech podanych wczesniej? hihi pozytecznie i naukowo
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Ja znam francuski, uwielbiam ten język
Uczyłam się w liceum 3 lata, później byłam trochę we Francji, to na prawdę znając tylko podstawy nieźle się podszkoliłam, też właśnie kupiłam sobie taki kurs do nauki i sama też coś tam się uczyłam Jak dla mnie, bardzo przyjemnie się go uczyło i mogę polecić Francuski jest bardzo podobny do hiszpańskiego.
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten kurs co ja mam jest bardzo fajny, wszystko jasno wytłumaczone, do tego płytka cd była, tak żeby się nauczyć wymowy...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

jak tam humorki dopisują?? ja dzisiaj od samego rana w dobrym humorze,mam nadzieje ze u was tez dobrze..

ale humor dopisuje
moje gratulacje.. bardzo się cieszę.. 

w piątek napisałam do exa co myślę o jego zachowaniu, koleś prawie 30 lat a zachował się jak gówniarz, wygarnęłam mu to bo w sumie nie powiedziałam ostatniego słowa, a chciałam żeby wiedział co myślę. I ogólnie lżej mi się zrobiło. I wiecie co, na drugi dzień napisał, że się zawiódł, bo myślał że istnieją jeszcze szczere kobiety
zaczął odwracać kota ogonem i wyszło na to że to ja jestem wszystkiemu winna
ale później go przeprosiłam a on zamiast ze mną pogadać, nie wiem chociaż powiedzieć wprost że sory ale nie pasujemy do siebie, nic z tego nie będzie to on po prostu przestał się odzywać
poza tym wydaje mi się, że to co on zrobił było gorsze, ja się pierwszy raz zdenerwowałam, a wiadomo że każdemu może się zdarzyć gorszy dzień, drugi raz go przeprosiłam za to a ja nawet żadnego 'przepraszam' nie usłyszałam
chce zeby wiedzial co stracil... 

czyli skupiam się tylko i wyłącznie na sobie